Pealkiri: probleem audi 100 c3 Autocheckiga ja kompuutriga
(Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 769)
crazydoc
huviline
Registreerunud 06.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2.5TDI Q
postitati 14.03.12 20:43
probleem audi 100 c3 Autocheckiga ja kompuutriga
Autoks on siis
Audi 100 c3
2.0(R5) 85kw
Tervist.
Aga mure järgmine. Ostsin autole pikkad kellad koos autocheck süsteemiga(ennem oli lühemad ja minicheck).
Lisa kelladega probleeme ei olnud need sain tööle. Aga ei hakka tööle Autocheck ja kompuuter.(kompuuteri ekraan on vigastatud vist sellepärast ma ei
näe midagi), aga see ei tohiks segada autochecki tablood (või segab).
Plokki taga on pistikud must ja pruun ning kaks musta (üks on 10 pini ja teine 14 pini). Mille jaoks see 14 pini muidu on (kas autochecki oma).
Ma tahtsin seda teada kui ühendan korraliku kellaplokki koos kompuutriga tuleb kas siis tuleb pilt korraga ette kui mul ei ole lüliti juhtmeid taga.
kki
huviline
Registreerunud 19.02.11
Kasutaja on eemal
Kas vahetasid lihtsalt kellad ära ning ühendasid olemasolevad juhtmed? Tegin B3-le autochecki paigaldamisest teema http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=102699
Kahtlustan, et c3-ga tuleb toimetada sarnaselt. Et AC midagi näitama hakkaks, tuleb sinna need signaalid eraldi edastada.
crazydoc
huviline
Registreerunud 06.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2.5TDI Q
postitati 16.03.12 12:21
aga mul on autocheck pistik 14 pinine(ja musta värvi). ja me ei leia kuskilt nende kohta infot (et saaks ära ühendada)
kki
huviline
Registreerunud 19.02.11
Kasutaja on eemal
Sa peaksid kuskilt saama selle pistiku koos juhtmetega, mis sinna AC küljes olevasse pesasse istub. Mitmed signaalid saab olemasolevast juhtmestikust.
Osade signlaalide jaoks peab tegema mõned täiendused (klaasipesuvedeliku tasemeandur, tulede kontroll jm)
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.1% - SQL: 79.9%]