Lehekülgi: 1 2 3 |
Harri_K
huviline
Registreerunud 08.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.07.12 21:22
|
|
|
Audi A6 1.9TDI - 1996 - Audi90R5
Autoks siis Ardo endine C4.
1.9TDI 66kw, manuaal, must.
LS ostes ca 294 500km.
Lisadest:kliima, püsikas, S6 kellad, S6 rool, 2x el. aken, 2x el. peegel, signalisatsioon puldist, kompuuter, el. katuseluuk ja midagi kindlasti veel.
Hammasrihm, käbi ja rullikud 20000km tagasi vahetatud.
Enne omasin Vectra a-d ning sellesse audisse istudes oli üleminek vägev.
Kiirust ei taju pm siiani veel, igatsen püsikiiruse hoidjat. Autol lasin täna toonkile peale panna, kohe hubasem sees istuda. Kliima toimib ilusti
ning mootor käib ilusa häälega, keskmine kulu tuli 5.6, gpsi järgi enamus teed 113km/h ning kliima sees. Algul vaatasin, et võtab 10 sajale, kuid tuli
välja, et kütusenäidik on katki(valetab).
Plaanidest:tehniliselt igati korda, püsikas tööle, kompuuter tööle, valuvelg, kärukonks, chip ja ehk mõni asi veel.
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 30.07.12 22:15
|
|
|
Hmm, tooniga näeb päris hea välja. Pane madaldus ka alla mis kaasa said ja ilus velg, ning ongi mahe ökoliikur olemas.
|
|
|
|
Harri_K
huviline
Registreerunud 08.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.07.12 07:13
|
|
|
Kas see kütusenäidik jamas sul ka? Krt oleks surnuks ehmatanud ennast, vaatasin, et võtab 10 sajale.
|
|
|
Harri_K
huviline
Registreerunud 08.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.07.12 12:34
|
|
|
Püsikakang on olemas aga vaja juhtmed ajuni vedada, viitsib keegi skeemi vms anda, kuidas seda teha?
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.07.12 18:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Audi90R5
Kas see kütusenäidik jamas sul ka? Krt oleks surnuks ehmatanud ennast, vaatasin, et võtab 10 sajale. |
Mul ta langes suht normaalselt. Aga audidel on see teema, et siis kui paagis on alla 20 liitri kütust, siis hakkab seier päris usinalt kukkuma. Kui
jõuab poole punase peale, siis jääb jälle toppama. Ise olen ka päris mitu korda ehmatanud niimoodi. Asi on paagi kujus, et selline teema on.
|
|
|
|
margus
huviline
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.07.12 18:44
|
|
|
Asine pill tundub tõesti!
Kuid näiteks chipi asemel soovitaks pigem vahetada pihustid / pihusti otsad suurema tootlikkusega vastu ning efekt on sama mis chipil, kuid ei aja nii
palju suitsema. Hiljem paned veel chipi ka juurde ja nagu 2x chipi efekt juba
|
|
|
|
Harri_K
huviline
Registreerunud 08.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.07.12 18:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Ardo
Kas see kütusenäidik jamas sul ka? Krt oleks surnuks ehmatanud ennast, vaatasin, et võtab 10 sajale. |
Mul ta langes suht normaalselt. Aga audidel on see teema, et siis kui paagis on alla 20 liitri kütust, siis hakkab seier päris usinalt kukkuma. Kui
jõuab poole punase peale, siis jääb jälle toppama. Ise olen ka päris mitu korda ehmatanud niimoodi. Asi on paagi kujus, et selline teema on.
|
Ma küsin siis niipidi, kas paagi täis oled pannud sellel? Ma panin
kurguni ning siis kukkus kolinal alla poole paagi, kuigi peale läks ainult 25 liitrit, panin uuesti kurguni ja siis näitas kolmveerand ning hetkel
jälle pool, kuigi sõitnud alla 300km.
|
|
|
Harri_K
huviline
Registreerunud 08.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.07.12 19:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: margus
Kuid näiteks chipi asemel soovitaks pigem vahetada pihustid / pihusti otsad suurema tootlikkusega vastu ning efekt on sama mis chipil, kuid ei aja nii
palju suitsema. Hiljem paned veel chipi ka juurde ja nagu 2x chipi efekt juba |
Tegelikult ei teagi, kas on mõtet chippida, olen päris rahulikuks jäänud liikluses ja kui juba teda näppima hakata, siis kindlasti pettun ning viskan
varsti nurka, praegu hea poole gaasiga tsillida, siis liigub täitsa reipalt.
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.07.12 19:04
|
|
|
|
Ma küsin siis niipidi, kas paagi täis oled pannud sellel? Ma panin
kurguni ning siis kukkus kolinal alla poole paagi, kuigi peale läks ainult 25 liitrit, panin uuesti kurguni ja siis näitas kolmveerand ning hetkel
jälle pool, kuigi sõitnud alla 300km. |
Ei jõudnud panna. Muidu oleksid saanud pool paaki kaasa autoga, sest võtab nii vähe. Auto eelmine omanik sai rekordiks paagiga 1700 km.
|
|
|
|
Harri_K
huviline
Registreerunud 08.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.08.12 19:47
|
|
|
Ostsin freelanderilt teisaldatava konksu ning tahtsin täna külge panna kuid ma ei osanud stangetki ära võtta. + niisama vaadates jääb veel summuti ette ning vastavad poldid tunduvad ka
puudu olema, ei saanudki aru mis osa kuhu minema peaks seal, või siis on kere pool "mutter" juba olemas, muud seletust küll asjale ei leia.
800km keskmine on endiselt 5.6.
Ardoga pidime püsika täna peale aretama aga ma ei viitsinuki täna millegagi tegeleda, tsikkel jooksis tänu küünlale kokku ning lappisin seda pm päev
otsa.
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 04.08.12 20:23
|
|
|
Kui tulevikus kellegil huvi, siis saaks ka 1.9TDI mootorile valmis C4 püsikajuhet pakkuda (nagu siiani 2.5TDI'le).
Klemmid ise ja nende numbrid ajus on siiski erinevad 2.5'st, seetõttu ei saa hetkel 100% olemasoleva juhendi järgi toimida, mis ülalmainitud
lingil/teemas ära on toodud.
|
|
|
|
kunnark
huviline
Registreerunud 25.09.10
Kasutaja on eemal
Auto: BMW E39
|
postitati 05.08.12 17:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: margus
palju suitsema. Hiljem paned veel chipi ka juurde ja nagu 2x chipi efekt juba |
Mis pihustid panna AFN või AEL,2.5tdi omad liiga suured ei jää ?
|
|
|
Harri_K
huviline
Registreerunud 08.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.12 19:41
|
|
|
Venna B4 1.9tdi 66kw passatil on 2.5tdi pihustid ja käib ilusti, möliseb ainult liiast palju aga see vb pritsehetke seadistusest.
Ardo küll ütles kuidas stange ära käib kuid küsin üle kuna homme üritaks uuesti konksu külge panna, et siis 2 polti hoiavad ainult stanget? Külgedelt
sain lahti, vasakpoolse poldi sain ka ära kuid parempoolset enam ei saanud, väga vähe ruumi seal(kui ikka keerasin õiget üldse ).
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.12 20:04
|
|
|
4 polti kokku. 2 tk ühel pool 2 teisel pool.
E: Kusjuures täna nägin sind põhjaka parklas ja viipasin käega.
|
|
|
|
Harri_K
huviline
Registreerunud 08.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.12 20:19
|
|
|
4 polti kokku. 2 tk ühel pool 2 teisel pool.
E: Kusjuures täna nägin sind põhjaka parklas ja viipasin käega.
|
Ah või et 4 kokku, no siis pole ime, et ma teda küljest ei saanud.
Krt sind küll tähele ei pannud, ma harjunud, et keegi ära ei tunne ning siis ei viitsi ise ka eriti ringi vaadata.
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
Harri_K
huviline
Registreerunud 08.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.08.12 08:07
|
|
|
Rocketilt sain püsika juhtmed kätte, suur tänu. Ülehomme äkki saab külge panna. Tagastanget ei oska siiani eemaldalda, ei leia neid 4-a stange
kinnituspolti kuskilt.
|
|
|
Harri_K
huviline
Registreerunud 08.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.08.12 17:23
|
|
|
Konks küljes nagu naksti, krt ma isegi katsusin enne neid polte mis lahti oli vaja keerata. Oleks enne ka mustad riided seljas siis oleks ise ka ta küljest saanud.
Aga järgmine küsimus, ajul ega kuskil pole numbreid, kust ma tean kuhu mis juhe läheb? Kust lugema hakata vms?
|
|
|
Harri_K
huviline
Registreerunud 08.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.08.12 04:27
|
|
|
Nüüdseks tänu Ardole, rocketile(juhtmete eest) ja SR kasutajale dellule töötab ka püsikiirusehoidja ilusti, algul arvasin, et ei tööta aga tahtis
korraks + poole peale lükkamist, siis hakkas ilusti toimima. Kompuutri kangi sain ka, juhtmed on ainult puudu, uurin kas neid eraldi saab üldse, vb
pean ikkagi kogu komplekti ostma.
Peab kuskilt jalamatid sebima, auto hetkel seest igati rokane, polegi nagu tahtmist küürida peale igat sisseistumist, kohe on põrand must. Mingi pull
oli ka siis kui Ardo abiga juhtmeid vedasime, lasin paar korda 5k rpm ning siis hakkas mootor nagu kahe silindriga tühikäigul käima, täpselt selline
effekt nagu ei saaks kütet peale.
Siiani sõitnud umbes 3000km. Peab õli ja filtrivahetused ette võtma + esisild ning rehvid, tagumised pidurid ja mõni asi veel. Aga potensiaali autol
tundub kõvasti olema.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 22.08.12 05:22
|
|
|
Nüüdseks tänu Ardole, rocketile(juhtmete eest) ja SR kasutajale dellule töötab ka püsikiirusehoidja ilusti, algul arvasin, et ei tööta aga tahtis
korraks + poole peale lükkamist, siis hakkas ilusti toimima. Kompuutri kangi sain ka, juhtmed on ainult puudu, uurin kas neid eraldi saab üldse, vb
pean ikkagi kogu komplekti ostma.
Peab kuskilt jalamatid sebima, auto hetkel seest igati rokane, polegi nagu tahtmist küürida peale igat sisseistumist, kohe on põrand must. Mingi pull
oli ka siis kui Ardo abiga juhtmeid vedasime, lasin paar korda 5k rpm ning siis hakkas mootor nagu kahe silindriga tühikäigul käima, täpselt selline
effekt nagu ei saaks kütet peale.
Siiani sõitnud umbes 3000km. Peab õli ja filtrivahetused ette võtma + esisild ning rehvid, tagumised pidurid ja mõni asi veel. Aga potensiaali autol
tundub kõvasti olema. |
Kas Rocket siis ei müü kompu juhtmeid? Mis etapis juhtmete vedamise juures tuleb diisel mootor 5tuh pöördeni lasta?
|
|
|
Harri_K
huviline
Registreerunud 08.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.08.12 16:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Kas Rocket siis ei müü kompu juhtmeid? |
Tänud, et temani juhatasid, poleks ise selle peale tulnud, sai siis eile temalt need ka ostetud ning täna ühendatud, aga mingi pull on, maanteel
näitab 16l sajale jms. Ning tänud rocketile jälle, juhtmete ja ühe aju klemmi eest.
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.08.12 19:02
|
|
|
Essi kellad tuleb arvutiga dislale vastavaks teha.
|
|
|
|
Harri_K
huviline
Registreerunud 08.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.08.12 20:21
|
|
|
Essi kellad tuleb arvutiga dislale vastavaks teha. |
Nii ta oligi, tänud JÄLLE rocketile selle eest. Nüüd näitab juba ilusaid
numbreid. Nüüd saab hoolduse ja remondiga tegelema hakata.
|
|
|
Harri_K
huviline
Registreerunud 08.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.09.12 10:10
|
|
|
Keskmine kulu kompuutri järgi: 5,2.
Hiljemalt järgmine nädal tahaks kõik filtrid, rihmad, mahlad, esisilla ja mõned pudinad veel ära teha, siiani sõitnud 4400km.
Lõpuks saabus see aeg millal mulle see auto ka meeldima hakkas lõpuks ning pildistamise isugi tekkis, ehk siis eile sai kasutaja thutmoses-ga äri teha
ning sellised veljed said alla, vb mu väärastunud maitsemeel järjekordselt arvab valesti, kuid minu arust igati sobiv kompott:
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |