Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi coupe 2,3 aut. - 1992 - kulufield (Vastuseid: 39 | Vaatamisi: 7099)
kulufield
huviline

Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A3 1998a 1,8 , Toyota avensis 2007

postitati 22.10.12 05:29 Tsiteeri
Audi coupe 2,3 aut. - 1992 - kulufield

Sai siis oma kauaaegne auto audi 80 B3 maha müüdud, mis oli juba 7 aastat minu käes olnud...
Asemele oligi plaan leida pühapäeva/hobiauto audi coupe.
Valik hetkel suht niru, aga lõpuks sai leitud ja ka ära ostetud kasutaja zack auto.

2,3 automaat selline huvitav kooslus, saab rahulikult ringi cruisida, aga ka vajadusel kiire möödasõit teha :P
Suur pluss auto juures on ka töötav konditsioneer. Kast ja mootor toimetavad ka ilusti.

Et ma ka rahul oleks, on selle autoga ikka tegemist.
Vaja oleks teha siis keretööd, tagumised tiivad mõlemad tahavad tegemist, pluss siis mõned väiksemad kohad, mis saab ehk lasta kohtparandustega ära teha.
Kindlasti võtan ära alt madaldusvedrud ja panen alla kaasa saadud originaalid. Minu jaoks auto selgelt liiga madal ja jäik, ning ei pea ka madaldust auto juures lisaväärtuse andjaks, aga see minu arvamus. Kardan ka talvel sõitu, et võib stangest lahti saada.
Sisuga ka mõned plaanid, hetkeline idee, katta puit 3M carboniga, keskele üritab muretseda musta nuppude ümbrise ja kellad samamoodi mustad ning liistud siis carbon.
Lagi vajab tegemist, arvan et hetkel muretsen lihtsalt uue kasutatud, eks seda nahatamist vaatab kaugemal tulevikus.
Kompuutri uut displeyd vaja ja autocheck korralikult toimetama.

Hetkel ei tulegi kohe midagi meelde.

Paar pilti kah:

http://www.hot.ee/kulu12/Coupe/2012-10-21%2012.51.39.jpg

Ühe teise suguvõsa liikmega
http://www.hot.ee/kulu12/Coupe/2012-10-21%2012.57.02.jpg

http://www.hot.ee/kulu12/Coupe/2012-10-21%2012.57.57.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 22.10.12 06:59 Tsiteeri

Ja juba ongi teema olemas! Sai muidu jah Tartus veel kahte couped vaatams käidud, punane ja roheline, kusjuures mõlemad veel sutike kallimadki, aga paraku suht koht risud. Olenemata mõnedest vigadest on see hõbedane ikka värskema olekuga ja ka minu silmis oli soetamist väärt.
Aga edu minu poolt veelgi ning õnnitlused ühe väikese unistuse täitumisel:cool:
PS, telefoni objektiiv ikka moonutab meeletult, ma vaatasin, et paralleelseid jooni pildil üldse ei leia.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 22.10.12 11:51 Tsiteeri

Kenake. See punane, mida vaatamas käisite, oli ilmselt minu endine (507BBI). Mis seisus ta praegu on, Kulufield annad ehk U2U kaudu teada, ära hakka teemat risustama sellega siin?
Kuidas see 2.3 automaadi otsas edasi ka läheb? Manuaalina liigub küll päris käbedalt, aga automaat ka huvitaks.

Jõudu ja jaksu!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kulufield
huviline

Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.12 04:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Kenake. See punane, mida vaatamas käisite, oli ilmselt minu endine (507BBI). Mis seisus ta praegu on, Kulufield annad ehk U2U kaudu teada, ära hakka teemat risustama sellega siin?
Kuidas see 2.3 automaadi otsas edasi ka läheb? Manuaalina liigub küll päris käbedalt, aga automaat ka huvitaks.

Jõudu ja jaksu!

Mina ise ei käinudki vaatamas, audi_a4_v6 tegi eelluuret, ta oskab täpsemalt rääkida, lihtsalt ei olnud päris see mida tahaks.
Manuaali ma pole siis õnneks või kahjuks kunagi proovinud, aga midagi halba pole küll öelda kiirenduse kohta, auto saab väga hästi hakkama. Eks see automaat mõtleb rohkem, kui vaja äkki kiirendada, aga muud pole hullu. Automaat on tegelt mõnus sõitmiseks ja ma ei vaja ka täpset ning teravat käiguvahetust rallimiseks:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.12 05:03 Tsiteeri

Tsitaat:

Jõudu ja jaksu!

Sinu omal oli nina ju sisuliselt avariiline ja stange, kapott (seda roostes junni, mis seal küljes oli, pole ju värvima mõtet hakata) ja ilmselt midagi veel vajasid vahetust ning seejärel värvimist, sidur oli "tasakaalust" või siis tsentrist väljas, ilma värinata polnudki võimalik kohalt minna, parem esimene ratas häälitses ja värises juba linnakiirusel, mootor oli algul ok, aga siis peale proovisõitu trikitas vibratsiooniga ja tegi vibraga mingeid lainetavaid häälitsusi, palju väikseid probleeme oli veel, nagu tagakettad roostes, võibolla sadulad läbi hoopis, roostekohti oli kerel ka jne jne, ega mitmneid asju enam ei mäletagi, natuke liiga palju probleeme sellise hinna eest, aga ära muretse, see roheline 2,6 oli veel hullem:P

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 23.10.12 06:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat:

Jõudu ja jaksu!

Sinu omal oli nina ju sisuliselt avariiline ja stange, kapott (seda roostes junni, mis seal küljes oli, pole ju värvima mõtet hakata) ja ilmselt midagi veel vajasid vahetust ning seejärel värvimist, sidur oli "tasakaalust" või siis tsentrist väljas, ilma värinata polnudki võimalik kohalt minna, parem esimene ratas häälitses ja värises juba linnakiirusel, mootor oli algul ok, aga siis peale proovisõitu trikitas vibratsiooniga ja tegi vibraga mingeid lainetavaid häälitsusi, palju väikseid probleeme oli veel, nagu tagakettad roostes, võibolla sadulad läbi hoopis, roostekohti oli kerel ka jne jne, ega mitmneid asju enam ei mäletagi, natuke liiga palju probleeme sellise hinna eest, aga ära muretse, see roheline 2,6 oli veel hullem:P

Ohjah :D Minu käest läks see auto ära täiesti korralikuna, ses mõttes, et kapott oli vaid teist värvi, aga mitte roostes. Ja ka stange oli korras. Ilmselt on ta siis kuskil veel mingi laksu pannud :( Sama käib ka siduri, esiratta ja mootori kohalt. Roostekohad :o Vot üllatust siis. Nalja teeb see omanik, kellele Coupe müüsin (oli ta mul väga korralik, ainuke viga oligi see kapott, muus osas oli tehnika ideaalses korras, kere oli nagu uuel autol, polnud kriime ega roostet vms). Nimelt ta ütles, et viib kapoti kohe järgmine päev värvimisse ja hoiab autot nagu oma last. Aga no eks nii nagu lapsevanemaid, on ka autoomanikke erinevaid. Lihtsalt kahju, et hea auto nii hukka on lastud. Aga aitab OT-st nüüd küll. Tänud info eest siiski. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kulufield
huviline

Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.12 07:20 Tsiteeri

Sai siis laupäeval ette võetud vedrude vahetus. Talverehve alla kruvides selgus ka, et juhipoolne amort on õli välja visanud ja plaani sai võetud ka esiamortide vahetus. Ostetud said siis KYB gaasiamordid.
Kujunes kogu see saaga päris pikaks kahjuks:P

Juhipoolse amordiga läks kuidagi eriti pikalt, eks esimene oli meeldetuletus ka, et kus mida täpselt lahti tuleb võtta.
Kokku tagasi pannes juhtus see asi, et välimine pooltelg tuli oma pesast välja, mis oli ikka täielik üllatus ja sõimu sõnu vääriv juhtumine. Kaitsekumm oli ka kinni tõmmatud kaablivitsaga... ja lekkis sealt vahelt määret. Oskab keegi öelda kas see peaks olema splindiga lukus ja kas kas see võib sealt välja hüpata uuesti? Katsetades ja ringe tehes rool välja pöörates ei juhtunud igatahes midagi. Ära ma vahetan pooltelje igaljuhul lähiajal.

Järgmise amordiga läks libedalt kuni selleni, et uut amorti paigaldades selgus, et pakis oli puudu see suur mutter, mis amorti kinni hoiab. Pood ütles et see garantii ja järgmine nädal tegeleme
:o Igatahes palju õnne kui mind see huvitab, kui kõik juba lahti võetud ja kokku panna ei saa, sest vana mutri lõikasin rellakaga pooleks, et amorti kätte saada. Õnneks oli töö juures auto olemas ja leidsime mingist analoog amordi karbist samasuguse mutri sinna ja probleem lahendatud. Hea et ma seda siis kuskil metsas ei vahetanud. Eks elu õpetab, et tuleb edaspidi kompleksus alati üle vaadata.

Tagumiste amortidega läks väga libedalt, seal polnud isegi vedrutõmmitsat vaja.

Lisaks avastasin, et juhipoolsel rooliotsal kumm katki, see jääb oma järge ootama. Lisaks siis vaja vahetada lähiajal välimine pooltelje ots ja ka millalgi tagumised amordid.

Peale vedrude vahetust tekkis ka paremale poole vana tuttav tugilaagri klobin, seegi siis tegevust vajavate asjade nimekirja lisatud.

Auto siis enne vedrude vahetust talvevelgedega:

http://www.hot.ee/kulu12/Coupe/2012-10-27%2011.27.46.jpg

Lähijala teen ka pildi kui kõrge auto nüüd on, aga minu jaoks on auto nägu. Sobib kõrgem palju paremini.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.12 07:42 Tsiteeri

Need talveveljed on väga kenad IMO, eriti veel hõbedasele masinale sobivad hästi, selline tehase välimus. Miks muidu pooltelje otsa tahad vahetada, kas ragiseb? Kui kumm vigane, siis seda saab ka eraldi vahetada. Edu!

zack
huviline

Registreerunud 30.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 '87 2.3 quattro, Audi A7 3.0TFSI '11

postitati 29.10.12 10:49 Tsiteeri

Ja ongi teema üleval. :)
Amorte vaatasin ka ise kui vedrusid vahetasin, et maru väsinud ilmega. Eks selle poolteljega ongi maru kebberniit, et teda tagasi saada, ise vandusin ka kunagi. :D Aga juhipoolne pooltelg sai muidu vahetatud, mitte küll uue vastu, kasutatud, aga oli korralik ning ostsin ka uue kummi, aga kummiga kaasas olid väiksemad metallvitsad, mis sinna ümber ei sobinud siis saigi ajutiselt nipukas pandud. Ja kõrvalistuja pooltelg on tutikas.
Tegelikult on vahetatud ka mõlemad amordi tugilaagrid paar kuud tagasi. Ei oska öelda, mis seda klobinat võiks teha.
Originaal vedrudega on talvel ikka hea...kusjuures see esiveoline automaat oli üllatavalt hea läbivusega ja ma elan veel maakohas. :)

Vähemalt läks masin õigetesse kätesse. :)

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.12 11:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: zack
Ja ongi teema üleval. :)
Aga juhipoolne pooltelg sai muidu vahetatud, mitte küll uue vastu, kasutatud, aga oli korralik ning ostsin ka uue kummi...

Kas poolteljeotsal splint ka sai?

zack
huviline

Registreerunud 30.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 29.10.12 21:12 Tsiteeri

Hm, selles ma nüüd päris kindel polegi.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.12 06:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Hm, selles ma nüüd päris kindel polegi.

Kui meelde ei tule, siis ei sanud, sest nii palju, kui minul kogemusi, siis selle otsa pärast otsa tagasi saamine üle splindi peaks meeles olema:D Ega muidugi vist ei tohiks ka splindita ta sealt sõites ära tulla, aga parem karta, kui kahetseda.

kulufield
huviline

Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.12 06:31 Tsiteeri

Siis selge miks, ta ka ära tuli. Aga kuidas teise poolega, kuhu uus pooltelg sai?? Oleks hea teada, sest homme hakkan juhipoolsele splinti panema.

zack
huviline

Registreerunud 30.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.12 14:47 Tsiteeri

Uus pooltelg ongi kõrvalistuja poolel ja sinna sai ka splint külge. :)

kulufield
huviline

Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.11.12 06:30 Tsiteeri

Eile sai siis juhipoolne pooltelg uuesti maha võetud ja ära puhastatud. Polnud mõtet uut panna kuna see ju täitsa toimis. Oli näha, et splint oli ikkagi olemas võlliküljes, aga ei toiminud. Ostsin igatahes Forsist 25 sendi eest uue.
Ma nüüd ei tea kas mul lihtsalt hea pooltelje paigaldamise käsi, aga läks otsa väga edukalt, ei pidanud tohutut löögijõudu kasutama. Remondimanualis ka kirjas, et kasutage kummihaamrit:P
Võtsin ka lahti uuesti kõrvalistujapoolse amordi, kahtlustasin et üheks kolina põhjuseks on tugilaagrit kinni hoidev mutter. Vana oli väga räsitud ja miskipärast väga raskelt keeras ja nagu selgus ei saanud ma seda piisavalt kinni keeratud. Peale vedru kokkutõmbamist oli käega tunda, et tugilaager liikus seal otsas rohkem kui vaja. Otsa läks Forsist ostetud uus mutter.

Peale kokkupanekut ei olnud kolin enam nii suur, kuigi mingi kolin sinna ikka jäi. Äkki siis tegi see, mitte piisav kinnitus laagrile liiga. Mingi aeg vahetab tugilaagri ära, eks siis näis kas kolin kaob.

Tagumise ratta juures on kosta ka plekikolin, käega katsudes sai selgeks et seda häält teeb plekk, mis peale piduriketast on(ei tea täpset nimetust). Ei olnud aega ratas maha võtta, et vaadata kas see sealt lahti mõnest kinnitusest. Natuke väänasin seda auto alt ja klõbin jäi vaiksemaks. Oskab keegi kommenteerida, kas see võib olla mingi tüüpviga, et kuskilt kinnitus lahti roostetanud või midagi?

Pilt autost ilma kõrgenduseta. Nüüd tagant ka ilus, ei ole ratas nii koopas enam.

http://www.hot.ee/kulu12/Coupe/2012-10-31%2020.33.31.jpg

Tegemiste listi on lisandunud salongiõhu mootor, mis teeb vahest külmaga häält, eks ootan kuni läheb päris hulluks, ennem ei näpi, seda pole raske vahetada. Netist tellides pole ka väga kallis.
Imelikku häält teeb ka kojameeste mootor ja vett aknale pritsib väga hädiselt.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 01.11.12 06:49 Tsiteeri

Salongiventilaator vist nii nagu b5 a4-lgi (ja ilmselt ka paljudel teistel) kindalaeka taga. Sealt jah lihtne seda vahetada. Klaasipesu vee osas vaata kindlasti voolikud ja nende kinnitused üle, ma olen enda omal kapoti küljes olevad kinnitused kõik klambriga üle keeranud, sest orig kummi sees torulaiendus ei hoia piisavalt, kui hakkad pumpa vahetama, siis 2 nädalat kasutatud andurita pumba annan sulle sõbramehe poolest, ise panin AutoCheck anduriga variandi või on sul ka see anduriga variant? Eeee, väga ei usu, eks seda oskab zack kommenteerida, kas AC paigaldusel ta selle paagi ja pumba vahetas ning juhtme AC moodulisse vedas, aga ma väga ei usu. Kojamehe mootoril ehk piisab vaid määrimisest. Pildil näeb kohe selline värskem välja, kui pole madaldust, puhas ka muidugi:cool:

zack
huviline

Registreerunud 30.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.11.12 08:59 Tsiteeri

Jep see plekk kolises ka juba minu ajal, küll sai ka teda natuke painutatud teise asendisse, et kolin kaoks.
Kui vett pritsib hädiselt siis võib tõesti need kapotialused voolikud üle vaadata, endal oli ka kunagi nii, et see surve lihtsalt lükkas voolikud otsast ära.
Ventikas kippus külmast peast tegema jah natuke häält, suvel kunagi sai isegi korra ta välja võetud ja õlitatud, iseenesest pole raske töö. :)
Ning seda paaki ja pumpa ma paigaldada ei jõudnud, juhtmeid ka vedada mitte.

Auto jälle endise kõrguse peal, nüüd siis sõidumugavust ka juures jah? :D

kulufield
huviline

Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.11.12 09:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Ventikas kippus külmast peast tegema jah natuke häält, suvel kunagi sai isegi korra ta välja võetud ja õlitatud, iseenesest pole raske töö. :)
Auto jälle endise kõrguse peal, nüüd siis sõidumugavust ka juures jah? :D

Ventika tüüpviga pidi olema, et need võlli otsad kuluvad suuremaks, sellest ka siuke loperdamise hääl.

Auto kuidagi jäik ikka, aga tahan vist liiga palju vanalt autolt:D

Üldiselt muidu juhitavus on väga hea, täpne ja ei kisu.

kulufield
huviline

Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.11.12 10:13 Tsiteeri

Täna siis sai vahetatud auto esiklaas. Nüüd veel uued kojamehed ja nähtavus väga hea.

Õnneks sain klaasivahetuse tutvuste kaudu, sest muidu oleks olnud päris karm väljaminek.

Üks tuntud klaasipaigaldaja pakkus klaas+ töö 265.-:o

Lõpuks sain selle töö poole odavamalt. See vahetaja küll kirus pärast, et selle töö ettevõttis:P, kolm tundi oli jamanud vahetusega.

Sain aru, et klaasi kättesaamiseks, pidi akna ümber olevad liistud neetidest lahti puurima.
Tundus, et seda klaasi vahetatud ka ennem sest millegi väga kõvaga oli kinni, ei tahtnud lahti tulla kere küljest.

Nüüd mul endal vaja veel tahavaate peegel kinni liimida, sellel klaasil ei olnud küljes teipi. Soovitas lasta kuskil klaasiliimiga teha, teibiga ei pidanud kaua kestma. On kellelgi kogemusi?

Kiil
klubiliige

Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad TDI manuaal

postitati 06.11.12 11:45 Tsiteeri

Peegli jaoks on spets liime müüa, väike võrk on ka kaasas. Enda Coupel on 1,5 aastat sellega seisnud (firmat ei mäleta).

kulufield
huviline

Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.11.12 11:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kiil
Peegli jaoks on spets liime müüa, väike võrk on ka kaasas. Enda Coupel on 1,5 aastat sellega seisnud (firmat ei mäleta).

Tänud info eest, täitsa automaailmas olemas: http://pood.automaailm.ee/est/autokaubad/autokeemia/liimid/?productID=3916

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.12 15:42 Tsiteeri

Mul oli coupel Tartus Limitexis suhtkoht tavahind natuke üle 100eur klaas koos vahetusega ehk siis ainult natuke kallim, kui tava b4-l.

kulufield
huviline

Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.11.12 06:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Mul oli coupel Tartus Limitexis suhtkoht tavahind natuke üle 100eur klaas koos vahetusega ehk siis ainult natuke kallim, kui tava b4-l.

Seda ma tean jah, et sinu vahetuse hind oli mõistlik. Ma siis ei kujuta ette kust need Tln hinnad on võetud. Sarnast kõrget hinda pakkus kaks klaasipaigaldajat.

kulufield
huviline

Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.12 07:47 Tsiteeri

Sai eile tehtud väike salongi update. Küll väike asi, aga vähemalt midagigi:D
Puidust pliidinuppude ümbris sai vahetatud musta vastu, minu arust ikka palju parem. Nüüd siis vaja veel leida mustad lisakellad koos tuhatoosiga ja käigukangi ümbrise peaks ka leidma Pärnust.

http://www.hot.ee/kulu12/Coupe/IMG_5109.JPG

http://www.hot.ee/kulu12/Coupe/IMG_5117.JPG

http://www.hot.ee/kulu12/Coupe/IMG_5114.JPG

Lisaks sai ettevõetud kompuutri ekraani remont(tänud weiks nõu eest) . Ekraan sai ilusti mustaks tagasi, täna panen ka külge tagasi ja siis näis kas ka funktsioneerib ilusti. Selle lahti lammutamisega selgus ka, et puudu on autochecki valge pistik, eelmine omanik oli ühendanud vähe "teistmoodi". Juhtmed tulid kõik lahti kellasid teisaldades. Neid pistikuid peaks õnneks liikuma ka.

Suvel vaja ette võtta ka salongimati põhjamatt uuesti. Kõrvalistuja taga on ikka vesi, kuskilt lekib sisse. Wild guess on, et kuskilt salongi ventika juurest(pidi olema tüüpviga), sest see teeb häält. Samuti on liiga vähe pandud sinna põhjamati alla seda vatti või kuidas iganes seda nimetada. Ühesõnaga põrand ei ole sile.

Kauge tuleviku teema on ka automaatkliima paigaldamine. Aivo82 teemast sain inspiratsiooni ja ka nõu küsitud- pole tuumateadus. Vaja aint silm peal hoida turul, et saada B4 täiskomplekt.

zack
huviline

Registreerunud 30.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.12 08:59 Tsiteeri

Selle musta panelliga näeb tõesti viisakam välja ning kui saaks ka ülejäänud jupid mustad pandud, siis peaks olema päris hea. :)
Vee sisse tulemisega salongi maadlesin ka ise, vahest oli kuiv, vahest jälle märg, kahjuks ei saand ise ka jälile kust see vesi salongi jõuab. :/
Autochecki pistikut ei õnnestunud mul saada seepärast ka selline "ajutine" juhtmete lahendus jäi.
Hea näha ka, et tutikas esiklaas, nüüd peaks nähtavus olema päris mõnus. :D
Mis huvitav asi juhipoolse päiksesirmi küljes on muidu? :P

Muidu aga tubli töö, edu nokitsemisel. ;)

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 42.7% - SQL: 57.3%]