Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  5  6  7  8  9  ..  45
Autor:
Pealkiri: Audi 80 B4 2.0 66kW FWD -> monoquattro - 1992 - weiks (Vastuseid: 1101 | Vaatamisi: 271615)
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'

postitati 06.11.11 17:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KeveN
Karter pane kindlasti uus, ja uue vast vahetades vaata õlipumba olukord üle;)

Uuega saab siis tavaliselt ikka tihendi ka kaasa või peab selle eraldi ostma? Lisakellade järgi oli muidu sõites surve üle kolme bar-i.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 06.11.11 17:27 Tsiteeri

Ei usu, et tihendi saad. Aga see pole kallis ka. Kindlasti ära silikoongiga kinni pane. Arvatavasti siis pole õlipump vigastatud. Aga enne uue ostmist kisu vana küljest.

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'

postitati 06.11.11 17:46 Tsiteeri

Kas keegi oskab öelda, kas radika ja poolraami kinnituspolte saab poest ka uuena osta või peab otsima varuosadeks läinud masinate pealt?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 06.11.11 17:54 Tsiteeri

See nina toru peaks pleki asemele 1:1 sobima. Alles endal võtsin küljest ja pilte vaadetes tundub, et täpselt samade poltidega samast kohast kinni.

Best ET 13,414@A4
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 06.11.11 18:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Imres
See nina toru peaks pleki asemele 1:1 sobima. Alles endal võtsin küljest ja pilte vaadetes tundub, et täpselt samade poltidega samast kohast kinni.

Siis vast mõtekam selline toru muretseda, aga üks küsimus ka selles osas. Nimelt neid torusid on vist kahte sorti, üks on sirge ja teine on selline jõnksudega otstest (vähemasti mulle tundub nii, aga võib-olla ainult silmapete). Et kumb siis neist minu autole ka sobiks?

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/363/445/09097292390d64.jpg
http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/333/216/08335843544643.jpg

Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 06.11.11 18:36 Tsiteeri

Mul on ka R4 mootoriga masin ja oli see otstest jõnksuga toru.
Sirge toru äkki v6 masinatele!?

Best ET 13,414@A4
Maaryo
huviline

Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 1.8 TQ 20v, b8 tq

postitati 06.11.11 18:37 Tsiteeri

Eeldavast peaks sobima ülemisel pildil olev tala,alumisel pildil olev tala peaks olema r5 b4 isendi oma!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 06.11.11 18:38 Tsiteeri

Minul ka jõnksuga toru, sobib see ka sinule.

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 06.11.11 20:04 Tsiteeri

Selge, siis ma muretsen ka endale selle jõnksuga toru. Ehk õnnestub saada see isegi koos radika kinnitustega.

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 09.11.11 17:34 Tsiteeri

Sain siis täna stange ja selle jõnksudega tala kätte ning samuti sain ka kahe pumbaga klaasipesuvee paagi. Homme saabub ka parem esituli (praegune jäi küll pmst terveks, aga kõik kinnitused läksid ikkagi katki). Poest veel vaja tuua parem esistange võre, kuna see lendas avarii tagajärjel ribadeks. Siis peaks kõik jupid olemas olema ning reedel asub juba laiali võtma ning uusi juppe paigaldama.

Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: S2, 90q 20vt

postitati 09.11.11 17:41 Tsiteeri

Sul ju pesureid eest pole. Mis selle 2 pumbaga teed?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 09.11.11 17:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kiku
Sul ju pesureid eest pole. Mis selle 2 pumbaga teed?

Uus stange on koos pesuritega. Garaa˛is uurisin ja tundub, et pihustite otsad on vist isegi terved (ma sain muidu aru, et just need ongi katki, aga see polnud iseenesest üldsegi tähtis kuna oli lihtsalt tervet stanget vaja ning hind oli väga soodne) aga uusi korpused oleks pesuritele vaja küll, kuna praegused on katki. Igatahes mingi aeg katsetab järgi ning siis teada, kas vaja ainult uusi korpuseid või pesureid ka.

Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 09.11.11 19:15 Tsiteeri

See on küll vist ainuke lisa millest ma tõesti puudust tunnen.
Eriti nende ilmadega mis meil siin praegu on...

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 09.11.11 19:30 Tsiteeri

Tsitaat:
See on küll vist ainuke lisa millest ma tõesti puudust tunnen.
Eriti nende ilmadega mis meil siin praegu on...

Eks ta hea lisa ole küll, kuna nii saab lihtsalt ja kiirelt vabaneda sellest pori kihist mis tulede valgusvihku halvendab. Nüüd aga peab juba vaikselt ka selle peale mõtlema, mis nupust või asjast see funktsioon ka tulevikus toimima panna. Eriti vinge oleks selline kang:

http://static3.nagi.ee/i/p/632/81/15820491db673c_o.jpg

Aga sellist vast suht võimatu leida ning lihtsam vist leida sellise nupuga kang A4-ja pealt ning kuidagi sobitada oma B4-ja kompu funktsioonidega kangiga.

Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 09.11.11 19:31 Tsiteeri

Mul on selline kang :D V8/200 on selline kang näiteks. Mina saingi 200 pealt selle.
Aga jah, ma üritan see nv kompu kangi tööle saada siis ma panen selle nagunii järgi.
Muidu käib esitulede pesuri süsteem läbi aknapesu kangi, ehk hoiad mingi aeg peal siis pritsib tulede peale ka.
Muidu ma paneks mingi teise lüliti vahele, peidad kusagile rooli alusesse sahtlisse ära või paned armatuuri ühe nupu juurde ning ühendad tulede pesuri pumbaga ära. Leiad veel kusagilt selle FUNK nupu või siis tellid revalist.
See oleks täiesti perf nupp.

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 09.11.11 19:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Mul on selline kang :D V8/200 on selline kang näiteks. Mina saingi 200 pealt selle.
Aga jah, ma üritan see nv kompu kangi tööle saada siis ma panen selle nagunii järgi.
Muidu käib esitulede pesuri süsteem läbi aknapesu kangi, ehk hoiad mingi aeg peal siis pritsib tulede peale ka.
Muidu ma paneks mingi teise lüliti vahele, peidad kusagile rooli alusesse sahtlisse ära või paned armatuuri ühe nupu juurde ning ühendad tulede pesuri pumbaga ära. Leiad veel kusagilt selle FUNK nupu või siis tellid revalist.
See oleks täiesti perf nupp.

Aa, siis ma tean nüüd milliste mudelite pealt seda otsida :) Aga see on siis kuidagi mingi releega juhitud, et ta tõmbab mingi aeg peale hoides teise pumba järgi ja pihustab tuledele? Funk oleks ka muidu tõesti hea lahendus, kuna mul ABS-i pole ning selle asemel praegu tühi nupp ehk kate.

E: Mõtlesin veidi ja see idee peaks olema juba täiesti teostatav, et näiteks aknapesu kangiga peseks ka tulesid(mõlemat korraga), kuid selleks peaks siis aga näiteks funki nupp olema sees ning kui väljas siis peseb ainult klaasi ja ei raiska üleliia seda vett.

AndreasS
huviline

Registreerunud 14.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B5 97' 1,8 Atm

postitati 09.11.11 21:23 Tsiteeri

Kui ei ole saladus, siis kui palju sul see stange maksis? Lähemas tulevikus peaks ikkagi enda auto ka korda tegema. Saaks vaikselt orienteeruvaid kalkulatsioone tegema hakata.

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 10.11.11 13:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: AndreasS
Kui ei ole saladus, siis kui palju sul see stange maksis? Lähemas tulevikus peaks ikkagi enda auto ka korda tegema. Saaks vaikselt orienteeruvaid kalkulatsioone tegema hakata.

Ei ole saladus, kuna selle sama hinnaga oli ta ka siin foorumis müüa. Stange hinnaks oli siis 35 eurot. Samas pakuti ka uusi, ma ei tea kas A või B osasid 60-80 euroga. Kõige odavam pakkumine mille romulast sain oli 40€.

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.11 21:59 Tsiteeri

Sai siis alustatud parandamisega. Alustasin siis reedel poole kolmest ning viie paiku tuli ka isa appi. Kuna jupid olid kõverad, ei tulnud paljud poldid lahti ja osad asjad tuli lihtsalt alt ära lõigata(nt. kondid ja stabika varras). Kõige suurem jama oli parema käigukasti padjaga, mille polt ei tulnud lahti ning ruumi polnud ka eriti, et mahuks lõikama, kuigi lõpuks sai selle ka kätte. Õhtuks oli siis sild alt käes ning selgus, et vaja oli osta veel uued kondid, sarniirid ja käigukasti padi. Tegelikult oli küll kõver vaid üks sarniir, aga ühe kaupa ka veidi nõder neid vahetada, kuna muidu käi pärast kaks korda sillastendis ning konte läks vaja seetõttu, kuna vanad ei tulnud lahti ning need sai siis pooleks lastud relakaga. Käigukasti padjast polnud ka suurt midagi alles, aga see oli vast ammu otsad andud, kuna 50km/h 4.käiguga raputas autot jubedalt.

Tänane päev algas siis poe külastusega, mille käigus kergenes rahakott 50 euri võrra. Edasi sai juba uuelt(kasutatud) poolraamilt ja õõtsadelt vanad puksid välja pekstud ja uued sisse pandud. Edasi panime juba raami ja käigukasti padja paikka. Järgmisena läksid õõtsad, kuid siis tekkis vasaku poolega tõrge. Nimelt oli pooltelg kinni jäänud ja kui sai see käigukasti küljest lahti lastud, selgus et kuulid olid lahti. Egas siis sai kuulid uuesti sisse pandud, kuid asi ei paranenud. Lõpuks sai proovitud keerata telge, et ehk tuleb lahti, kuid siis käis raks ja pooltelg käis jube keregelt ringi. Nimelt läks see võre/raam katki, mis hoiab pooltelje käigukasti poolse otsa sees neid kuule kinni. Kuna edasi ei saanud seetõttu midagi teha, oli vaja leida kähku kuskilt uus pooltelg. Lõin siis foorumi lahti ja leidsin kohe samuselt Sindi lähedalt endale uue(kasutatud) pooltelje 20 euriga. Diil tehtud, võis töö jätkuda. Viimasena läksid siis stabika varras ja kondid külge ning lõpuks sai ette ka talverattad otsa pandud, et näeks kuidas enam-vähem jäi. Parem ratas tuli ilusti keskele tagasi, kuid kokkujooks on paigast ära ning homme peab veidi sättima, kuna praegu vaatavad mõlemad rattad autost eemale. Edasi sai asutud uut esitala/ninaraami paigaldama. Olin küll muretsenud endale selle toru variandi, aga kuna radika kinnitused on erineva koha peal, pidin panema ikkagi selle mille romulast sain. Kui see külge sai, läks mootor ka ilusti allapoole ning kapott läks ka lõpuks kinni ning endalegi ülatuseks oli ülemine serv mõlema tiiva juurest täiesti tasa, st et midagi polnud paigast liikunud. Viimaks sai stange ka ette tõstetud, et mingitki tulemust näha ning sellega see päev nüüd lõppes kümne paiku.

Homme plaanis siis stange kinni keerata ning kinnituste abil ka veidi tõsta tuledele lähemalt, et sinna vahet vahele ei jääks. Edasi siis tuled ka külge panna ning uurida, miks auto enam käima ei lähe. Nimelt selline asi siis, et nii kui proovin käima panna, kustuvad armatuuris kõik tuled ära ja ei tule piuksugi, kuigi eelmine nädal kõik töötas. Ei tea kas ei võta starterit järgi, või on mõni juhe kuskilt lahti või hoopis midagi muud. Igatahes aku viga pole, kuna selle silm on roheline.

Lõpetuseks ka mõningad pildid:

Kõverad jupid
http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/PA252174.jpg

Uus esisild(puksid veel vahetamata ning vasak õõts tuli vana küljest)
http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/PA252179.jpg

Kõik uued vidinad esisilla jaoks
http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/PA252170.jpg

Hommikune seis pärast eilset õhtut
http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/PA252176.jpg

Ning täna õhtune seis
http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/PA262183.jpg

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 13.11.11 08:46 Tsiteeri

Ma arvaks, sellise pauguga on kannatada saanud ka mootoripadjad ja teine käigukasti padi (on neid vist kaks?), õnneks on küll kerge mootor, aga ei usu, et padjad enam väga head on:(

uudi
huviline

Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: EX: A4B5 Avant 1997 1.8TQ

postitati 13.11.11 09:37 Tsiteeri

Vaata kas starteri massijuhe on korras.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.11.11 16:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Ma arvaks, sellise pauguga on kannatada saanud ka mootoripadjad ja teine käigukasti padi (on neid vist kaks?), õnneks on küll kerge mootor, aga ei usu, et padjad enam väga head on:(

Mootoripadjad on täitsa korras (üks sai alles eelmine aasta vahetatud ning pilt silma ees miline väsinud padi välja näeb). Käigukastil tõesti kaks patja ning parem sai siis uus pandud, aga vasak jäi vana kuna see oli korras.

Tsitaat:
Algselt postitas: uudi
Vaata kas starteri massijuhe on korras.

Igaks juhuks otsustasin teist akut ka veel ennem proovida, kuigi vanal oli silm roheline. Nii kui uue akuga proovisin läks auto kohe käima, seega vedas et ei pidanud juhtmeid uurima hakkama, kuid igaks juhuks peaks need juhtmed üle vaatama kuna osad kännu jupid olid ka starteri ümber kinni ning pole vaja et mingeid üllatusi hiljem tuleb.

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.11.11 17:12 Tsiteeri

Tänane päev algas siis esitule korpuse vahetusega ning seejärel sai ka stange kinni keeratud. Viimasena läksid siis külge udukad+suunad ning ka lisatuled ja siis võis juba auto plokkide otsast alla lasta.

http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/PA262184.jpg

Nüüd oleks vaja veel uued logarid muretseda, kuna paremast pole põhimõtteliselt midagi järgi ning vasakust on ka mingi riba alles. Kui need ka veel saaks, siis võib juba põhjakatte alla keerata ning siis peaks kõik ühes tükis olema. Homme veel korra ka poodi parema esistange võre järgi ning sillastendis tuleb ka aeg nüüd kirja panna. Nüüd õhtul lõin veel tsekid ka kokku, et teada saada kui palju see kõik nüüd kokku maksma läks ning sain siis 195 eurot ning mõningad sendid peale. Ei olnud nüüd tegu plaanitud väljaminekuga, kuna paar päeva enne õnnetust vaatasin just välja ühe uuema tüübi armatuuri mida soovisin ära osta, kuid keegi meist ei tea kunagi ette, mida toob järgnev päev.

Igatahes auto sai taas korda ning lõpptulemus jäi siis selline:

http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/PA262187.jpg

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.11 19:37 Tsiteeri
S2 lisakellad

Täna sai siis ka sillastendis ära käidud ning nüüd ei pea enam kartma, et rehvi sööks. Homme plaanis veel romulasse minna lootusega leida esimesi logareid, kuna ega see tali ka enam kaugel pole ning vaja siis kõik löga eest kaitsvad plastikud paika seada.

Selle ma unustasin üldse ära, et vahepeal sain ka tagumise seljatoe õmbleja käest kätte ning pühapäeval jõudsin ka pool paika panna ennem kui pimedaks läks. Igatahes homme või laupäeval sätib teise poole ka ära ning siis tuleb loomulikult ka pilte.

Kuna auto taas korras, siis võib jälle arendustega edasi liikuda. Sellega seoses sain täna ka ühe toreda paki, mille sees olid siis sellised lisakellad.

http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/PA312188.jpg

Kes arvab ära, mis pilli omad need ka on? Saladuskatet kergitades võin öelda, et tegu siis S2 lisakelladega mida rahvasuus kutsutakse valgeteks lisakelladeks, aga tegelikult on nad õrnalt hallikad. Igatahes mulle nad meeldivad ning loodetavasti on ka see klubiline rahul, kellele ma oma mustad vastu saatsin. Tahaks nüüd spidokale ka valged S-i taustad saada ning kui mul veab(pean vanu kuulutusi lappama), siis saab ehk peagi ka see idee teoks.

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 18.11.11 20:09 Tsiteeri

Kuna praegusel ajal läheb õhtuti juba üsna varakult pimedaks, otsustasin keskkonsooli tuppa vedada ja valged kellad külge kruvida.

http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/PA312189.jpg

Aega kulus vast max 5 minutit ning tulemus jäi siis selline:

http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/PA312191.jpg

Homme paneb siis autosse tagasi ning siis näeb ka kuidas nad koos valgustusega välja näevad

Kuna oli igav, vedasin ka paigaldamata osa seljatoest tuppa ning keerasin sellele suusakoti külge ning paigaldasin ka peatoe ära. Teine pool on juba autos paigas.

http://i1181.photobucket.com/albums/x431/Kermps/PB012194.jpg

Täna sain veel ka esimesed logarid ning heleda riidega polsterdused, mis käivad tagumise istme seljatoe äärtes. Kui neid saanud poleks, siis oleks pidanud tumedad jätma, kuna neid ei ole kahjuks võimalik ümber teha. Homme teen kindlasti ka pilte, kui kõik paigas.

Lehekülgi:  1  ..  5  6  7  8  9  ..  45
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 22.2% - SQL: 77.8%]