Lehekülgi: 1 .. 5 6 7 8 9 .. 16 |
Raigo22
huviline
Registreerunud 02.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 06.05.10 19:41
|
|
|
Milliseid masinaid sa veel lisaks proovinud oled kui saladus pole?
Jagad ehk mingeid kuulutusi ja infot siis ka teistel rohkem teada...
58 160 982
|
|
|
|
stinger
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.05.10 20:57
|
|
|
http://www.auto24.ee/used/707946
Sellel oli odomeetri displei osaliselt kustunud, läbisõit mida kuulutuses kirjas pole oli kusagile 260k ringi.
Ventika laager urises kergelt.
Istmel sigareti auk jäi ka silma, muidu tundus OK.
Hooldusajalugu kui sellist paberil ei ole, kuna tööd tehtud tuttava mehaaniku juures.
Hammasrihm väidetavalt vahetatud aga löö või maha jäin praegu kahtlema kas 4000 või 40 000 tagasi, aga kontrollida seda nii või naa ei saa.
Lisasid kuhjaga ja kõik mida proovisin töötas.
Rehvid olid ~4 mm m+s id.
mingi krõks käib esiklaasi alla lastes, seda rääkis omanik, järgi ei proovinud.
Ühe vaatasin veel üle, aga sellest pikemalt ei räägi praegu, lasen ajaloo üle kontrollida ja ehk läheb diiliks - ehk mitte eks näis. Sellel oli
kondents õli korgiall, nagu õhuke valge pasta kiht, loodan et tänu lühikestele otstele mis kondentsi pole ära aurustanud, aga ehk hoopis karteri
tuulutus, plokikaane tihend vms...
|
|
|
SilverLine
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Facelift, Volvo S60 D5
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 06.05.10 21:13
|
|
|
Siit edasi võiks küsida, et kas peab tingimata sõiduauto olema ja on oluline, et audi on? Kas rool peab tingimata vasakul olema ja just esimesi
rattaid pöörama?
Sama raha eest saaks hulga põllutööriistu ju! Ja kasvumajasse koti turvast.
|
|
|
SilverLine
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.05.10 21:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: seitsmene
Siit edasi võiks küsida, et kas peab tingimata sõiduauto olema ja on oluline, et audi on? Kas rool peab tingimata vasakul olema ja just esimesi
rattaid pöörama?
Sama raha eest saaks hulga põllutööriistu ju! Ja kasvumajasse koti turvast. |
Ma lihtsalt pakkusin riskivabamat varianti, need 96 aasta A8 on normaalne läbisõit ligi 300 000+ km, selle raha eest korralikku on raske leida, küll
aga saab täiesti korraliku A4 v A6.
|
|
|
stinger
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.05.10 22:23
|
|
|
Alguses vaatasin üldse 2,8 universaal passat syncrot, siis mõtlesin et miks mitte universaal A6.
Siis jõudsin tuttavani kes on veendunud universaali austaja olnuud kuni komistas A8 otsa 3 a. tagasi ja kiidab seda senini, kuna kola mahub ära. Temal
on muidugi vedanud ka, ütles et tegi eelmisel aastal kapitaalremondi, vahetas paar läbi põlenud pirni ära. Ühesõnaga kiidab ja jumaldab oma autot
kordamööda - eks ta siis on üks vähestest õnnelikest hakkab mulle tunduma.
Sealt jõudsin ise A8-teni ja see on nüüd juba pigem kinnisideeks saanud.
Seega peab olema A8 ja 4,2.
Ja kui astun sellega ämbrisse siis pole midagi teha, ma ei saa öelda et mind siin foorumis hoiatatud ei ole.
Seda põhjalikumalt tuleb auto üle kontrollida enne ostu.
Tsitaat: | Algselt postitas: SilverLine
Kas peab kindlalt olema A8? Et nagu ruumikus on üks põhikriteeriumitest? umbes sama raha eest saaks mõne aasta uuema A6 ja üsnagi mitu quattro A4
automaatkastiga, mõlemad tunduvalt riskivabamad ostud ju! Ja siuke küsimus kas kindlalt peaks olema automaatkastiga?
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 06.05.10 22:28
|
|
|
Kui inimene tahab suurt lukslaeva, siis sorry, aga mingi A4 seal kõrval on suhteliselt mannetu.
A6 veel...
Siis peaks juba vaatama kas S4 B5 või S6 C4.
|
|
|
|
SilverLine
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.05.10 23:02
|
|
|
Lõppude lõpuks on see jah igaühe enda otsustada, enda raha, enda asi, pole teiste rida selle kallal kobiseda. A4 on jah küllaltki mannetu A8 kõrval,
aga A6 oleks kuldne kesktee, ei saa pm ette midagi eriti heita, et ruumist ja mugavusest oleks puudus. Pm oli minu jutu point, et keegi ei taha ju
kohe autole kap remonti tegema hakata, mida ilmselt ei vaja vb 1/10 selle hinnaklassi A8. A8 on siiski luksklassi masin, mille eest tuleb ikka pappi
välja käia kui head tahad saada!
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 07.05.10 04:02
|
|
|
Pikslite probleemi lahendus Dialab-is on nüüd 1500 eek, valge ollusekiht õlikorgi all pole ka midagi ennenägematut. Peaasi, et õli hägune pole. Autoga
peaks sõitma, 30-40 km vähemalt, kiirendama jne. Seejärel peale "persetunde" testi arvuti taha ja olulisemad asjad (mootor, kast) üle vaadata. Kast
ei tohi paugutada, sujuvalt peab kõik toimima. Üldiselt annab seda sujuvust veidi parendada, kui kast ise heas korras. Auto alla võiks ka vaadata,
kuna osade õlilekete eemaldamine on suht kulukas. Näit. vända otsasimmer.
Kui need asjad kõik OK, võid suure tõenäosusega hea auto otsa sattuda.
Edu.
Jann.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 07.05.10 05:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: SilverLine
Lõppude lõpuks on see jah igaühe enda otsustada, enda raha, enda asi, pole teiste rida selle kallal kobiseda. A4 on jah küllaltki mannetu A8 kõrval,
aga A6 oleks kuldne kesktee, ei saa pm ette midagi eriti heita, et ruumist ja mugavusest oleks puudus. Pm oli minu jutu point, et keegi ei taha ju
kohe autole kap remonti tegema hakata, mida ilmselt ei vaja vb 1/10 selle hinnaklassi A8. A8 on siiski luksklassi masin, mille eest tuleb ikka pappi
välja käia kui head tahad saada! |
Ma hästi aru ei saa, millest selline soig? Et A8 vajab kindlasti kapitaalset remonti ja soovitatud a4 või 6 ei vaja, mis toimingutest võiks see A8
kapremont tingimata koosneda? Et A8 kindlasti palju pappi ostmisel nõuab ja mida kõike veel - omast kogemusest tead või oled kuulnud kuskilt?
Ma pigem toetan siingi kõlanud arvamust, et kui sellist autot osta, siis mitte läbisõitu ega aastat, vaid autot. Audi legendaarseks kujunenud 4,2 ei
ole ennast A8 peal sugugi viletsana näidanud, kui auto seisukorrast ettekujutus olemas on, soovid ja pakutu tundub tasakaalus, siis sellises
hinnaklassis ei ole turul A8-le arvestatavat konkurenti. (Ei roosteta mingitel tingimustel, suure mootoriga kvaliteetne saksa auto, mille nelivedu on
tänase päevani suundanäitav ja parkida pole seda piinlik kasvõi prseidendipalee ette - leia alla saja tuhande sellele vastane?)
|
|
|
lynx
klubiliige
Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 07.05.10 08:23
|
|
|
Kui D2 audit, mis on tehasest "sport" e. madala vedrustusega välja veerenud, mugavaks autoks nimetada on natukene liig.
Kui mntl on asi veel ok, siis mööda meie "häid" linnatänavaid on asi imo. mugavusest kaugel ikka.
Rule: Do your homework or suffer the consequences !
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 07.05.10 09:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lynx
Kui D2 audit, mis on tehasest "sport" e. madala vedrustusega välja veerenud, mugavaks autoks nimetada on natukene liig.
Kui mntl on asi veel ok, siis mööda meie "häid" linnatänavaid on asi imo. mugavusest kaugel ikka. |
Ka mina vahetasin oma D2'l madalamad ja jäigemad tagumised vedrud kõrgemate vastu ära, kuna ei kannatanud seda 2 tonnise auto trampimist enam välja.
Esiots oli isegi talutav. Samade asjadega oli tegu, mis Martinez hetkel pakub.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 07.05.10 11:48
|
|
|
V8+ mootoriga autod on mõeldud avalikel ja mitteavalikel teedel kiiresti liikumiseks, V6 mootoriga autod hoolduses käimiseks ning pärastiseks
targutamiseks ja R4 annab õiguse ennast siia raamatukogusse (ehk foorumisse) lugejaks ära regada
|
|
|
|
stinger
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.05.10 11:56
|
|
|
Ma olen keskmisest suurem kuju ja tunnen ennast väikses autos ahistatuna.
A4 ei tule kõneallagi, A6 ei ole A8-ga mingit mäekõrgust vahet ja see oleks variant, aga kui A6 kasuks otsustaksin siis jääks see ikka kripeldama et
miks kohe A8 ei võtnud.
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 07.05.10 14:24
|
|
|
Ei tasu seda a8 karta. Tegemist ikkagi audiga ja kui süda ihkab, miks jätta ostmata. Kindel on see, et mugavamat autot pole audide seast saada
naljalt. Loomulikult mugavusega kaasnevad ka suuremad hoolduskulud. Ostes hoitud isendi ja hooldades õigeaegselt ka masinat, siis ma ei näe mingit
probleemi. Kui tähtis on, et hoolduskulud oleks minimaalsed, siis tasuks osta hoopis mingi b4, aga fakt on see, et võrrelda seda a8-ga ei saa. Ükski
auto pole igavene, samuti iga asja pealt ei saaa koonerdada ka. Ostke ja nautige elu kui vähegi rahakott lubab. Alati saab ju auto maha müüa ja uue
soetada. Hoopis nõmedam on kui jätad ostmata ning süda jääb kripeldama.
|
|
|
|
wookie
huviline
Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11
|
postitati 07.05.10 15:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: stinger
A4 ei tule kõneallagi, A6 ei ole A8-ga mingit mäekõrgust vahet ja see oleks variant, aga kui A6 kasuks otsustaksin siis jääks see ikka kripeldama et
miks kohe A8 ei võtnud. |
A6 ja A8 vahel siiski on mäekõrgune vahe.
Rääkides oma kogemustest, siis suvalise A8 sisse mahun ma ära, C4 kerega A6 sisse läbi häda, C5 kerega A6 sisse üldse mitte (C5 on üldse seest
uskumatult väike), C6 sisse mahun päris lahedalt aga ülalt poolt jääb vaateväli väikeseks.
A4'de sisse ei mahu kuidagi, samas nii B5 kui ka B6 kerega passati sisse mahun ma suurepäraselt...
Seega A8 siiski _on_ seest oluliselt suurem kui teised.
|
|
|
SilverLine
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.05.10 17:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: stinger
miks kohe A8 ei võtnud. |
Kas ma mitte ei küsinud oma esimeses postituses seda, et ruumikus on just üks peamisi prioriteete, et kuna suuremat kasvu oled ja tikutopsi ära ei
mahu? siin igast muud mehed juhtisid oma ajuvaba tänitamisega sellest mööda. Noo ilmselt ma polekski pakkuma hakand A4 ega A6, kui need väikseks
jäävad. Aga siin osad ikka härgavad enda A8 kallal laulda, justkui jääks mulje, et nad on siis teistest Audi omanikest, kellel A4 v A6 sellepärast
paremad, et nagu meie autod on täis praht aint A8 on see mis Audi nime väärib.
|
|
|
raigo
huviline
Registreerunud 11.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.05.10 17:57
|
|
|
See suurem hoolduskulu jutt on ka naljakas. Kui ostad auto, mille ainukesteks elektri lisadeks on tulede lüliti ja kojamehe kang, siis loogis on
hoolduskulud tollel poe kärul väiksemad. Aga a8 varuosad nüüd ülemõistuse ka pole. Kulu tarvikud on normaalse hinnaga ja muus osas pole ka see auto
mingi raketi teadus. Aga kui võtta, siis soovitaks ka facelifti - salong on ikka teine tera.
|
|
|
|
stinger
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.05.10 10:04
|
|
|
Kindlasti vaatan facelifti.
Ostueelse kontrolli aeg ka kokku lepitud, teisipäeval selgub kas leidsin õige või otsin edasi.
Kui keegi teab midagi konkreetsest masinast, siis võiks rääkida.
http://www.auto24.ee/used/681966
|
|
|
stinger
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.05.10 10:07
|
|
|
Võibolla loll küsimus, aga pakub huvi sellegi poolest.
Autol millega homme kontrolli minek puudub kärukonks.
Teadjamad võiks kommenteerida, kas kärukonksu lisamisel on mingeid takistusi oodata?
Ma ei mõtle elektri poolt, selle kohta olen kuulnud, et peaks kasutama kontrollerit, mis võtab tuledelt signaali ja annab kärule toite iseseisvalt
kuna muidu hakkab veateateid loopima.
Kas konks ise on lihtsalt "bolt on" jubin, mis sobib kõigile või eeldab mingit valmidust auto poolt?
|
|
|
Martinez
huviline
Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: B5 1.8TQ, Passat B7, DL 1000
|
postitati 10.05.10 10:21
|
|
|
Eeldab ikka vastavat pesa kui just mingit järelturu seadet ei hakka külge aretama.
|
|
|
|
stinger
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.05.10 11:25
|
|
|
Mõtled tulede ühendamiseks pistikupesa?
Sellega ei ole probleemi, ma mõtlen seda kas konksu enda auto alla panekuks mingid kohad/pesad/augud olemas, või tuleb seda aretama hakata?
Tsitaat: | Algselt postitas: Martinez
Eeldab ikka vastavat pesa kui just mingit järelturu seadet ei hakka külge aretama. |
|
|
|
Urmet24
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: a4 avant b8
|
postitati 10.05.10 11:49
|
|
|
Audi 80 b4 vähemalt asendab konksu tala stage tala eeldan, et a8 l samamoodi. Kuna ei ole a8 lärukonksu müünd ega käes hoidnud ei oska esialgu, aga
öelda.
|
|
|
|
stinger
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.05.10 14:36
|
|
|
Kontroll tehtud.
Auto mis proovisõiduga jättis kõige parema mulje tahab esmajärjekorras ~30 tuh eest remonti selles osas mille hinnad sain teada + ilmselt lisaks
mootoririhma vahetus, kuna tõenäoliselt ei õnnestu leida kinnitust millal viimane vahetus on teostatud + mitmed lekked mille likvideerimise hind
selgub alles töö käigus + lisaks oleks veel vaja suvekad osta.
Ütleme nii et 60 tuh lisaks ostuhinnale juurde panna siis saab enamus probleeme joonepeale.
Ütleme nii et ma ei loonud endaarust endale hindade osas erilist illusiooni, aga auto välja ostes sellist summat lisaks remondile mul ei ole lühikese
ajaga panna.
Kuna rahalisi kohustusi tuli ka mujalt ootamatult juurde siis pean pilgu pöörama jälle odavamate ja lihtsamate autode poole.
|
|
|
töll
huviline
Registreerunud 11.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.05.10 15:00
|
|
|
audi a8
Suveks oleks autot vaja. Neelud käivad a8 järele ja silm jäi peatuma järgmisel eksemplaril:
LINK
On keegi käinud proovimas-vaatamas-katsumas? Soovin muljeid ainult konkreetse isendi kohta. Üldist juttu pole vaja.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 5 6 7 8 9 .. 16 |