Lehekülgi: 1 .. 6 7 8 9 10 .. 23 |
salukas8
huviline
Registreerunud 23.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 Tq 2,2 169+kW `92
|
|
Menthor
klubiliige
Registreerunud 11.08.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audid
|
postitati 23.11.08 20:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: extrance
Tartus õnneks käib hetkel vaid sahkamine tundub, soola puistamist pole täheldanud, loodetavasti ei tule kah. Ma pesin auto enne külma tulekut ilusti
laupäeval puhtaks ja ei taha seda jälle soolakihi alla matta, mulle see soolamine ei meeldi üldse |
üks puistur/sahk istus annelinnas lumes kinni
|
|
|
Vuno
huviline
Registreerunud 20.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c6 4.2 s-line
|
postitati 23.11.08 20:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: TiitR2
Tsitaat: | Algselt postitas: Vuno
Sai ka hullamas käidud, esimene talvine kogemus quattro roolis ja ega enam pooleveolist ei taha kunagi Pärnus asi nii hull ei tundu olevat, kui mujal aga lund tuiskab ka siin päris ohtralt, linnapeal oli päris mitu
neliveolist ilma nautimas. Kahjuks tulid ka suurte soolakoormatega sahad välja, ajas vihale küll, kui vastu sõitis ja külje soola täis pritsis | Mis mõttes ajas vihale see "soola" puistur? Nii enesekeskne egoist ei anna ikka ka olla! Ma ei räägi endast, mina lähen
oma Pajeroga lumes kindlasti kaugemale, kui sina oma Audiga, kuid mõtle ka teiste kaaskodanike peale, kelleks võivad olla nii noored emad/isad, kui ka
juba pensionipõlve pidavad vanainimesed, aga kellel ON VAJA kindlasti ka homme hommikul tänavatel autoga liikuda, mitte et saaks ainult funni ja nänni
ja autoga külge ette! |
Vihale sellespärast, et sattus vastu sõitma kohas kus ei saanud kaarega mööda sõita ja vältida täis pritsimist, jäi natuke selgitamatta, ei tasu kohe
põlema minna iga asja peale, rahu
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
postitati 23.11.08 20:08
|
|
|
Mul on köögiaknast näha Tartu-Võru trass ja seal juba elu seisab..nii oma mitu tundi juba ja lõppu ei paistagi. Liinibussist väljunud rahvas + teel
seisma/kinni jäänud autodest on inimesed välja tulnud ja üheskoos lükatakse kõiki masinaid...selline ühtsustunne lööb kumama. Samuti suudab puistur
oma sahaga teed rajada umbes 25..30m. korraga, et siis jälle hoogu võtta. Kuna ma ise juba õllene, siis välja sikutama ma enam minna ei kannata.
|
|
|
rkrimm
huviline
Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: V8 4.2TT man projekt; S6 2,2t man.
|
postitati 23.11.08 20:10
|
|
|
Esimesed quattrokogemused siis omandatud ning enam tõesõna ei taha ühesillaveoliste autodega talvel sõita
Muidugi jah sahad on peamised teed enam-vähem normaalseks teinud kuid kõrvalteedega on nagu on. 20 cm lund maas siis tahtis põhja peale kinni jääda.
Raadil oli samuti natuke liiga palju lund aga siiski lõbu laialt ning jah quattro on ikka tõsiselt üle prahi
|
|
|
andrec
huviline
Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B6 R30 VR6 turbo
|
postitati 23.11.08 20:11
|
|
|
Nii räägin ka siis enda teekonnast virtsust-tallinna. Keskmiselt sai sõita 60km/h, sest nähtavus oli null. Ennem tallinnat koperdasid mingid
ühemähkijad 10km/h. Pärast haruteed ennem tallinnat tekkis eriti suur ummik. Mingi tund aega sai seal istutud ja siis sai kopp ette ja sõidetud kahe
tee keskel. Kui tallinna jõudsin siis sõber helistas, et ta audi a8 kinni. No see sai kibekiirelt välja tiritud. Tema taga oli mingi opel, mõtlesin,
et teen talle ka heateene ja tirin ta ka välja. Noh ja linna vahel sai veel nähtud neid kinniistuvaid masinaid aga ei viitsind rohkem tirida neid
välja.
Ehk saab hommikul tööle ka. Õnneks on labidas pagassis
|
|
|
poleoluline
huviline
Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2 Q
|
postitati 23.11.08 20:15
|
|
|
Sai ka hullamas käidud, esimene talvine kogemus quattro roolis ja ega enam pooleveolist ei taha kunagi Pärnus asi nii hull ei tundu olevat, kui mujal aga lund tuiskab ka siin päris ohtralt, linnapeal oli päris mitu
neliveolist ilma nautimas. Kahjuks tulid ka suurte soolakoormatega sahad välja, ajas vihale küll, kui vastu sõitis ja külje soola täis pritsis | Mis mõttes ajas vihale see "soola" puistur? Nii enesekeskne egoist ei anna ikka ka olla! Ma ei räägi endast, mina lähen
oma Pajeroga lumes kindlasti kaugemale, kui sina oma Audiga, kuid mõtle ka teiste kaaskodanike peale, kelleks võivad olla nii noored emad/isad, kui ka
juba pensionipõlve pidavad vanainimesed, aga kellel ON VAJA kindlasti ka homme hommikul tänavatel autoga liikuda, mitte et saaks ainult funni ja nänni
ja autoga külge ette! |
Vihale sellespärast, et sattus vastu sõitma kohas kus ei saanud kaarega mööda sõita ja vältida täis pritsimist, jäi natuke selgitamatta, ei tasu kohe
põlema minna iga asja peale, rahu |
Ka minule ei meeldi kui teedele soola või muud kemikaali laiali pillutatakse... ei aita se sool ega keemia ühtegi noort vanemat ega vanainimest.
Hoidku teed lihsalt ülemäärasest lumest puhtad ning ilma korraliku rehvita pole talvel liiklusesse asja - olgu see siis missupissiga või sapakaga.
Tulin ka just linnapealt... pole seal hullu midagist - liiklevad ka pooleveolised... natuke aeglasemalt ja mõnes kohas natuke ukerdades... kuid mind
nad ei seganud - jagus ruumi kõigile.
Hommikul ilmselt jätan pooleveolise hange ja lähen audiga liikvele - puht enda ja teiste turvalisuse kaalutlustel
Sõida... aga ära mölise....
|
|
|
|
arturASE
huviline
Registreerunud 31.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2009a. A6 allroad + VW Tiguan 4motion
|
postitati 23.11.08 20:17
|
|
|
Mul on köögiaknast näha Tartu-Võru trass ja seal juba elu seisab..nii oma mitu tundi juba ja lõppu ei paistagi. Liinibussist väljunud rahvas + teel
seisma/kinni jäänud autodest on inimesed välja tulnud ja üheskoos lükatakse kõiki masinaid...selline ühtsustunne lööb kumama. Samuti suudab puistur
oma sahaga teed rajada umbes 25..30m. korraga, et siis jälle hoogu võtta. Kuna ma ise juba õllene, siis välja sikutama ma enam minna ei kannata.
|
Isegi nägin mitmeid kordi seda inimeste ühtsustunnet, väga tore on abivalmis inimesi näha. Endal küll abi vaja ei läinud, aga kui oleks keegi
monomähkijaga või millega iganes sees istunud, oleksin kindlasti appi tõtanud. Mind vedas seekord veel välja nelivedu ja difrilukk
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
postitati 23.11.08 20:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: arturASE
|
Isegi nägin mitmeid kordi seda inimeste ühtsustunnet, väga tore on abivalmis inimesi näha. Endal küll abi vaja ei läinud, aga kui oleks keegi
monomähkijaga või millega iganes sees istunud, oleksin kindlasti appi tõtanud. Mind vedas seekord veel välja difrilukk | Artur, sa töötad vist samuti Ringtee 4 majas+ Tundub, et on
nagu sinu auto seal ees seisnud? Kui jah, siis vaatame, kas ka homme on sahad sissesõiduteele ca. 0,5m. valli ette tõuganud - päris hea oli sealt
eelmine aast läbi trügida.
|
|
|
poleoluline
huviline
Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2 Q
|
postitati 23.11.08 20:25
|
|
|
Siiani olen läbi vallide "rammimisel"kartnud ainult seda,et sahad sinna lumesisse ka mingeid kõvemaid tükke on lükanud - tänaseni olen
pehmelumekohad leidnud...
Sõida... aga ära mölise....
|
|
|
|
Chuulo
huviline
Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.11.08 20:46
|
|
|
Tere tere
Tulin kah just sõidust. Sõitsin sõbra A6-ga (C5). Aga suvekad rsk.. aga saime hakkama. Quattro ikke.. jäime ikka paar korda kinni, aga ülatavalt hea
läbitavus oli. Peab ruttu talvekad alla panema
|
|
|
shalm
huviline
Registreerunud 01.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.11.08 20:49
|
|
|
täitsa uskumatu, millistes tingimustes nelivedu välja veab, ma mitu korda nüüd õhtul vaatasin, et oioi, kisub tee äärde lumehange poole.. aga ikka
õnnestus peenestada ja sõidusuunda muuta.. või paksu lume sees ümber pöörata..
maja juures parkimiskohti enam polnud, siis tuli lihtsalt jõuga end ukseääreni lume sisse pressida. ja õnnestus.
edasi-tagasi - nii nagu vaja, ei mingit probleemi
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
postitati 23.11.08 21:33
|
|
|
linnavahel hakkab sula olema ja ca 3km jalutuskäigu jooksul sai nähtud uskumatult suur hulk neliveolisi (lisaks linnamaasturitele ja päris
maasturitele just Quattro kirja kandvad Audid) hangedes kinni, neist paljusid ka lükata aidatud. Need olid vist need viimased mis liikusid. Samas torm sai läbi ja hakkab juba meenutama ideaalset jõuluilma, sahad teevad
oma töö ja siis peaks pääsema liikuma ühe- ja kaheveolistega.
|
|
|
MartinCS
huviline
Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07
|
postitati 23.11.08 21:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: krss
linnavahel hakkab sula olema ja ca 3km jalutuskäigu jooksul sai nähtud uskumatult suur hulk neliveolisi (lisaks linnamaasturitele ja päris
maasturitele just Quattro kirja kandvad Audid) hangedes kinni, neist paljusid ka lükata aidatud. Need olid vist need viimased mis liikusid. Samas torm sai läbi ja hakkab juba meenutama ideaalset jõuluilma, sahad teevad
oma töö ja siis peaks pääsema liikuma ühe- ja kaheveolistega. |
Päeva alguses ei olnud probleemi jah, lumi oli nagu tuhk. Õhtul aga oli libeda aluspinnaga- väga lihtne oli laia rehviga ennast kinni istutada paksu
lume sisse nii. Kas maapind on soe vms, et lumi oli maaligidalt nätske, ei teagi, päeval seda pulli ei olnud..
|
|
|
püstolett
huviline
Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
postitati 23.11.08 21:54
|
|
|
Päeva heategu tehtud
1 mähkijaga 100 välja sikutatud hange otsast
-
Tallinnas on tore hetkel...
|
|
|
|
colgate3
huviline
Registreerunud 19.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi S6 Avant c4
|
postitati 23.11.08 21:57
|
|
|
Ka esimest aastat quattro roolis ja meeldib oi oi kui väga. Kummalisel kombel alates sellest ajast kui lund hakkas sadama on suul olnud pidev
naeratus,mis ei muutunud ka siis kui eile käis narkar autot seest poolt uurimas ning samas läks see naeratus jube suureks siis, kui sai täna töölt
koju tulema hakatud. Kõigepelt sai hommikul spetsiaalselt pargitud võimalikult suurde hange, mis oli päeva lõpus kapoti ääreni ümber terve auto, ning
ülejäänud tee oli kuskil 30cm paksuse lume all. Õhtul sai veel sõbraga käidud linna vahel tiirutamas ning 2korda sai ka sõbra C5 4,2q nööri otsas
välja tõmmatud.
Nendel saab hästi aru kui oluline on head rehvid pluss 4wd
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D4
|
postitati 23.11.08 21:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: püstolett
No mina sain nüüd just koju ja KOLM KORDA sai selgeks, et audi quattro ei ole maastur. Viimane kord kaevasin nüüd tund aega rsk. Sellepärast need
quattrod kinni ongi, et ÄKKI läheb läbi, aga vot ei lähe.
Ei ütle seda, et audi jama on. Ütlen seda, et see pagana kinnituisanud lumi on jama. Sajaks ta siis ilusti maha, paks ja kohev, aga ei.
200m koduteed möödus nii, et mittemidagi ei näinud, pooleldi teelt väljas.
Liiga julmaks läheb see asi sõiduautodele ikka
A muidu on LAHE |
ega pole maastur jah ma kaevasin tundi kaks...sest auto oli meeldivalt
põhja peal ja rattad uljalt õhus...ja kurat, mootorist õhkuv soe paneb lume sulama ja tulemus on selline kõva jäine vall mille peal auto ilusti
istub kaks tundi, kaks murtud kühvlit, kaks harja ja paar laminaaditükki ja
saingi välja lisaks muidugi ülepeakaela sopased riided
aga noh, eks järgmine kord tean, et poolemeetrist lumekihti suvalises parklas ründama ei lähe
|
|
|
john
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7
|
postitati 23.11.08 22:07
|
|
|
Tallinn on hetkel lausa kulla auk.... viimase 3 tunni jooksul tirisin välja tsirka 9 masinat ja sellega teenisin 2 SAMPUST ja 200.- Kuluvmaterjal oli
nõõr, mida pidin iga kord lühemaks lõikama aga homme hommikul on oodata
alles tõelist hullumaja (vähemalt ilmateade lubas )
|
|
|
|
shalm
huviline
Registreerunud 01.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.11.08 22:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: john
... aga homme hommikul on oodata alles tõelist hullumaja (vähemalt
ilmateade lubas ) |
mis siis juhtuma hakkab? mõtled seda, et hommikul kõigil vaja hangede vahelt tee peale saada?
sest hetkel ilm küll väga rahulik...
|
|
|
jorsin
huviline
Registreerunud 20.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: 6 silkune q a4
|
postitati 23.11.08 22:47
|
|
|
päeval sai nii mõnigi kapotist kõrgemale ulatuv hang laiaks sõidetud: Õhtul see enam ei õnnestunud, lumi sai minu puhul quattrost võitu. Pidi labida
võtma ja lume kõhu alt välja kaevama.
|
|
|
universeaudi
huviline
Registreerunud 18.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.11.08 23:38
|
|
|
sai ka üks quattro mees tabasalus kraavist oma grandiga välja tiritud
üldiselt oli ulme, tabasalust laagrisse läbi harku 2,5h harku juures olid lihtsalt kõik kinni jäänud. Nii mõndagi sai seal lükatud tiritud, kuni ise
lõpuks ka edas sõita sain. Ise suutsin lõpuks koduteel ainult oma maja ette kinni jääda, õnneks üks hea naaber oli labida jätnud trepikotta, tunnike
valu ja jeep meetrisest hangest käes. Koduteel sai veel teenitud tasuta õhtusöök, õnnestus kohaliku restorani omanik välja päästa
üldiselt on tore, et eestlased ikka hädas aitavad.
|
|
|
antsu
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 24.11.08 00:02
|
|
|
rõvedalt jääkonarustes oli kesklinn ja lasna.. täna polnud üldse normaalne funniõhtu eks loodame edaspidi -10 torme mitte null-miinuspaar..
samas lükatud-juhendatud-iseväljasõidetud sai päris mitumitu masinat
|
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 24.11.08 04:38
|
|
|
Eile sai maja ümbert lumi traktoriga ja käsisi ära lükatud, nüüd on sama seis....uskumatu, kui palju võib ikka korraga alla sadada.
Loen siin, kuidas kõik quattrod kinni istuvad ja kahtlen, kas nüüd tööpäeva lõppedes saan auto garaa˛istki välja - st, et kas garaa˛iuksegi lahti
saan?
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 6 7 8 9 10 .. 23 |