Lehekülgi: 1 .. 6 7 8 9 10 .. 16 |
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 15.05.12 16:55
|
|
|
Krundi peale viska veel värv ka, krunt on poorne ja ilma värvkatteta hakkab roostetama. Hea projekt muidu. Enda b4 oleks ka ikka plaaninud mootori
swapi, aga loobusin kuna esivedu ma 4wd ei hakka ehitama.
|
|
|
|
Maaryo
huviline
Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 1.8 TQ 20v, b8 tq
|
postitati 15.05.12 19:22
|
|
|
Sai ka tänane päev õhtusse veeretatud,tundub,et enam väga väljas miskit õhtuti ei kannata,kuna sääski räigelt tekkinud
Vaatasin,et kui juba auto nii pilbasteks sai võetud,siis võtsin ka kõrvalistuja poolse ukse küljest,et sellele veidike värskust anda!
Värv maha koorunud,kuna alt karestamatta jäänud,samuti oli sealt kandist päris mitmed kohad veel valgeks jäetud.Samuti said ka hinged uue värvi
peale,kunagi sai need paremte vastu vahetatud,kuid jäid värvimatta.
Esialgne
Pärast!
Tiivad on ka valmis ja ilmselt homme tuleb seda manti hakata jälle autole külge keerama!
Ja nii ta täna garaazi tagasi rändas!
Ilmselt roogin ka selle söefiltri sealt minema,ühendatud ta minul ei ole igatahes sisselaskega!
|
|
|
Maaryo
huviline
Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.05.12 19:31
|
|
|
Sääne ta siis lõpetuseks sai,nii veeretud umbes nädal aega ringi ja võib öelda,et pilke püüab üpris hästi
Uuel nädalal lähen ilmselt külastan ARK kontorit,et antud masin võiks ikka täieõiguslikult eesti teedel liigelda. Samuti mõtlen ka juba uutele
numrimärkidele,kuna vanad suhteliselt kulunud ja räsitud!
|
|
|
Imres
huviline
Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Competition quattro 20vt
|
postitati 26.05.12 19:44
|
|
|
Tagumised rattad koopasse ei käi kui 3 inimest peale võtad?
Muidu edev.
Best ET 13,414@A4
|
|
|
|
Maaryo
huviline
Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.05.12 19:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Imres
Tagumised rattad koopasse ei käi kui 3 inimest peale võtad?
Muidu edev. |
Esialgu olid ka vahel 0,7mm flantsid,kuid kahjuks tuli need sealt kähku vahelt minema visata,kuna hakkas vastu käima.
Hetkel mingit probleemi pole tekkinud.Eile oli siis pisike testitiir, 5 inimest salongis ja üks pagasnikus Seega rehvi enam koopasse ei saanud
|
|
|
Maaryo
huviline
Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.05.12 13:25
|
|
|
Täna tegin siis väikese Arki tiiru ja tõin ära ümberehitus taotluse blanketi. Kohapeal ei saanud kahjuks kohe täita,kuna antud auto on ema nimel
Esimese asjana kui mootori vahetusest rääkima hakkasin,siis tuli kohe kiire küsimus minule.
Kas antud toiming on juba ära tehtud,ehk mootor paigaldatud? Samuti küsis, kas auto hetkel arki parklas. Seega ma ei teagi,kui oleksin blanketid ära
kohe täitnud,kas ta oleks siis juba miskit chekkima tulnud.
Muidugi üllatavalt normaalne tüüp oli. Ilmselt ei pea ka uuesti täies mahus üv. läbima,kuna see on suhteliselt hiljuti läbitud,mis on loomulikult väga
positiivne!
|
|
|
Maaryo
huviline
Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.06.12 08:44
|
|
|
Täna andsin paberid arki sisse,uue nädala alguses lubati helistada.Kuna auto massi nüüd hetkel keegi ei tea,siis peab minema kuhugile,kus
väljastatakse paber auto kaalu kohta!
Seda muidugi juhul,kui ümberehitust lubatakse.Arki tüüp käis ka puhtast huvist kaemas,milline mu kapotialune hetkel välja näeb.Tegemist oli noore
normaalse tüübiga,vähemalt tundus
Ütles,et ilmselt ei teki väga probleemi,kuna registris on palju hullemaid vidinaid
|
|
|
Maaryo
huviline
Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.06.12 12:43
|
|
|
Tervitused!
Eile tekkisid ühed vidinad jälle juurde.
Tegemist siis hella udutuledega.
Lähipäevil üritaks nad ka lahti võtta,kuna seest klaasid kergelt kollakaks tõmbunud,tahaks puhtaks pesta.
Tööle ma neid veel ei saanud,kuna pole pistiku otsa pista vastavat udutule lülitit,mille sõber mulle kahjuks hetkel unustas tuua.Udutulede juhtmestik
on kõik autol olemas,nagu kunagi juba välja on tulnud,et olemas need udutuled tal kunagi olid!
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 03.06.12 14:01
|
|
|
Norm
Kui need külge ka saad siis polegi auto enam eest nii lage.
|
|
|
Maaryo
huviline
Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.06.12 18:55
|
|
|
Eks jh,midagi nad siiski annavad juurde
Homme lähevad nad ilmselt võibolla praeahju ja tule sisemus mattmustaks!
|
|
|
Siim105
huviline
Registreerunud 02.01.11
Kasutaja on eemal
Auto: Vw GolfLD mk1 '79 Vw JettaTX mk1 '83 Audi B3 2.0 '89 Audi Avant C3Q '87 Vw Passat B3 '88
|
postitati 03.06.12 20:21
|
|
|
Väga kena masina oled ikka kokku klopsinud. Siin kandis tiirutab samasugune b4, punane, mustad sport nahk istmed ees, suvel oli väga valus velg all,
ehk väga laiad mingid 16'' veljed.
Kohalik G1 tüüp.
|
|
|
Maaryo
huviline
Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.06.12 08:47
|
|
|
Eks see masin ole kah,muidugi minusilmis võiks kõvasti parem olla!Ühesõnaga võin ma öelda,et ma olen siis teile silma jäänud. Viimastel nädalatel olen
ikka päris palju Räpinas niisama Chillinis viineripraadi manustamas käinud!
Nahkistmeid mul muidugi ei ole,aga sportlikumad on nad mul küll kui tavalised!
Võrreldes eelmise aastaga on mu veljed tunduvalt laiemaks muutunud.
Kas tegemist on selle kohaliku G1 vennaga,kellel katuseraamil õllekast?
Rohkem neid golfe mulle esialgu Räpinast väga meelde ei tule,teinekord viska käppa või tule ligi!
Tsitaat: | Algselt postitas: Siim105
Väga kena masina oled ikka kokku klopsinud. Siin kandis tiirutab samasugune b4, punane, mustad sport nahk istmed ees, suvel oli väga valus velg all,
ehk väga laiad mingid 16'' veljed.
Kohalik G1 tüüp. |
|
|
|
Maaryo
huviline
Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.06.12 20:14
|
|
|
Nagu ma lubasin,siis võtsin täna udutuled laiali,ehk klaasid eest.Ühe klaasi sain üpris lihtsalt eest,serv oli juba kergelt lahti,tuli üpris kerge
vaevaga.
Teise udukaga nii lihtsalt ei läinud,kuna olen siin seda DIY teemat lugenud,siis viskasin ta samuti praeahju mõneks minutiks 150 kraadi juures,Pärast
veidi surumist ja lahti ta oligi.
Klaasid pesin korralikult puhtaks ja udutule sisemuse värvisin mustaks
Esialgne oli selline,kui nad eile külge kruvisin!
Lõpuks said nad mõlemad siis sellised!
|
|
|
Siim105
huviline
Registreerunud 02.01.11
Kasutaja on eemal
Auto: Vw GolfLD mk1 '79 Vw JettaTX mk1 '83 Audi B3 2.0 '89 Audi Avant C3Q '87 Vw Passat B3 '88
|
postitati 07.06.12 22:10
|
|
|
Täpselt, ''kastikas''
Laivis näeb ikka üli kena välja
|
|
|
qqopp
huviline
Registreerunud 14.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 b4 2.0 66kw, audi a4 quattro 1.8t 110kw
|
postitati 08.06.12 12:04
|
|
|
Hea töö !!! Väga kena maasikas ikka, muidu see iluvõre äär võiks must olla muud pole midagi nuriseda nägu
|
|
|
Maaryo
huviline
Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.06.12 14:48
|
|
|
Kui rahvas nõuab,siis tuleb ilmselt uuel nädalal see iluvõre ette võtta
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 08.06.12 16:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maaryo
Kui rahvas nõuab,siis tuleb ilmselt uuel nädalal see iluvõre ette võtta
|
Mina ei nõua näiteks
|
|
|
Maaryo
huviline
Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.06.12 12:22
|
|
|
Täna tuli siis lõpuks Põlva arkist kõne,et Tallinna tehnoosakonnast tuli lõpuks positiivne vastus ümberehitusele,mida oli ka muidugi arvata.
Muidu varasemalt oli juttu,et auto tuleb ka ära kaaluda,sest auto massi keegi hetkel ei tea.
Tänase kõne ajal sellest enam juttu polnudki,vb on mingid andmed neil siiski varasemalt olemas teistest inimestest.
Öeldi ainult,et mine mõõda ÜV-punktis Co ära ja too neile vastav paber ja tehakse uues tehnilises passis vastavad muudatused.
Seega tuleb täna õige pisut keevitustööd teha ja katalüsaator alla panna! Ilmselgelt lendab see homme päeval sealt samakiirelt alt ka minema
|
|
|
aadukesekene
huviline
Registreerunud 13.12.11
Kasutaja on eemal
Auto: C6 S-line 3,0TDI Quattro
|
postitati 12.06.12 12:36
|
|
|
Täna tuli siis lõpuks Põlva arkist kõne,et Tallinna tehnoosakonnast tuli lõpuks positiivne vastus ümberehitusele,mida oli ka muidugi arvata.
Muidu varasemalt oli juttu,et auto tuleb ka ära kaaluda,sest auto massi keegi hetkel ei tea.
Tänase kõne ajal sellest enam juttu polnudki,vb on mingid andmed neil siiski varasemalt olemas teistest inimestest.
Öeldi ainult,et mine mõõda ÜV-punktis Co ära ja too neile vastav paber ja tehakse uues tehnilises passis vastavad muudatused.
Seega tuleb täna õige pisut keevitustööd teha ja katalüsaator alla panna! Ilmselgelt lendab see homme päeval sealt samakiirelt alt ka minema |
Siis oleks vist mõtekas mingi kiirete liitmikega variant teha, et järgmisel ülevaatusel ei peaks eraldi hakkama uuesti keevitama. Iseenesest on tegu
huvitava ehitusega.
|
|
|
Maaryo
huviline
Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.06.12 12:45
|
|
|
Oleks kyll lihtsam,kuid pool summutisüsteemist on juba 2,5 tolline toru. Enam ei näe ma mõtet sinna mingeid korralikke liitmikke teha,kuna ilmselt
uuel aastal see kere enam ülevaatust ei näe,vähemalt mitte minu käes.
Kuna lähinädalatel oleks plaanis üks quattro kere tuua,juhul muidugi kui ennem ära loodetavasti ei osteta!
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 12.06.12 13:33
|
|
|
Oleks kyll lihtsam,kuid pool summutisüsteemist on juba 2,5 tolline toru. Enam ei näe ma mõtet sinna mingeid korralikke liitmikke teha,kuna ilmselt
Kuna lähinädalatel oleks plaanis üks quattro kere tuua,juhul muidugi kui ennem ära loodetavasti ei osteta! |
Vot siit on kosta õige mehe juttu
|
|
|
|
Maaryo
huviline
Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.06.12 14:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KeveN
Kuna lähinädalatel oleks plaanis üks quattro kere tuua,juhul muidugi kui ennem ära loodetavasti ei osteta! |
Vot siit on kosta õige mehe juttu |
Ma arvan kah
Kuna tulevikus palju plaane ja kõvasti rohkem kw-tte, siis ei ole mõtet seda monomähkuri kere peal teha!
|
|
|
aadukesekene
huviline
Registreerunud 13.12.11
Kasutaja on eemal
Auto: C6 S-line 3,0TDI Quattro
|
postitati 12.06.12 18:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KeveN
Vot siit on kosta õige mehe juttu |
Ma arvan kah
Kuna tulevikus palju plaane ja kõvasti rohkem kw-tte, siis ei ole mõtet seda monomähkuri kere peal teha! |
See on vägagi õige lähenemine!
|
|
|
Maaryo
huviline
Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.06.12 09:57
|