Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Kummimattide ostmine (Vastuseid: 38 | Vaatamisi: 9096)
board
huviline

Registreerunud 12.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C4

postitati 13.09.12 16:06 Tsiteeri
Kummimattide ostmine

Sain siis kehva kogemuse võrra rikkamaks, kuna ostsin automaailmast A4-le kummimatid. Paigaldamisel selgus, et põranda külge kinnitamiseks kaasas olevaid plastik seibe oli ainult 4.vaja 8. Läksin automaailma neid juurde küsima, et saaks tagumised matid ka põranda külge kinnitada,(tagumistle mattidel seibide jaoks kohad olemas) siis tuli välja, et neid müüaksegi nii, et kaasa saad ainult 4 seibi. Ja küsimuse peale,et kuidas ma siis tagumised matid kinnitan, üteldi, et minge ostke forsist. :) Nalja number. Ühesõnaga kallid kaasmaalased kontrollige alati enne kui midagi ostate, kas kõik on komplekte :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 13.09.12 16:24 Tsiteeri

Veider teema. Järelturu kummimattide komplektidel ongi vaid 4tk kaasas neid seibesid (kui üldse on). Enamusel autodest ei ole tagumiste mattide jaoks üldse kinnitusnuppe põrandal (niipalju, kui mina nendega kokku olen puutunud ja olen üsna paljudega tegelenud). Ilmselt, kui olid mattidel seibide kohad olemas, siis oli tootja praak. Miks see teema siin üldse vajalik oli? Pmst sinu oma hooletus ju, kui ei kontrollinud enne ostmist, kas on niipalju seibesid, kui sul vaja on. Kas müüja väitis kuskil, et neid on seal 8tk, et müüjale kriitikat teed?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 13.09.12 16:52 Tsiteeri

Jätkan OT-d. Ma ei taipa, miks te neid haisumatte omale ostate? Esinduses täpne ja korralik kraam saadaval. Mina näituseks olen viimased 5a. tehase riidematte kasutanud, oluliselt inimlikum ja haisuvabam :). Lisaks pole mingeid seibe ega muud nodi vaja.

Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.12 17:27 Tsiteeri

No riidematt on kasutatav ainult kuival ajal. Talvel-kevadel-sügisel kui igasugust muda ja muud p*ska kõik kohad täis on, siis koguvad need riidematid vaid niiskust. Muidugi nad on ilusad vaadata jne, aga märjal ajal pigem nuhtluseks, kui kasuks. Enda autos kasutan näiteks Rensi kaussmatte märjal ajal. Ideaalsed- ei mingit löga ega vett põrandatel. Samas ei ole neil ka seda vastikut kummihaisu, mingist plastikusarnasest materjalist tehtud, Rootsi toodang.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 13.09.12 17:50 Tsiteeri

Rensi kaussmatid ei sobi taha, kuna takistavad kohati esiistmete liikumist.

Samuti ei sobi Rensi matid ette, kui on madalad elektriistmed , istmealused panipaigad jms.

Haisvad kummikad on samuti kräpp, nõustun siin Amadeus'iga.
Nende puudus on ka see, et nad ei seisa paigal- nende suurus ja kuju ei ole kunagi ideaalne (vastupidiselt originaalile) ja kahest kinnitusest jääb pehmele ja suhteliselt siledapõhjalisele matile selgelt väheseks.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Dr.Rammstein
huviline

Registreerunud 09.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 c6 3.0 171kw universaal

postitati 13.09.12 17:56 Tsiteeri

Keegi ei käsi teil ju haisvat kummi osta.

Ise kasutan ka suvel taga kausmatte ning talvel ees, minujaoks asendamatud asjad.
Tõepoolest esiistme liigutus on takistatud, kui kasutada taga kausmatte, kuid ma ei näe erilist vajadust esiistet liigutada, seega ei häiri

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.12 18:34 Tsiteeri

Rocket, see tagumiste kausside teema...nohjah, kohati vast takistavad, aga ei midagi erilist. Esiistmete puhul tõin näite C4 100 puhul, kus nad ei sega absoluutselt, kuna pole ei el.istmeid ega ka istmealuseid panipaiku. Ilmselt enamuse vanemate masinate puhul ei sega need kaussmatid midagi. Uutel täis elektriliste istmetega ja panipaikadega madalate istmetega autodel võivad segada küll.

Darkdog
huviline

Registreerunud 20.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 13.09.12 19:33 Tsiteeri

Petex kummi matid väga head, ei haise, mõõt on identne, ei ole kauss tüüpi, kinnitusaugud olemas, pm nagu originaalid, ainult odavamad. Toodetakse autopõhiselt.

NT: http://www.autokaubad24.ee/et/tooted/audi-porandamatid-pagasimatid/kummist-porimatt-porandamatt-autosse-audi-komplekt-petex-11496

ülks
huviline

Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD

postitati 13.09.12 19:54 Tsiteeri

Kusjuures, neid kummimatte on igasuguseid. Osad haisevad rohkem, osad vähem jne. A6-l mingid siukesed poolplastikust vannid sees ja väga rahul. :)

Mobiilse kümblustünni rent Tartus->
www.teemetünni.ee
Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 13.09.12 20:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
No riidematt on kasutatav ainult kuival ajal. Talvel-kevadel-sügisel kui igasugust muda ja muud p*ska kõik kohad täis on, siis koguvad need riidematid vaid niiskust. Muidugi nad on ilusad vaadata jne, aga märjal ajal pigem nuhtluseks, kui kasuks.

Originaal riidematt on kasutatav aastaringselt. Mõistlik on enne autosse istumist jalgu koputada. Niiskust nad ei kogu, kõik aurab kenasti ära. Sa pole ilmselt korralikku riidematti kasutanud. Aga eks ta maitseasi ole.

Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.12 20:41 Tsiteeri

Ma ei tea kuidas teie autodes on, aga mul on orig riidematid, üllataval kombel saab neid autost välja võtta. Toas on teinekord soe ka, saab kuivatada ja puhastada lausa neid. Endal ka parem autosse istuda kui puhas on. Aga noh, kindlasti on ka palju loodus- ja ajaloohuvilisi, kellele meeldib omada isiklikku veekogu ja tutvuda kevadel, et mis on saanud sügisestest millimallikatest kummikausi nurgas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 14.09.12 06:51 Tsiteeri

Eks ta nii ole jah, et maitse asi. Mis originaal tekstiilmattidesse puutub, siis näiteks Galantil olid nad täitsa olemas ja selle põhjal ma näite tõingi. Hoolimata kuivatamisest vms kinost, tekkis ikka autosse niiskus. Niipea, kui sai kummimatid sisse, kadus ka niiskus. Aga ehk tõesti Audil on paremad originaalmatid. Go figure.

fireplay
huviline

Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 3.0TDI Q

postitati 14.09.12 07:00 Tsiteeri

Mina oma originaal mattidega olen väga rahul,riidest.Nii suvel kui talvel.Need rõvedad supikausid minu autosse küll mitte kunagi ei tule.

Ostan mobiiltelefone ja erinevat rikkis elektroonikat k.a rikkis/vanad mobiilid!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 14.09.12 07:01 Tsiteeri

No siin teemas on näha ka korralikku matti, mis ei ole tühipaljas kummiliistakas:

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=113773&page=3

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
955
huviline

Registreerunud 13.09.10
Kasutaja on eemal

Auto: A3 1.8T

postitati 14.09.12 11:49 Tsiteeri

Viimane link ei toimi...
Info Vabandame, see osa foorumist on mõeldud kas klubiliikmetele või on muul põhjusel piiratud juurdepääsuga. Lisainformatsiooni klubiliikmetele mõeldud ala kohta saab SIIT.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 14.09.12 11:52 Tsiteeri

Toimib ju! Lihsalt sina pole klubiliige ja ei pääse antud alafoorumisse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 14.09.12 12:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rocket
No siin teemas on näha ka korralikku matti, mis ei ole tühipaljas kummiliistakas:

Mul on coupes täpselt sellele mudelile mõeldud mitte vanntüüpi matid, ei haise ja ei ole ka liistakad, korralikud rasked ja vähemalt ees nupsudega kinni, näiteks c4 a6 orig mattidest küll kehvemad ei tundu. Komplekt oli üllatavalt odav mingi alla 25eur.

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 14.09.12 13:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
Ma ei tea kuidas teie autodes on, aga mul on orig riidematid, üllataval kombel saab neid autost välja võtta. Toas on teinekord soe ka, saab kuivatada ja puhastada lausa neid. Endal ka parem autosse istuda kui puhas on. Aga noh, kindlasti on ka palju loodus- ja ajaloohuvilisi, kellele meeldib omada isiklikku veekogu ja tutvuda kevadel, et mis on saanud sügisestest millimallikatest kummikausi nurgas.

Ühinen arvamusega. Mingeid porilompe kaasa vedada on väga vastik.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
ee-martynas
klubiliige

Registreerunud 19.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2013 3.0 TDI

postitati 14.09.12 14:46 Tsiteeri

Algse teema juurde tagasi tulles...
Ma ei tea millised need matid sul välja näevad (ehk igasugused mõõdud), kuid iseenesest võiks ju saada neid kinnitusi juurde osta ja ise paigaldada.
Kui mälu ei peta siis kokku läheb sul kusagil ~1€ + töö ja vaev.
Tekstiilmattidel käiks see muidugi lihtsalt kuid kummist mattidel võib see paksus veidike liiga suur olla. Kui suudad õõsi koodi kusagilt saada ja netist veidike otsida siis ehk saad asja klappima.

Kui ikka ei õnnestu ja tagumiste mattide kinnitamine on suur soov, oskan soovitada ainult esindusse sõitu.

http://images.spritmonitor.de/791111.png
freelander
huviline

Registreerunud 06.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 facelift 3.0bitdi

postitati 14.09.12 16:45 Tsiteeri

Teema on selles, et kõik ei ela linnas, kus on ainult asvalt. Minul näiteks b8 originaal matid said väga kergesti mustaks ja poriseks, pärast pesta on neid tunduvalt tülikam kui kummimatte. B8 sai võetud petex kummimatid ja igati hästi sobisid ja sügisel-kevadeni on kindlasti parem valik kui tekstiil.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.09.12 17:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rocket

Panen pildid neile, kellel klubiliikme staatust ei ole.
Revalist ostetud B8 originaal kummimatid, ääred on piisavalt kõrged, et vesi põrandale ei jookseks.
Peale autosse paigaldamist oli kerget kummihaisu salongis tunda, järgmiseks hommikuks oli õhk õnneks puhas ja nagu võite isegi arvata, siis paika istuvad ideaalselt.

http://i175.photobucket.com/albums/w150/Audihoolik/DSC_0114.jpg

http://i175.photobucket.com/albums/w150/Audihoolik/DSC_0115.jpg

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
waic
huviline

Registreerunud 16.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad 3.0 + A5 sportback 3.0

postitati 14.09.12 21:00 Tsiteeri

Eks inimeste elukohad, teeolud, vaated puhtusele jne on erinevad, aga niipalju kui ma mäletan olen kõigis oma autodes pea eranditult ainult tekstiilmatte kasutanud ja päris edukalt hakkama saanud aastaringselt. Talvisel ajal pole keeruline tiba enne mahaistumist omi jalgu lumest puhtaks kloppida,sama teeb ka mu elukaaslane ja sõbrad. Siiani olen juhi jalamati ainult korra märjaks saanud, ning see juhtus kunagi C5 avandi tagaakna pesuveetoru lekkest.

board
huviline

Registreerunud 12.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C4

postitati 16.09.12 17:47 Tsiteeri

Need automaailma kummimatid ei haise ja on täiesti õige kujuga,ei ole mingid suured kausid, head matid. Probleem on lihtsalt see, et müüakse poolikut kaupa :s Ja ma ei saa aru miks müüa enne ostu seda mulle ei öelnud,et kuulge vaadake, tagumisi matte ei saa kinnitada, et kinnitusseibe pole nii palju kaasas :s Teema on selle mõttega üles võetud, et inimesed oleksid tähelepanelikumad ja ika vaataks korralikult ennem mis ostad.

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 16.09.12 17:55 Tsiteeri

Müüja ei pea sulle seda ette laulma, kui sa seda ise just ei küsi. :D Klient ei saa ju ometi eeldada, et talle kõik ette-taha ära tehakse. Lisaks, kust müüja pidi teadma, et sa tahad neid kinnitada. Osadel autodel ei ole taga üldse neid nuppe, kuhu matte kinnitada, nagu ma ka varem ütlesin. Vanematel B3/B4/C4 (vähemalt nendel, millega mina olen kokku puutnud, ei ole olnud taga neid nagasid/nuppe) Audidel näiteks pole.
KUI on kummimatid kilepakis, siis on kirjas peal kas ja mitu seibe on. Kui ei ole kilepakis, siis üldjuhul pole üldse neid seibesid kaasas. Ei müüda ka poolikut kaupa- tootja arvates on see täiskomplekt ja nii neid ka edasi müüakse. Vaevalt nüüd ükski autokaupade pood hakkab sealt neid seibesid ka välja kiskuma, et öelda, et müüakse poolikut kaupa. :D
Pmst, müüja kirumise asemel võiks enda silmad lahti teha ja kaupa ostes põhjalikult veenduda, mida ostetakse. Ei midagi isiklikku, lihtsalt selline üldine tähelepanek. Üldiselt üsna mõttetu teema ju IMO.

ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 17.09.12 03:51 Tsiteeri

Kui tahate et teil kummimattidega probleeme pole siis tuleb tõepoolest osta margipõhiselt originaalid. Mina muidugi otse Revalist neid ei soetanud vaid leidisin Auto24-st. Enda masinal on nad juba 2 aastat autos olnud ja ei kurda küll. Kunagi ammu sai vanale masinale mingeid universaalseid matte sisse istutatud ja siit/sealt lõigutud ja lõpuks leitud, et mis ikka sinna mõeldud ei ole see sinna ei sobi ka.

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 39.2% - SQL: 60.8%]