Rain-
huviline
Registreerunud 11.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.9TDi
|
postitati 27.05.12 23:33
|
|
|
Audi A4 1.9TDi - 1997 - Rain-
Kuna isa ostis endale uue auto siis sain mina tema auto endale.
Autoks siis musta värvi Audi A4 1.9TDi 66kw, kahjuks mono aga piisab esimeseks autoks täiesti.
***Läbisõit: 318001 29.05.2012
Lisad:
- 2x istmesoojendus
- 2x el.aknad
- kliima
- 2x airbag
- el. peeglid
- valuveljed
Lisaks veel uus raadio Clarioni poolt.
Kindlasti tahaks likvideerida välised iluvead, uus esistange on tulemas, sest küllaltki palju viga saanud. Valged küljesuunad tulevad kindlasti, sest
teevad üldpildi ilusamaks minu silmis.
Uus heli sisse, sest vasak kõlar läbi läinud ja toonklaas.
Madaldust ei taha kindlasti, sest teed on nii nagu nad on.
Rihmavahetus 58k km pärast ja õlivahetus 2k pärast. (endale meeldetuletuseks)
Paar pilti ka.
http://www.upload.ee/image/2380115/DSC_0041.JPG
http://www.upload.ee/image/2380117/DSC_0086.JPG
Eakaaslasega
http://www.upload.ee/image/2380118/DSC_0090.JPG
Edit by Black: piltidena on max laius 800px, tegin linkideks!
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 28.05.12 06:52
|
|
|
Ilus sile Audi. Väga hea mootor, öko ja lollikindel. Sellisele kahjuks quattrot ei pakutud üldse, alles 81kw TDI sai quattro. Ainuke asi, et ma ei saa
aru, kust sa võtad, et tal istmesoojendused on? Nuppe keskkonsoolil ju pole (rullikuid st).
Muide, kui sul uus stange on tulemas ja vana alles jääb, siis ma oleks sellest väga huvitatud. Saame ehk kokkuleppele.
Muidu aga edu ja pikka muretut teekonda!
|
|
|
|
RedRockets
huviline
Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, BMW
|
postitati 28.05.12 08:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Ainuke asi, et ma ei saa aru, kust sa võtad, et tal istmesoojendused on? Nuppe keskkonsoolil ju pole (rullikuid st).
|
Võib olla ka nii, et istmesoojendused ei ole tehasepoolt, vaid ise installitud, siis võivad nupud mujal ka olla.
|
|
|
meelis11
huviline
Registreerunud 09.10.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant 1.9TDI, 81kW
|
postitati 28.05.12 09:10
|
|
|
Endale meeldetuletuseks või teistele - sul pole sellest "õlivahetus 2K pärast" eriti abi kui pole odomeetri näitu kirjas Lihtsalt mainin.
|
|
|
|
Rain-
huviline
Registreerunud 11.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.05.12 09:34
|
|
|
Istmesoenduse nupp asetseb kahe istme vahel, leian aega siis viskan sellest ka pildi üles. Õlivahetuste ja rihmavahetuse jaoks on läbisõit autosse
välja kirjutatud.
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.05.12 09:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rain-
Istmesoenduse nupp asetseb kahe istme vahel, leian aega siis viskan sellest ka pildi üles. Õlivahetuste ja rihmavahetuse jaoks on läbisõit autosse
välja kirjutatud. |
Siis on jah järelpaigaldatud. Tehasest tulnud istmesoojenduse nupud asuvad keskkonsoolil, seal kus on tulede korrektor jms.
|
|
|
|
Rain-
huviline
Registreerunud 11.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.05.12 09:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Tsitaat: | Algselt postitas: Rain-
välja kirjutatud. |
Siis on jah järelpaigaldatud. Tehasest tulnud istmesoojenduse nupud asuvad keskkonsoolil, seal kus on tulede korrektor jms. |
Seda ma tean jah.
Küsimus ka suurele ringile, see liist mis armatuurlauas on kus quattrodel on quattro kiri, kust leiaks seda hea hinnaga ja kas seda on lihtne
vahetada. Mul on mingid liimijäljed ja kruviaugud seal, juu siis on keegi oma telefoni hoidnud seal.
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.05.12 12:32
|
|
|
Alvadi.ee võid leida sellist asja...või siis ehk kuskilt lammarist. Ja mine tea, ehk joppab siingi turuosas, kus varuosad on müügil.
Vahetus ilmselt kõige lihtsam pole, ise pole seda tööd ette võtnud, ent tuttavate käest, kes on tavalised liistud puidu vastu vahetanud, olen kuulnud,
et paras kebens on.
|
|
|
|
Rain-
huviline
Registreerunud 11.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.05.12 13:20
|
|
|
Mida oleks vaja teha.
Väljas:
Pidurikettad ära vaja vahetada.
Mõlke eemaldada.
Roostet tiiva servades.
Stanged vahetusse.
Poleerida, sellega saaks üldpildi kohe ilusamaks.
Sees:
Rooli tahaks ära vahetada, istmete pesu, liist vaja ära vahetada, lagi vaja puhtaks pesta.
Kindlasti on midagi veel kuid praegu ei tule meelde.
|
|
|
Rain-
huviline
Registreerunud 11.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.06.12 17:15
|
|
|
Sai täna siis autole väike pesu ja vahatamine tehtud, sai ka hinnapakkumise poleerimise kohta mis on täitsa mõeldav.
|
|
|
Rain-
huviline
Registreerunud 11.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.04.13 18:24
|
|
|
Tere taas.
Audiga on vahepeal muutunud niipalju, et sai toonklaasi peale. Muidu ainult kalla ja talla
Vasakult poolt esisillast kostub ka mingi kolks, aga sellele saab selgust nädalavahetusel kui saab natukene eemale nendest Tallinna aukudest.
Küsimus ka, et kas keegi teab kus tehakse värviparandusi ja mõlgieemaldust. Väikseid kivitäkkeid ja mõlgikesi terve auto täis. Ka tahaks tiivad
väikest rooste eemaldust ja pagassi luugil on värv imelikult minema läinud numbrimärgi alt.
|
|
|
Rain-
huviline
Registreerunud 11.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.05.13 08:08
|
|
|
Tere.
Saaga algas paar päeva tagasi kui auto käima ei läinud lihtsalt. Tõmmates läheb laksust. Käiates ei midagi, kaitsmed sai kõik üle kontrollida, aku on
hea. Ise enam ei oska kahtlustada ka midagi. Üks mehaanik arvab, et on kütusefilter, teine ütles et ei saa olla kui tõmmates ja lükates nii ilusti
käima läheb. Äkki on teil mõni idee.
|
|
|