Lehekülgi: 1 .. 6 7 8 9 |
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
Stfup
huviline
Registreerunud 22.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.09 00:15
|
|
|
Kahjuks/Õnneks ei lülita minu c3 Q lukku ise välja.. Tean et tagaistmeall on mingi lüliti, aga õnneks väga ei häiri..
Rääkige parem kuidas auto perset kõrgemaks saada. Praegu tekkib kelgu effekt - nina kõrge ja perse madal, kui kinni jääd siis pole enam tagasi minemis
võimalust.
|
|
|
speedfest
huviline
Registreerunud 14.12.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.09 10:18
|
|
|
Teen ka algust selle klubi foorumiga ning pean tõdema, et suutsin hetke ilmaolusid arvestades oma b3 quattro kõhu peale kinni sõita ning ülla-ülla
ilma lukuta vedas ainult üks tagumine ratas Loomulikult algas ikka kõik sellest, et oli vaja "kah proovida" läbivust, tulemuseks oli see, et
kapotialune oli rohkelt lund täis, geneka rihm maas ning paisupaagi voolik küljest ära ja jahutusvedelik väljas, õnneks polnud koduni pikk maa sõita
ning selleks korraks piirdus asi kergema karistusega.
Tulles tagasi selle 4wd juurde, siis mis põhjusel need esirattad ringi ei käinud, alles siis kui auto natukenegi liikuma sai ärkas ka esisild üles.
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 28.12.09 11:47
|
|
|
Võta selle teema esimene lehekülg lahti ja hakka lugema miks. Quattroga on see jama, et hakkab otsima piire ja kui see piir tuleb, siis oled nii kinni
kui saab. Jäärajal b1 quattroga sõidetud on ja tunneb, et nüüd lähed valli ja tead et see pehmemat sorti lumi seal, siis gaasipedaali lahti ei lase
ning see taktika mind mitmeid kordi päästnud.
|
|
|
|
speedfest
huviline
Registreerunud 14.12.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.09 12:36
|
|
|
Sai jah natuke lugemisega tegeletud ning kui ma õigesti aru sain, siis piduri pedaalile vajutamisega peaks saama teisi rattaid ka vedama, seega oleks
vaja veel katseid korda saata
Edit: Nüüd lugesin kõik läbi ja tundub, et niipalju kui on q liikvele, niipalju on ka kõiksugu erinevaid varjante, mis omakorda seotud konkreetse
situatsiooniga.
|
|
|
laurifm
huviline
Registreerunud 20.07.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 quattro
|
postitati 28.12.09 22:30
|
|
|
Kui sõita ennast põhjale kinni pole ühestki nelikust abi ja sama ka audi puhul.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.09 22:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: laurifm
Kui sõita ennast põhjale kinni pole ühestki nelikust abi ja sama ka audi puhul. |
On ikka nelikust abi - nimelt teisest nelivelisest, mis sind köie otsas mättalt maha tirib .
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
ahtos
huviline
Registreerunud 18.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.12.09 04:56
|
|
|
To Stfup-sigari perset imelihtne tõsta-ostad uued vedrualused taldrikud,võtad vedru amordilt maha,treialil lased treida torujupid,mis mahuvad amordi
peale,paned torujupile uue taldriku ja kokku.Mina üle 5cm pikkust pole paigaldanud.5cm pikkusega nagu jahikoer-nina maas.
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
|
postitati 29.12.09 11:37
|
|
|
Mina võtsin olemas olevalt amordilt vedrutaldriku maha ja panin ta sinna lihtsalt tagurbidi tagasi ja saba üleval ongi. Need taldrikud on sinna
lihtsalt pressitud
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|
|
|
Kotkas
huviline
Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: paljuklapiline "nuhtlus", S6 4,2 ja Masha 3
|
postitati 03.01.10 13:29
|
|
|
Kas on miungi võimalus tagadiffer lukku saada ka 96a 4,2 s6-el? Kõrvalistija poolse külje suutsin hange otsa õhku sõita ja kinni ma nüüd istungi.
Vanal autol oli nupoust lülitatav diffrilukk. Praegusel ei ole. Loomulikult veavad need kaks ratast, mis õhus on sisuliselt. Teise poole rattad ilusti
maas, aga ringi ei käi. Saaks difri lukku lülitada, saaks välja.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 03.01.10 13:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kotkas
Kas on miungi võimalus tagadiffer lukku saada ka 96a 4,2 s6-el? Kõrvalistija poolse külje suutsin hange otsa õhku sõita ja kinni ma nüüd istungi.
Vanal autol oli nupoust lülitatav diffrilukk. Praegusel ei ole. Loomulikult veavad need kaks ratast, mis õhus on sisuliselt. Teise poole rattad ilusti
maas, aga ringi ei käi. Saaks difri lukku lülitada, saaks välja. |
Vist mäletamist mööda saab pidurite koostööl kuidagi ka need 2 mittevedavat pöörlema.
Ise istusin ka peaaegu hanges kinni, kuid piduri ja gaasiga mängeldes ronisin välja.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
püstolett
huviline
Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5
|
postitati 03.01.10 19:47
|
|
|
Sidurist saab kah nii kergesti lahti, ei saa mainimata jätta
Mina olen niimoodi muidu mitu korda välja saanud. Andsin piduripedaalile jalaga ja nii ta mul liikuma hakkaski.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.10 19:55
|
|
|
Ei ole mina nende c4 a6'tega rohtu leidnud, mismoodi ka reaalselt välja saaks sellistes tingimustes. Ei ole reaalset abi olnud muust kui köiest ja
lisajõust või siis sõber labidas. Ei jäta ülistamata 100 c4 kere tagalukku sellises kompotis . Automaatkasti ja neliveoga oli kuidagi lahedam see välja ukerdamine, aga manual a6 c4'ga olen sipelnud nagu
sitikas ja ei liigu see tont kuhugi kui meelitada tahad.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
quattromees
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford
|
postitati 04.01.10 11:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kotkas
maas, aga ringi ei käi. Saaks difri lukku lülitada, saaks välja. |
Tõmba käsipidur peale, tugevusega saab mängida.
Kokku rohkem, kui 1100 hobust
|
|
|
|
Stfup
huviline
Registreerunud 22.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.01.10 23:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: pampkuri
Mina võtsin olemas olevalt amordilt vedrutaldriku maha ja panin ta sinna lihtsalt tagurbidi tagasi ja saba üleval ongi. Need taldrikud on sinna
lihtsalt pressitud |
Täna jõusin kyll ainult ühe poole tõsta, aga vahe on vähemalt 6cm rattakoopast. Soovitan kõigile kes ka mujal kui asfaldipeal sõidavad!!!
|
|
|
Lauri2
huviline
Registreerunud 03.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: 80
|
postitati 19.02.10 08:47
|
|
|
Aitab jamast
Eelmisel nädalal otsisin mitmest Tartu poest väikest sapöörilabidat autosse. Leidsin ainult plastmassist jurad, seepärast midagi ei ostnud.
Eile õhtul suutsin auto keset metsa lumevalli parkida. Väljakaevamine toimus suures osas suusakepi kulbiga. Mõlema suusakepi kulbid said katki lõpuks.
Nii ei saa ju rallit sõita.
Kas teab keegi Tartus kohta, kust saab osta asjaliku METALLIST ~60cm pikkuse varrega autolabida?
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 19.02.10 09:09
|
|
|
Fixus'es on mingi noname apöörikas 139.-
Fiskarsil on tegelikult veel üks mõnus väike labidas. Nii 70-80 cm pika musta plastvarrega, mille otsas on käepidemeks kuul. Labidaosa on
alumiiniumist. Ma ei ole seda isegi kataloogides kohanud, aga meil mingites ehituspoodides on olemas olnud. Hind ~400-500.- ehk suht kirves.
Ma murdsin just eelmisel nädalal oma vana hea metallkühvli puitsaba ära ja tegin jahinoaga kiirelt 5x5 prussist uue. Sai parem kui varem.
|
|
|
Rst
huviline
Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: hall metallik diisel Q
|
postitati 19.02.10 09:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Lauri2
Eelmisel nädalal otsisin mitmest Tartu poest väikest sapöörilabidat autosse. Leidsin ainult plastmassist jurad, seepärast midagi ei ostnud.
Eile õhtul suutsin auto keset metsa lumevalli parkida. Väljakaevamine toimus suures osas suusakepi kulbiga. Mõlema suusakepi kulbid said katki lõpuks.
Nii ei saa ju rallit sõita.
Kas teab keegi Tartus kohta, kust saab osta asjaliku METALLIST ~60cm pikkuse varrega autolabida? |
Bauhof'is oli Fiskarsi oma. Vist maksis alla 200.- ning oli umbes 50-60cm pikk.
ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
|
|
|
|
MorroW
huviline
Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: 100 Avant 2.6 q
|
postitati 19.02.10 09:20
|
|
|
Endal 2 labidat autos alati:
1) Väike "sapöörilabidas" millega hea raskemat lund visata ning pääseb paremini auto alla
2) Tavaline lumelabidas, millega suuremat ja kergemat kraami minema loopida
Tundub et see nädalavahetus saavad jälle mõlemad labidad tööd
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 19.02.10 09:31
|
|
|
Mida te suksite oma rannakühvlitega:
3kw'ine puhur
|
|
|
|
MorroW
huviline
Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: 100 Avant 2.6 q
|
postitati 19.02.10 09:54
|
|
|
Et puhud quattro hange otsast alla sellega?
|
|
|
kaharm
huviline
Registreerunud 11.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: S2 3B & S2 ABH & Coupe V6 & 1x V8 PT & 1x V8 ABH & S4 AAN & 90Q & Roheline NIVA 1.7 & Punane..
|
postitati 19.02.10 16:48
|
|
|
2/1 kui kinni jääd võtad kapotialt puhuri ja puhud ennast välja
|
|
|
|
Menthor
klubiliige
Registreerunud 11.08.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audid
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 21.02.10 11:23
|
|
|
Ostsin just ükspäev Magaziinist kokku-lahti käiva väikese lumelabida, metallist varega. Kannatab kühveldada nii ümber auto kui ka põhja alt. Maksis u.
125 krooni. Pilti kahjuks hetkel pole näidata.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 6 7 8 9 |