Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Sooviksin TEIE arvamust müüdava OBD seadme kohta!? (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 2145)
andreso
huviline

Registreerunud 24.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.12 16:22 Tsiteeri
Sooviksin TEIE arvamust müüdava OBD seadme kohta!?

Tere!

Vabandan ette kui sai teema valesse kohta, kuid ei osanud mujale panna.
Mure siis järgmine, sooviks Teie poolset arvamust ja kriitikat või kiitust siis antud seadme kohta http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=101206
Just nimelt seal teemas siis 7. punkt.........7. AUTOCOM CDP+ Cars / CDP+ Trucks / CDP+ GENERIC OBD - 2012 CHIP-SET, Release kuni 3.5 KÕIKIDELE AUTODELE - KÕIK ECU-d

Et oleks plaan see seade soetada, mis arvate kas tasub, ja kas ja kui hea see asi üldse on, et millega ta jänni jääb ja millega hakkama saaks?

Tänud vastuste eest!

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
andreso
huviline

Registreerunud 24.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 12.09.12 07:22 Tsiteeri

Hey hey, tööd oleks vaja teha, et kas siis tõesti keegi ei oska nõu anda?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 12.09.12 07:30 Tsiteeri

Tavaline audiklubiline sellise seadmega tõenäoliselt kokku ei puutu.

Aga küsi müüjalt demo võimalust, kui tõesti tööjärg juba ootab. Samuti uuri, mille poolest ta teistest analoogidest erineb ja kuidas toimuvad näiteks tarkvara uuendused tulevikus (või ei ole need üldse lubatud).

Ükski seade ise tööd ei tee, ikkagi on vaja kasutajapoolseid kogemusi, koolitust jne.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 12.09.12 08:07 Tsiteeri

Mina ei osta neid hiina junne juba ainuüksi elektroonilise koostekvaliteedi tõttu. Ma pole lihtsalt nii rikas, et puhtalt elektroonilisse surma surnud ja kehvalt ühendust selle tõttu saavaid "uuematüübi" kallemaid hiina kaableid pidevalt vahetada. Kui asi hakkab ennast tagasi teenima, siis soovitan soojalt teha suurem investeering muretuma tuleviku nimel. See on kindlasti koledasti karm võrreldes hiinaka hinnaga, aga ikkagi soovitan sellele vähemalt mõelda.
Ise sellist komplekti ei vaja ja samuti ei roni uuemate masinate kallale enam kaabliga, kuna see ei too mulle midagi sisse, pigem iseenda harimiseks oli mingil ajal neid mingi umbes viie hüppenööri jagu. Kasutan hetkel odavaid kaableid vanemate masinate jaoks ja ostsin kilodega - kui sureb siis pole ei kaablist ega rahast kahju. Isegi sellise suhtumisega olen selle "katsetamise peale" juba ~75% originaali maksumusest välja käinud ~5 aastaga. Kõik need, kes on soetanud originaali, need kasutavad seda siiani probleemivabalt, mis mind kohati kole turri ajab, kuna rahas pole olnud küsimust ka endal koheselt originaal soetada :).

Need, kes siin foorumis hiina junnidega "äri" teevad, ärge nüüd pahandage, aga minu arvamus ei muutu :). Järjekordne asi elus, mille omal nahal ja rahakotil olen pidanud endale selgeks tegema :).

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
andreso
huviline

Registreerunud 24.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 07.10.12 20:29 Tsiteeri

On kedagi, kes on ehk selle seadme juba omale soetanud? Sest hetkel olen uurinud ka mujalt ja arvamusi suht seinast seina!?

huljes
huviline

Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 2.0, Audi A4 2,8Q

postitati 08.10.12 03:09 Tsiteeri

Seisukoht sama nagu kps-il, kui omatarbeks, siis poogen, inimliku kasutamise juures vaevalt, et jagu saab. Töö tegemiseks ning teistelt selle eest raha küsimiseks ikkagi originaal, tarkvara ja muude uuenduste näol samuti probleemivaba.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.6% - SQL: 78.4%]