aleksander_s
huviline
Registreerunud 14.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.09.11 05:05
|
|
|
Audi 80 B4 2,3 e aleksander_s
Siia siis ka minu äsja soetatud audi.
Autol siis sellised vead kaasas. Kere roostetab, juhipoolne esiamort , pidurid värisevad (kettad ehk ma loodan), külmalt töötab ühtlaselt , kuid
soojalt tutterdab, mis võib viga olla? summutajat lasin juba lappida, kõrvalistuja esimene ratas koliseb (õrnalt) muidu vaikne ja hea minekuga auto!
Kütusenäiduk valetab pidevalt. keretöid tahaks teha talle kuid vict peaks siis täiesti üle värvima ja ei tea kas sellisele isendile on mõtet. Automaat
kast millel sport nupp , mispeale auto muutub suhteliseks loomaks.
Ainukesed asjad mis hetkel väga häirib ongi need vead! Loodan et aitate selle tyhikäigu puhul kuidagi! Auto on värskelt ostetud ja minu käes olnud 4
päeva
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 14.09.11 05:43
|
|
|
Rooste viitab üldjuhul avariidele, sest erinevalt kõikidest järgnevatest audidest, see masin muidu ei roosteta! Viimane väga roostekindel audi
Pidurite värinat võivad põhjustada küll kettad, aga tasub ka kontrollida, et sadulad kinni ei ole, muidu lähevad ka uued kettad ruttu ära. Muidu
reegel see, et kui väriseb rool, siis esimesed ja kui pigem pedaal ja rool mitte, siis tagumised.
Tühikäik võib kõige probleemsemaks osutuda selle mootori puhul, foorumis on sellest juttu olnud, mina teangi ainult juttude baasil, ise pole
kogenud
Piltide lisamiseks mine pildile, vajuta hiire paremat klahvi, vali sealt properties, sealt copy aga see Locationi taga olev aadress ning siis vajuta
siin foorumis seda pildi lisamise klahvi ja panegi sinna see aadress. Pildid on aga liiga suured oma mõõtmetelt mulle tundub, sellise kvaliteedi puhul
teeksin palju väiksemaks.
Edu!
|
|
|
aleksander_s
huviline
Registreerunud 14.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.09.11 06:58
|
|
|
Tegu pole avariiga.. vaid mingil vennal põles auto kõrval maha.. stange sulanud ja tuli ka natuke ja värvikahjustused.. kuid mingit pahtli vms pole
märgata... ainuke mis on on esistange tundub olevat vahetatud.
|
|
|
zack
|
postitati 14.09.11 11:26
|
|
|
Tühikäigu osas ma soovitaks esialgu vaadata üle tühikäigumootor, lambdaandur, vaakumvoolikud jne. Kahjuks kipub tühikäigupöörete kõikumine olema
sellele mootorile suht omane :/ kuigi endal sain ta nüüd ilusti pidama.
Kui seisnud põleva auto kõrval, siis tundub loogiline jah, et see külg nüüd roostet näitab.
Edu!
|
|
|
aleksander_s
huviline
Registreerunud 14.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.09.11 12:27
|
|
|
Uus probleem.. täna sõitsin soomes möda maanteed ja järsku kadus jõud tagant..
jätsin auto seisma uurisin värki ei midagi..
panin käima ja sõitis kui püssikuul.. ja natukese aja pärast sama jama.. nagu ei saaks kytet kätte.. jätad korra seisma ja kohe tööle siis jälle
töötab.
Ja küsimus suurele ringile. kas selle teatud isendi (AUDI 80 2,3 ) peab etteandepump undama 24/7 ta ennem nagu ei undanud minu arust kuid ei tea
täpselt
Pole eriline auto paranus mees kuid ma arvan et põhjaalune filter võib umbes olla ja võib ka pumba filter kinni olla. need paremad variandid..
halvem variant et pump hakkab loojuma?
ootan targemate inimeste vastuseid. Tänud!
|
|
|
aleksander_s
huviline
Registreerunud 14.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.09.11 12:55
|
|
|
Veel üks küsimus.. on see minu audi ka B4 passis on ta 80? aga kõik muu on nagu B4 või on seal mingit vahet ültse? aastast 1992 ehk tegu mingi
ülemineku pilliga?
|
|
|
arro
klubiliige
Registreerunud 10.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: C3 quattro, C4 quattro
|
postitati 15.09.11 13:01
|
|
|
Ongi ju Audi 80´d, kere on tähistus on lihtsalt B4.
Your time is limited, so don´t waste it by living someone else´s life. TIG keevitus teenus
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 15.09.11 13:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: aleksander_s
Veel üks küsimus.. on see minu audi ka B4 passis on ta 80? aga kõik muu on nagu B4 või on seal mingit vahet ültse? aastast 1992 ehk tegu mingi
ülemineku pilliga? |
Sinul on audi 80 b4, enne sinu oma oli (1987-1991) 80 b3 jne. Peale sinu masinat muutus aga mudeli nimetus a4-ks, aga keresid nummerdati ikka järjest
b5, b6 ja nüüd viimane on b8.
|
|
|
aleksander_s
huviline
Registreerunud 14.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.09.11 13:05
|
|