Lehekülgi: 1 .. 6 7 8 9 10 .. 17 |
hookus
huviline
Registreerunud 19.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi TT Quattro (165kw)
|
postitati 17.04.08 09:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tanelr4
ja mina oleks eile õhtul peaaegu kaussi saanud, kuna minu s4 oli ühest bemmist kiirem kahel korral päästis see, et uksed lukku sain. kusjuures oli bemmi juht väljakutsuja nagu ja ei suutnud leppida.
mainin igaks juhuks ära, et tegevus oli vaid minule ohtlik(suur kiirus) - tee oli tühi hilisel ajal.
kas te annate ka igaühele lõuga, kes mööda sõidab? |
Vahet pole kui auto kuskil kaugel eemal sõelub aga kui see vahele pressimine käib julmalt kuskilt üle pidevate joonte või haljasalalt siis
Olen ilmselt veidi paha aga kui keegi arvab, et võib ilma suunata minu ette keerata ja "napikaid teha" siis võtan seda kui "ohtliku" manöövrit ja
ohtu varale ning kiirendan ruttu, et "uks saaks ikka ilusti kinni"
Suunaga reastujad lasen ilusti vahele ja probleemi pole..
Peksmine ja ähvardamine on ainult lollidele lammastele kellel pole piisavalt mõistust ja taipu muudel viisidel lahendus leida.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
bobo777
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: VW Golf IV
|
postitati 17.04.08 13:08
|
|
|
Omalt poolt lõpetan selle teema arutluse õnnesäraga silmis,kuna võin teenida raha autokooli kohtusse kaebamisega,kuna seal õpetatakse valesti ja ka
Pärnu ARKbüroo,kuna eksmineerijad olid ka asjaga päri,selgitades ristmikke läbilaske võime tõstmisega ntx tipptundidel.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 08.03.12 16:39
|
|
|
Täna oli vahelduseks päris mõnus, et busse-trolle-tramme jalus ei siblinud.
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 08.03.12 17:43
|
|
|
Black, ma loodan, et see oli Sinu poolt kõigest must huumor . Kella seitsme paiku õhtul autoga kesklinna liikuda ja seal ka parkida oli sisuliselt
võimatu !
Seda võib vist kompositsiooni efektiks nimetada, kui linnatänavad liikumises oleva ühistranspordi asemel hoopis nillivate taksode ja
peatuvate/parkivate autodega täidetud on.
|
|
|
|
iuq
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi; Subaru; Isuzu; Ford; Yamaha ja veel mõni
|
postitati 08.03.12 17:44
|
|
|
Ummikud olid ebanormaalsed!
Marja tänavalt kesklinna läks kõigest tund.
|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68
|
postitati 08.03.12 19:23
|
|
|
Tegelikult oli tänane liiklus 5+
Busse-trolle, kes ummikuid tekitaks polnud. Loomulikult tipptundi tuli vältida.
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
postitati 08.03.12 19:35
|
|
|
Kõik need suve sõitjad olid väljas. Ning ilmselgelt olid teed üle rahvastatud autodest. Mu marsuut oli hommikul Põhja-Tallin -> Mustamäe, minu
suunal oli tavapärane liiklus, aga vastu oli vaid suur ummik, ehk siis auto oli autos kinni. Polnud peatusest ette pööravaid transporte, kuid igasugu
uimerdisi oli küll.
Defu - Matu
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 08.03.12 21:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Defenderyke
Kõik need suve sõitjad olid väljas. |
Täpselt minu mõte. Ühes kohas lihtsalt seisis esimeses reas vahtralehega tipo vasaksuund sees
Ja mis tipptund on kell seitse õhtul kesklinna suunal ?!? Tõenäoliselt seoses naiste ja märtsipäevaga.
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.03.12 21:13
|
|
|
Ülemõistuse ikkagi midagi ei olnud. Erinev, lahe ning rutiinist välja tõi see tänane päev.
|
|
|
|
Audi100C2
klubiliige
Registreerunud 05.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 2.2 1993a; Audi 100 2.8Q, 1991; Audi 200 2.1 5E 1981a; VW T3 Syncro Caravelle GL 1990a
|
postitati 09.03.12 08:01
|
|
|
Üritasin enda ja kaastöötajate aega ja ajusid säästa - 4 inimest autosse ja läksime eile 7-mest tööle ja 4st minema ning tee oli igal pool üsna vaba.
Samas 5-6 vahel, kui trenni sõitsin, siis hakkas juba olukord kahtlasemaks minema.
Täitsa mõnus vaheldus.
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 09.03.12 11:43
|
|
|
Valisin jalgratta selleks päevaks ja probleeme ei ilmnenud eriti :-) Sai kiiresti igas suunas liikuda. Kuna autod ka enamuses seisid, siis polnud ohtu
ka alla jääda
|
|
|
|
quattrokull
huviline
Registreerunud 18.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.9TDI Quattro+VW Passat Syncro 1.9TDI
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 09.03.12 17:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: quattrokull
Ka mina ei pea ennast pühakuks,kuid inimesena kes iga päev ei liikle Tallinnas,tundub,et sealsel rahval ei ole aimugi mis tähendab liiklusviisakus.
Olin viimane nädal olukorras kus liikusin võõra autoga ja andke abi palun......,kas tõesti suunatuli on lisavarustus v parema käe reegel laest võetud.
Olge inimesed...sõitke ise ja laske teistel sõita.... | Tegelikult on Tlns täiesti olemas liiklusviisakus, lihtsalt see ei ühti päris
täpselt maapiirkondade liiklusega Mul tekib alati ntx Tartusse minnes ca
2-3 liiklusohtlikku olukorda esimese u 15 min jooksul, aga seda tingituna sealsest eeldavast sõidustiilist, st eeldatakse et teine on ÜLEviisakas, st
ei sõideta reeglite järgi vaid eeldatakse et lihtsalt kõigil on aega palju ja antakse teed suvaliselt... Ei taha kellegi tundeid riivata, aga
kogemused on sellised...
|
|
|
|
quattrokull
huviline
Registreerunud 18.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.9TDI Quattro+VW Passat Syncro 1.9TDI
|
postitati 09.03.12 19:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rat_013
Tsitaat: | Algselt postitas: quattrokull
Ka mina ei pea ennast pühakuks,kuid inimesena kes iga päev ei liikle Tallinnas,tundub,et sealsel rahval ei ole aimugi mis tähendab liiklusviisakus.
Olin viimane nädal olukorras kus liikusin võõra autoga ja andke abi palun......,kas tõesti suunatuli on lisavarustus v parema käe reegel laest võetud.
Olge inimesed...sõitke ise ja laske teistel sõita.... | Tegelikult on Tlns täiesti olemas liiklusviisakus, lihtsalt see ei ühti päris
täpselt maapiirkondade liiklusega Mul tekib alati ntx Tartusse minnes ca
2-3 liiklusohtlikku olukorda esimese u 15 min jooksul, aga seda tingituna sealsest eeldavast sõidustiilist, st eeldatakse et teine on ÜLEviisakas, st
ei sõideta reeglite järgi vaid eeldatakse et lihtsalt kõigil on aega palju ja antakse teed suvaliselt... Ei taha kellegi tundeid riivata, aga
kogemused on sellised... |
No ütleksin siis nii,et kui olen harjunud sõitma autoga mis teeb 0-50 2 sekiga ja sattudes autosse mis seda ei tee on Tallinna liiklus minu jaoks
müstika .......kel jõud sel õigus....sorry
Eest veab ja tagant lükkab=fun.
|
|
|
|
CE
huviline
Registreerunud 02.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 1,9 TDI q
|
postitati 09.03.12 22:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rat_013
Tegelikult on Tlns täiesti olemas liiklusviisakus, lihtsalt see ei ühti päris täpselt maapiirkondade liiklusega Mul tekib alati ntx Tartusse minnes ca 2-3 liiklusohtlikku olukorda esimese u
15 min jooksul, aga seda tingituna sealsest eeldavast sõidustiilist, st eeldatakse et teine on ÜLEviisakas, st ei sõideta reeglite järgi vaid
eeldatakse et lihtsalt kõigil on aega palju ja antakse teed suvaliselt... Ei taha kellegi tundeid riivata, aga kogemused on sellised... |
Eks ta ole, igapäevase Tartus kärutajana ei suuda meenutada rohkem kui paari tõesti liiklusohtlikku olukorda aastas, samas Tallinnas liigeldes näib,
et näiteks numbrid suurima priikiiruse märkidel on seal "imperialistlikes" mõõtühikutes
Rangelt mitte LE "kellel-on-õigus" printsiipe järgiv liiklus tagab näiteks selle, et mind igal hommikul hiljemalt mõne auto möödumisel kodu juurest
liikuma hakates kõrvalteelt peateele "vahele" lubatakse (keeramise kohast pole foor kaugel). Igaühele oma...
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 10.03.12 10:04
|
|
|
Eks tüüpiline tallinlane hakkab rooli taga tatti pritsima küll, kui rohelise süttides esimese auto pidurituled veel 2-3 sek'i põlevad. Üldine
elutempo on ilmselgelt riigi muust osast kiirem.
|
|
|
|
Mihkel.
huviline
Registreerunud 18.01.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A3 1997 1.6 74kw
|
postitati 10.03.12 10:56
|
|
|
Minule saadeti signaalid juba rohelise esimese sekundi juures.... No andke andeks, et ma veel uus roolija olen. Läheb veidi rohkem aega, mis siis.
Mihkel
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 10.03.12 14:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mihkel.
Minule saadeti signaalid juba rohelise esimese sekundi juures.... No andke andeks, et ma veel uus roolija olen. Läheb veidi rohkem aega, mis siis.
| Mõni foor on lihtsalt selline, et kui esimene auto 3s uimab, siis mahub juba 2x vähem masinaid läbi. Halvemal juhul ei mahu peale
uimerdaja keegi. Näiteks vasakpööre Suur-Ameerika tänavalt Kosmose poole: Kui esimesed kaks korralikult reageerivad mahub ilusti tipptunnil ca 5-6
autot läbi, kui esimene magama jääb, siis juba neljas sõidab kollase/punasega ristmikule.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.03.12 14:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mihkel.
|
Vaata foori siis!
Põleb punane, siis süttib kollane ja siis roheline. Pole just teab mis tuumafüüsika, et seda selgeks ei saa õppida. Ei pea ootama, kuni roheline
põlema läheb, et siis hakata käigukangi otsima. Muu ütles Zoig ära juba.
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.12 20:58
|
|
|
Eile õhtul Paldiskist tulles oli tõesti selline tunne, et palun sõitke jalgrattaga või käige jala.
Sadas vihma ja oli pime, aga see on ju esmakordne ilmanähtus meil ja sellepärast peab sõitma maanteel 90 alas 50 - 70 km/h.
Sõiduautoga on suhtkoht ükskõik sellistest tainapeadest, kiire möödasõit ja on asi unustatud, aga kui ma veokiga sõidan, siis ei ole see asi nii
lihtne ja loomulikult ei paku mulle huvi ka mingi oina pärast enda sõiduaega 2x pikendada. Mis ma teen? Mängin vene ruletti ja alustan möödasõitu,
joppab või mitte. Ja ega muneja mõistus ei võta ka seda vastu, et suurendaks seda joppamise %, tõmmates vähe teeserva poole või aeglustades.
Osadele toimib see, kui sõita perse kinni ja seal natuke aega püsida. Siis kräppitakse ennast roolis täis ja leitakse ka õige kiirus üles, et vähemalt
enne haisema hakkamist koju jõuda.
Nüüd aga küsiks küsimuse suuremalt ringilt, mis mind juba mõnda aega on vaevanud ja kindlasti on ka siin selliseid.
Kui veoauto jõuab teile järgi või hakkab teist mööduma, miks te siis kiirust lisate?
Kas see on egole mingitsorti häving?
Täna ühe piidriga testisin Peterburi teel 50 alas, et kaugele ta läheb sellega asjaga - 80 km/h ja siis ma andsin alla. Ja enne seda, kui ma talle järgi jõudsin ja mööduma hakkasin, oli ta kiirus
kuskil 50 km/h, sest mul oli püsikas 56 peal.
Eelmine kolmapäev Peterburi teel, 90 alas Loksalt tulles jõudsin kaubikule järgi, vahetasin rea, et sõidan temast mööda. Seda aga ei juhtnud, kuna
siis vajutati pedaal minu kiirusega 1:1'le. Ok, tiksusin siis natuke teises rea, kuni hakkasin juba kiirematele jalgu jääma. Panin suunatule sisse,
minut plinkimist - kasu mitte midagi, ei raisk kiirenda ega aeglusta, et ma saaksin tagasi. Ei jäänudki muud üle, kui lihtsalt jõuga keerasin talle
peale. Ja peale seda tuli ta ise teise ritta, kiirus jälle samaks ning taaskord liiklust kinni hoidma.
Müstika!
Ja kripeldab siiani, et ma Laagna teel liiga hilja reageerisin, hilinemisega pedaali põhja tallasin ja et auto kehva kiirendusega on, kui Q7 mulle
ilma suunatuleta ette süstis, niiet meie autode vahele vast putsukarv oleks ära mahtunud. Seda selleks, et 2 sekundit hiljem parempööre teha. Miks ei oleks seda võinud teha minu tagant???
Ütlen ausalt, et oleks ma varem asja ära jaganud, oleks ma selle Audi teele risti ajanud - süümepiinadeta.
Haiged inimesed!!!
Ja selliseid ma kohtan tööpäeva jooksul liiga palju.
Kirjutan raamatu kunagi.
|
|
|
MMI
huviline
Registreerunud 06.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 11.03.12 21:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Harry_R
Eile õhtul Paldiskist tulles oli tõesti selline tunne, et palun sõitke jalgrattaga või käige jala.
Sadas vihma ja oli pime, aga see on ju esmakordne ilmanähtus meil ja sellepärast peab sõitma maanteel 90 alas 50 - 70 km/h.
Sõiduautoga on suhtkoht ükskõik sellistest tainapeadest, kiire möödasõit ja on asi unustatud, aga kui ma veokiga sõidan, siis ei ole see asi nii
lihtne ja loomulikult ei paku mulle huvi ka mingi oina pärast enda sõiduaega 2x pikendada. Mis ma teen? Mängin vene ruletti ja alustan möödasõitu,
joppab või mitte. Ja ega muneja mõistus ei võta ka seda vastu, et suurendaks seda joppamise %, tõmmates vähe teeserva poole või aeglustades.
Osadele toimib see, kui sõita perse kinni ja seal natuke aega püsida. Siis kräppitakse ennast roolis täis ja leitakse ka õige kiirus üles, et vähemalt
Nüüd aga küsiks küsimuse suuremalt ringilt, mis mind juba mõnda aega on vaevanud ja kindlasti on ka siin selliseid.
Kui veoauto jõuab teile järgi või hakkab teist mööduma, miks te siis kiirust lisate?
Täna ühe piidriga testisin Peterburi teel 50 alas, et kaugele ta läheb sellega asjaga - 80 km/h ja siis ma andsin alla. Ja enne seda, kui ma talle järgi jõudsin ja mööduma hakkasin, oli ta kiirus
Eelmine kolmapäev Peterburi teel, 90 alas Loksalt tulles jõudsin kaubikule järgi, vahetasin rea, et sõidan temast mööda. Seda aga ei juhtnud, kuna
siis vajutati pedaal minu kiirusega 1:1'le. Ok, tiksusin siis natuke teises rea, kuni hakkasin juba kiirematele jalgu jääma. Panin suunatule sisse,
minut plinkimist - kasu mitte midagi, ei raisk kiirenda ega aeglusta, et ma saaksin tagasi. Ei jäänudki muud üle, kui lihtsalt jõuga keerasin talle
peale. Ja peale seda tuli ta ise teise ritta, kiirus jälle samaks ning taaskord liiklust kinni hoidma.
Müstika!
Ja kripeldab siiani, et ma Laagna teel liiga hilja reageerisin, hilinemisega pedaali põhja tallasin ja et auto kehva kiirendusega on, kui Q7 mulle
ilma suunatuleta ette süstis, niiet meie autode vahele vast putsukarv oleks ära mahtunud. Seda selleks, et 2 sekundit hiljem parempööre teha. Miks ei oleks seda võinud teha minu tagant???
Ütlen ausalt, et oleks ma varem asja ära jaganud, oleks ma selle Audi teele risti ajanud - süümepiinadeta.
Haiged inimesed!!!
Kirjutan raamatu kunagi. |
Mees, elu ongi selline, pole mõtet iga asja peale närvi minna. Ja ei ole mõtet oma veokaga siin maailma naba mängida, ja kõigile kes ette jäävad
täiega sisse sõita, kuna sina pole ju süüdi.
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 11.03.12 21:14
|
|
|
Haiged inimesed!!!
Ma tean mida tunned.
Õnneks minu metsavedaja karjäär jäi lühikeseks ja ei pidanud neid tolasid kaua kannatama.
Ja 12 aastat tagasi oli see sellevõrra lihtsam, et masinaid oli suts vähem liikluses.
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.12 21:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MMI
Müstika!
Haiged inimesed!!!
Mees, elu ongi selline, pole mõtet iga asja peale närvi minna. Ja ei ole mõtet oma veokaga siin maailma naba mängida, ja kõigile kes ette jäävad
täiega sisse sõita, kuna sina pole ju süüdi. |
Mängi mnni liikluses ja oled järgmine!
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
Lehekülgi: 1 .. 6 7 8 9 10 .. 17 |