Lehekülgi: 1 2 3 .. 6 |
Mustanq
klubiliige
Registreerunud 10.10.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S7 (C7.5) 4.0TT
|
postitati 23.10.11 22:33
|
|
|
Audi A6 2.8 quattro - 1997 - Mustanq
Tere!
Kirjutaks ka siis natuke oma uuest Audist. Mõned nädalad tagasi sai siis ostetud omale juba teine audi. Esimeseks oli A4 b5 aga jäi kole väikeseks.
Kuna eelmise auto remodi peale ei rasianud ühtegi eurot (poole aasta peale miskit ei lagunenud) sai siis hea mulje pärast uus sama marki välja
vaadatud.
Autoks siis Audi A6 (c5) 2.8 quattro 1997a. (kuigi forss-i andmetel esimene c5 1998a.)
Lisad: 4x elektrilised aknad
2x elektrilised peeglid (soojendusega)
hele nahksisu (minu arust väga heas korras
2x kliimaautomaatik
2x elektrilised istmed
4x Airbag-id
16 tolli valuveljed
udutuled jne.
Eestis autol esimene omanik( vähemalt pole saaanud tunda kohalikke teemõnusid). Valisin just selle masina, mitte mõnda uuemat c5, kuna esmamulje oli
väga hea. Polnud roostet ega mõlke ja värvgi suhteliselt kena. Sammuti proovisõitu tehes ei kostunud ühtegi kolinat ning ülevaatusel ainult 2
mitteohtliku viga: tõkiskingad ja tulekustuti oli puudu
Plaanid:
Kuna selgus, et üks lambda andur läbi, siis ootab palgapäeva, et see kiiremas korras välja vahetada.(vahetatud 2x)
õlid, filtrid, hammarihm jne vahetada (ei tea millal viimati tehtud)
Kompuutri display oma elu vaikselt ära elanud, seega see välja vahetada( näitab küll aga mitte kõige selgemalt)
Kuna rehid olid all suht juustud ja talv tulekul, siis vaja uued või kasutatud rehvid soetada (uued naelad)
Kere detailid (plastikust) autoga ühte tooni värvida
xenon tuled või siis veits korralikumad pirnid (night breakerid) ja päevasõidu ledid (Xenonid ja led päevasõit)
valuveljed suveks( 17 tolli) Ilmselt teen sellega nii nagu varemgi teinud, et odava rahaga norm välimusega veljed ja need üle värvida
toonklaasid taha, et ei oleks akvaariumi efekti
Enda jaoks:
11.2011 vahetatud: lamda andur, õhufilter, salongifilter, kütusefilter, küünlad.
11.01.2012: uued küünlajuhtmed. ls 220800
19.01.2012: Eesmised vedrud
Mõned pildid:
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 24.10.11 05:24
|
|
|
Väga minu maitse järgi eksemplar igatahes Mis hinnaga sellised liiguvad?
Olen ka viimasel paaril kuul uurinud kuni 4000eur just sedaani (aut kastiga) ja isegi siis, kui laiendaksin otsingut 2,8-le lisaks 2,4 mootori peale
ja ilma nelikveota ka oleks variant, siis ikka ei leia ühtegi nii kena masinat, nagu sinul siin! Edu
|
|
|
Mustanq
klubiliige
Registreerunud 10.10.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.10.11 16:36
|
|
|
Tänan! No sellised kuulutused A6-le, mis kenad välja näevad nii seest kui väljast ja ei kolise, jäid kuskil 4000eur + kanti. Muidugi võib kohata ka
odavamaid pärleid... aga jhm ise tahtsin just quattrot ja 2.8-t ja neid ma odavama hinnaga väga paremaid ei leidnud
|
|
|
Mustanq
klubiliige
Registreerunud 10.10.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.11.11 15:59
|
|
|
Kellegil ehk infot, et kas sellel isendil on kah võimalus raadiokanaleid displayle kuvada, või on see uuemate A6-te teema?
|
|
|
Mudjamix
klubiliige
Registreerunud 29.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: TT mk2 + Q7
|
postitati 01.11.11 16:28
|
|
|
Mul sama aasta isend juba 3 hooaega ja lugesin seda sinu auto kirjeldust ja kõik tuli jube tuttav ette Sama teema oli mul peale ostmist läks üks lambda.Soovitati kohe ka teine koos vahetada ei kuulanud ja vahetasin
ainult ühe.Peale aastast kasutust läks see uus lambda õhtale (hella toode) ja vahetasin siis ise mõlemad odavate NTK-de vastu välja ja seni on kestnud
kenasti.Minu omal on kll raadio kanalid kopuutri displayl olemas.Ja noh xenonid on mul ka algselt juba küljes mis kll eriti head valgust ei tee
kahjuks.Aga hea mugav auto on see kll ilma nende mõtetute veojõu ja külglibisemise kontrollideta.Saab kenasti talvel hullata kaa ikka kui tahtmist
on.Olen mitu korda juba mõelnud ikka uuemat miskit osta aga kuidagi kahju on temast loobuda.
Don't drink and drive. You might hit a bump and spill your beer
|
|
|
|
Mustanq
klubiliige
Registreerunud 10.10.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.11.11 16:38
|
|
|
Siis tekibki küsimus, et miks mul seda infot ei kuva? Oleks siis helisüsteemis miskit vahetatud, aga kõik originaal. Peal on Contsert makk. Saab ehk
kuidagi seda info kuvamist sisse/välja lülitada? Sammuti tean, et c5-tel peaks olema ka see info displayl, et mõni uks vms on lahti, mul seda ei
kuva...
Müügikuulutuses oli mul mainitud ka veojõukontroll, aga krt ei tea kas on või ei.
|
|
|
quAttr0
huviline
Registreerunud 08.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.11.11 17:10
|
|
|
Ma ei usu et sellest eriti abi on, kuna Sa ilmselgelt oled vast proovinud seda, aga raadiokanalite nime kuvab minu Chorus makk RDS nupu alt
veojõukontrolli väljalülitamise nupuks on ASR ja asub topsihoidja kõrval. muidu lihtsalt sõites on ta kogu aeg peal, kui välja lülitad tuleb kollane
tuluke armatuuri peale tahhomeetri kasti.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.11.11 17:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mustanq
Müügikuulutuses oli mul mainitud ka veojõukontroll, aga krt ei tea kas on või ei. |
Milles probleem, vajuta kruusal kohalt minnes gaas põhja ja sõltuvalt sellest, mis siis toimuma hakkab, saad teada, kas on või ei ole
veojõukontrolli
|
|
|
Mustanq
klubiliige
Registreerunud 10.10.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.11.11 17:29
|
|
|
Nuppu pole aga see vist ei tähenda, et veojõukontroll puuduks aga see selleks, on siis on, ei ole, ei juhtu kah midagi
|
|
|
Mustanq
klubiliige
Registreerunud 10.10.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.11.11 18:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: quAttr0
Ma ei usu et sellest eriti abi on, kuna Sa ilmselgelt oled vast proovinud seda, aga raadiokanalite nime kuvab minu Chorus makk RDS nupu alt
veojõukontrolli väljalülitamise nupuks on ASR ja asub topsihoidja kõrval. muidu lihtsalt sõites on ta kogu aeg peal, kui välja lülitad tuleb kollane
tuluke armatuuri peale tahhomeetri kasti. |
RDS Nupp on koguaeg all... Niipalju lugesin välismaa foorumist, et põhimõtteliselt 2 võimalust, kas kontaktid maki küljes lahti või siis display
peetis. Mul display nagu kuvab teisi asju(küll osaliste pixlitega) aga võimalik et miskit veel sellel rikkis. Aga minnes selle teise variandi juurde,
et maki küljes kontaktid lahti. Kuidas eemaldada seda makki, kui eemaldamis pulki/traate pole? ehk keegi meisterdanud miskit vms
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.11.11 18:22
|
|
|
RDS Nupp on koguaeg all... Niipalju lugesin välismaa foorumist, et põhimõtteliselt 2 võimalust, kas kontaktid maki küljes lahti või siis display
peetis. Mul display nagu kuvab teisi asju(küll osaliste pixlitega) aga võimalik et miskit veel sellel rikkis. Aga minnes selle teise variandi juurde,
et maki küljes kontaktid lahti. Kuidas eemaldada seda makki, kui eemaldamis pulki/traate pole? ehk keegi meisterdanud miskit vms |
Mina lõikasin magnetkaardist parajad ribad, otsad tegin kaldu, et need riivid kergemini kõrvale lükkaks ja käes see makk ongi
|
|
|
Mustanq
klubiliige
Registreerunud 10.10.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.11.11 18:24
|
|
|
Homme peab proovi tegema siis, ehk saab miskit selgemaks
|
|
|
Mudjamix
klubiliige
Registreerunud 29.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: TT mk2 + Q7
|
|
Mustanq
klubiliige
Registreerunud 10.10.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.11.11 20:09
|
|
|
See viimane tekst oli maki eemaldamise kohta
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Mustanq
klubiliige
Registreerunud 10.10.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.11.11 20:56
|
|
|
No ma homme katsetan ära selle plastikkaardi teema..usun, et peaks toimima (sõjaväes sai plekkpurgist lõigatud juppe ja sellega kapi tabakaid lahti
tehtud ning toimis kenasti)
Aga kui ei, võtan ühendust
|
|
|
Mustanq
klubiliige
Registreerunud 10.10.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.11.11 13:15
|
|
|
Magnetkaart tükkideks lõigata toimis ilusti maki eemaldamiseks Lahendatud
sai ka probleem, et ei kuva raadio kanaleid displayle. Üks pruuni värvi 1 juhtmega kontakt oli lahti, sai kinni pandud ja toimis
|
|
|
Mustanq
klubiliige
Registreerunud 10.10.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.11.11 13:27
|
|
|
Ootaks abi ka selle probleemiga:
Sai siis juhipoolne eesmine lamdaandur vahetatud, kuid tundub et probleem lahendatud ei saanud. Ehk ei tunne lamdat ära vms või vajab vag-com miskit
tegemist? Vahetatud sai swag toote vastu mis oli täpselt sellele mudelile mõeldud. Või tasub üldse probleemi mõjalt otsida. Probleem praegu:
Suurematelt kiirustelt hoogu maha pidurdades ja uuesti gaasi lisades tundub nagu kaoks mõned silindrid ja hakkab tõmblema, väiksematel kiirustel väga
ei tähelda seda. Sammuti tunne, et jõust nagu jääks väheke puudu, ikkagist 2,8 ja peaks suht normilt lippama ka siis kui gaasi põhja ei vajuta.
Sammuti olen tähele pannud, et kui mootor välja suretada, siis miskit jääks nagu hetkeks sisisema, on see normaalne, või laseb kuskilt õhku välja vms?
Kellegil ideid? |
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=101828
|
|
|
Mustanq
klubiliige
Registreerunud 10.10.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.11.11 23:00
|
|
|
Küsiks siis nõu väheke targematelt, et kui enamvähem korralik hooldus teha, mida peaks vahetama. Hetkel siis plaan lisaks õhufiltrile vahetada
kütusefilter, kogu rihma kompott koos veepumbaga, salongifilter ja küünlad. Küsiks siis, et kas küünaldega tasuks vahetada ka küünlajuhtmed, et kui
vajalikud need on ning rihma vahetusega vahetada ka termostaat? Termostaat, kuna temperatuur millegipärast alla 90 pidevalt. Ehk veel midagi tähtsat,
vajalikku?
|
|
|
Kristoff
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Tq & TSI
|
postitati 08.11.11 23:48
|
|
|
Termostaat vaheta kindlasti, aga küünlajuhtmeid ei ole mõtet vahetada, kui nad korras on. Mootoriõli ja jahutusvedeliku taustal ei tohiks ka
pidurivedelikku ning roolivõimu õli unustada - tõenäoliselt on nende vahetuse aeg juba ammu möödas. Kuidas on lood klapikambrikaante tihendite ja
plokikaante taga olevate pimedate korkidega, ega lekkeid ei esine?
|
|
|
Mustanq
klubiliige
Registreerunud 10.10.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.11.11 23:57
|
|
|
Pole mingeid lekkeid küll täheldanud. Aga selge, eks võtab asja vaikselt ette ja üritab asjad ära teha
|
|
|
Mustanq
klubiliige
Registreerunud 10.10.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.11.11 20:12
|
|
|
Nii...sai siis ostetud uued küünlad, salongifilter ja kütusefilter. Soov oleks need ise ära vahetada, kuid pole kunagi sellist asja ette võtnud.
Salongifiltri vahetus peaks olema väga kerge niiet sellega saab hakkama, aga mida peaks jälgima küünalde ja kütusefiltri vahetusel? Või kuidas neid
kõige lihtsam teha on
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 10.11.11 20:15
|
|
|
Nii...sai siis ostetud uued küünlad, salongifilter ja kütusefilter. Soov oleks need ise ära vahetada, kuid pole kunagi sellist asja ette võtnud.
Salongifiltri vahetus peaks olema väga kerge niiet sellega saab hakkama, aga mida peaks jälgima küünalde ja kütusefiltri vahetusel? Või kuidas neid
kõige lihtsam teha on |
Ma küll ei tea kus kütusefilter asub A6l, aga mõlema nii küünalde ja benafiltri vahetus on - vanad kruvid küljest ja uued paika. Jõudu!
|
|
|
|
Mustanq
klubiliige
Registreerunud 10.10.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.11.11 20:23
|
|
|
Kütusefilter on kõrvalistuja pool tagumese rattakoopa lähedal... lihtsalt et kas enne eemaldust peaks kütusekorgi lahti tegema ja laskma seista
natukene. Kuskilt lugesin ka veel, et osad teinud nii, et võtnud pumba kaitsme välja ja käivitanud auto ning lasknud töödata kuni seskumiseni. Et siis
võimalikult vähe kütet välja jooksma hakkaks.
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 10.11.11 20:23
|
|
|
kõige lihtsam teha on |
Kütusefiltri vahetusel võid esmalt saada filtrit lahti keerates korraliku sahmaka bensiini näkku, kuna süsteemis on päris suur surve . Pärast pead
panema kindlasti uued vaskseibid, et hiljem lekkima ei hakka, kui surve üles tuleb. Küünalde vahetusel pead jälgima seda, et nad õige
pingutusmomendiga kinni saaks.
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 .. 6 |