Lehekülgi: 1 .. 6 7 8 9 10 .. 14 |
karatemark
huviline
Registreerunud 01.02.15
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 c6
|
postitati 10.01.16 12:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mkb
Tsitaat: | Minul küll seda pappi seal ees häbi hoida pole ja enamus vanade diislite omanike hoiab seda seal ees keda ma tean, mida
parema kasuteguriga diiselmootor on ja mida robustsema ehitusega, seda vähem jääb ju energiat mida saavutada töösooja saavutamiseks külmade ilmadega.
Uute mootoritega on ju päris pizdec. Just mitte robustsuse pärast vaid kasutegurid on nii kõrgeks ajatud. Uutel käkkidel ju kõikidel lisasoojendid
autos.
Igatahes alguses ma arvasin ka, et termostaat pekkis või mingid muud hädad kui isegi suvel ei tahtnud alati 90 kraadi juures seier olla aga peale seda
kui olin teiste samade autode omanikega rääkinud, siis sain aru, et kõik on OK ja viskoga ventika võib kohe eest nahuisse saata Peale seda läks elu
palju normaalsemaks aga ikkagi on autosid mis kiiremini töösooja saavutavad. Minul aitab veel see kaasa, et segu on rikkaks keeratud.
|
http://streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=3&t=156392&start=15 |
Nende jutust on raske aru saada. Ainult ropendamine ja muud midagi.
|
|
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Avant Q
|
postitati 10.01.16 13:02
|
|
|
Kui funktsionaalse lugemise oskus puudub, siis ei oska aidata.
|
|
|
|
indrek1000
huviline
Registreerunud 20.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 Avant 2,5TDIQ, vaz 21013, passat
|
postitati 10.01.16 15:08
|
|
|
Papitükk ette ja põhjakate alla.
|
|
|
EigoP
huviline
Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5TDi
|
postitati 10.01.16 18:23
|
|
|
Ega kui termostaat korras siis jah pmt ainult papist abi. Endal kah siin üle -20C , hommikuti on plokisoojendus üle 3h järgi aga ikkagi tahab auto
15-20km sõitu saada enne kui 90C saavutab. Mul siis veel papitükk ees, ventikas eemaldatud ja põhjakate kah all.
|
|
|
karatemark
huviline
Registreerunud 01.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.16 18:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: EigoP
Ega kui termostaat korras siis jah pmt ainult papist abi. Endal kah siin üle -20C , hommikuti on plokisoojendus üle 3h järgi aga ikkagi tahab auto
15-20km sõitu saada enne kui 90C saavutab. Mul siis veel papitükk ees, ventikas eemaldatud ja põhjakate kah all. |
Täna sõitsin ca 160km ja mootor oli kogu aeg 77C ja rohkem ei tõusnud üldse. Papitükk oli ees, aga võibolla oli ta liiga õhuke. Suuremaks mureks on
see, et ei puhu korralikult sooja. Jalgadesse ei puhu enam üldse.
|
|
|
|
EigoP
huviline
Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5TDi
|
postitati 10.01.16 19:04
|
|
|
Siis tasuks sul termostaati kontrollida, eks katsu kas sul radikas koguaeg soe. Kui mul 90C saavutab siis see sõidu ajal juba alla ei kuku. kui
jalgadele sooja ei puhu siis arvatavasti asi mootoris, mis seda klappi juhib. Loodan,et ladusid ahju ikka õieti kokku, kui radikat vahetasid.
|
|
|
karatemark
huviline
Registreerunud 01.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.16 19:17
|
|
|
Siis tasuks sul termostaati kontrollida, eks katsu kas sul radikas koguaeg soe. Kui mul 90C saavutab siis see sõidu ajal juba alla ei kuku. kui
jalgadele sooja ei puhu siis arvatavasti asi mootoris, mis seda klappi juhib. Loodan,et ladusid ahju ikka õieti kokku, kui radikat vahetasid.
|
Ma loodan väga, et ladusin ikka õigesti kokku. Tegelt ta puhub väga väga õrnalt sealt midagi, kui panen ülejäänud kohad kinni kliimaplokist ja siis
jalgadesse puhub ka, aga jahedat õhku.
|
|
|
|
Rauno_N
huviline
Registreerunud 17.01.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro
|
postitati 10.01.16 20:17
|
|
|
Kui see 77 C näitav andur just villast ei pane, siis selle temperatuuriga kütab toa soojaks ilusti. Enda masinal ka viimasel ajal sinna 70-80 vahele
jääv näit sees (töösoe ehk max näit mul 84-87 kanti). Papp on ees ja visco omal kohal. Täitsa harjunud juba, et see pill päris töösoojaks külmadega
alati ei lähegi, aga tuntavat sooja peaks ta sul siiski ka 60-70 kandis puhuma.
Ma ei mäleta enam mis süsteemiga see masin salongi kütvat elektriradiaatorit järgi hoiab, aga ehk peaksid seda kontrollima.
|
|
|
karatemark
huviline
Registreerunud 01.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.16 20:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rauno_N
Kui see 77 C näitav andur just villast ei pane, siis selle temperatuuriga kütab toa soojaks ilusti. Enda masinal ka viimasel ajal sinna 70-80 vahele
jääv näit sees (töösoe ehk max näit mul 84-87 kanti). Papp on ees ja visco omal kohal. Täitsa harjunud juba, et see pill päris töösoojaks külmadega
alati ei lähegi, aga tuntavat sooja peaks ta sul siiski ka 60-70 kandis puhuma.
Ma ei mäleta enam mis süsteemiga see masin salongi kütvat elektriradiaatorit järgi hoiab, aga ehk peaksid seda kontrollima. |
Öeldi, et peaks süsteemi läbi õhutama, homme tegelen selle asjaga eks näis, mis saab.
|
|
|
|
karatemark
huviline
Registreerunud 01.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.01.16 15:36
|
|
|
Tervist. Õhutasin süsteemi ära ja nüüd 77 kraadiga puhub sooja õhku ja nüüd on ikka mõnusam ringi sõita
Nüüd oleks vaja uut asja leida. Ehk kellegil on pakkuda turvavöö lukustit. Hetkel kedagi ei saa esiistmel sõidutada kunas ei saa turvavööd kinni panna
ja ehk keegi teab, kas on vahet, et mis kerelt võtta, kas B3 või C4 jne.
|
|
|
|
karatemark
huviline
Registreerunud 01.02.15
Kasutaja on eemal
|
|
sector
huviline
Registreerunud 24.10.14
Kasutaja on eemal
Auto: 2.2 20vt
|
postitati 13.01.16 01:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: karatemark
Tervitused jälle minu poolt.
Täna käisin siis Tartus, Raadil jälle põiki laskmas ja juhtus uus mure, kuid pärastpoole sain kõik korda ja masin sõitis ilusti. Nimelt starteri +
juhtmed läksid vastu kere ja siis tekkis lühis ja aku massi juhe hakkas sulama. Vedas, et ronisin kohe akut kontrollima ja siis nägin, et juhe sulab
ja võtsin aku klemmid maha ja vedasin auto kooli juurde, kus sain auto tõstukile ja likvideerisin probleemi
Lisan ka video, enda reaktsioonist. Sõnavara pole just kõige parem, aga juhtub ikka
https://www.youtube.com/watch?v=VlqRLJYXBrY&feature=youtu.be |
ära roni raadile enam see toob ainult kurjust ligi.
|
|
|
Xen0n
huviline
Registreerunud 01.03.15
Kasutaja on eemal
Auto: Lexus IS250
|
postitati 13.01.16 05:49
|
|
|
Vaatan ka, et jube palju juhtub nõmedaid asju ikka ühe autoga.
|
|
|
karatemark
huviline
Registreerunud 01.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.16 06:02
|
|
|
Eks juhtub jah. Aga õnneks ei juhtunud see sõidu ajal, kui pidin koju sõitma. Niimodi saabki vead likvideerida
|
|
|
|
samy12310
huviline
Registreerunud 15.12.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C4 2,5tdi 103kw
|
postitati 13.01.16 17:28
|
|
|
|
Ma loodan väga, et ladusin ikka õigesti kokku. Tegelt ta puhub väga väga õrnalt sealt midagi, kui panen ülejäänud kohad kinni kliimaplokist ja siis
jalgadesse puhub ka, aga jahedat õhku. |
Kui jalgadele eriti sooja ei tule siis võta kliimaplokk maha ja erguta natukene neid klapide mootoreid 12v kipuvad kinni jääma. peale seda peaks olema
mure lahendatud. Endal mootorid õhtal siis pandudki jalgadele ja klaasipeale võrdselt ja kliimaplokis näppida ei tohi muidu läheb paigast
|
|
|
Tõnts
klubiliige
Registreerunud 19.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio 2.3 , Coupe 2.1 typ 81, 3x 90 2.3, A4 1.8 TQ, 2x 90Q 2.3
|
|
karatemark
huviline
Registreerunud 01.02.15
Kasutaja on eemal
|
|
karatemark
huviline
Registreerunud 01.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.01.16 00:07
|
|
|
Tervitused. Nimelt tekkis küsimus signalisatsiooni kohta. Kui ostsin auto siis öeldi, et pult on kaotatud, kuid niisama kolasin autos siis leidsin
selle ülesse ja loodan ehk saab tööle. Tahangi küsida targematelt, et kas ma võin selle silla sealt vahelt ära võtta ja ära ühendada. Ja siis pulti
näppida, lootes et hakkab tööle.
Terv
Mark P.
|
|
|
|
karatemark
huviline
Registreerunud 01.02.15
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.01.16 09:08
|
|
|
Lisa: ühendasin ära ja siis hakkasid ohutuled põlema, arvatavasti signalisatsioon hakkas niiöelda undama ja pulti näppides üldse ei funkanud kuid
puldil tuluke töötas küll. Ehk targem saab aidata
|
|
|
|
adr3naline
huviline
Registreerunud 22.07.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5TDI -/- 80 B4 2.3 Quattro -/- VW Käfer 1600
|
postitati 19.01.16 18:39
|
|
|
Lisa: ühendasin ära ja siis hakkasid ohutuled põlema, arvatavasti signalisatsioon hakkas niiöelda undama ja pulti näppides üldse ei funkanud kuid
puldil tuluke töötas küll. Ehk targem saab aidata |
Tuluke võib põleda, aga signaal ei pruugi kohale jõuda, signaal võib liiga nõrk olla. Vaheta esiteks puldi patarei ära. Kui see ka ei aita, siis
"tutvusta" pulti uuesti signalisatsiooni süsteemile. Need hetkel kaks lihtsamat lahendust.
|
|
|
karatemark
huviline
Registreerunud 01.02.15
Kasutaja on eemal
|
|
karatemark
huviline