Räsa
huviline
Registreerunud 22.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6, C6.
|
|
postitati 10.11.12 08:34
|
|
|
Kompuutri taustavalgus jääb põlema. A6 1998.a
Tere! Mu autol on ilmnenud nüüd selline jama viimased nädal aega, et kompuutril jääb peale süüte välja keeramist punane taustavalgus põlema, ainult
taustavalgus, numbreid näha pole. Kas need kogu aeg põlevad LED pirn/pirnid võivad ööga kulutada aku oluliselt tühjemaks? Täna öösel kui olid
miinuskraadid, siis tundus juba, et käivitamisega on hommikul mingi jama.
|
|
|
|
Kristen
huviline
Registreerunud 28.08.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 19.11.12 18:01
|
|
|
Kas oled probleemile lahendust saanud?
Minu 99 aasta a4 spidokal hakkas ka sarnast trikki tegema, minul aga põlevad ainult näidikud. Kompuuter on ise pime. Küll aga pole see valgus nii
tugev kui peaks. Pigem nagu hõõgub, aga piisav, et ööga nõrk aku vaakumisse tõmmata.
Kas see asi võib olla äkki mingi väsinud led pirni pärast või midagi? Võiks ikka mingi lahenduse asjale leida, natuke nõme on peale igat sõitu
spidokalt pistik ära tõmmata
|
|
|
|
Marek113
huviline
Registreerunud 27.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 D3 3,0 TDI 171kw
|
|
postitati 20.11.12 18:57
|
|
|
Tere!
Mul on 98 aasta A8 2,5 tdi.
Mul ka täna järsku kustus kogu see displei ära.
Samas kui auto käivitan, siis on kirjad ees,et enne sõidu alustamist vajuta pidurit,ja pane õige käik sisse(tegemist automaadiga), aga nii,kui käigu
sisse panen, kohe on pilt pime. Äkki oskab keegi siin head nõu jagada.
Aitäh
|
|
|
|
Mudjamix
huviline
Registreerunud 29.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: TT mk2 + Q7
|
|
postitati 20.11.12 20:18
|
|
|
Vajuta reset nuppu parempoolse kangi all korraks.
|
Don't drink and drive. You might hit a bump and spill your beer
|
|
|
|
|
Räsa
huviline
Registreerunud 22.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6, C6.
|
|
postitati 22.12.12 07:34
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Kristen
Kas oled probleemile lahendust saanud?
Minu 99 aasta a4 spidokal hakkas ka sarnast trikki tegema, minul aga põlevad ainult näidikud. Kompuuter on ise pime. Küll aga pole see valgus nii
tugev kui peaks. Pigem nagu hõõgub, aga piisav, et ööga nõrk aku vaakumisse tõmmata.
Kas see asi võib olla äkki mingi väsinud led pirni pärast või midagi? Võiks ikka mingi lahenduse asjale leida, natuke nõme on peale igat sõitu
spidokalt pistik ära tõmmata | Lahenduseks oleks
uus/teise auto pealt kelladeplokk ja nagu ma aru saan siis ka mingi autodiagnostika hiljem, et see plokk ka oma auto peal üldse tööle hakkaks.
Võimalus on ka muidugi remont, a'la 50€... Aga muidu tapab jah, enda autol see pidev valgustus, kui paaril päeval sõitmas ei käi, aku ära(aku pole
aastatki vana)
|
|
|
|
rocket
klubiliige
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
|
postitati 22.12.12 08:01
|
|
|
See lõpeb tõenäoliselt sellega, et peale pikemat seismist jäätub mõnel külmemal päeval tühjenenud aku üldse ära.
|
|
|
|
|
|
ivorturb12
huviline
Registreerunud 21.10.08
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 25.12.12 19:04
|
|
|
Mul a6 c4l jäi ka kompuutril taustavalgus põlema, mul muidugi see-eest jälle ei näidand kellad ka midagi. Külmjoodetega oli kammajaa.
|
|
|
|