Lehekülgi: 1 .. 7 8 9 10 11 .. 18 |
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C
|
postitati 11.04.11 19:36
|
|
|
Kui mina oma 35W pirnidega suutsin pimedas sõita ilma, et kaugtulesid oleksin pidanud kasutama, siis ma isegi ei taha teada, kui silma need 55W-sed
jäävad . Igatahes, olgu sul autom. tulederegull, pesurid.. Kuid kui ikka tuleklaasil vastavat tähist pole, siis seaduslikult neid olla ei või .
Ja kas sul põlevad lähi- ja kaugtuled koos ? Endal oli jama, et lähi pealt kaugtuledele lülitasin ja siis mingi aeg vastupidi, tekkis pime efekt,
kuni pirnid soojenesid . Aga praeguseks korras, vajalik oli vaid üks juhe tuledelüliti juures ümber ühendada .
Priit86
Sõidame ikka mõistusega !
|
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
postitati 11.04.11 20:34
|
|
|
C4 märge on enivei "uss" mida mitteükski politseinik ega üv vend ei tunnista. Ja kas üldse nii vanadel masinatel olid märked klaasidel peal? Pean
silmas siis teisi automarke. Mul enda essiga polnud kordagi probleeme xenoni pärast, ja mul olid veel 6000k ees. Sai veel mitu korda üv isegi läbitud
nendega.
|
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C
|
postitati 11.04.11 20:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cilaper
C4 märge on enivei "uss" mida mitteükski politseinik ega üv vend ei tunnista. Ja kas üldse nii vanadel masinatel olid märked klaasidel peal? Pean
silmas siis teisi automarke. Mul enda essiga polnud kordagi probleeme xenoni pärast, ja mul olid veel 6000k ees. Sai veel mitu korda üv isegi läbitud
nendega. |
"C4 märge on enivei "uss" mida mitteükski politseinik ega üv vend ei tunnista. " Kas mitte veidi vastuolus sinu tekstiga ? Nii vanad masinad
tulid üldjuhul tehasest välja halogeenpirnidega .
Eks see oleneb ka kohast, kus sõidad, mida suurem linn- asula, seda vähem kontrollimist . Mina sain Võrus 3 kuuga kaks hoiatust ja sellest mulle
piisas, et ära võtaksin . (samuti kohe- kohe oli ÜV tulemas)
Priit86
Sõidame ikka mõistusega !
|
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 11.04.11 20:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Priit86
Kui mina oma 35W pirnidega suutsin pimedas sõita ilma, et kaugtulesid oleksin pidanud kasutama, siis ma isegi ei taha teada, kui silma need 55W-sed
jäävad . Igatahes, olgu sul autom. tulederegull, pesurid.. Kuid kui ikka tuleklaasil vastavat tähist pole, siis seaduslikult neid olla ei või .
Ja kas sul põlevad lähi- ja kaugtuled koos ? Endal oli jama, et lähi pealt kaugtuledele lülitasin ja siis mingi aeg vastupidi, tekkis pime efekt,
kuni pirnid soojenesid . Aga praeguseks korras, vajalik oli vaid üks juhe tuledelüliti juures ümber ühendada .
Priit86 |
Kaug ja lähi põlevad koos õnneks, eelmisel aga kustusid lähid ära kui õigesti mäletan.
Aga noh vaatame kuidas sõita saab ja kannatab.
4300K saigi võetud, sest tal pole väga seda sinakat varjundit, see just politsei tähelepanu kõidab.
|
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
postitati 11.04.11 21:01
|
|
|
Üldjuhud üldjuhtudeks. C4 on tehasest välja veerend ka xenonidega. DR või DC tähist neile aga peale ei pandud. Vaid oli selline sinkavonka "ussi
märk". Ja seda ei taha tunnistada mitte ükski ametnik. Kõrguse regull ja pesurid on nõutud alates esimesest oktoobrist 2000a. St et kui auto on
arvele võetud ennem seda, siis pole nende olemasolu tähtis.
Pole mu jutus midagi vastuolulist, tee endale asjad selgeks. Meil on siin xenonidest pikk teema foorumis.
|
|
|
|
karolin25
huviline
Registreerunud 15.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90 Quattro; Audi A6 Quattro 2,5 Tdi 132 kW
|
postitati 12.04.11 05:57
|
|
|
Loodetavasti saad natuke aega liigelda Üldiselt Kuressaares on nad
praegu millegipärast väga väga tulede otsas kinni... mindki kinni peetud ja kontrollitud, et kas õiged tuled ees. Kuuldavasti on inimesi ka
kordusülevaatusele saadetud ja ka ilusaid trahvipabereid välja kirjutatud. Aga, kes ei riski see shampust ei joo Edu.
|
|
|
Remo
huviline
Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi
|
postitati 12.04.11 10:15
|
|
|
Endal oli plaanis just vahetada täistuled Xenonite vastu, nende pärast ei hakata vähemasti ülevaatusel kobisema. Linnas näeb lähikaga sõita küll, aga
kohati on maanteel just paremat valgust vaja
Got ARB and nitrous?
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.04.11 10:30
|
|
|
Ma enda masinal aretan udukad automaatlülitusega tööle, ning lähituledesse saab xenonid. Uus LE lubab udukaid ka päevatuledena kasutada, ning kui
enamasti on linnasõit, siis 90% ajast ei pea ka lähitulesid tööle panema.
Peaks nüüd sellele komplektile õige skeemi välja mõtlema...
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Remo
huviline
Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.04.11 10:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
Ma enda masinal aretan udukad automaatlülitusega tööle, ning lähituledesse saab xenonid. Uus LE lubab udukaid ka päevatuledena kasutada, ning kui
enamasti on linnasõit, siis 90% ajast ei pea ka lähitulesid tööle panema.
Peaks nüüd sellele komplektile õige skeemi välja mõtlema... |
See on jah hea, et varsti võib päeval kasutada udusid ja parke, sest no ei ole mõtet päeva ajal neid Xenoneid kulutada, arvestades mis need lambid
maksavad
Got ARB and nitrous?
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.04.11 11:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rempspoiss
See on jah hea, et varsti võib päeval kasutada udusid ja parke, sest no ei ole mõtet päeva ajal neid Xenoneid kulutada, arvestades mis need lambid
maksavad | Pirnide hind on tühine võrreldes kuluga mis
trahvi/kordusülevaatuste peale läheb.
Mida vähem neid kasutada, seda väiksem on tõenäosus et mõni seltsimees nende xenonite legaalsuse vastu huvi tunneb. Samas on nad koguaeg kasutusvalmis
olukordadeks kui neid ka tegelikult vaja läheb.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.04.11 16:04
|
|
|
Ise hakkan ka kasutama udukas + park.
Aga xenonid sain installitud(rahulikult nokitsedes läks mul 1h), tule katteid pidi veidi puurima ja juhipoolse esitule pidi eemaldama, muidu lihtsalt
ei mahu pirni sisse toppima. Eks õhtul näeb kuidas tegelikult valgustavad. Veel hea asjana sain tuledepesurid uuesti tööle, pumba klemmid olid
mõnusalt oksüdeerunud, samuti massijuhtmed seal samas. Sai elektroonika puhastusainega üle lastud ja voila lasi kohe tuledele. Ainult kuradi palju
kahmavad, õnnest lasin 5x tuledele ja paak tõmbas kortsu ära ja hakkas aint klaasile laskma Aga vähemalt töötavad ja seda xenoni jaoks vaja on.
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
-=matu=-
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 Avant 4.2, Moskvits 2138 AZLK, ZAZ 968M
|
postitati 12.04.11 18:38
|
|
|
Märkus moderaatorilt: "Postitus kustutatud, kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud järgima
foorumi reeglite 3. punkti! Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse peatamine!"
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
Remo
huviline
Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.04.11 10:18
|
|
|
Tekkis väike küsimus, et kas need plokid on sul seal kuidagi kinni ka või tolknevad lahtiselt seal kapoti all?
Got ARB and nitrous?
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
Remo
huviline
Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.04.11 10:29
|
|
|
Siis kena. Ma vaatasin jah, et vilgutasid Sedasi eemalt vaadates olid
täitsa vinged, kusjuures ega ei ole jah nii väga sinised, et kohe silma hakkaksid.
Got ARB and nitrous?
|
|
|
|
Black Rabbit
huviline
Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Forester XT
|
postitati 13.04.11 12:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Et siis nüüd saab auto kasutajanimele vääriliseks
Kuidas aga TÜV-st läbi kavatsed saada, aut tulede regulaatorit ju pole? |
Haha, täpselt
TÜV ajaks arvatavasti kakun maha, pesurid on muidu olemas autol, aint preagu ei tööta millegipärast, eks kaeb homme selle kah üle. 1 korra näinud, et
töötavad ja see oligi viimane. Pimestama nad ei tohiks tänu luubile hakata ja õigesti reguleeritud tule korral. Enda ohutus loeb samuti midagi,
maanteel võimatu sõita nende seasilmadega. |
See tulepesur ei koti ülevaatust suurt midagi, sest kui nendel endal märge selle auto xenoonvalmiduse kohta puudub või kui tulel vastav märge puudub,
siis on vaidlemist tükiks ajaks.
Mulle öeldi Mazda 6 puhul konkreetselt, et automaatne tulekõrguse regulaator ja pesur ei anna õigust xenooni kasutada kui tule klaasil sellekohane
märge puudub. Vanemate xenoontuledega Audiomanikud võivad samuti muljetada.
Tavaline pirn ajutiselt asemele tõsta pole samas probleem ja tegelikult ei pea isegi blokke ära võtma.
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 13.04.11 16:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE
Imelik aga see, et täiesti lambist on ära kadunud külgkalde varraste kiiksumine-kääksumine. Täiesti vaikne on..kahtlane |
Kusjuures ka mulle soovitasid teadjamad seda nö. ignoreerida. Soojaga pidavatki üle minema. See ei tähenda muidugi, et asi korras ikkagi oleks. Kui
sul kolksu otsest pole, siis vist pole mõtet vahetada. Veel.
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 13.04.11 19:44
|
|
|
Ise küsid, ise vastad. Paha ei tee jah sillastend. Hoiad ära ka soovimatu rehvide kulumise. Tõsta korraks auto ülesse tagant ja siis loksuta ratast
kella 6 ja 12 suunas. Sellist loksu mõtlesin mina koguaeg.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 7 8 9 10 11 .. 18 |