Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Otsin kasutajanime. (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1771)
emmure
huviline

Registreerunud 02.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2.8 v6 quattro

postitati 26.09.12 18:24 Tsiteeri
Otsin kasutajanime.

Tere,

Kas keegi saab öleda kasutajanime, kellel oli või on selline projekt siin valgest sigar audist? Sisse oli pandud turvapuur ja suht sportlik teema. Kahjuks ei ole mul võimalik seda teemat siin näha või ei leia ülesse. Kes sai aru mida ma mõtlesin, siis võiks mind edasi suunata.

Ette tänades Mattias.

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."

Project-Massacre
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ee-martynas
klubiliige

Registreerunud 19.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2013 3.0 TDI

postitati 26.09.12 18:53 Tsiteeri

Audi Sport Quattro "Lang" - 1985 - AudiTeam ?

http://images.spritmonitor.de/791111.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 26.09.12 19:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: emmure
valgest sigar audist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
emmure
huviline

Registreerunud 02.06.09
Kasutaja on eemal

postitati 26.09.12 19:23 Tsiteeri

Kuna uurin tuttavale seda teemat, siis nii mulle seletati. Eks uurin midagi täpsemat välja. Kas keegi siia sellest sport quattrost pilti saab panna?

Project-Massacre
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 26.09.12 19:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: emmure
Kuna uurin tuttavale seda teemat, siis nii mulle seletati. Eks uurin midagi täpsemat välja. Kas keegi siia sellest sport quattrost pilti saab panna?

Sigarist on asi ikka üsna kaugel tegelt. Streetraces on ju päris mitu pilti sellest Audist üles pandud, nendest on veel vähe? Võid ju ka otse ühendust võtta kasutajaga AudiTeam, miks peaks keegi siia veel riputama neid pilte?
Lisaks..huvitav, kas streetrace.org lehel nende piltide postitajal ka auto omaniku nõusolek selleks olemas oli...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
AudiTeam
klubiliige
ac aasta auto 2012 & 2013 võitja

Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"

postitati 26.09.12 20:22 Tsiteeri

Tundub, et jutt käib minu autost.
Piltide osas tõesti ei ole ilus kinnisest teemast ilma luba küsimata pilte mõjale postitada - saan aru sellest tänaval tehtud pildist. Mööda sõitvaid autosid võib ikka pildistada.

Asja juurde siis ka - MNT lubab päris palju ümberehitusi autole aga kõigepealt tuleb nendega sellest rääkida. Paljudele ümberehitatud masinatele pole luba antud, kuna pole varem maanteameti tehnoosakonnaga suheldu. Mina rääkisin nendega pikalt oma 3 kuud ja saime asjad paika ja kogu see projekt on nüüd ametlikult tänavalegaalne.

Turvakaare osas tuleks teha eskiis ja teada anda, mis masinale seda paigaldada soovitakse. Sellest aastast on tänava autodele turvakaarte ehitamise osas uued punktid.

Smoke Quattro Tires - Not Drugs
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
emmure
huviline

Registreerunud 02.06.09
Kasutaja on eemal

postitati 26.09.12 22:22 Tsiteeri

Aga suured tänud teile kõigile. :) Tundub et sain õige auto kätte.

Project-Massacre
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 27.8% - SQL: 72.2%]