Lehekülgi: 1 .. 7 8 9 10 11 .. 14 |
yepi
huviline
Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,5 TDQ 103 KW; A3 1,8 92 KW; Perlingo 1,4 55KW
|
postitati 02.01.08 18:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MartinCS
Tsitaat: | Algselt postitas: yepi
Ma ei saa sellest aru, miks on vaja 0-100 ni 7sekiga saada.
See on pesuehtne auto hooramine.
Ime, et eestis pole korralikke S4, S6 ja teisigi saada. |
Usu, Sa ei saagi saama sellest aru, kui ise S-i ei oma ..
Ja ma võibolla ei saa ka aru, et milleks on Sul vaja oma autoga 15 sekiga nullist sajani saada- saab ka 25-ga ju?
Aga teemaalgatajale- sõidan ise chipitud automaadiga ja olen üsna rahul, kuigi ise eelistaks pigem manuali. Igatahes- auto liigub päris hästi, chipi
vahe on tuntav võrreldes orig. seadega ja kui auto on korras, ei valmista õige asjaga chippimine autole piinasid- sest korralikud chipid on mõeldud
vastama tehase garantii tingimustele. Sellega peaks juba kõik öeldud olema. |
Usu ma olen S-i omanud ja tean küll mis mõnu see masin pakub.
Ja praegune traktor läheb kindlasti alla 15 seki sajani
Ihne maksab ühe korra, rumal kaks korda, jobu - kogu aeg.
|
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
|
postitati 02.01.08 21:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MartinCS
Ma ei saa sellest aru, miks on vaja 0-100 ni 7sekiga saada.
See on pesuehtne auto hooramine.
Ime, et eestis pole korralikke S4, S6 ja teisigi saada. |
Usu, Sa ei saagi saama sellest aru, kui ise S-i ei oma ..
Ja ma võibolla ei saa ka aru, et milleks on Sul vaja oma autoga 15 sekiga nullist sajani saada- saab ka 25-ga ju?
Aga teemaalgatajale- sõidan ise chipitud automaadiga ja olen üsna rahul, kuigi ise eelistaks pigem manuali. Igatahes- auto liigub päris hästi, chipi
vahe on tuntav võrreldes orig. seadega ja kui auto on korras, ei valmista õige asjaga chippimine autole piinasid- sest korralikud chipid on mõeldud
vastama tehase garantii tingimustele. Sellega peaks juba kõik öeldud olema. |
Usu ma olen S-i omanud ja tean küll mis mõnu see masin pakub.
Ja praegune traktor läheb kindlasti alla 15 seki sajani |
Algatuseks ütlen kohe et ei taha norida kuid natuke keelt teritada. Kui tuled väitma et see kui auto mõnuga tühjaks vajutad rikub selle auto ära siis
oled küll väga kaugel tõest. Kui autol on 169 Kw siis see on ka kasutamiseks, kui pöörete piiraja on seatud 6500 rpm peale siis järelt on see 6500
rpm kasutamiseks. Auto rikkumisek muutub täpselt see hetk kui lased esimese õlivahetuse või muu holoduse üle kasutad odavat ebakvaliteetset toodet .
Veel on auto rikkumine see kui pana sinna külge stange mis hirmutad vanureid, väikseid lapsi ja kui kleepida kinni üks kolmandik tuuleklaasist.
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|
|
|
MartinCS
huviline
Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07
|
postitati 02.01.08 22:02
|
|
|
No chippe pakutakse siin klubis pääris mitme tegija poolt- üldjoones võib isegi kaubaga rahule jääda .. Usun, et võimaldatakse ka proovimist- kui meeldib, siis ostad. Hinnad jäävad 2-4k ..minu kogemuste järgi, alati
on võimalik ka rohkem maksta..
tarts, prr ..teisi veel kindlasti- ise olen nendega asju ajanud.
..kui sul juba U2U postkastis ei ole neilt
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan
|
postitati 08.01.08 17:14
|
|
|
Programeeritav aju 2,2 turbokale.
Kuna mõned 2,2T juba kasutavad proge aju.
Mind isiklikult huvitaks lisatav pool aju ainult pihustite tarbeks, mis võtab signaali lisa lamdast, kas on ka selliseid?
Küsimus võib tunduda poolpidune aga tahan katsetada lisa pihustitega mis hakkavad tööle kui originaal aju jääb max boost asendiga tööle aga surve
tõuseb jätkuvalt ja edasine toimuv muutub järjest lahjemaks. siis tuleksid appi alles lisa aju seadistused.
Või mis aju väimaldab seadistada 5 + 5 pihusteid erinevalt ?
Tahaks tatekit aga tatek seda varjanti ei paku. Või juba pakub?
|
|
|
mulk
klubiliige ac aasta auto 2007/2009 võitja
Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V
|
postitati 08.01.08 18:35
|
|
|
AIC seadmeid (additional injector control) e. lisapihusti kontrollseadmeid on saadaval küll, mis siis aktsiveeruvad pöörete ja rõhu järgi, kuid 5
pihusti juhtimisega toimetulevat ma hetkel ei teagi
Kohe peabki ennast parandama hakkama
Tatechil on olemas isegi
T6Fuel 6 x Suutin + 1 Digilähtö + Hälytysvalo + Bensapumppu
eesti k. tõlgituna, 6x pihusti, 1 digitaalväljund, 1x hoiatuslamp ja bensiinipumba juhtimine
hind 590.- eurot
Ja kui progeaju motronicu asendab, kaob igasugune vajadus lisapihustite kasutamiseks, isegi väga suuri pihusteid suudetakse juhtida väga täpselt ka
mootori väikesel koormusel.
tatech suudab kuni 6 + 6 kõrge ohmilist pihustit juhtida, või 6 madala takistusega pihustit
|
|
|
vinkel
huviline
Registreerunud 17.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: s4 avant, 100:101kw ja 200:134kw
|
postitati 10.01.08 16:26
|
|
|
Oman chipitud S4-ja ka automaat ja igati rahul,nüüd on isegi isemõtleva automaadiga nati lõbu ja saad aru ikka et vile kapote all on
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 Q 2006
|
postitati 10.01.08 18:17
|
|
|
Isegi omanaud s6 te at-d. Väga ok oli. Mul oli tõstetud ka rõhku 1,3 bar. ja liikus täitsa vabalt. Olen sõitnud ka s4 at ga ilma chipita aga s6 liikus
ikka tunduvalt paremini edasi. nii et võib chippida julgelt
|
|
|
|
guits
huviline
Registreerunud 02.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 4.2
|
postitati 11.01.08 16:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: syo
Isegi omanaud s6 te at-d. Väga ok oli. Mul oli tõstetud ka rõhku 1,3 bar. ja liikus täitsa vabalt. Olen sõitnud ka s4 at ga ilma chipita aga s6 liikus
ikka tunduvalt paremini edasi. nii et võib chippida julgelt |
aga kuidas siis töö kindlusega on laguneb palju?kui on chipitud
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
postitati 11.01.08 16:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: guits
Tsitaat: | Algselt postitas: syo
ikka tunduvalt paremini edasi. nii et võib chippida julgelt |
aga kuidas siis töö kindlusega on laguneb palju?kui on chipitud |
Eks eluiga ikka lüheneb lisa HJ/NM arvuga, kuid nn stage1 chiptuning ei mõjuta suurt ressursile, regulaarhoolused jne, kestab. Kui tutikas mootor (
2.2T 20v ) kestaks ca 600 000km siis chipitult vähemalt 500 000 - 550 000km, see on lihtsalt näide. Eks ca 10..% kukub ressursist.
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
Teemo
klubiliige
Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Quattro
|
postitati 12.01.08 19:27
|
|
|
Selle kiirenduse ja jõunumbrite kohapealt tuleks siiski meenutada seda, et ega siis 500hp omanik ei kasuta seda jõuressurssi igal kohaltvõtul. Ja kui
tegemist on tõsise tehnika inimesega, siis võibolla on ta kokkuvõttes hoopis tagasihoidlikuma liikumisharjumusega, kui mingi tavaline liisitud
pesukoti omanik.
Kuid nüüd konkreetselt teemasse, siis mainin oma kogemusi(olen seda masinat ka mõnes muus teemas iseloomustanud).
Mina kirjutan nüüd seda, mida minu üks masinatest tegi-s4/c4 aut.
1.Chip stage 1, rõhk 1.2 üle. AC dragil ja enda g-techiga 15.0. Start 2000rpm piduriga.
2. Eelpool mainitud chip+ 7a nukad(mitte orig seades)+ torukolle(Made by Oleev), rõhk 1,6 üle. G-techiga 1/4 mile@14.5, start 2000rpm piduriga.
3. Kõik sama, mis punktis 2, kuid start 2500rpm piduriga 1/4mile@13,9@162km/h. 1/8mile@9,1 sek@126km/h. 0-100km/h oli 6.3 sek.
4. Eelpool nimetatud setingud olid samad, kuid orig. turbo vahetus k26/k27 hübriidi vastu ja rõhk oli 1.4 üle. 1/4mile@15.0@170km/h ning
1/8mile@9.3sek@130km/h.
Suure turbo tohutu lag'i tõttu läks stardis u. sekund kauem aega kui originaal k24. Samas lõpp kiirus oli juba 200meetril suurem.
Tegemist oli siiski automaatkastiga. Ei kiirendanud sellega igal nurgal. Pigem ainult siis, kui mõõteseade peal oli.
Kõikide eelduste kohaselt oli mootori 350Nm-st saanud u. 420-430Nm. (G-tech näitas 198kW rattast). Kast mingeid tõrkeid ei väljendanud.
Loodan, et postitus oli informatiivne kõigile aut. kasti omanikele.
Nii, et jõudu automaadi tuunimisel, kuid piirid on siiski seatud.
|
|
|
priidik
huviline
Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.08 14:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jõuvanker
Eks eluiga ikka lüheneb lisa HJ/NM arvuga, kuid nn stage1 chiptuning ei mõjuta suurt ressursile, regulaarhoolused jne, kestab. Kui tutikas mootor (
2.2T 20v ) kestaks ca 600 000km siis chipitult vähemalt 500 000 - 550 000km, see on lihtsalt näide. Eks ca 10..% kukub ressursist.
|
Olen juba mõndaaega lugenud, vaadanud, otsinud, kaalunud. Tundub, et ikka on erinevaid arvamusi selle chippimise kohapealt, seetõttu ilmselt pole veel
ammendavaid vastuseid leidnud.
Sõidan '96 2,2T S6-ga, 6k manuaal. Autot hooldan korralikult, sellega kokku ei hoia. Mingeid modifikatsioone siiamaani pole teinud, kõik on nii nagu
on. Lugedes erinevaid allikaid tekib ikka mõte, et kui mõne tuhande kroonine investeering (chipi näol) muudab sõiduki mootori efektiivsemaks,
jõulisemaks jne ning samas ehk isegi tõmbab keskmise küttekulu allapoole, võiks ju selle ära teha. Seda aga tingimusel, et mingeid muid (kollektoreid,
turbosid jms) vahetama ei peaks hakkama. Seega räägime me nö stage 1-st ilmselt..
Paluksin just nende kommentaare, kes ise taolise autoga on sõitnud ning sarnaseid käike ette võtnud.
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
postitati 13.01.08 19:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: priidik
Tsitaat: | Algselt postitas: jõuvanker
|
Olen juba mõndaaega lugenud, vaadanud, otsinud, kaalunud. Tundub, et ikka on erinevaid arvamusi selle chippimise kohapealt, seetõttu ilmselt pole veel
ammendavaid vastuseid leidnud.
Sõidan '96 2,2T S6-ga, 6k manuaal. Autot hooldan korralikult, sellega kokku ei hoia. Mingeid modifikatsioone siiamaani pole teinud, kõik on nii nagu
on. Lugedes erinevaid allikaid tekib ikka mõte, et kui mõne tuhande kroonine investeering (chipi näol) muudab sõiduki mootori efektiivsemaks,
jõulisemaks jne ning samas ehk isegi tõmbab keskmise küttekulu allapoole, võiks ju selle ära teha. Seda aga tingimusel, et mingeid muid (kollektoreid,
turbosid jms) vahetama ei peaks hakkama. Seega räägime me nö stage 1-st ilmselt..
Paluksin just nende kommentaare, kes ise taolise autoga on sõitnud ning sarnaseid käike ette võtnud. |
Olen sõitnud mitu aastat sama mootoriga ja kastiga, küll S4-ja peal, nn stage1 chippi kasutades, mingit "jama" ei ole täheldanud, pigem on asi
postiivselt mõjunud - kütusekulu langemine, parem dünaamika jms. Stock masin sakib
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
Maikel18
huviline
Registreerunud 07.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: S 4 2.2 TQ 20V
|
postitati 19.02.08 05:56
|
|
|
Küsimus chipi paigaldamise kohta
Tere!
Mure on selline, et olen uurinud igasuguste chip'ide kohta. varsti oleks endal ka plaanis paigaldada. Stage 1. Aga mootor peab sellejaoks olema
ideaalses korras. Tekib siis küsimus , kui ideaalses korras??? kas ma pean kap.rem. tegema või siis piisab sellest et õlid, filtrid, pumbad, rihmad,
rullikud, küünlad, piibud on vahetatud. kas peab midagi konkreetselt veel vahetama või siis piisab sellest, et auto õli ei võta ja muid viperusi pole.
täitsa tavaline stock tänavaauto. Igasugune info on teretulnud.
Autoks siis S4 2.2 TQ aut. 92a.
Ettetänades.
Miku
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4TQ E39
|
postitati 19.02.08 06:24
|
|
|
kapitaalselt remontima ei pea.Peamine,et töötab viperusteta Mina vähemalt
mitt
|
|
|
Teemo
klubiliige
Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Quattro
|
postitati 19.02.08 08:20
|
|
|
Kui muidu toimib ilusti, siis nagu öeldud, kap.rem-i tegema ei pea.
Selliseid elementaarseid automootori hooldustegevusi(rihm, õli...), tuleb millalgi nii ehk naa teha.
Isiklikult chipi paigaldamisel vaataksin üle veakoodid ja käiks väga kriitilise pilguga üle(või survestaksin) kogu sisselaske torustiku, et vältida
lekkeid. Juhul kui karterituulustussüsteem on sisselasketorustikku juba stock. rõhu juures palju õli visanud, siis tasuks ka sellega midagi teha või
siis ülekäia ja puhastada, sest chipi paigaldusel tõuseb rõhk veelgi.
Muidugi piibud/küünlad on ka asjad, mis viga ajusse ei jäta, kuid suurema rõhu juures piiravad minekut küll.
|
|
|
lynx
klubiliige
Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 16.06.08 07:06
|
|
|
lauri3 teemast
Tsitaat: | Algselt postitas: ranz
Väga ilus masin aga kahjuks kipub minu suund progetavate ajude asjus muutuma
paistab, et kõik kes nonde peale lähevad, saavad rohkem probleeme kui kasu
12.xx ajad ei ole probleem ka korraliku originaal tehnika ning chipi jaoks ning nt isiklikult mina ootaks küll progetavast ajust enamat kui kõigest nt
-0,5sekundit ajaparandust @veerand miilil. Täis RS2 tehnika ning temale sobiva softiga masinad sõidavad juba väga madalat 12 aega... mis peaks
tähendama progeaju kasutajale tegelt 11 aegu juba... siiski millegipärast nii ei ole ning progeaju kasutajad vaevlevad erinevate probleemide käes...
miks? |
Rando, päris nii need asjad ka ikka ei käi. Mõtlen seda, et progeaju ei pea ju tähendama alati kiiremat aega.
Olen testinud erinevaid stock, kui samale rauale mõeldud "tuning" softe (motronicu puhul) ja üritanud välja lugeda erinevusi süüte mappidest.
Lähenedes asjale nii, siis mõne firma "tuuning" soft on juba süütega imo. nii piiri peale aetud, mida paljud standalone seadistajad ei tee. Nii, et
siinkohal pole ju vahet mida kasutada, niikaua kuni asjad toimivad.
Standalone puhul tulevad mängu hoopis teised lisad millest motronicu puhul võid vaid und näha. Üks peamisi pointe imo. (kui seadistamine kõrvale
jätta) on antilag. Ma tahaks näha kuidas Lauri auto oleks stock motronicuga kohapealt ilma antilagita minema saanud. Turbo kuum koda on/oli ikka nii
suur, et ilma lisa abita see pöördesse ei lähe ja kohapealt imo. oleks võimatu (1/4 puhul siis) hästi minema saada.
See - selleks, kuid mina annan oma hääle ikkagi standaonele, kuna siis ise tead mida teed.
Üks peamisi pointe on see, et igas süüte mapis tõmmatakse max väände/rõhu kohas süüdet tagasi, et vältida detonatsiooni. Kui vahetada nüüd turbo ära
millel tänu laagriseksioonile/kuuma koja suurusele/turbiini vms. muutub see punk ca. 2000rpmi. Mis siis saab? See on imo. üks suuremaid lollusi mis
üldse teha annab ja peamisi põhjusi mis vale chipiga autosid laiali lastakse.
Lisaks kui mina eelmine aasta kasutasin softi, mis oli mõeldud rs2 tehnika jaoks ning lisasin sinna lõpuks gt30r .82 kuuma kojaga, siis alates 6000
pöördes läks segu lahjaks ja pidi gaasi tagasi tõmbama, et jamadest hoiduda. Max. väände koha erinevuses ei tasu üldse rääkida.
Nii, et ei tasu stanalonesid maha teha, imo. on rohkem point nendes inimestest kes neid seadistavad, kui hakata ilkuma selle teema kallal, et motronic
sõidab sama kiiresti.
Standaolne ei tähenda alati kiiremat autot, vaid paidlikumat seadistamise võimalusi, mida saab igaüks ise proovida, motronicu puhul PEAB lihtsalt
testima seda mis Sul on ja lootma, et koos püsib.
Laurile aga edu käesoleval aastal
Rule: Do your homework or suffer the consequences !
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.06.08 07:39
|
|
|
lauri3 teemast
Lynx, sellekohapealt on mul sulle üks küsimus. Milleks panna masinale hiigelturbo ja standalone, mida peab pikka aega seadistama ja mässama, ning
kokkuvõttes sõita võrdselt chipitud masinatega? et milles asja point nagu oleks siis?
Pigem on kogu asja mõte just täpselt paremas seadistamises kangema tehnika jaoks ongi ning mõttega sõita kiiresti... vähemalt mina näen seda küll
niipidi.
Enda masinal ei olegi ma sellepärast nt üleüldse suurema vile ning muu kangema tehnika poole vaadanud sest juhtimine on selleks mitte vastav, et pigem
alustaks sellest... nüüd aga aeg on näidanud, et väga paljud vaevlavad nendega erinevate probleemide käes (samuti ka sina ise olid probleemi ees just
aju vea tõttu) ei oskagi enam nagu midagi teha või mõelda sellest.
|
|
|
|
lynx
klubiliige
Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 16.06.08 07:46
|
|
|
lauri3 teemast
Lynx, sellekohapealt on mul sulle üks küsimus. Milleks panna masinale hiigelturbo ja standalone, mida peab pikka aega seadistama ja mässama, ning
kokkuvõttes sõita võrdselt chipitud masinatega? et milles asja point nagu oleks siis?
Pigem on kogu asja mõte just täpselt paremas seadistamises kangema tehnika jaoks ongi ning mõttega sõita kiiresti... vähemalt mina näen seda küll
niipidi. |
Nõus, point on ikkagi seal kes autot seadistavad.
Loe ülesse suvaline süüde motronicust, tee sama valmis proge ajus ja asi toimib samamoodi. Kui kui nüüd süüdet veel varasemaks keerata (muud tegurid
samaks jätta) ja detoneerima läheb, siis pole ju vahet millist softi kasutada. Võib külll veel seguga mängida, kuid see ei anna nii suurt
tulemust.
Paljud progeaju omanikud sõidavad edukalt ja väga väga kiiresti, vähemalt 20vt autod, kahjuks veel mitte meie konnatiigis
Rule: Do your homework or suffer the consequences !
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.06.08 10:14
|
|
|
lauri3 teemast
Rando, ei maksa unustada asjaolu, et sinu masin ei ole tegelikult päris stock. Olgem ausad, et see 12,8 kopikatega on ikka viimane piir selle raua
jaoks ja olen veendunud, et sa poleks seda suutnud originaal cooleriga. Sisselaske temp on ikkagi väga oluline, olgugi, et paljud seda endale
tunnistada ei taha. Teine asi on soft. Kui ma õigesti mäletan, siis päkapikk sõitis selle masinaga juba rinkal häid aegu. Lisaks auto kaal ning
viimaks sinu sõidu vilumus ja oskus. Sa oled ikka kõvasti vaeva ka näinud, et seda tulemust sõita. Minu mäletamist mööda sõitsid sa alguses 14,1
aega.
2 sõna kunagisest Hannese 12.0 ajast. Võtan mehe ja auto ees mütsi maha aga minu seisukoht on, et see sõit ja aeg ei tohiks olla kellegi argument.
Tegemist on pmst "once in a lifetime" sõiduga. Sama lugu Arne kunagise 12.4 sõiduga. Juhtus või siis õnnestus üks kord ja kogu lugu. Siin mängivad
nii mitmed asjad olulist rolli. Näiteks tuul, temperatuur, rada, mõõteseadmed jne.
Mis aga motronic softe puudutab, siis kommenteeriksin mõne sõnaga Vaniko MTM-i softi. Ilmselt on tegemist viimase lihvi RS2 tehnika tarkvaraga.
Trassil on küll öko, kuid selle eest ka tühikäik puterdab. Lisaks asjaolu, et enne boosti tõmbab süütega rõhu maha. Sellest tekib korralik "flat
spot", kus tahaksin jalaga hoogu juurde anda. Kes mäletab kunagist Valgeluige softi, millega ta 12.8 sõitis, siis nüüd kulgeb sellega Ramon. Eile
käisime tiba testimas. Vaniko auto ja Ramoni Ur kõrvuti. Sõitsime teise käiguga ja ca 2000rpm vajutasime pedaalid põhja. Kui Vaniko auto veel kogus ja
mõtles, siis Ramoni Ur'il oli juba tagumik vastu maad ja andis minna. Kui Vaniko masin boostima hakkas, siis järgi ta ei sõitnud, kuid hoidis vahet.
Ülerõhud olid pmst samad, ca 1,5 bari.
Teadmiseks, et MRC tegelased on sellest rauast saanud 601nm ja max rõhk oli 1,9 bari.
Kokkuvõtlikult ütlen, et mina ei teeks ühtegi asja lõplikult maha. Iga asi on millekski hea. Samas ütlen, et kui saaksin tarkvara, millega binary
faile muuta, siis ilmselt teeksime Vennasega neid softe mitmeid ringi.
Marko
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
lauri3
huviline
Registreerunud 05.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: S2 Coupe, b3 quattro
|
postitati 16.06.08 21:10
|
|
|
|
Teeme nii, et kokkuvõtte teeme hooaja lõpus, eks
Pole paslik seda teha ühe varakevadise sõidu põhjal, kus nii tehnika, kui seaded poolikud ja toored olid.
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.06.08 05:13
|
|
|
Nii, kuna nüüd tõsteti postitused teise kohta võib edasi rääkida, auto teemas läks OT-ks ära juba.
Tsitaat: | Teine asi on soft |
Kusjuures proovitud ka teise ajuga milles oli ka suurem MAP sees, täpselt sama tulemus.
Tsitaat: | Minu mäletamist mööda sõitsid sa alguses 14,1 aega. |
Mkmm, kõige esimene sõit kohe teisel päeval peale auto ostu oli olematu stardi ning osaliselt libiseva siduriga 13,6.
Tsitaat: | Teeme nii, et kokkuvõtte teeme hooaja lõpus, eks
Pole paslik seda teha ühe varakevadise sõidu põhjal, kus nii tehnika, kui seaded poolikud ja toored olid. |
Ei ei, ärge saage minust valesti aru, ma ei võta aluseks üleüldse enda parimat aega ning teiste tuksi läinud sõite ainult nüüd olnud AC-dragi põhjal.
Lihtsalt üleüldine mulje kogu asjast on hakanud sinnasuunda kalduma, et aga mis nüüd edasi? nagu ütlesin oli ka omal plaan minna progeaju peale ennem
kui üldse rauas midagi muutma hakkan... aga hetkeseisul on küll kõiksugu probleemid ja jamad teiste masinatega teinud sellekohapealt hellaks, et nagu
väga ei tahakski seda teed minna... tiba võiks ikka sõita kah autoga (6 kuuline auto seismine liiga hästi veel meeles kah).
Kuna siiski progeajudega sõidetakse ning ka väga hästi siis ma tõesti loodan, et enamus probleeme on pigem paigalduse ja seadistuse vead... ehk siis,
et meil siin miskit korralikult toimima hakkaks... peab tiba veel ootama kuniks kogemusi ja know howd sellekohapealt rohkem tekib.
|
|
|
|
rmm
klubiliige
Registreerunud 14.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: S4
|
postitati 17.06.08 10:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maku
Samas ütlen, et kui saaksin tarkvara, millega binary faile muuta, siis ilmselt teeksime Vennasega neid softe mitmeid ringi.
|
Kas ainult tarkvarast piisab?
Et loed kivi pealt faili, muudad, kirjutad tagasi ja lähed proovid, mis välja tuli?
Mõni viide vastavale tarkvarale?
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.06.08 13:06
|
|
|
Tsitaat: | Teine asi on soft |
Kusjuures proovitud ka teise ajuga milles oli ka suurem MAP sees, täpselt sama tulemus. |
Mis ma muud oskan öelda, et tubli oled!
Tsitaat: | Minu mäletamist mööda sõitsid sa alguses 14,1 aega. |
Mkmm, kõige esimene sõit kohe teisel päeval peale auto ostu oli olematu stardi ning osaliselt libiseva siduriga 13,6. |
Ka kohal siis ära käidud ning esimesed sõidud uue masinaga tehtud, miskit lootust või eesmärki nagu ette pandud ei olnud, et lihtsalt läksin ja
sõitsin. Parimaks ajaks jäi vist too 14,1s. Eks nüüd siis tasatargu teeb tiba muudatusi ning eks näis kui väga seda aega üle suudan sõita.
|
Eks ma selle mälu järgi kirjutasin. Audid joonele 2006
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.06.08 14:17
|
|
|
Ai kurja... siis petab mind minu enda mälu hetkel... ei teagi kuskohast selle 13,6 välja nüüd võtsin.
|
|
|
|
Peepp
huviline
Registreerunud 22.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche 924 "turbo", Porsche 931
|
postitati 17.06.08 16:18
|
|
|
Kuna otseselt või kaudselt puudutas ranz'i jutt ka mind, siis selgitaks veidi.
Lauri auto jaoks oli Tartu Drag testiks, ja alles eelmisel päeval saime tunnikese häälestada.
Turbiinikoda peaks väiksem olema, õigemini ei ole reaalne selle mootori konfiga vajalikke kõrgeid pöördeid kasutada (9000 p/min), mille puhul see
kuumakoda ennast täielikult õigustaks. Väikese kubatuuriga turbomootori puhul pead valima: a) kas varase spooli ja väikese võimsuse või b) hilise
spooli ja suure võimsusega. Suured võimsused on Audi 20V turbomootoril 700hj ja üles. Praeguseks on kuumakoda juba tiba väiksem.
Aga mineku koha pealt? Ranz, sa pidanuks ise autos olema, kui 3. ja 4. käik vajalikku diapasooni jõudsid See 12.4 oligi sõidetud pmst 3. ja 4. käigu toel, sest 1. käiguga rattad eriti ei pidanud (koha peal seistes u.
0.8 bar boosti!) ja 2. käik oli täiesti jõuetu.
Seade koha pealt oli muidu täitsa ok, segu natuke rikas (11.x) ja süüde konservatiivne. Pealegi originaalkaane kohta mul liiga häid sõnu küll öelda
pole, õnneks on ka see häda parandatud ja autolveidi parema hingamisega kaas koos CatCams nukkadega.
Ja noh, 1000cc pihustid @ 4,2bar (=1200 cc) töötavad progeajuga tühikäigul @lambda 1.0 täiesti ühtlaselt, paremini kui enamikul tänavaautodest.
Kui ühest tüütust hädast lahti saab, siis võib öelda, et auto on ok.
Rajal näeme, raisk!
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 7 8 9 10 11 .. 14 |
|