Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Uurimus töö auto pesulate kohta (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 1670)
tat13
huviline

Registreerunud 20.09.12
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.12 08:01 Tsiteeri
Uurimus töö auto pesulate kohta

Tere foorumi lugejad. Olen TTÜ TK tudeng ja teen sellises aines nagu Äritegevusalused(R.Vatsar) uurimus tööd auto pesulate kohta. Ma palun et te täidaksite ära järgneva küsimustiku, mis ei võta rohkem aega kui 6 minutit. https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHN0c3BmVzZwcWhSbVlMdFAxdERSTnc6MQ
Ettetänades Keit.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 20.09.12 08:22 Tsiteeri

Täidetud, aga natuke hoolikam võiks olla õigekirjaga, lõpp läheb eriti käest ära. Ma ei saa aru, kui kasvõi ühe korra peale kirjutamist oleks tekst läbi loetud, siis enamik sellistest vigadest kaoks, eks see näitab koostaja suhtumist, suht pohlad, peaasi, et tehtud. Samuti peaks olema valikuid, et pole käinud näiteks käsipesulas või mistahes punkti suhtes ollakse neutraalne, näiteks nagu ka see iseteeninduse värk, kui vastan, et neid ei peaks rohkem olema, siis ma järelikult ei huvitu neist ja miks peaksin siis veel vastama küsimusele, et mida seal peaks rohkem olema jne, samuti on esimeses osas skaala algus ja lõpp-punkti selgitus kergelt öeldes kummaline ja küsimusega mingit loogilist lauset ei moodusta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tat13
huviline

Registreerunud 20.09.12
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.12 08:43 Tsiteeri

Tsitaat:

Selle õigekirjaga on lood sedasi et mul ei ole pohlad, aga mul on sellega probleeme ma lihtsalt ei leia neid vigu üless isegi siis kui ma sada korda teksti läbi loen(eluaeg sedasi olnud). Küsimused on täpselt sellised millest ma saan omad järeldused teha. Aga suur tänu vastamast

Selle õigekirjaga on lood sedasi, et mul ei ole pohlad, aga mul on sellega probleeme. Ma lihtsalt ei leia neid vigu üles, isegi siis, kui ma sada korda teksti läbi loen (eluaeg sedasi olnud). Küsimused on täpselt sellised, millest ma saan omad järeldused teha. Aga suur tänu vastamast!

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.12 08:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tat13
Selle õigekirjaga on lood sedasi et mul ei ole pohlad, aga mul on sellega probleeme ma lihtsalt ei leia neid vigu üless isegi siis kui ma sada korda teksti läbi loen(eluaeg sedasi olnud). Küsimused on täpselt sellised millest ma saan omad järeldused teha. Aga suur tänu vastamast

Lase mõnel sõbral lugeda.

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 20.09.12 10:27 Tsiteeri

Ma ei kujuta ette, miks Su õppejõud selle töö vastu peaks võtma. Ja TTÜ tudeng võiks ehk väheke raskema uurimustöö (kirjutatakse kokku muide) koostada, kui autopesulast, mida on iga nurgapeal. :)

Edu.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.12 10:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
Ma ei kujuta ette, miks Su õppejõud selle töö vastu peaks võtma. Ja TTÜ tudeng võiks ehk väheke raskema uurimustöö (kirjutatakse kokku muide) koostada, kui autopesulast, mida on iga nurgapeal. :)

Edu.

Oeh, ma ei olegi ainuke tähenärija:P
Uurimus või uurimistöö, pole olemas uurimus töö, ma nüüd lõpetan, sest eks tean neid asju ju ikka seetõttu, et olen ise nende vigade eest pähe saanud kunagi:D

rulamees
huviline

Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2x Audi B4 2.0 automaat ABK, CBT

postitati 20.09.12 13:27 Tsiteeri

Soovitan ennem üle andmist oma uurimistööga spelleris copy ja paste teha.

http://www.filosoft.ee/html_speller_et/

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 20.09.12 15:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rulamees
Soovitan ennem üle andmist oma uurimistööga spelleris copy ja paste teha.

http://www.filosoft.ee/html_speller_et/

Ennem = pigem.
Enne = varem.
Kui juba närimisteemaks muutus. :)

Minu arust keegi äsja tegi ka autopesulate kohta sarnast (kõikvõimalikesse foorumitesse spämmimisega) uurimust.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 20.09.12 15:18 Tsiteeri

Kas mitte seesama uurimus polnud ka streetrace.org foorumis üleval? Jube tuttav tundub kuidagi...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Raika42
klubiliige

Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q

postitati 21.09.12 01:12 Tsiteeri

Kas see küsimustik veits mõttetu ei tundu?
Selles suhtes, et ei ole lihtsalt võimalik niimoodi üldistada. Kui näiteks ainult automaatpesulatest rääkida, siis on kogemusi, kus hindaks pesulat hindega 2 ja samuti on selliseid kogemusi kus hinne oleks 10. Kui nüüd valida mingisugune keskmine nende vahel siis tuleb see kompott kokku sama mõttetu kui statistikaameti statistika.
Kui küsimustik käiks näiteks konkreetse keti, või konkreetse linna kohta, siis hakkaks veel looma, aga hetkel ei saa küll poindile pihta.
Näiteks Pärnust rääkides: Tean kindlasti kohta mida hindaks hindega 10, samas ühele kohale paneks 2 punkti. Keskmine tuleks siis 6- selle statistika järgi võiks nagu ühe ülimoodsa pesula veel teha?
Ei ole mõtet, enamus vaaguvad niigi hinge ja sellel 10 punktisel on tööd piisavalt (vahel liiga palju, vahel vähe)

Ühesõnaga kui see on TTÜ uurimistöö, siis head põrumist!

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 29.9% - SQL: 70.1%]