Lehekülgi: 1 .. 7 8 9 10 11 .. 16 |
KKaaleste
huviline
Registreerunud 06.10.10
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: plz
Ka mind võib välja kutsuda kui kusagil siin Keila valla kandis foorumlasi vallatleb. Täna ei mängi välja aga üldiselt ongi endal parim aeg nädala
sisesed ajad valges. Näiteks on üks kohtadest vana veneaegne mahajäetud kardirada, mis on täiesti inimtühja koha peal keset põldu ja reaalselt kedagi
ei sega, samuti puudub lõhutav vara peale iseenda ja rõngakandja. Endal suhteliselt kiviga visata, siin ka lühem klipp rajast, mis sigari
müügikuulutusse sai lisatud aga paraku pole jõudnud talveversiooni filmimiseni veel. Kellel enda autost täiesti savi on, on võimalik sooritada ka ca
2m kõrguseid hüppeid tänu tehismäele ja ajalugu on näidanud, et taolisi hulle siiski eksisteerib. Mõningaid nö secret locationeid esineb veel, kus
kedagi ei segata ja ohustata. Ise pooldan pigem inimtühja kohta kui lollitamist avalikes parklates ja neid väldib. Klipp siis siin, mingi ülevaate
siiski annab, keda huvitama peaks. http://youtu.be/nAWctkVgi_4 |
See kardi rada tundub küll nüüd põnev. Sinna võiks isegi vaadata. Hüppe jätaks ainult mängust välja
|
|
|
plz
huviline
Registreerunud 06.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: B4 SEQ; Mazda 6;Mazda 3; cabriolet 2.8 ; MB-w115D; LR FR
|
|
Eks lennata peale, mis muud. Usun, et hetkel eriti keegi pole jälgi ette sõitnud ja peaks igati meeldiv olema. Vähemalt eilse seisuga kui korra väheke
vale Audiga sai läbi käidud, oli paigas kõik ja nüüd ööga mõnusalt pehmet juurde sadanud. Kostita kindlasti ka klipiga kui käidud/tehtud. Muidu
arvatavasti õhtuti ja nädalavahetustel on kohalikke täis.
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
|
Olen seal isegi käinud kunagi, aga vot ei mäletanud kus see asus.
Defu - Matu
|
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: plz
Näiteks on üks kohtadest vana veneaegne mahajäetud kardirada, mis on täiesti inimtühja koha peal keset põldu ja reaalselt kedagi ei sega, samuti
puudub lõhutav vara peale iseenda ja rõngakandja. |
Sellest räägite?
|
|
|
|
plz
huviline
Registreerunud 06.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: B4 SEQ; Mazda 6;Mazda 3; cabriolet 2.8 ; MB-w115D; LR FR
|
|
Väheke teisest asjast räägime tegelikult aga pole kindel, kas peaks avalikult välja tooma nüüd asukoha või mitte. Pigem kes teab, see teab ja keda
huvitab, küsib.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
Plz pakutud kohas rada sees. Harjutamiseks hea koht. Hetkel pole siin peale
minu kedagi.
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
Oleks quattro, oleks mul töö juures selline pisike plats kasutada, osa sellest jääb veel kaadri taha ja paremasse külge peitu.
Aga pean teid kurvastama, et see on suletud ja turvatud ala.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
Lihtsalt platsina on see minu jaoks igav, kui sinna maha asetada koonuseid, rehve ehk maha joonistatud rada siis oleks kõvasti lõbusam.
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
Lihtsalt platsina on see minu jaoks igav, kui sinna maha asetada koonuseid, rehve ehk maha joonistatud rada siis oleks kõvasti lõbusam.
|
Loomulikult on plats igav. Aga kui on ca. 15 cm ja + värsket lund, siis seal on päris hea tuisku tekitada ja quattro klaasid hetkega läbipaistmatuks
muuta.
Chevy oli, siis sellega sai tugevamate lumevallide pealt õhulende tehtud jne.
Ja kui sellele platsile veel kõigil ligipääs oli, näitasin Subaru meestele, et ka Mersu veokiga saab väga stiilselt driftida....ja seda kaarega ümber
nende Subaru. Rsk, nad keerasid oma kaelad sõlme.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
Patrick
huviline
Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: B5 Q AEB;Vaz 21063;Bmw E46;Mitsubishi Pajero
|
|
Kui juba, siis mul tööl ka veidi lõbutsemiseks ruumi olemas .
(Tegemist samuti kinnise territooriumiga.)
TQ
|
|
|
|
HangOver
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2
|
|
Üks igati vahva ja veidi teest eemal oleva on Ehituse abc plats Peterburi teel. Pole midagi kogemata lõhkuda peale kaupluse ja paari grillmaja näidise
mis muidugi teest äärekividega eraldatud ja jalakkäijaid peale sulgemist ei ole. Täna keerutasin seal nats üksi, aga suht libe teine.
Kui on vajadus, leia lahendus!
|
|
|
|
pint
huviline
Registreerunud 18.05.08
Kasutaja on eemal
|
|
G4s peamaja taga on platsid kus on rehvid mille vahel sõeluda.
Plats ise suht kõrvaline koht.
Eelmine aasta seal poognaid tegin siis ise ei märganud, et politsei mind märkas aga maha ei võtnud.
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
|
Käesalu kardikal on hea ehk kurvi sisenemist ja flipe harjutada, ja nurga hoidmist, pikemat mõnu see väga ei paku.. Detailide trenniks muidugi
norm..
R-I-X su lingil on vasalemma krossirada mis kardetavasti on veits liiga lõhkuv tänavaautole, seal kõrval on ka Vasalemma kardirada aga see on
avalikuks liikluseks avatud tee ja sealt shortcutivad kohalikud pidevalt autodega või jala, mina seal väga lammutada ei julge, kunagi ei tea kust
keegi vastu tuleb..
Käesalu rada on muidu siin
|
|
|
|
Taavi.M(Audi&VW)
huviline
Registreerunud 20.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 treser megasquirt2 quattro, Passat 1.9tdi b5.5 4motion
|
|
Siin on juttu rohkem Tallinna kandist kuid kuidas on lood Tartuga?
Mina tean nt. laululava tagust platsi kuid kas seal on politsei ohtu? Teine koht on raadi kruusakarjäär kus saab ronimist proovida. Kolmas koht oleks
nt. raadi lennuväli.
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
|
Kui Tartus lund on, siis paremat paika kui Ringtee tänav pole vist olemas.
Mulle jäid kodukandis elades kõik ringid alati teepeale ette - alates lõunaka ringist. Muidugi jah, ainult ring, aga siiski. Turbokale hea, teed 3 tiiru peale ja siis cooldown kuni järgmise ringini. Öösel väga tore tee, mida sõita.
|
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
|
juq
huviline
Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 3.0 v6 Q
|
|
Hmm..ma käisin eile ja üleeile raadil, sealt loomade varjupaiga poolt tulles ei jäänud küll ühtegi silti silma, mis keelas sissesõidu - see vana
automüügiplats on nüüd korralik libedaväli ja kannatab täitsa sõita.
Nendest mõisavahe väikestest ringidest rääkides - nende peal ju ei kannata suurt midagi teha, kitsas tee ja äärekivid kohe lähedal - lõunaka ja eedeni
ringid on ikka hoopis midagi muud .
Ma olen täiesti normaalne...hääled mu peas ütlesid mulle
|
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: juq
Hmm..ma käisin eile ja üleeile raadil, sealt loomade varjupaiga poolt tulles ei jäänud küll ühtegi silti silma, mis keelas sissesõidu - see vana
automüügiplats on nüüd korralik libedaväli ja kannatab täitsa sõita.
Nendest mõisavahe väikestest ringidest rääkides - nende peal ju ei kannata suurt midagi teha, kitsas tee ja äärekivid kohe lähedal - lõunaka ja eedeni
ringid on ikka hoopis midagi muud . |
Keelav märk on seal, kus vasakule jääb uus automüügiplats ja paremale libedasõit. Sealt edasi ei tohiks minna. Väiksed ringid jah. Suurematest tuleb
meelde veel viljandi mnt oma... Lõunaka omas olen kunagi trahvi saanud kiiruse eest... Tartus vähe kohti kus lõbutseda.Hea kui mõni tuttav teeb põllu
peale raja...
Kusjuures avastasin, et sa mulle soomes üks lähedamal asuvamaid klubilisi. 166 km vahe siis
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
Remo
huviline
Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi
|
|
Kuressaares on teed ja tänavad kuidagi ebahuvitavalt puhtad ning kahjuks poodide parklad ei paku eriti huvi. Pigem eelistan kiiremaid kurve ja
teelõike. Siiski sai eile õhtul ühes äärelinnas asuval platsil natukene pedaali antud, aga see üritus jäi lühikeseks. Millegi pärast ootas seal nurga
taga politsei.
Got ARB and nitrous?
|
|
|
|
Andres89
huviline
Registreerunud 25.12.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Remo
Kuressaares on teed ja tänavad kuidagi ebahuvitavalt puhtad ning kahjuks poodide parklad ei paku eriti huvi. Pigem eelistan kiiremaid kurve ja
teelõike. Siiski sai eile õhtul ühes äärelinnas asuval platsil natukene pedaali antud, aga see üritus jäi lühikeseks. Millegi pärast ootas seal nurga
taga politsei. |
Millisest platsist räägid?
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: real-illusion
Sa vist hiljuti mõisavahes pole sõitnud? Seal ka ringe täis pandud. Ühtlasi raadile ei soovita kellegil minna. Seal pärast 18.00 sisenemine keelatud
ja pidevalt passivad seal. Lauluväljaku taga usun, et peaks suht ohutu olema. Kunagi ei tea muidugi. Ise käiks õhtuti pigem driftimas. Siis neil 2-3
autot ainult linna peal ja need peaks ka pidevalt väljakutsetel olema. |
Tõsi, need ka head kohad. Kuigi pole Tartus nüüd teist talve olnud. Põllu peale raja tegemiseks polegi erilist midagi vaja. Vett suuremas koguses,
mõni k700, mõni väiksem traktor ja paak, millega vesi laiali vedada.
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kivitare
Põllu peale raja tegemiseks polegi erilist midagi vaja. Vett suuremas koguses, mõni k700, mõni väiksem traktor ja paak, millega vesi laiali vedada.
|
Traktorid, pütid vast pole esma probleem, pigem jääb puudu maalapi omaniku nõusolekust, kes lubaks maalapil tegutseda.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
|
Noh, tuleb siis mõni lauakas rohkem kaasa võtta. Ei tegelikult, kui keegi
Harjumaal mõnda maaomanikku tunneb, kellel on lähedal põllumajandusettevõte (seal võiks vajalik masinapark olemas olla), siis andku aga märku. Võtan
ühendust. Sest järvede peale sõitma ei kipu. Eriti kui on esimeste kaanetamistega juba peal käidud.
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
Mõlgutasin ka mina eelmine talv seda põllule raja mõtet, kuna maa olemas aga kahjuks põllule pääs veidi keeruline.
|
|
|
muumitroll
huviline
Registreerunud 25.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 b5 1999 2.7BiT, Audi S6 c5 2001
|
|
Lääne-virumaal Simunas kui ka Rakkes põld ning ka rada olemas
|