Lehekülgi: 1 .. 6 7 8 9 10 .. 16 |
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Auditu
|
postitati 11.05.10 15:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: töll
Suveks oleks autot vaja. Neelud käivad a8 järele ja silm jäi peatuma järgmisel eksemplaril:
LINK
On keegi käinud proovimas-vaatamas-katsumas? Soovin muljeid ainult konkreetse isendi kohta. Üldist juttu pole vaja. |
Ja sügiseks võtaksid midagi muud w??
|
|
|
|
Raigo22
huviline
Registreerunud 02.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 11.05.10 16:28
|
|
|
Stinger - kus sa kontrollimas käisid antud aparaati muidu? Huvitab lihtsalt põhjaliku kontrolli pädevus ja remondi kalkulli hinnad kuna endal sama tee
ees kohe kohe
58 160 982
|
|
|
|
töll
huviline
Registreerunud 11.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.05.10 17:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: vedru
Suveks oleks autot vaja. Neelud käivad a8 järele ja silm jäi peatuma järgmisel eksemplaril:
LINK
On keegi käinud proovimas-vaatamas-katsumas? Soovin muljeid ainult konkreetse isendi kohta. Üldist juttu pole vaja. |
Ja sügiseks võtaksid midagi muud w?? |
Sügisel enam autot ei vaja, kuna plaan siirduda parematele jahimaadele. Ma ei saa aru, kuidas krrdi moodi mu post siia teemasse sattus. Plaanisin
teha küll täiesti omaette teema. Arvuti taga ka nagu päris algaja ei ole. Mitte ei mõista. Igatahes vabandan teema solkimise pärast. Teen homme uue
teema. Sellele postile palun mitte vastata.
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Auditu
|
postitati 11.05.10 17:27
|
|
|
Su postitus tõsteti arvatavasti siia teemasse.
|
|
|
|
stinger
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.05.10 18:07
|
|
|
Vaata audihooldus.ee, asub aadressil Seemne 4.
Igaljuhul auto omanikule tegi ka silmad ette see kontrolli põhjalikus, kuna 3 nädalat tagasi oli tal samuti ülevaatus tehtud teises kohas mis leidis
märksa vähem puudusi.
Soovitan võtta kallim ülevaatus hinnaga 820,-
Kestab umbes 2h, sisaldab proovisõitu jne.
Tsitaat: | Algselt postitas: Raigo22
Stinger - kus sa kontrollimas käisid antud aparaati muidu? Huvitab lihtsalt põhjaliku kontrolli pädevus ja remondi kalkulli hinnad kuna endal sama tee
ees kohe kohe |
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 11.05.10 19:26
|
|
|
Teen homme uue teema. Sellele postile palun mitte vastata. |
Ära tee uut teemat. See jõuab ka siiasamasse. Aga su valitud autot ei ole ma kahjuks vaatamas käinud.
|
|
|
töll
huviline
Registreerunud 11.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.05.10 17:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: stinger
Kontroll tehtud.
Auto mis proovisõiduga jättis kõige parema mulje tahab esmajärjekorras ~30 tuh eest remonti selles osas mille hinnad sain teada + ilmselt lisaks
mootoririhma vahetus, kuna tõenäoliselt ei õnnestu leida kinnitust millal viimane vahetus on teostatud + mitmed lekked mille likvideerimise hind
selgub alles töö käigus + lisaks oleks veel vaja suvekad osta.
Ütleme nii et 60 tuh lisaks ostuhinnale juurde panna siis saab enamus probleeme joonepeale.
Ütleme nii et ma ei loonud endaarust endale hindade osas erilist illusiooni, aga auto välja ostes sellist summat lisaks remondile mul ei ole lühikese
ajaga panna.
Kuna rahalisi kohustusi tuli ka mujalt ootamatult juurde siis pean pilgu pöörama jälle odavamate ja lihtsamate autode poole. |
Link
Kas sellest autost käib jutt?
|
|
|
Raigo22
huviline
Registreerunud 02.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 16.05.10 21:18
|
|
|
Samast jah.
58 160 982
|
|
|
|
maix21
huviline
Registreerunud 17.02.10
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80b3 1,8 66kw 1991a.
|
postitati 28.05.10 07:50
|
|
|
A8 4,2 220kw 1995a soetada või mitte.
Tere.
Selline küsimus,et kas on mõtet soetada endale audi A8 4,2 220kw 1995a.bensiin.
Tahaks siis nõuandeid kes sellist pidanud on,kas on ültse mõtet seda soetada või ei.
Ja kes oskab öelda mis ta nõrgad küljed on.Ja kõike muud mida see audi endaga huvitavat kaasa võib tuua.
Ette tänades.
Edit by Black: Liitsin varasemaga.
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 28.05.10 08:38
|
|
|
My 5 cents: mida vähem elektrilist/elektroonilist lisavarustust vanal autol, seda parem. Lõppkokkuvõttes võib seetõttu ka teele/metsa või kuhu iganes
jääda (seisma igastahes).
|
|
|
|
KalevK
huviline
Registreerunud 07.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: VW Touareg
|
postitati 28.05.10 08:42
|
|
|
Lühidalt kokku võttes: Kui tahad suurt mugavat autot ja mugavuse eest mõni lisa kroon maksta pole probleem, siis soovitan . Kui on mingi risu, siis
sügavat sügavat rahakotti Aga jah, üldprobleemide ja vigade kohta on
foorumis teemasid piisavalt.
|
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.05.10 09:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: maix21
Tere.
Selline küsimus,et kas on mõtet soetada endale audi A8 4,2 220kw 1995a.bensiin.
Tahaks siis nõuandeid kes sellist pidanud on,kas on ültse mõtet seda soetada või ei.
Ja kes oskab öelda mis ta nõrgad küljed on.Ja kõike muud mida see audi endaga huvitavat kaasa võib tuua.
Ette tänades.
Edit by Black: Liitsin varasemaga. |
On küll mõtet soetada. Kindlasti on. Eks neid nõrku külgi olen ma siin teistes teemades ka kirjeldanud, aga huvitavat, mis ta kaasa toob, olen lahanud
vähem. Kõige huvitavam on see, et kujuneb välja regulaarne suguelu, milles sina saad ootamatul kombel valija poolel esineda.
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
postitati 28.05.10 18:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: seitsmene
On küll mõtet soetada. Kindlasti on. Eks neid nõrku külgi olen ma siin teistes teemades ka kirjeldanud, aga huvitavat, mis ta kaasa toob, olen lahanud
vähem. Kõige huvitavam on see, et kujuneb välja regulaarne suguelu, milles sina saad ootamatul kombel valija poolel esineda. |
WTF??
|
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: BMW e60 (523) '05
|
postitati 28.05.10 18:46
|
|
|
Heh, see oli nüüd päris hea definatsioon. Kuid hetkel näiteks n****b minu auto mind
|
|
|
stinger
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.05.10 09:20
|
|
|
Oma algse teema lõpetuseks niipalju.
Kuna A8 mõttest loobusin ja odavamatest autodest ka midagi asjalikku ei leidnud ostsin lõpuks 2004 subaru outbacki 3,0 automaat. Erinevalt minu
algsest soovist tuli ikkagi väike liising ja kasko.
Tõele au andes on uus auto juba teeninduses, jahutusvedeliku voolik hakkas ootamatult lekkima. Loodan et see rike ise oli jahutusvedeliku kuumenemise
põhjus mitte mõne halvema rikke tagajärg.
Olen elus 2 korda autoga teele jäänud, esimene kord ühe vana berlingo rondiga ja teine kord subaruga esimesel päeval.
Aga edu ja jõudu teile oma A8te pidamisel.
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: BMW e60 (523) '05
|
postitati 29.05.10 09:49
|
|
|
Rööm kuulda, et said omale armukese valitud. Ja jõudu on tõesti vaja
Vähemalt mina tunnen, et oleks.
|
|
|
eestisilk
huviline
Registreerunud 10.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 D3 3.7Q
|
postitati 06.06.10 10:25
|
|
|
Tervist,
Mõtlesin et astun ka härrasmeeste klubisse - varem omanud Audi A6 C5 kerel.
Hetkel mõlguvad pead mõttes Audi A8 2002+ ja BMW 7 seeria E65 2002+. Ise
eelistaksin muidugi A8, kuna tundub soliidsem ja kuulujutud ka paremad.
Küsiksingi, et keegi midagi teab selle isendi kohta:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=726971
Minu silmis miinus on 3.7 ning interjöör võiks parem olla ( hele ). Järgmine auto mis auto24 silma jäi on
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=690527 aga see lausa
45k kallim, ning seda raha ei ole kahjuks kohe võtta.
Igasugune info ja nõu on tere oodatud.
Edit:/ Link parandatud.
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.06.10 10:50
|
|
|
Mina näen esimese all hoopis Volvot, seda ma ei ostaks. Teine on mulle endalegi mingil hetkel ostuhuvi tekitanud, ega see hind ka kindlasti viimane ei
ole. Kui auto meeldib, siis paku oma hind.
|
|
|
SilverLine
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Facelift, Volvo S60 D5
|
postitati 06.06.10 21:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Big
Kasutan küll teise mehe teemat aga plaan on enamvähem sama.
Nimelt teab keegi selle auto kohta midagi õelda?
Audi A8 2.5TDi v6 110kw -99a
|
Konkreetse auto kohta ei oska midagi öelda aga see 2,5TDI on AFB, ei soovita. Endal oli plaanis sama mootoriga A4 Q osta, aga mootor tehti maha,
nukkvõllid kuluvad 250-350 000 vahel ära.
|
|
|
veix81
huviline
Registreerunud 06.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe typ85 q, Audi 90 typ85
|
postitati 17.06.10 20:27
|
|
|
Tere
Soovin arvamusi 2003-2004 a A8 kohta, mootoriks 4,2 (3,7). Mida tuleks silmas pidada ostmisel? Millised on peamised vead mida tuleks kontrollida?
|
|
|
m2rk0
huviline
Registreerunud 10.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi v8 1992 4.2
|
|
pillekas
huviline
Registreerunud 12.03.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.06.10 11:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ervin7
Alates 2001 aastast pole A6 mudeli valikus 2.8 mootorit. Nii, et antud väide, et maanteel on 3,7 isegi ökom (A6 2,8 (2006) vs A8 3,7 (1998)) ei saa
kuidagi paika pidada. Ja kui võrrelda 1998 a A8 tehaseandmeid (2.8 20V Quattro, Aut vs 3.7 Quattro, Aut), siis on 2.8 maanteekulu 0.6 liitrit väiksem.
Kiirenduse vahe antud mudelitel on 1 sek 3,7 kasuks. (10.1 vs 9.1)
*Andmete allikas autoweek.nl
Väike parandus:2006a A6 on küll olemas ka 2.8 FSI mootoriga, aga selle maanteekulu on 6,3-6,5. |
Pole veel näinud sellist mootorit audil,nagu (2.8 20v)nagu seal üleval on välja toodud!
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 13.09.10 03:26
|
|
|
Tekkis puhas huvi selle vastu, mida saab tänapäeval D2 kerel ~50tuh eegu eest. Igapäevatööst veidi puhkuse saamiseks võtsin ette mitu eksemplari ja
käisin ajaviiteks kangutamas. Kui kunagi ~2007 sai endale ostetud 100k+ eest D2, mis oli tol hetkel kompromiss kehvema korrasoleku ja parema hinna
osas, aga need vead said likvideeritud mingi 40k eegu eest ja rahus sõidetud ning veel paarkümmend tuhat eeku jooksvalt alla visatud, siis nüüd neid
vabandage väga rümakaid vaadates ja katsudes ei tekkinud mulle isegi pisemat tahtmist enam mõnda soetada ja üles lööma hakata . Närvid hakkasid paugust läbi minema kõigi nende pisivigade peale teades, palju
üks või teine asi maksab ja kui meeletu aeg läheb selle nahka magama, et seda neetud kolakat üldse "molekulideks" kakkuda . Tõesõnu, enne ostan vanakooli kandilise V8, millel on vähemalt mingi ajalooline
väärtus kui D2'e . Enda iseloomuga ei käi ka kuidagimoodi kokku see
suhtumine, et "ostan ülevaatust järgmise aastani omava isendi", rümatan nii nagu jaksan ja palvetan, et teele ei jääks ja müün enne järgmist
ülevaatust totaalse võileivaga maha. Sel juhul pole nagu sõidumõnust juttu kah vaid pead alati lootma heale sõbrale, kes sind kuskilt puu tagant
köiega ära tassib .
Võtke seda minu poolt kirjutatut nii nagu soovite .
Ei tea, kas juuli kuust siiani on tegemist ikka sama masinaga, aga no ma ei mõista, milleks selline kooslus üldse tehtud on . "Mugav" on vist ainus sõna, millega iseloomustada, ülejäänu kompott on üks
suur eksitus .
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
audihunt
huviline
Registreerunud 12.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi quattro
|
postitati 05.12.10 12:37
|
|
|
Einoh, see kps´i lisatud lingil olev A8 - lubage naerda. 2.8 128kw mootor, esivedu ja ilus S8 märk veel iluvõrel. Milleks selline kooslus tõesti.
Mul üks sõber ostis nädal tagasi oma tuttava käest 4.2Q väidetavalt käigukasti rikkega A8 34000.- eest. Tõi ta siis koju läksin ka uudistama ja mis
välja tuli oli see, et kogu elektri süsteem, kaasa arvatud ajud ujusid vee sees nagu "akvaariumi kalad". Polnud muud kui panime auto täisvõimsusel
sooja puhuma 2ks tunniks kohapeal, eemaldasime kõik plastik katted salongist mis elektrisüsteemi katsid . Ja voilaa 2 tunnipärast toimisid nii
käigukast, kui ka muud elektrilisad. Seega remondi maksumus 5 liitrit bensiini (100.-). Seega võib öelda, et joppas kuna auto sõidab ja töötab kenasti
senini. Asja masendav külg on see et seesama auto maksis 98. aastal 1.3 miljonit krooni ja tänaseks kõigest ühe tavalise Soome ehitaja kuupalga.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 6 7 8 9 10 .. 16 |