Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  ..  6
Autor:
Pealkiri: Audi A4 Avant 1,9TDI 81kw+chip - 1998 - Kuks456 (Vastuseid: 142 | Vaatamisi: 20202)
kuks456
huviline

Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Tdi

postitati 27.09.12 18:19 Tsiteeri
Audi A4 Avant 1,9TDI 81kw+chip - 1998 - Kuks456

Esmakordselt Audi omanik siis, auto plaanin jätta pikemalt omale. Auto sai toodud Leedust, raamatu järgi on pärit Itaaliast, siiamaani olen sõitnud 4000km ja probleeme pole esinenud.
Lisadest siis olemas kliima ja ees el.aknad, sees oli ka originaalis subfoower, sisu tavaline must riie.
Ostes oli läbisõit 283000, isiklikult ei usu, et see päris õige on.
Tuleviku plaanid siis on:toonklaas
madaldus, kuna präegu jube maastur:/ (TEHTUD)
xenonid, led ring väljast/seest(TEHTUD)
teised veljed (16 oleks hea, kuna sõita vaja ka maal)(TEHTUD)
chip paigaldada(TEHTUD)
Väljast veel esistange lisa teine ja ette tuledele kulmud siis oleks auto
ideaalne minujaoks:)
Ära olen teinud kõlarite vahetuse uste seest kuna originaalid olid tuksis. Esimesed pidurikettad vahetasin ka ära, ning originaal maki vahetasin ka pioneeri vastu.

Mõned pildid:
Hetkel all r17 245/40 a8 originaalid

http://www.upload.ee/image/2706175/DSC_0317-vi.jpg
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/229808_440575689321780_24949407_n.jpg
Et eks ma hakkan siis siin kirjutama mis tehtu

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tambet.
huviline

Registreerunud 03.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 27.09.12 19:11 Tsiteeri

Ära palun kulme ette pane. Muidu auto ilus. Edu!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
puravik
huviline

Registreerunud 09.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.4 Quattro

postitati 27.09.12 19:28 Tsiteeri

Naabrimehel täitsa kena pill ma vaatan.:)

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 27.09.12 19:45 Tsiteeri

Velg on kena ja see, mida ise aeg-ajalt silmanud olen. Tere tulemast diislite sekka. Ise oman ka sama isendit, sama aastakäik, kuid nelikveoline ning Paradise Green. Siiani igati rahul ja eks ka täiendan teda siit-sealt ja kostitan mõne uue OEM detailiga.
Muidu aga ökot kulgemist ja jaksu nokitsemisel!

Simo

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kuks456
huviline

Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 27.09.12 21:02 Tsiteeri

edu ja jaksu alati tarvis:) diislipeal olen juba pikemalt olnud, ja ega niipea mlahku ka:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kuks456
huviline

Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.12 14:58 Tsiteeri

Täna pesin ja koristasin autot ja muu seas mõtlesin et kotrollin õlitaset ka ,pole nagu paar nädalat vaadanud, tõmmbasin varda välja vaatasin täitsa kuiv :S surusin uuest sisse , mõtlesine et äkki polnud varras korralikult paigas, tõmmbasin uuesti välja ja kokkuvõtes ikka tekkis millimeetri jagu sinna seda õlipiiri varda otsa, huvitavaks muudab asja see et õliloiku all pole ja sinist ka tagant välja ei aja... keegi äkki teab kuhu ta kaob siis?
Teine asi mis uvitav et täiesti tyhja kohapealt on piduri õli potsiku pealt tükk väljas, et kas see piduriõlipaak tuleb sealt lihtsalt tõmmates ära või on ta seal mingi valjema süsteemiga kinni?:D

kuks456
huviline

Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 06.10.12 15:58 Tsiteeri

Kerged sügisesed pildid

http://www.upload.ee/image/2726916/DSCN4807.JPG
http://www.upload.ee/image/2726921/DSCN4804.JPG

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/60684_444765938902755_1044708318_n.jpg
http://www.upload.ee/image/2726928/DSCN4812.JPG
http://www.upload.ee/image/2726950/DSCN4819.JPG

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse pildid linkideks. Pildi lubatud pikim külg on .800pix

kuks456
huviline

Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 16.10.12 19:04 Tsiteeri

Vähe värskemat värki sisse enne külma 290000km täitunud ka juba
http://www.upload.ee/image/2751720/2012-10-15_18.17.25.jpg

kuks456
huviline

Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 17.10.12 19:08 Tsiteeri

Täna sai puht juhuslikult diagnosti teha autole, ja üllatusena oli veana sees pumbakaane viga, et nagu ma aru saan siis kaan vaja ära vahetada`, või kannatab sellega veel midagi peale hakata?

Uhm
huviline

Registreerunud 05.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia Combi 1.2TSI - 15

postitati 17.10.12 19:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kuks456
Täna sai puht juhuslikult diagnosti teha autole, ja üllatusena oli veana sees pumbakaane viga, et nagu ma aru saan siis kaan vaja ära vahetada`, või kannatab sellega veel midagi peale hakata?

Kustuta viga ära ning jälgi kas tuleb tagasi mingi aja pärast. Üldiselt kui auto sõidab/käivitub nii nagu peab ja anomaaliaid mootori töös ei esine siis tuleks ilmselt edasi kallata ja tallata. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kuks456
huviline

Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 17.10.12 19:55 Tsiteeri

Ära ta sai kustutada, selge eks siis nüüd näha ole mis ta edasi tegema hakkab:)

kuks456
huviline

Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 20.10.12 14:58 Tsiteeri

Led pargid
http://www.upload.ee/image/2760317/21102011222.jpg
Led udutuled(H1)
http://www.upload.ee/image/2760334/21102011223.jpg
Mingi aeg proovin pimedas ka pilti teha siis efekti rohkem

kuks456
huviline

Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.12 07:57 Tsiteeri

Kuna eelsüüte küünalde tuli armatuuris hakkas jälle vilkuma,ja pumbakaane vea uuesti sisse lõi siis täna sai pumba kaan maha kisutud ja surve õhuga läbi puhuda ja tagasi kokku topitud, kus juures üllatavalt palju sodi tuli sealt, 10 km jooksul tuld uuesti vilkuma ei löönud seega loodan et viga sai parandatud:) Igaks juhuks kontrollisin eelsüüte küünlad ka ära kõik 4 töötavad, ühel küünlal oli piip ainult maha tulnud , mille ma ka õige kohapeale tagasi panin. Üks huvitav asi mis veel on ,et lööb aega ajalt umbes kord kuus abs tule põlema aga kui välja suretada ja uuesti käima panna kaob ära, arvuti mingit veakoodi selle kohta ei näita.
Sain ka madaldus vedrud omale , kavatsen need nv alla paigutada kui jõuan :)

meelis11
huviline

Registreerunud 09.10.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant 1.9TDI, 81kW

postitati 25.10.12 09:49 Tsiteeri

Mul on kõik eelsüüte küünlad läbi (voolu läbi ei juhi), kuid mingit viga küll ei anna armatuuris. Huvitav miks, või arvutiga näeb ainult? Ma ei näinud arvutis ka vastavat veateadet, kui kuu aja eest vaatasin.
Uued küünlad ka olemas juba, kuid pikka 10mm padrunvõtit ei ole, tavaline väike on lühike :)

kuks456
huviline

Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.12 10:14 Tsiteeri

Ma arvan et mul see eelsüüteküünla tuli vilkus sellepärast et pumbakaane viga oli sees, aga mida mina ka tean:D

kuks456
huviline

Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 09.11.12 13:24 Tsiteeri

Talvekad all
http://www.upload.ee/image/2814367/DSC_0081.JPG

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse pildi lingiks Pildi lubatud pikim külg on .800pix

kuks456
huviline

Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 04.12.12 19:52 Tsiteeri

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/252210_467898513256164_352140507_n.jpg
Ülepika aja puhas audi, kahjuks pilt tehtud telefoniga.Lisaks kui hästi vaadata siis nr märgi kõrval suur mölk mille sain sõpra välja tõmmates koormarihma konksuda, kaamera kätte saan teen vähe paremad pildid sellest, vahepeal sõitnud jälle 5000 km ja ainuke asi mida teinud olen on kütte lisamine;)Igati rahul oma Audiga:)

kuks456
huviline

Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.13 19:14 Tsiteeri

Et siis pikka aega pole kirjutanud midagi ja eks ma pikka aega pole auto kallal teinud ka midagi peale sõitmise, Aga täna siis sai nokitsetud natuke auto kallal, üks suurimaid muresid oli ratta laager mis ulgus juba üle muusika ja segas autoga sõitmist :D sai siis see juhipoolt ära vahetatud , lisaks sai ka alt suur õõts ära vahetatud ja väike kont sillast, ja ka xsenonid panin udutulede sisse, niipalju tegin paarnädalat tagasi ära et võtsin tavaparkidest sinakad leedid ära ja selle asemele panin oranzid ledid suundadesse ,et nagu US-style vms, üle üldiselt olen autos vahetanud kõik hõõglambid ledide vastu neid peaks olem autos siis umbes 20 kanti, lähipäevil hakkab ka 300000km täituma ja sellega seoses tuleb peale ka uus õli ja filtrite vahetus,pildid tulevad kunagi hiljem kui auto puhas on ja ka uued ukse liistud ostetud need kukkusid iseenesest küljest ära, präegu nagu rohkem lisada ei oskagi. Selline küsimus, et kaua saab ragisevate pooltelgedega sõita ma 17000km olen sõitnud juba et siis teaks palju veel minna on?:D

unduC4
huviline

Registreerunud 15.08.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4

postitati 12.01.13 22:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kuks456 Selline küsimus, et kaua saab ragisevate pooltelgedega sõita ma 17000km olen sõitnud juba et siis teaks palju veel minna on?:D

Heh, eks niikaua saab sõita kuni laiali lendab või lendavad, näiteks ühel hetkel on parklas rattad risti ja tahad hoogsamalt koha pealt ära minna plaks!, ongi läinud! :D Rääkimata sellest kui ebameeldiv on tegelikult sõita ragisevate pooltelgedega. Aga õnneks nende ost ju päris nööri kaela panema ei peaks sundima, endal läksid vist ca 50 euri tükk, poest ja tutikad poolteljeotsad koos kaitsekummidega(samast mul vanem C4 kah, kas uuematel on mingit erinevust poolteljel ja otstel). Paar tundi tööd, painutamist, kirumist ja vandumist kuna töö sai tehtud esmakordselt, (õigemini päris mitu tundi :P) ja all nad olid ja kestavad ja ei ragise, esisilla juures mingeid töid tehes või isegi ratast vahetades olen silma peal hoidnud et kaitsekumm oleks terve ja korralikult peal, siis ei teki ka ragisemise algpõhjust, ehk mingi tolm või kruus sees ja kõik ok :D. Niiet soovitaks ikkagi ära vahetada.

Aga muidu igati kena masuudipress! :D

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 13.01.13 07:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Selline küsimus, et kaua saab ragisevate pooltelgedega sõita ma 17000km olen sõitnud juba et siis teaks palju veel minna on?:D

Oleneb, kui hullult muud manti saanud on.
Katsetuseks vöid kaaluda enne uue soetust varianti, kus vana veoliigendi vötad maha ja lillestad, pesed köik kausid ja kuulid puhtaks ning lappad uue määrdega kokku tagasi.
Ise söidan hetkel sama lahendusega ja 5+.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kuks456
huviline

Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 13.01.13 07:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: unduC4
Tsitaat:
Algselt postitas: kuks456 Selline küsimus, et kaua saab ragisevate pooltelgedega sõita ma 17000km olen sõitnud juba et siis teaks palju veel minna on?:D

Heh, eks niikaua saab sõita kuni laiali lendab või lendavad, näiteks ühel hetkel on parklas rattad risti ja tahad hoogsamalt koha pealt ära minna plaks!, ongi läinud! :D Rääkimata sellest kui ebameeldiv on tegelikult sõita ragisevate pooltelgedega. Aga õnneks nende ost ju päris nööri kaela panema ei peaks sundima, endal läksid vist ca 50 euri tükk, poest ja tutikad poolteljeotsad koos kaitsekummidega(samast mul vanem C4 kah, kas uuematel on mingit erinevust poolteljel ja otstel). Paar tundi tööd, painutamist, kirumist ja vandumist kuna töö sai tehtud esmakordselt, (õigemini päris mitu tundi :P) ja all nad olid ja kestavad ja ei ragise, esisilla juures mingeid töid tehes või isegi ratast vahetades olen silma peal hoidnud et kaitsekumm oleks terve ja korralikult peal, siis ei teki ka ragisemise algpõhjust, ehk mingi tolm või kruus sees ja kõik ok :D. Niiet soovitaks ikkagi ära vahetada.

Aga muidu igati kena masuudipress! :D

Ma muidu b5 kerel Passatil olen vahetanud neid polnud väga raske tegevus:D, uvitav on see et mul kummid terved ja tihkelt ümber ka seal, keegi vist on lihtsalt kunagi määrdega koonerdanud seal...:D

Tänan:)

kuks456
huviline

Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 13.01.13 07:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Tsitaat:
Selline küsimus, et kaua saab ragisevate pooltelgedega sõita ma 17000km olen sõitnud juba et siis teaks palju veel minna on?:D

Katsetuseks vöid kaaluda enne uue soetust varianti, kus vana veoliigendi vötad maha ja lillestad, pesed köik kausid ja kuulid puhtaks ning lappad uue määrdega kokku tagasi.

Ilmm vähe soojemaks läheb peaks proovima:)

Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 13.01.13 09:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Tsitaat:

Ilmm vähe soojemaks läheb peaks proovima:)

Ei tea kaua see nii ainult kestab. Mul oli talvel üks veovõlli otsa kattekumm puru läinud. Ragisemist veel ei olnud ja siis sai töökojas lastud puhtaks leotada bensiini sees ja kokku pandud uue määrde ja uue kummiga. Suvel aga hakkas see sama veovõlli ots ragisema kiirendamisel pöörates (a la ristmikul kui pöörad ja kohalt ära hakkad minema). Pärast selgus, et oli omadega ikka korralikult läbi see, aga kumm peal täiesti terve. Võibolla küll halbade asjaolude kokku langemine, kuid pmst tööraha selle lahti ja kokku paneku eest oli üle poole selle jupi maksumusest (lisaks veel uus see kummikate ~10€). Seega kui endal võimalust seda teha pole, siis ei pruugi vana puhastamine ja uue tolmukatte panemine ennast ära tasuda.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
unduC4
huviline

Registreerunud 15.08.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4

postitati 13.01.13 12:39 Tsiteeri

Kui kummid tervelt peal on, siis on jah mõtekas ikka uued osta, praktika ajal sai ühel kliendi volvol võetud poolteljeots lahti, bensiini sees kõik leotatud/puhastatud liivapaberiga pinnad üle käidud, uus määre sisse, kokku tagasi ja külge, ise garaa˛ist välja ajades ei saanud arugi et ragiseks, aga hiljem omanik tuli järgi ja kukkus kohe linna peal peenestama seda ja ikka ragises, niiet kasu ei miskit :/ :).

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 13.01.13 12:47 Tsiteeri

Liivapaberiga on seal puhastada mida?
Kulunud ja kannatada saanud veoliigendit puhastamine ja uue määrdega määrimine enam ei taasta.
Kui enne ragises ja paukus, siis uus asemele ja teema löpp.
Ise tehes vöib alati katsetada, teenust ostes on teine lugu.

Vorsprung durch Drehmoment !
 Lehekülgi:  1  2  3  ..  6
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 25.6% - SQL: 74.4%]