Lehekülgi: 1 .. 6 7 8 9 |
maks100
huviline
Registreerunud 22.09.17
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.09.17 13:52
|
|
|
Tänud vastamast! Kas pean kindlasti ukseluku uue ostma ? Või on võimalik siis ikkagi ainult esinduses targa tehnika abil võtit õpetada?(mitte
manuaalselt)
Kes teab, palju see töö seal maksma läheks, ligikaudu?
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 22.09.17 14:16
|
|
|
Pult võib ka surnud olla. Aga otsi mõni klubiliige, kellel kaabel ja oskused olemas ja teeb selle õpetamise ära 5minutiga või saab kindlalt öelda, et
pult vigane ja maksma läheb vast 0-15€.
|
|
|
|
maks100
huviline
Registreerunud 22.09.17
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.09.17 14:28
|
|
|
Olen teiega nõus, aga kust sellise liikme leiaks? Kes veel elab Kuressaares? Ma olen kindlasti nõus maksma selle töö eest, kui vaid oskustega mehe
leiaks!
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.09.17 14:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: maks100
Olen teiega nõus, aga kust sellise liikme leiaks? Kes veel elab Kuressaares? Ma olen kindlasti nõus maksma selle töö eest, kui vaid oskustega mehe
leiaks! |
Ei oska ka peast öelda, kes saare peal võiks selline isik olla, aga kammi seda teemat: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=50258
Äkki leiad kellegi ka saaremaalt. Tallinna peaksid sattuma, siis võiksin ise aidata.
|
|
|
|
maks100
huviline
Registreerunud 22.09.17
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.09.17 15:27
|
|
|
Tänud! Otsin sealt. Loodan, ehk keegi veel vastaks mulle. Õhtu on veel ees!
|
|
|
margus23
huviline
Registreerunud 14.01.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.01.18 11:20
|
|
|
Tere!
Probleem selles, et puldid ei tööta. Auto alles hiljuti ostetud ning juba ostes ei töötanud. Autoks A4 B7 kerel (avant) ja 2005 aasta. Olen proovinud
pulte tutvustada mitmel viisil, kuid kahjuks tulutult. Olen täheldanud, et kui uksed võtmest lukku keerata, siis suunatuled ei vilgu, kuid ukse küljes
punane tuli hakkab vilkuma. Olen uurinud päris paljusid teemasid, et viga võib olla CCM-is, kuid samas salongituled jms töötavad nii nagu peavad.
Tuttav luges VAG-COMiga veakoode ning veakoode ei esinenud. Ta üritas kaabliga pulte tutvustada, kuid see ei õnnestunud, sest väidetavalt auto ei saa
puldi signaali kätte. Kus kohast peaks viga hakkama otsima? Mainin ka selle ära, et vaatasin juhiukse küljest jooksvad juhtmed üle ning kahel juhtmel
(paksud juhtmed punane-must ja pruun) oli isolatsioon katki samast kohast. Parandasin isolatsiooni ära, kuid äkki seoses nende juhtmetega on mõne
kaitsme kusagilt läbi löönud ning sellepärast ei saa auto signaali kätte? Kaitsmekarbist olen kaitsmed juba ära kontrollinud ning seal olid kõik
korras.
|
|
|
M2ki
huviline
Registreerunud 14.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: B3q; B4q;
|
postitati 14.01.18 11:32
|
|
|
Kui õigesti mäletan VCDS näitab, kas puldid selle saguduse peal edastavad mingit signaali, isegi kui pole paari pandud.
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 14.01.18 11:32
|
|
|
Kui kaitse oleks läbi, siis elektriaken ei töötaks.
Puldilevi ei sõltu uksevahelistest juhtmetest.
|
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.01.18 11:47
|
|
|
Autos orig. raadio?
Tsitaat: | Algselt postitas: margus23
Probleem selles, et puldid ei tööta. |
|
|
|
margus23
huviline
Registreerunud 14.01.18
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.01.18 12:54
|
|
|
Orig raadio jah, Concert II.
|
|
|
Tobre91
huviline
Registreerunud 29.07.17
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.04.18 11:16
|
|
|
Tere!
Probleem selles, et puldid ei tööta. Auto alles hiljuti ostetud ning juba ostes ei töötanud. Autoks A4 B7 kerel (avant) ja 2005 aasta. Olen proovinud
pulte tutvustada mitmel viisil, kuid kahjuks tulutult. Olen täheldanud, et kui uksed võtmest lukku keerata, siis suunatuled ei vilgu, kuid ukse küljes
punane tuli hakkab vilkuma. Olen uurinud päris paljusid teemasid, et viga võib olla CCM-is, kuid samas salongituled jms töötavad nii nagu peavad.
Tuttav luges VAG-COMiga veakoode ning veakoode ei esinenud. Ta üritas kaabliga pulte tutvustada, kuid see ei õnnestunud, sest väidetavalt auto ei saa
puldi signaali kätte. Kus kohast peaks viga hakkama otsima? Mainin ka selle ära, et vaatasin juhiukse küljest jooksvad juhtmed üle ning kahel juhtmel
(paksud juhtmed punane-must ja pruun) oli isolatsioon katki samast kohast. Parandasin isolatsiooni ära, kuid äkki seoses nende juhtmetega on mõne
kaitsme kusagilt läbi löönud ning sellepärast ei saa auto signaali kätte? Kaitsmekarbist olen kaitsmed juba ära kontrollinud ning seal olid kõik
korras. |
Mul sama auto ja täpselt sama probleem, poovitud pulti seadistada, aga midagi. Kas Teie leidsite lahenduse või oskab keegi Tartus selle probleemiga
tegeleda?
|
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Avant Q
|
postitati 01.05.18 13:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tobre91
Tere!
pulte tutvustada mitmel viisil, kuid kahjuks tulutult. /---/ |
Mul sama auto ja täpselt sama probleem, poovitud pulti seadistada, aga midagi. Kas Teie leidsite lahenduse või oskab keegi Tartus selle probleemiga
tegeleda? |
Pult võib lihsalt surnud ka olla ja vaja uue vastu vahetada. Hiljuti sai sama probleemiga tegeletud ja lahenduseks olid uued võtmed esindusest koos
kodeerimisega.
|
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.05.18 15:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mkb
Pult võib lihsalt surnud ka olla ja vaja uue vastu vahetada. Hiljuti sai sama probleemiga tegeletud ja lahenduseks olid uued võtmed esindusest koos
kodeerimisega. |
B7-me puhul saab veel odavamalt hakkama. Osta kasutatud pult ja elektroonika osa ringi tõsta ning arvuti abil tutvustada. Immo kiip ja võtme muukidega
osa peavad jääma enda vanad kindlasti.
|
|
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Avant Q
|
postitati 01.05.18 20:18
|
|
|
Uus asi on ikkagi uus asi ja tundub käes parem. Lisaks ei tea kunagi kaua kellegi vana juust toimib.
|
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.05.18 05:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mkb
Uus asi on ikkagi uus asi ja tundub käes parem. Lisaks ei tea kunagi kaua kellegi vana juust toimib. |
Seda kindlasti, kuid hinnavahe a la 5-6x, kui mitte rohkem.
|
|
|
|
sigaelmar
huviline
Registreerunud 25.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.03.19 12:12
|
|
|
Kas on võimalik, et magnet (antud juhul vana kõvaketta oma) rikub immo kivi ära? Mu varem toimiv varuvõti oli pool aastat kapis kõvaketta kõrval ja
nüüd puldi osa kesklukuga töötab aga võti süüdet sisse ei pane enam.
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 04.03.19 12:29
|
|
|
Mis mudeliga, aastakäigu ja varustusega tegemist?
Süüte sissepanekuks on vaja süütelukku keerata, vanematel autodel takistab immo ainult mootori püsivalt käima jäämist, mitte käivitumist.
Kui magnet oli mittetöötava kõvaketta sees, siis ei saanud staatiline magnetväli kindlasti immoga võtit rikkuda!
|
|
|
|
sigaelmar
huviline
Registreerunud 25.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.03.19 19:19
|
|
|
See unus täpsustamata. 2007 aasta C6. Ma jah keerata pole proovinud aga vähemalt teise kahe võtmega viskab kohe "pildi ette" kui võti süütelukku
panna, nii nagu C6 tegema peabki . See aga ei teinud midagi.
|
|
|
Unisol58
huviline
Registreerunud 01.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0TDI q
|
postitati 05.03.19 08:13
|
|
|
Endal oli juhus kus auto unustas võtme ära täielikult. Esinduses õpetati võti autole selgeks jälle.
Kui vajutada CHECK nuppu, siis hodomeetri display peale tekib autole registreeritud võtmete arv. Vaata üle mitu tükki on.
Endal näitab seal 3/3, sest on 2 pulti ja service võti olemas.
|
|
|
Kremlin
|
postitati 27.05.19 17:15
|
|
|
Kas keegi Rakveres saaks aidata A4 B7 peale ebay ostetud võtme sisse kodeerida ?
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.05.19 18:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kremlin
Kas keegi Rakveres saaks aidata A4 B7 peale ebay ostetud võtme sisse kodeerida ? |
Tallinnas saaksin puldi autole ära õpetada, kui see hiina ime üldse toimib.
Immo osas ei saa kahjuks aidata.
|
|
|
|
Kremlin
|
postitati 28.05.19 03:20
|
|
|
Tegu on Audi orika võtmega. Tooriku vahetasin välja. Kui käivitan sureb välja ja läbisõidu ribal kiri safe.
Seega ongi vaja vast immo osas abi. Tahan teist võtit, kuna ukselukku füüsiliselt lahti ei keera Võti keerab iseenesest, aga ei avane.
Kukub pult maha ja patakas välja ongi piiksus. Sa saaksid teha nii, et pult avab uksi, aga autot käivitada ei saa ?
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.05.19 05:32
|
|
|
Sa saaksid teha nii, et pult avab uksi, aga autot käivitada ei saa ? |
Just, kui tegemist ikka on B7-me puldi (visuaalselt samasuguse C6-e omaga ei ole midagi peale hakata näiteks) ja õige sagedusega pult. Juhul kui ei
ole õige asi, siis mul üks euroopa sagedusega pult endal ka varuks olemas B6-le paigaldusest.
B7-mel ei ole immo ja kesklukk omavahel seotud. Immo tutvustamiseks on vaja teada immo SKC koodi ja uut Virgin immo transponderit (ehk midagi
veel, millest ma teadlik ei ole).
|
|
|
|
Kremlin
|
postitati 29.05.19 15:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: R-I-X
Sa saaksid teha nii, et pult avab uksi, aga autot käivitada ei saa ? |
Just, kui tegemist ikka on B7-me puldi (visuaalselt samasuguse C6-e omaga ei ole midagi peale hakata näiteks) ja õige sagedusega pult. Juhul kui ei
ole õige asi, siis mul üks euroopa sagedusega pult endal ka varuks olemas B6-le paigaldusest.
B7-mel ei ole immo ja kesklukk omavahel seotud. Immo tutvustamiseks on vaja teada immo SKC koodi ja uut Virgin immo transponderit (ehk midagi
veel, millest ma teadlik ei ole). |
Mul B7mega mitmeid muresid, äkki peakski sinupoole pöörduma
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.05.19 15:32
|
|
|
Mul B7mega mitmeid muresid, äkki peakski sinupoole pöörduma
|
Aga kirjuta postkasti või helista ja vaatame, kuidas ja kui palju aidata saan.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 6 7 8 9 |