Jürgen
klubiliige
Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.10.12 08:20
|
|
|
A8 D3
Olen end üha enam avastanud D3'sid vahtimast ja sellest tulenevalt traditsiooniline küsimus - mida silmas pidada?
Üldplaanis otsin hea (pigem väga hea ) varustusega masinat ja pilk on
jäänud 3.0 V6 diislitele.
Samas pole mul õrna aimugi hetkel, kuidas selliste isendite keskmine kulubaas on.. ehk pean silmas, mitte ainult kütusekulu ja norm. hooldusi, vaid
nt. kuni 5-7a vanal isendil järgmise 5 aasta vaates võimalikud probleemid ja nendega seotud täiendavad kulutused.
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 13.10.12 08:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jürgen
Olen end üha enam avastanud D3'sid vahtimast ja sellest tulenevalt traditsiooniline küsimus - mida silmas pidada?
Üldplaanis otsin hea (pigem väga hea ) varustusega masinat ja pilk on
jäänud 3.0 V6 diislitele.
Samas pole mul õrna aimugi hetkel, kuidas selliste isendite keskmine kulubaas on.. ehk pean silmas, mitte ainult kütusekulu ja norm. hooldusi, vaid
nt. kuni 5-7a vanal isendil järgmise 5 aasta vaates võimalikud probleemid ja nendega seotud täiendavad kulutused. |
Paar teemat allapoole on selline jutt: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=115868
Eks siit leiaks otsingust ka lisa.
|
|
|
Jürgen
klubiliige
Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.10.12 15:53
|
|
|
Tänud, hommikul millegi pärast ei näinud seda teemat, kuigi lasin diagonaalis juba olemas olevad teemad.
Kui on võimalik minu küsimus õigesse teemasse liita ja antud teema kustutada, siis oleks päris hea 
Eriti kuna ma tegelikult eelviidatud teemast vastust oma uudishimule ei saa...
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.10.12 18:10
|
|
|
No mul läks 3,5 aasta ja 130 000km jooksul remondile 5 000.-EEK ja vahetust vajasid kütusepumbad ja sellise summa nad sellel hetkel maksid. Kuluosasid
nagu rehve ja pid klottse ei hakka mainima.
Auto oli üks lisaderohkemaid mida saada on ning kõik toimis ideaalselt kogu selle aja.
Kõik minu autod kestavad ja on 100% korras ja see peab tingitud olema hooldusest ja kasutamisest.
|
|
|
|
Jürgen
klubiliige
Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.10.12 20:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: juks11
No mul läks 3,5 aasta ja 130 000km jooksul remondile 5 000.-EEK ja vahetust vajasid kütusepumbad ja sellise summa nad sellel hetkel maksid. Kuluosasid
nagu rehve ja pid klottse ei hakka mainima.
Auto oli üks lisaderohkemaid mida saada on ning kõik toimis ideaalselt kogu selle aja.
Kõik minu autod kestavad ja on 100% korras ja see peab tingitud olema hooldusest ja kasutamisest. |
Kuluosad, hooldused jms on enivei omaette teema, aga kui 300-400€ lisakulutusi tagaks 130K km muretut sõitu, siis just rohkem küsimusi ei oleks. Paraku, eks praeguseks enamus D3'sid juba 200-300K km läbisõitu ja lähevad
nö. teisele ringile.
Sul kindlasti kogemusi ja know-how'd, mis selliste isendite puhul esmatähtis jälgida. Äkki vihjad? 
|
|
|
lOOOOl
huviline
Registreerunud 18.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, SUV
|
postitati 07.12.12 12:53
|
|
|
Kas D3 pagassi mahub lapsevanker ka ära?
Selline kaheks osaks käiv suuremate ratastega.
|
|
|
mine....
huviline
Registreerunud 10.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.12.12 14:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lOOOOl
Kas D3 pagassi mahub lapsevanker ka ära?
Selline kaheks osaks käiv suuremate ratastega. |
Suuremate ratastega(korv käib pealt ära) vanker läks minul koos tõsiselt suure spordikoti ja muu träniga ainult rattad eemaldades sisse.
Rattad olid kergelt eemaldatavad ja usun, et enamusel praegu "liikluses" olevatest vankritest on sama süsteemiga.
Vanker oli midagi sarnast: http://www.soov.ee/tartumaa/Lapsevanker__Emmaljunga_Edge_Duo_Combi_1968548.htm
I hope that I will soon forget the Audi Quattro. Until I do, I shall continue to worship that b.tch goddess Success at the expense of friends, family,
honesty and decency - anything to be in a position to have one. -Four Wheeler Magazine 1982
|
|
|
|
lOOOOl
huviline
Registreerunud 18.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, SUV
|
postitati 28.12.12 08:23
|
|
|
Oskab äkki keegi öelda, palju läheb maksma D3 esiosa facelift (2005).
Hetkel on sarnaste lisadega pre-facelift ja facelift hinnavahe umbes 4000 eur. Paneb veidi mõtlema.
|
|
|
lynx
klubiliige
Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 28.12.12 08:34
|
|
|
Hetkel on sarnaste lisadega pre-facelift ja facelift hinnavahe umbes 4000 eur. Paneb veidi mõtlema. |
Detailid ise 2000-4000€ + paigaldus, värvimine ja erinevate tulede puhul kodeerimine jne.
Väidetavalt on FL mudelil elektriprobleeme samade seadmetega vähem.
Rule: Do your homework or suffer the consequences !
|
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 28.12.12 13:51
|
|
|
Hetkel on sarnaste lisadega pre-facelift ja facelift hinnavahe umbes 4000 eur. Paneb veidi mõtlema. |
Minul läks selline tegu ca 4000€ kokku maksma. Kasutasin kereosadena ka uusi originaalosi. Kui kusagilt kasutatuna leiab, võib odavamalt saada. Ma
tahtsin küll ka S-i nina tingimata. Seetõttu oli kola vahel kasulikum Saksast või Britist tellida.
|
|
|
Siim89
huviline
Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;
|
postitati 01.02.13 10:08
|
|
|
Ei hakanud uut teemat tegema. Leidsin A24 sellise huvitava hinnaga 4.2 isendi: A8
4.2
Esiosa on küll väikese põksu saanud, aga kes huvitatud minge ja rabage. Hind on esialgu vigu teadmata väga hea. 
|
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Avant Q
|
postitati 01.02.13 10:42
|
|
|
Kehtivad ülevaatused: Korraline (kehtib kuni 10.2010). Sõidukil puudub kehtiv korraline ülevaatus.
2 aastat ilma ülevaatuseta olnud juba...
|
|
|
marcelius
bännitud topeltkonto
Registreerunud 29.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.02.13 10:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mkb
Kehtivad ülevaatused: Korraline (kehtib kuni 10.2010). Sõidukil puudub kehtiv korraline ülevaatus.
2 aastat ilma ülevaatuseta olnud juba... |
Sellise hinnajuures võib vaatama ikka huviline minna ju ja täis kontrolli teha . Samuti puudub sõidukil kindlustus. 
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|