Mina ei osta neid hiina junne juba ainuüksi elektroonilise koostekvaliteedi tõttu. Ma pole lihtsalt nii rikas, et puhtalt elektroonilisse surma surnud
ja kehvalt ühendust selle tõttu saavaid "uuematüübi" kallemaid hiina kaableid pidevalt vahetada. Kui asi hakkab ennast tagasi teenima, siis soovitan
soojalt teha suurem investeering muretuma tuleviku nimel. See on kindlasti koledasti karm võrreldes hiinaka hinnaga, aga ikkagi soovitan sellele
vähemalt mõelda.
Ise sellist komplekti ei vaja ja samuti ei roni uuemate masinate kallale enam kaabliga, kuna see ei too mulle midagi sisse, pigem iseenda harimiseks
oli mingil ajal neid mingi umbes viie hüppenööri jagu. Kasutan hetkel odavaid kaableid vanemate masinate jaoks ja ostsin kilodega - kui sureb siis
pole ei kaablist ega rahast kahju. Isegi sellise suhtumisega olen selle "katsetamise peale" juba ~75% originaali maksumusest välja käinud ~5
aastaga. Kõik need, kes on soetanud originaali, need kasutavad seda siiani probleemivabalt, mis mind kohati kole turri ajab, kuna rahas pole olnud
küsimust ka endal koheselt originaal soetada .
Need, kes siin foorumis hiina junnidega "äri" teevad, ärge nüüd pahandage, aga minu arvamus ei muutu . Järjekordne asi elus, mille omal nahal ja rahakotil olen pidanud endale selgeks tegema .
Hea auto on palju autosid...
|
|