Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  7  8  9  10  11  ..  18
Autor:
Pealkiri: Audi 100 Avant Quattro - 1994 - KsenoonE (Vastuseid: 446 | Vaatamisi: 72335)
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 11.04.11 19:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Renz0
Aga see lehekülg ei paku seal ju 55w kõik on 35w ? Kust leida siis 55w 4300k??
Tuleb vist küljepealt menüüdest uurida...

http://www.maroli.ee/pood/product_info.php?cPath=38_39_41&products_id=71

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C

postitati 11.04.11 19:36 Tsiteeri

Kui mina oma 35W pirnidega suutsin pimedas sõita ilma, et kaugtulesid oleksin pidanud kasutama, siis ma isegi ei taha teada, kui silma need 55W-sed jäävad . Igatahes, olgu sul autom. tulederegull, pesurid.. Kuid kui ikka tuleklaasil vastavat tähist pole, siis seaduslikult neid olla ei või .
Ja kas sul põlevad lähi- ja kaugtuled koos ? Endal oli jama, et lähi pealt kaugtuledele lülitasin ja siis mingi aeg vastupidi, tekkis pime efekt, kuni pirnid soojenesid . Aga praeguseks korras, vajalik oli vaid üks juhe tuledelüliti juures ümber ühendada . :)

Priit86

Sõidame ikka mõistusega !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 11.04.11 20:34 Tsiteeri

C4 märge on enivei "uss" mida mitteükski politseinik ega üv vend ei tunnista. Ja kas üldse nii vanadel masinatel olid märked klaasidel peal? Pean silmas siis teisi automarke. Mul enda essiga polnud kordagi probleeme xenoni pärast, ja mul olid veel 6000k ees. Sai veel mitu korda üv isegi läbitud nendega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C

postitati 11.04.11 20:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cilaper
C4 märge on enivei "uss" mida mitteükski politseinik ega üv vend ei tunnista. Ja kas üldse nii vanadel masinatel olid märked klaasidel peal? Pean silmas siis teisi automarke. Mul enda essiga polnud kordagi probleeme xenoni pärast, ja mul olid veel 6000k ees. Sai veel mitu korda üv isegi läbitud nendega.

"C4 märge on enivei "uss" mida mitteükski politseinik ega üv vend ei tunnista. " Kas mitte veidi vastuolus sinu tekstiga ? Nii vanad masinad tulid üldjuhul tehasest välja halogeenpirnidega .
Eks see oleneb ka kohast, kus sõidad, mida suurem linn- asula, seda vähem kontrollimist . Mina sain Võrus 3 kuuga kaks hoiatust ja sellest mulle piisas, et ära võtaksin . (samuti kohe- kohe oli ÜV tulemas)

Priit86

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 11.04.11 20:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Priit86
Kui mina oma 35W pirnidega suutsin pimedas sõita ilma, et kaugtulesid oleksin pidanud kasutama, siis ma isegi ei taha teada, kui silma need 55W-sed jäävad . Igatahes, olgu sul autom. tulederegull, pesurid.. Kuid kui ikka tuleklaasil vastavat tähist pole, siis seaduslikult neid olla ei või .
Ja kas sul põlevad lähi- ja kaugtuled koos ? Endal oli jama, et lähi pealt kaugtuledele lülitasin ja siis mingi aeg vastupidi, tekkis pime efekt, kuni pirnid soojenesid . Aga praeguseks korras, vajalik oli vaid üks juhe tuledelüliti juures ümber ühendada . :)

Priit86

Kaug ja lähi põlevad koos õnneks, eelmisel aga kustusid lähid ära kui õigesti mäletan.
Aga noh vaatame kuidas sõita saab ja kannatab.

4300K saigi võetud, sest tal pole väga seda sinakat varjundit, see just politsei tähelepanu kõidab.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 11.04.11 20:55 Tsiteeri

4300K on nimega "külm valge", seega ikkagi sinna sinaka poole . Ja vahe halogeenidega märgatav (isegi blue visioniga) . Aga aitab pessimismist . Loodan, et sa saad seda, mida tahad- ootad :)
Keegi veel tahab proovida, siis mul üks komplekt üle :D

cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 11.04.11 21:01 Tsiteeri

Üldjuhud üldjuhtudeks. C4 on tehasest välja veerend ka xenonidega. DR või DC tähist neile aga peale ei pandud. Vaid oli selline sinkavonka "ussi märk". Ja seda ei taha tunnistada mitte ükski ametnik. Kõrguse regull ja pesurid on nõutud alates esimesest oktoobrist 2000a. St et kui auto on arvele võetud ennem seda, siis pole nende olemasolu tähtis.

Pole mu jutus midagi vastuolulist, tee endale asjad selgeks. Meil on siin xenonidest pikk teema foorumis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
karolin25
huviline

Registreerunud 15.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 Quattro; Audi A6 Quattro 2,5 Tdi 132 kW

postitati 12.04.11 05:57 Tsiteeri

Loodetavasti saad natuke aega liigelda :D Üldiselt Kuressaares on nad praegu millegipärast väga väga tulede otsas kinni... mindki kinni peetud ja kontrollitud, et kas õiged tuled ees. Kuuldavasti on inimesi ka kordusülevaatusele saadetud ja ka ilusaid trahvipabereid välja kirjutatud. Aga, kes ei riski see shampust ei joo :D Edu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 12.04.11 10:15 Tsiteeri

Endal oli plaanis just vahetada täistuled Xenonite vastu, nende pärast ei hakata vähemasti ülevaatusel kobisema. Linnas näeb lähikaga sõita küll, aga kohati on maanteel just paremat valgust vaja:)

Got ARB and nitrous?
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.11 10:30 Tsiteeri

Ma enda masinal aretan udukad automaatlülitusega tööle, ning lähituledesse saab xenonid. Uus LE lubab udukaid ka päevatuledena kasutada, ning kui enamasti on linnasõit, siis 90% ajast ei pea ka lähitulesid tööle panema.

Peaks nüüd sellele komplektile õige skeemi välja mõtlema...

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.11 10:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Ma enda masinal aretan udukad automaatlülitusega tööle, ning lähituledesse saab xenonid. Uus LE lubab udukaid ka päevatuledena kasutada, ning kui enamasti on linnasõit, siis 90% ajast ei pea ka lähitulesid tööle panema.

Peaks nüüd sellele komplektile õige skeemi välja mõtlema...

See on jah hea, et varsti võib päeval kasutada udusid ja parke, sest no ei ole mõtet päeva ajal neid Xenoneid kulutada, arvestades mis need lambid maksavad:D

Got ARB and nitrous?
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.11 11:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rempspoiss
See on jah hea, et varsti võib päeval kasutada udusid ja parke, sest no ei ole mõtet päeva ajal neid Xenoneid kulutada, arvestades mis need lambid maksavad:D
Pirnide hind on tühine võrreldes kuluga mis trahvi/kordusülevaatuste peale läheb.
Mida vähem neid kasutada, seda väiksem on tõenäosus et mõni seltsimees nende xenonite legaalsuse vastu huvi tunneb. Samas on nad koguaeg kasutusvalmis olukordadeks kui neid ka tegelikult vaja läheb.

Et oleks raskem!
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.11 16:04 Tsiteeri

Ise hakkan ka kasutama udukas + park.
Aga xenonid sain installitud(rahulikult nokitsedes läks mul 1h), tule katteid pidi veidi puurima ja juhipoolse esitule pidi eemaldama, muidu lihtsalt ei mahu pirni sisse toppima. Eks õhtul näeb kuidas tegelikult valgustavad. Veel hea asjana sain tuledepesurid uuesti tööle, pumba klemmid olid mõnusalt oksüdeerunud, samuti massijuhtmed seal samas. Sai elektroonika puhastusainega üle lastud ja voila lasi kohe tuledele. Ainult kuradi palju kahmavad, õnnest lasin 5x tuledele ja paak tõmbas kortsu ära ja hakkas aint klaasile laskma :D Aga vähemalt töötavad ja seda xenoni jaoks vaja on.

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 12.04.11 16:25 Tsiteeri

Huvitav, et sul polegi eraldi paaki tuledepesurite jaoks. Mul 90 on tulepesuripaak suurem kui klaasipesuvedeliku paak:D
Jään Xenoni tulemust ootama:) Politesi ei saaks ka väga trahvida, kuna luup ja toimivad pesurid ka olemas, ainukese asjana saavad öelda, et sellele kerele pole tehasest ette nähtud. Aga politseinikuid on ka erinevaid, mõnele võib jääda ette, mõnele mitte.
Edu!

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.11 17:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: simoQ
Huvitav, et sul polegi eraldi paaki tuledepesurite jaoks. Mul 90 on tulepesuripaak suurem kui klaasipesuvedeliku paak:D
Jään Xenoni tulemust ootama:) Politesi ei saaks ka väga trahvida, kuna luup ja toimivad pesurid ka olemas, ainukese asjana saavad öelda, et sellele kerele pole tehasest ette nähtud. Aga politseinikuid on ka erinevaid, mõnele võib jääda ette, mõnele mitte.
Edu!

Lähengi kohe pildistama .:D

Paak on kokku 6.4l ja seal sees 2 pumpa, aknapesu oma mis võtab ka siis kui jääb väheks vedelikku ja tulepesu oma mis võtab kõrgemalt ehk kui paagis väheks jääb vedelikku siis tuledepesuri pump jääb kuivale aga aknale pritsib edasi. Veel panin tähele, et tuledepesur töötab lisaks lähitule asendile ka parktule asendis. Tuledekang täiesti all muidugi ei tööta.

-=matu=-
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 Avant 4.2, Moskvits 2138 AZLK, ZAZ 968M

postitati 12.04.11 18:38 Tsiteeri

Märkus moderaatorilt: "Postitus kustutatud, kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud järgima foorumi reeglite 3. punkti! Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse peatamine!"

http://images.spritmonitor.de/439333.png
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.11 19:18 Tsiteeri
Posu pilte.

http://www.upload.ee/thumb/1267704/P4120059.JPG

http://www.upload.ee/thumb/1267710/P4120061.JPG

http://www.upload.ee/thumb/1267725/P4120066.JPG

Tabloo :)
http://www.upload.ee/thumb/1267734/P4120113.JPG

http://www.upload.ee/thumb/1267738/P4120070.JPG

Kahjuks korralike pilte ei saanud, et võrrelda aga vahe on selgelt nähtav, korraliku fotokaga saaks vast jäädvustada midagi, aga preguseks need fotod. Üksi auto ei vilgutanud, seega korras. Sõites maanteel küsis üks, et ega mul kaugtuled peal pole, vot siuke vahe siis.

Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.11 10:18 Tsiteeri

Tekkis väike küsimus, et kas need plokid on sul seal kuidagi kinni ka või tolknevad lahtiselt seal kapoti all?:o

Got ARB and nitrous?
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.11 10:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rempspoiss
Tekkis väike küsimus, et kas need plokid on sul seal kuidagi kinni ka või tolknevad lahtiselt seal kapoti all?:o

Nipukatega kinni kui täpselt vaadata, ei raatsinud kere puurima hakata ja nendega seisavad väga hästi. Enamus tegelt panevad kah nipukatega kinni. Sai auklikul teel proovitud ja ei liigu nad kuskile, korralikult kinni tõmmatud ;)

Korra eile vilgutasin ka sulle xenonidega :D Päeval ei raatsi kulutada neid.

Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.11 10:29 Tsiteeri

Siis kena. Ma vaatasin jah, et vilgutasid:) Sedasi eemalt vaadates olid täitsa vinged, kusjuures ega ei ole jah nii väga sinised, et kohe silma hakkaksid.

Got ARB and nitrous?
Black Rabbit
huviline

Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Forester XT

postitati 13.04.11 12:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KsenoonE
Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Et siis nüüd saab auto kasutajanimele vääriliseks:D
Kuidas aga TÜV-st läbi kavatsed saada, aut tulede regulaatorit ju pole?

Haha, täpselt :D
TÜV ajaks arvatavasti kakun maha, pesurid on muidu olemas autol, aint preagu ei tööta millegipärast, eks kaeb homme selle kah üle. 1 korra näinud, et töötavad ja see oligi viimane. Pimestama nad ei tohiks tänu luubile hakata ja õigesti reguleeritud tule korral. Enda ohutus loeb samuti midagi, maanteel võimatu sõita nende seasilmadega.

See tulepesur ei koti ülevaatust suurt midagi, sest kui nendel endal märge selle auto xenoonvalmiduse kohta puudub või kui tulel vastav märge puudub, siis on vaidlemist tükiks ajaks.

Mulle öeldi Mazda 6 puhul konkreetselt, et automaatne tulekõrguse regulaator ja pesur ei anna õigust xenooni kasutada kui tule klaasil sellekohane märge puudub. Vanemate xenoontuledega Audiomanikud võivad samuti muljetada.

Tavaline pirn ajutiselt asemele tõsta pole samas probleem ja tegelikult ei pea isegi blokke ära võtma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.11 16:17 Tsiteeri

Politsei nina eest sai igastahes mitu korda läbi sõidetud ja ei tehtud miskit ;)
ÜV ajaks võtan maha muidugi, kui ballastid ka võivad jääda siis mingi 5 minuti töö.

Imelik aga see, et täiesti lambist on ära kadunud külgkalde varraste kiiksumine-kääksumine. Täiesti vaikne on..kahtlane :D

2.3 bar 225/45/r17 on normaalne?

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 13.04.11 16:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Imelik aga see, et täiesti lambist on ära kadunud külgkalde varraste kiiksumine-kääksumine. Täiesti vaikne on..kahtlane

Kusjuures ka mulle soovitasid teadjamad seda nö. ignoreerida. Soojaga pidavatki üle minema. See ei tähenda muidugi, et asi korras ikkagi oleks. Kui sul kolksu otsest pole, siis vist pole mõtet vahetada. Veel. :)

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.11 19:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
Tsitaat:
Imelik aga see, et täiesti lambist on ära kadunud külgkalde varraste kiiksumine-kääksumine. Täiesti vaikne on..kahtlane

Kusjuures ka mulle soovitasid teadjamad seda nö. ignoreerida. Soojaga pidavatki üle minema. See ei tähenda muidugi, et asi korras ikkagi oleks. Kui sul kolksu otsest pole, siis vist pole mõtet vahetada. Veel. :)

Kolksu kuulda pole, aga eks ma preagu ignoneerin. Kui tagasi tuleb siis ravib...

Läks meelest küsida, et kas ma pean sillastendis ka ära käima peale seda kui vahetasn stabika kondid ära? Ega ta paha ei tee, arvestades, et peale 17" panekut pole stendi teinud.

Preaguseks kõik, varsti uusi uuendusi;)

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 13.04.11 19:44 Tsiteeri

Ise küsid, ise vastad. Paha ei tee jah sillastend. Hoiad ära ka soovimatu rehvide kulumise. Tõsta korraks auto ülesse tagant ja siis loksuta ratast kella 6 ja 12 suunas. Sellist loksu mõtlesin mina koguaeg.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
 Lehekülgi:  1  ..  7  8  9  10  11  ..  18
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 31.7% - SQL: 68.3%]