Lehekülgi: 1 .. 5 6 7 8 9 .. 27 |
magiorav
huviline
Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: MB C220 CDI 2005 / Audi 100 C4 Q / VW Golf 2
|
postitati 15.02.10 14:29
|
|
|
Kas ma olen ainuke või on kellelgi veel kuupäev kogu aeg 26.12.2008. Ainult kellaaeg muutub.
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.02.10 14:49
|
|
|
Kui registreerimisel kirjutada Kuupäeva formaat (mm/dd/yyyy, dd.mm.yy vms): lahtrisse 26.12.2008, mida enamat siis ikka loota.
Need võimalikud formaadid näidetena ei ole seal sulgudes niisama, nüüd äkki saad aru mida täpsemalt sinna lahtrisse oli vaja kirjutada?
Tsitaat: | Algselt postitas: magiorav
Kas ma olen ainuke või on kellelgi veel kuupäev kogu aeg 26.12.2008. Ainult kellaaeg muutub. |
|
|
|
|
magiorav
huviline
Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: MB C220 CDI 2005 / Audi 100 C4 Q / VW Golf 2
|
postitati 15.02.10 14:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: indro
Kui registreerimisel kirjutada Kuupäeva formaat (mm/dd/yyyy, dd.mm.yy vms): lahtrisse 26.12.2008, mida enamat siis ikka loota.
Need võimalikud formaadid näidetena ei ole seal sulgudes niisama, nüüd äkki saad aru mida täpsemalt sinna lahtrisse oli vaja kirjutada?
Tsitaat: | Algselt postitas: magiorav
Kas ma olen ainuke või on kellelgi veel kuupäev kogu aeg 26.12.2008. Ainult kellaaeg muutub. | |
Jah, sain aru. Nüüd korras. Tänud
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 15.02.10 15:10
|
|
|
Kas sa, magiorav, oled apple.spot.ee foorumis sama nimega? Kui jah, siis ma väga ei imestagi.
|
|
|
Raika
klubiliige
Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5
|
postitati 15.02.10 17:20
|
|
|
Kirjutan siia esimest korda ja tunnistan ausalt üles, ei lugenud kogu teemat algusest peale läbi. Võib-olla mingis postis juba samalaadne teema
tõstatatud.
Ettepanek selline, et otsingus võiks olla võimalik valida "Varuosade" teema all kas "ost" või "müük". Ehk siis kui ma sisestan "Otsingusse"
sõna "kellad" siis foorumi valiku kastis võiks olla võimalus valida "Turg->Varuosad->Müük või Ost. Kui valin "Müük" siis kuvatakse
müügikuulutused ja kui "Ost" siis ostu kuulutused ning kui valida lihtsalt "varuosad" siis kuvatakse mõlemad.
|
|
|
kella4
huviline
Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.02.10 17:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Raika
Kirjutan siia esimest korda ja tunnistan ausalt üles, ei lugenud kogu teemat algusest peale läbi. Võib-olla mingis postis juba samalaadne teema
tõstatatud.
Ettepanek selline, et otsingus võiks olla võimalik valida "Varuosade" teema all kas "ost" või "müük". Ehk siis kui ma sisestan "Otsingusse"
sõna "kellad" siis foorumi valiku kastis võiks olla võimalus valida "Turg->Varuosad->Müük või Ost. Kui valin "Müük" siis kuvatakse
müügikuulutused ja kui "Ost" siis ostu kuulutused ning kui valida lihtsalt "varuosad" siis kuvatakse mõlemad. |
Olemas selline võimalus juu. Suht peenikeses kirjas aga kui hästi vaadata
siis leiab selle teema tabeli päisest, vasakus servas, kaldkirjas.
|
|
|
Raika
klubiliige
Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5
|
postitati 15.02.10 17:32
|
|
|
Oot oot. Mul küll ei ole.
1. Otsing
2. Otsitav sõna: kellad
3. Kasutajanimi: tühi
4. Foorumis: Tahaks panna Varuosad->Müük või Ost, aga mul küll sellist võimalust ei näita.
Näitab ainult siis kui minna otse teemasse "Varuosad".
|
|
|
kella4
huviline
Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.02.10 17:56
|
|
|
Ajhaa, jäi silmade vahele, et otsingu kaudu varuosadele lähened, my bad. Minu poolest võiks näiteks kiirotsingu ära jätta ja see panna toimima nii, et
otsib lahtiolevast alafoorumist. Nii saaks ka varuosade all sisestada kõigepealt ost/müük ja allesjäänud hulgast otsida "kellad".
|
|
|
Sten6611
huviline
Registreerunud 15.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1,8 B5
|
postitati 28.02.10 07:08
|
|
|
Tere,
küsimus miks ei näita vajutades "Postitused viimasest külastusest ", foorumi turuga seotud alateemade postitusi ?
Tänan vastamast
Sten
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.02.10 07:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Sten6611
Tere,
küsimus miks ei näita vajutades "Postitused viimasest külastusest ", foorumi turuga seotud alateemade postitusi ?
Tänan vastamast
Sten |
Sest selleks on päises eraldi "Kuulutused" link. Turu prioriteet on muust foorumist madalam.
|
|
|
Sten6611
huviline
Registreerunud 15.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1,8 B5
|
postitati 28.02.10 07:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Tsitaat: | Algselt postitas: Sten6611
Tere,
Tänan vastamast
Sten |
Sest selleks on päises eraldi "Kuulutused" link. Turu prioriteet on muust foorumist madalam. |
On jah, vabandust minu viga polegi sellist asja nagu tähele pannud seal !
|
|
|
martinleet
huviline
Registreerunud 03.03.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.03.10 17:54
|
|
|
Tahan foorumis müüa S8 valuvelgesid ja tõesti ei ole aega 30 päeva oodata, mis saab?
|
|
|
lkallas
|
postitati 03.03.10 18:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: martinleet
Tahan foorumis müüa S8 valuvelgesid ja tõesti ei ole aega 30 päeva oodata, mis saab? |
Saada kellegile klubilistest oma müügisoov ja see paneb kuulutuse üles. Sinu piltide, numbrite, meilide ja muu sellisega. Lihtne!
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.03.10 18:22
|
|
|
Tahan foorumis müüa S8 valuvelgesid ja tõesti ei ole aega 30 päeva oodata, mis saab? |
Müüd Soovis, KB-s, auto24-s jne.
Tsitaat: | Algselt postitas: lkallas
Saada kellegile klubilistest oma müügisoov ja see paneb kuulutuse üles. Sinu piltide, numbrite, meilide ja muu sellisega. Lihtne!
|
Selle avastamise korral jääb see vastutulelik kodanik ka ise kuulutuste ülespanemise õigusest ilma.
|
|
|
martinleet
huviline
Registreerunud 03.03.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.03.10 19:51
|
|
|
Minumeelest on see reegel pigem reegli kui sellise pärast, kui et oleks kasulik foorumi liikmetele.
Kui kardetakse tünga tegemist siis tehakse diilid käest kätte ja vaadatakse ennem ju kaup üle.
Vaevalt, et keegi viitsib spetsiaalselt eesti audiclub foorumisse müügiteemade alla mingit spämmi korraldama tulla, nii tähtis see foorum nüüd ka ei
ole.
Oleks piirang 3 päeva, see oleks loogilisem veel, et kaitsta ma ei tea mille eest te siin üritate ma ei tea keda kaista aga 30 päeva, iga asi on selle
ajaga ju ammu müüdud.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.03.10 19:52
|
|
|
See reegel on sellepärast, et lihtsalt niisama siia ei registreeritaks, et mingit kola müüa.
Neid "surnud" kasutajaid ei ole vaja siia.
|
|
|
|
lkallas
|
postitati 03.03.10 19:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Tsitaat: | Algselt postitas: lkallas
|
Selle avastamise korral jääb see vastutulelik kodanik ka ise kuulutuste ülespanemise õigusest ilma. |
Selliseid kuulutusi on turu alafoorumis ikka päris palju. Jälgin iga päev kuulutusi ja ikka jääb silma midagi, kus vahendatakse kellegi teise
kuulutust. Kellel pole kontot siin, kellel pole postitamisõigust vms. Minu teada ei ole kellegil probleeme tulnud...
Ei pea kaugelt otsimagi: müük vahendusega.
Vabandan kui kellegile jama kaela tõmban
|
|
|
martinleet
huviline
Registreerunud 03.03.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.03.10 21:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
See reegel on sellepärast, et lihtsalt niisama siia ei registreeritaks, et mingit kola müüa.
Neid "surnud" kasutajaid ei ole vaja siia. |
Ärge võtke seda nüüd norimisega aga kas sellest on rohkem kahju, kui kasu või vastupidi?
See, et paar kb andmefaile on serveris, ja 1 nimi fooruminimekirjas rohkem on ju köömes võrreldes võimalusega, et keegi foorumist saab endale hea
diili.
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.03.10 21:55
|
|
|
Neid "hea diili" pakkujaid on niigi terve maailm täis ja kõik nad on arvamusel, et nende pakutu on "parim diil" üldse. Kui sa veel aru ei ole
saanud, siis selle foorumi näol ei ole tegemist mingi ostu/müügi portaaliga. Turg on peaasjalikult mõeldud klubiliste omavahelisteks tehinguteks, sina
täna registreerinuna seda kindlasti ei ole. Rohkem mingit vingumist täna registreerunutelt siin reeglite üle näha ei taha, alternatiive oma velgede
müümiseks on internetis piisavalt.
Ärge võtke seda nüüd norimisega aga kas sellest on rohkem kahju, kui kasu või vastupidi?
See, et paar kb andmefaile on serveris, ja 1 nimi fooruminimekirjas rohkem on ju köömes võrreldes võimalusega, et keegi foorumist saab endale hea
diili. |
|
|
|
|
priit
moderaator klubiliige
Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4, Bora & Octavia
|
postitati 03.03.10 22:05
|
|
|
diili. |
Hetkel suutsin mina tuvastada registreerunute nimekirjast 1374 kasutajat, kes EI OLE teinud mitte ühtegi postitust.
priitpoiss --> priit
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.03.10 06:48
|
|
|
Lisame veel need ka, kes on teinud ühe postituse.
|
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.03.10 07:17
|
|
|
Kuna siin juba kasutajate arvust juttu tuli, siis selle nädala alguses kustutasime pea 4900 kasutajanime. Kustutamisele läksid kasutajad kellel oli 0
postitust ja kes ei olnud vähemalt aasta aega foorumisse sisse loginud. Sellise aktsiooni eesmärk ei ole andmebaasi vähendada, pearõhk on uutele
kasutajatele kasutajanimede vabastamine.
|
|
|
|
Kaaku
huviline
Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7
|
postitati 05.03.10 22:57
|
|
|
Minu meelest on see veel väga leebelt võetud, et ainult need kustutatud, kes pole aasta aega külastanud. Juba kuus kuud on tohhuijaa aeg, et kasutaja
kustutada, kui pole sisse loginud (just need 0-3 postitusega kasutajad). Isegi, kui isik ei tee ühtegi teemat, vaid käib aeg ajalt lihtsalt sirvimas
ja lugemas, siis on kuud kuud selline aeg kuhu sisse peaks ikka mõni külastus mahtuma.
Mulle isiklikult ei meeldi see, et "Minu postitused" alt ei ole võimalik omakorda sorteerida või eelisjärjekorras välja tuua konkreetselt minu poolt
algatatud teemasid. Kuna uusi teemasid tuleb palju peale ja ka vanasid tõstetakse üles, siis on vaja pahatihti lehekülgede kaupa teemasid läbi kerida,
et oma teemat üles leida. Seda enam, kui tegu on mingi vanema teemaga, mille täpset pealkirja ka ei mäleta, et otsingust leida.
Igatahes oleks mugavam ja kiirem oma probleemide juurde jõuda ja vaadata, kas vastuseid tulnud .
;
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 06.03.10 04:21
|
|
|
Kaaku, selleks on ju olemas võimalus oma teema lemmikutesse lisada ja juhtpaneeli lemmikud endale favoriitidesse lisada browseris. Samuti saad sealt
tellida endale maili kui teemasse on vastatud. 'Minu postitused' on ikka selle jaoks, kui tahad jälgidida teemasid, kus oled sõna võtnud.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: b6, 96kw bens.
|
postitati 06.03.10 08:16
|
|
|
Ma ei tea kas minu koduse "wifi" kala, aga juba korduvalt hiljuti sesnud murettekitava probleemi ees. Nimelt privaatsönumitele vastates, vajutades
klahvile " saada U2", suunab sönumikeskus oma peamenüüsse. Loomulikult tekib tunne nagu sönum oleks edastatud, aga vaadates kausta "saadetud",
konkreetset sadetud kirja ei edastatud ning mujal kaustades ka ei kajastu see kiri. Kellegil veel sellist nalja olnud?
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 5 6 7 8 9 .. 27 |