Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  6  7  8  9  10  ..  17
Autor:
Pealkiri: Audi 100 C4 2.8 V6 - 1991 - KsenoonE MÜÜDUD (Vastuseid: 401 | Vaatamisi: 64533)
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 22.07.10 14:48 Tsiteeri

Oleks sa natuke suvatsenud akude kohta lugeda foorumist, siis sa ei oleks exide poole vaadanud suure kaarega isegi. Endal ka exide, loodan et jääb pidama kauemaks kui 1,5 aastaks.

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 22.07.10 14:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KeveN
Oleks sa natuke suvatsenud akude kohta lugeda foorumist, siis sa ei oleks exide poole vaadanud suure kaarega isegi. Endal ka exide, loodan et jääb pidama kauemaks kui 1,5 aastaks.

Ma tean, ma lugenud. Osad kohad samas kiidavad kah Exide. Tegelt oli plaan Bosch osta aga pood mis neid müüb oli liiga kaugel ja kuna olin jalamees võtsin lähedalt. Vana aku oli ka Exide ja too kestis julgelt üle 2a kui mitte 3-4, täpselt ei tea kuni lõpuks ära suri (2 päeva tagasi).

//Vaatasin järgi, vanust on sel akul natuke üle 4 aasta :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 25.07.10 14:23 Tsiteeri

Täna sai spido lahti võetud ja autocheck korda tehtud, nüüd pole enam midagi piksliline.

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 28.07.10 20:19 Tsiteeri

Miks spidoblokiga nüüd nii, et bensu pool veits pimedam? Aga kui anda kerge tuts nagu vanasti vanale Belaruss 82le sai antud hakkab särama jälle. Et mis sellist asja põhjustab?

Reinzz
huviline

Registreerunud 03.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100, 2.6

postitati 28.07.10 21:14 Tsiteeri

Pirni halb ühendus, simple as that.

154 saksa hobust...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.10 19:05 Tsiteeri

Tere. Auto tuli hooldusest. Plaanis oli vahetada kõik mis annab, aga vahepeal tuli välja, et üks rullik vale. Jooksin siis poodide vahelt kuni leidsin õige. Neid millegipärast miljard erinevat. Okay, siis lõpuks oli masin valmis ja tuli ikka välja, et nad ei saanud generaatoril rihma ära vahetada, samuti jäi vahetama pinguti. Öeldi, et täiesti valed asjad. Pinguti on Forssist ja rihma kood sai võetud Revalist. Kuidas kurat need saavad valed olla? Raha võeti ikka sama palju, kuigi osad jupid jäid vahetamata :mad: õnneks sain soodukat. Peale termostaadi(87 vist), veepumba ja tosooli vahetamist on ikka temp millegipärast 100 kandis. Aga no lämbe ilm ka. Siis tuli veel välja, et esiratta laager katki ja see seda loperdamist põhjustabki. Nüüd peab uuesti minema geneka rihma, pingutit ja rattalaagrit vahetama. Asi selles, et pingutit ongi 2 tükki 2.8le - automaat ja manuaal. Kust ma selle õige siis saan?

lkallas
huviline

Registreerunud 07.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe 2.6 V6 110kw 1995

postitati 02.08.10 19:34 Tsiteeri

Selle rihmaga on selline lugu, et vb sa võtsid selle originaalkoodiga rihma(pikema rihma). Et illustreerida mida mõtlen siis:

http://12v.org/engine/images/oldroute.gif
http://12v.org/engine/images/newroute.gif

Kas seda "old route" rihma üldse müüaksegi? Segane värk sul selle masinaga. Loodan, et saab korda :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.10 20:00 Tsiteeri

Preaguse soonrihma peal on kirjas Gates 6PK1678..Ma ei mäleta, kas see oli liiga lühike või liiga pikk, aga vist lühike. Keegi kes AAH mootorile ostnud Gates soonrihma võiks abistada! Pingutist ma ei saa aru :D Võibolla mingi näpukas ja vale asi antud, eks see selgub Fixuses homme. Poes oli neid soonrihmu ka 2 varianti vist, ehk see teine siis minule.

Keegi teab kust saaks hea hinnaga esiratta laagri? Või mõtekas kohe mõlemad vahetada ja palju need maksta võiks näiteks autoeksperid või Fixuses? Ladu24s oli komplekt mingi 900..

Audihauto
huviline

Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 2,5 tdi c4 a6 2,5 tdi quattro c4

postitati 02.08.10 20:28 Tsiteeri

Tere.Ma soovitaksin vahetada mõlemad,kui täna veel üks pool korras,siis varsti sama teise poolega.(et tuksis)

KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.10 22:05 Tsiteeri

Üldiselt kipub nii olema jah. Peres oleva a6 sama teema, sai üks vahetatud, sai mingi paarsada kilti sõita ja hakkas teine pool. Muidugi võib jopata, aga üldiselt neid vahetatakse ikka üheskoos.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ermik
huviline

Registreerunud 12.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 03.08.10 03:59 Tsiteeri

Kus see loogika on, et vahetama peab mõlemad pooled, eriti veel nii vanal autol. Saaks aru kui tegemist oleks uue autoga ja kasutusel oleks tehasest pandud laagrid. Aga antud masinal ei tea ju keegi kuna neid laagreid vahetatud on ja kas kõiki korraga või üksikult. Äkki eelmine omanik enne müümist just vahetas teise poole ära. Pealegi kui teine pool on hetkel korras, saad vähe kulutusi hajutada kui ainult ühe praegu vahetad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 03.08.10 07:38 Tsiteeri

Nagu ma ennist ütlesin, et võib vedada. Igaüks teab ise kuidas remondib. Tõesti eelarve ei luba, siis täiesti normaalne, et vahetatakse üks. Aga kui pole rahadega kitsas käes ja ei soovi enam pead valutada tulevikus, siis võiks ju vahetada korraga mõlemad.

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 03.08.10 08:08 Tsiteeri

Ma vahetan ikka mõlemad, auto vanus pole tähtis, tähtis, et korras oleks.
Aga natuke halvemad lood.

Mina sain vale pinguti, mis maksis 1140, aga see on hoopis teise aasta masinale (mingi uuema tüübi 2.8)
Minul tuleb pinguti tellida vaid originaalosast mis maksab 2388.- :o :o. Veab, et mul kliimat pole muidu maksaks see jupp 2824.-
Aga noh saan vast pinguti raha tagasi Fixusest!

lkallas
huviline

Registreerunud 07.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 03.08.10 08:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KsenoonE

Mina sain vale pinguti, mis maksis 1140, aga see on hoopis teise aasta masinale (mingi uuema tüübi 2.8)
Minul tuleb pinguti tellida vaid originaalosast mis maksab 2388.- :o :o

Sel juhul tuleks kordades odavam vahetada pinguti rulliku laager ära. Kui see on üldse teostatav. Kuskilt nagu on kõrvu jäänud, et ka selline variant on olemas.

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 03.08.10 08:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lkallas
Tsitaat:

Minul tuleb pinguti tellida vaid originaalosast mis maksab 2388.- :o :o

Sel juhul tuleks kordades odavam vahetada pinguti rulliku laager ära. Kui see on üldse teostatav. Kuskilt nagu on kõrvu jäänud, et ka selline variant on olemas.

Räägitakse, et seal sees mingi vedru väsib ära ja siis rihm hakkab kuhugile vastu käima ja hakkab vaikselt rihma sööma ja mul ongi täpselt sama teema hetkel. Ei tea kas laagri vahetus aitaks kui saaks?

lkallas
huviline

Registreerunud 07.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 03.08.10 09:21 Tsiteeri

Kui vedru läbi siis on kehvasti jah.

Kõigepealt on vaja teada kas sul on kliimaseade/konditsioneer peal?
Siis on vaja teada kere nr-t või VIN koodi, et aidata.

Endal rihmavahetus seljataga ja mulle läksid sellised asjad:

Konditsioneeriga masin
Hammasrihma komplekt(rihm, rullikud): SKF K025344XS (sinule läheb sama, ETKA-s kontrollitud) Hammaste arv 239, VAG tootekood: 078109119D maksab: ladu24.ee. Nagu aru sain siis hammasrihm sul juba vahetatud?

Lamerihm: 6PK1903 (ei tea kas läheb sama, vaja sinu auto andmeid).

ervin7
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x Audi 80 b2 '83 & Audi A6 2.6 Quattro '94

postitati 03.08.10 09:37 Tsiteeri

Sai ka paar nädalat tagasi tegeleda lamerihma vahetusega 2.6 A6-l. Algselt oli peal rihm pikkusega 2238mm (või midagi sarnast). Autol peal kondistioneer. Lisaks pingutusrullikule oli veel ja üks metallist rullik (juhtrullik). Kuna Pärnus seda juhtrulli võtta polnud ja ükski varuosapood seda oma kataloogidest ei leidnud, siis sai sellest rullist üldse loobuda peale sai panna 1906mm rihm.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 03.08.10 12:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lkallas
Kui vedru läbi siis on kehvasti jah.

Kõigepealt on vaja teada kas sul on kliimaseade/konditsioneer peal?
Siis on vaja teada kere nr-t või VIN koodi, et aidata.

Endal rihmavahetus seljataga ja mulle läksid sellised asjad:

Konditsioneeriga masin
Hammasrihma komplekt(rihm, rullikud): SKF K025344XS (sinule läheb sama, ETKA-s kontrollitud) Hammaste arv 239, VAG tootekood: 078109119D maksab: ladu24.ee. Nagu aru sain siis hammasrihm sul juba vahetatud?

Lamerihm: 6PK1903 (ei tea kas läheb sama, vaja sinu auto andmeid).

Kliimat pole ja VIN kood on WAUZZZ4AZMN040363
Vahetatud sai hammasrihm, veepump, termostaat, jahutusvedelik, hammasrihma rullikud, soonrihma juhtrull.
Vaja veel vahetada pinguti koos pingutusrullikuga ja geneka rihm. Viisin juba pinguti poodi tagasi ja pidid helistama, mõtlema mis saab. Loodaks ikka raha tagasi saada. Geneka rihma saan õnneks ümber visata, see olemas.

ervin7 - Ühes poes oli sama jama, lihtsalt kataloogid ega arvuti ei näinud, et selline jupp olemaski on :D

lkallas
huviline

Registreerunud 07.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 03.08.10 16:53 Tsiteeri

Oleks sul AC ka siis läheks 1903mm rihm.

Ilma kliimata läheb 21,36 x 1675mm rihm VAG tootekoodiga: 078903137
Pikkus ka oma auto peal füüsiliselt ära mõõdetud - on õige pikkus! Seega Gates 6PK1678 on õige rihm(on küll tsipa pikem - 3mm kuid see ei mängi rolli)! Ja see paigaldatakse nüüd AINULT nii nagu järgneval pildil näidatud(vasak ülemine paigaldus):

http://a.imageshack.us/img842/49/serpbelt.jpg

Rullikuks sobib selline asi näiteks (see pingutab automaatselt vedru jõul) VAG tootekood: 078903133Q

Seega silma järgi peaks ka see olema õige asi:
http://i26.tinypic.com/voo9av.jpg

Muid (juht)rullikuid pole vaja. Kunagi kui masin tehasest tuli siis võibolla oli lamerihmal mingi juhtrull ka veel ansamblis aga nüüd seda ei paigaldata enam.

Lamerihma paigaldus on lapsemäng - saad sellega ilusti ise ka hakkama :)

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 03.08.10 17:26 Tsiteeri

Mul vahetati juba see juhtrull ära :D Sellepärast oleks sellist rihma vaja, muidu maksin selle eest niisama umbes 800 krooni :( Kaua umbes esiratta töökojas laagreid vahetatakse?
Aga kui ma vahetan preaguse rihma pikema vastu siis peaks aitama? Aga forss ütles, et minu autole saab pingutit vaid originaalosaga. Ja preagune mis ostsin ei sobi.

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/275/116/068808423e007e.jpg See siis originaal

ando
huviline

Registreerunud 24.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: 3 x Touareq; Chevy M1008 6,2d.

postitati 04.08.10 13:35 Tsiteeri

Tsitaat:

Keegi teab kust saaks hea hinnaga esiratta laagri? Või mõtekas kohe mõlemad vahetada ja palju need maksta võiks näiteks autoeksperid või Fixuses? Ladu24s oli komplekt mingi 900..
Oma Q C4 ostsin Rakverest rattalaagrid 430.- eek. tk. mille komplekt sisaldas 2 stopperrõngast ja 1 veovõlli kinnituspoldi, kuid on ka saada ainult laager mille hinnaks on 220.- eek. tk. Laagri päritolumaa on Saksamaa.
P.S. kui keegi hakkab siin jahuma kvaliteedist siis 200.- eek. eest olen mina oma autol nõus iga mõne aasta eest vahetama laagreid. Milleks osta laager 1000.- eek. eest millele ei saa samuti anda aastateks garantiid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 04.08.10 16:22 Tsiteeri

430.-tk laagrid sobivad. Aga Audi vana omanik käis täna vaatamas ja oligi rihm liiga pikk, vana oli contitech 1660, seega sobiks mingi 1663 Gates ehk? Ja hakkasin mõtlema kas mingi muu asi saab ka loksu põhjustada?

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 05.08.10 12:10 Tsiteeri

Hetkel olen juba 4 päeva käinud Saare Autex (fixuses) oma raha nõudmas. Mida ei saa on raha. Koguaeg ütlevad, et uurivad ja see peab õige jupp olema. Kuressaare Autoteenindus kus auto hoolduses käis öeldi, et jupp vale. Samuti saatsin kirja forssi koos koodiga ja öeldi, et samuti on tegu vale jupiga ja sobib suts uuematele. No selge, läksin seda Autexisse rääkima ja öeldi sellepeale, et ma pean veel tõestama et see on vale jupp muidu ei mingit raha. Ütles, et küsisin forssist ja öeldi, et vale, samuti sealt kus hoolduses käis - enamvähem neid see ei kottinud. Nüüd pean katkise esiratta laagriga auto viima sinna näitamisse, et TÕESTADA, et tegu vale jupiga :mad::mad::mad: Mis kuradi jutt see nüüd on siis? Mina pean kannatama, et tellisid mulle vale jupi??

Sama hea, et ostan riideid ja pärast pean need poes selga panema, et tõestada, et need liiga väikseid mulle.
Autoekspert on ikka hea koht, viisin vana rihma, sain 1 krooni isegi tagasi ja anti õige mille just peale panin. Ei mingit huiamist!

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 05.08.10 17:24 Tsiteeri

Vihja tarbijakaitsele.
Eelnevatest kohtadest, kus mainitakse, et jupp siiski vale, vöid küsida vastava paberi, kus seda ka kinnitatakse.
Saare Autexi tsekkil peaks vale detaili kood (ostetud detail) peale märgitud olema, et asja veelgi kinnitada.

Vorsprung durch Drehmoment !
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 07.08.10 11:46 Tsiteeri

Asi korras, peab sõnad tagasi võtma, üks vana väga asjalik seal Autexis. Läksin autoga sinna, vaatas ei sobi ja tõi / tegi midagi ja nüüd sobib ilusti. Tutikas pinguti ka nüüd küljes, aga IKKA viskab rihma ühe soone võrra maha. Nüüd peab asi olema vast geneka rullikus. Või siis rihmas endas? Panen ilusti siis umbes minuti möödudes lööb maha.

Uut pildimaterjali kah. Lahe kopter oli, aga seest kitsas :D sellega oleks väga ebakindel lennata. Pildid küll telefoniga tehtud.
http://i36.tinypic.com/33y2osk.jpg

Ja see oli jupp mis põhjustas paksu pahandust, minu auto küljest siis. Kood 078 903 133T.
http://i33.tinypic.com/2i8jbxg.jpg

Lehekülgi:  1  ..  6  7  8  9  10  ..  17
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 30.7% - SQL: 69.3%]