Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  5  6  7  8  9  10
Autor:
Pealkiri: Rekordürituse järelkaja ja PILDID (Vastuseid: 246 | Vaatamisi: 62083)
Starr
huviline

Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 01.08.05 16:34

muidu kõik 5+
ainult üks väike asi jäi hinge kripeldama, nimelt siis see et autos võis olla 1 inimene. läbi kuma raadio hämati midagi, et võib rohkem kui üks olla. küsisin ka kahelt korraldajalt, et kas ma olen millestki valesti aru saanud. mõlemad ütlesid, et ei tohi rohkem olla kui juht. saigi siis suurest viisakusest enda sõbrad sinna jäetud. kui rivi liikuma hakkas, vaatasin siis ringi, et mitmetes masinates olid ikka kaasreisijaid, arvasin, et sellele pööravad korraldajad suuremat tähelepanu, et kontrollitakse või nii, aga ei. siis saigi 2le sõbrale, kes esialgu pidid sinna platsile jääma, helistatud, et ikkagi nad sõber 355 peale läheksid, kuna ise olin juba kuskil poolel teel asfaldile. nii said ka sõbrad kogemusest osa:P
ma saan aru, et see nõue oli just selleks et ära hoida pamperiplõkse ja plekimõlkimisi, kuid siiski..
kiidusõnad korraldajatele,
nr 135

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
reemet16
huviline

Registreerunud 18.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: B4 - V6 - 110 KW

postitati 01.08.05 17:54

Tsitaat:
Algselt postitas: Starrpoiss
muidu kõik 5+
ainult üks väike asi jäi hinge kripeldama, nimelt siis see et autos võis olla 1 inimene. läbi kuma raadio hämati midagi, et võib rohkem kui üks olla. küsisin ka kahelt korraldajalt, et kas ma olen millestki valesti aru saanud. mõlemad ütlesid, et ei tohi rohkem olla kui juht. saigi siis suurest viisakusest enda sõbrad sinna jäetud. kui rivi liikuma hakkas, vaatasin siis ringi, et mitmetes masinates olid ikka kaasreisijaid, arvasin, et sellele pööravad korraldajad suuremat tähelepanu, et kontrollitakse või nii, aga ei. siis saigi 2le sõbrale, kes esialgu pidid sinna platsile jääma, helistatud, et ikkagi nad sõber 355 peale läheksid, kuna ise olin juba kuskil poolel teel asfaldile. nii said ka sõbrad kogemusest osa:P
ma saan aru, et see nõue oli just selleks et ära hoida pamperiplõkse ja plekimõlkimisi, kuid siiski..
kiidusõnad korraldajatele,
nr 135

Minu autos oli ka 2 inimest - põhjuseks see, et ise polnud veel eelmise päeva sõbra sünnipäevast toibunud ja naisel olid alles 6. päeva load (kartis nii hirmsasti, et tahtis loobuda juba). Loodan, et oli mõjuv põhjus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pprz
klubiliige

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.05 18:18

Ja veelkord:
Tsitaat:

Kõik kellel endal või üritusel kaasas olnud inimestel mingisugustki videomaterjali üritusest palume sellest teada anda ürituse peakorraldajale Kalale u2u või telefoni teel! 53310533

ja seda siis võimalikult kiiresti!

foto&videoteenused: sergeizjuganov.com / @zju / facebook
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
RaidoT
klubiliige

Registreerunud 26.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 TQ 20v -89, Audi V8 4,2 -92, Audi A8L 4,2TDi -08

postitati 01.08.05 18:37

Väga kõva üritus oli. Ise olin auto nr. 101 sõit sujus suht hästi kuigi vahepeal oli ka püksikummi efekti aga ei midagi hullu.

Igaljuhul respect korraldajatele!

NB! Ei ütleks ka ära kui keegi piiratud juurdepääsu asjus soovitajaks hakkaks. Tänud ette!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
AiQ
huviline

Registreerunud 21.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4

postitati 01.08.05 19:53

Soovitajast ei ütleks isegi ära :cool:

Edit by Kala: Esmalt võiks oma avatari õigesse mõõtu saada!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
art
huviline

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 1.9TDI oli 80 1.8S,Honda CBR1100XX Bläku.

biggrin.gif postitati 01.08.05 20:52

Ma olin õhtuks läbi nr.323

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
röövlind
huviline

Registreerunud 15.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2,8 C5

postitati 01.08.05 21:36

Üritus oli mega-müts maha korraldajate ees!:)Ma ei saa nendest aru ,kes toovad põhjenduseks väsimuse-ise olin audiga pruutpaari autojuht ja seda kella 04,00 ja hommikul esimeste seas auto nr.32 Nurmsil. Veel kord tänud korraldajatele!Järgmisel aastal,kui üritus toimub,siis oleme kohal juba kahe audiga-naised nõuavad oma osa üritusel!Jõudu edaspidiseks ac!

PURE POWER
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 01.08.05 21:55

Tsitaat:
Algselt postitas: AiQ
Soovitajast ei ütleks isegi ära :cool:

Jätame palun siin teemas nüüd selle ligipääsude nurumise! Keegi ei tule tundmatut inimest soovitama, kuna sellega võtab ta ka endale vastutuse. Kui olete kellegagi näost näkku suhelnud, paluge teda U2U kaudu, et ta teid soovitaks.

Nagu ma juba korduvalt olen erinevates teemades maininud, ei ole piiratud foorumiosasse ligipääs loomulik klubiga liitumisega kaasnev nähe. See on privileeg, mida omavad üsna vähesed meie hetkel 3802-st registreerunud kasutajast! Foorumit saab väga edukalt lugeda ka ilma seda osa nägemata.

PS. Sa oled siia foorumisse teinud ainult 1 (ühe) postituse ja see on ka ainult ligipääsu küsiv. Profiil on sul üsna hõredalt täidetud. Mille alusel me peaks sulle selle ligipääsu tegema?

Avatari tegin ma sul juba väiksemaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 02.08.05 08:05

Kas keegi teab, kuna siis Kanal 2 , seda üritust näitab???

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 02.08.05 08:07

Tsitaat:
Algselt postitas: ve1ks

kanal2 näitas laupäeva õhtustes uudistes ja tv3 eile 7mestes uudistes ja rohkem vist tulemas pole seda kahjuks

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.05 08:09

Lahe üritus oli :) loodame, et asi saab ka ametliku kinnituse siiski ja asi väga luhta ei läinud.
Natukese halva maitse jättis külge alko joobes sell kes arvas, et maas olevad lindid on temale kaela riputamise jaoks ja kaasa võtmise jaoks pandud... natuke aega nendega seal ta lehvitas kuniks püüdsin teda korrale kutsuda. Esialgne temapoolne suhtumine oli teadagi mis... mida krdit sul vaja on, mis see sinu asi on, teen mis tahan jne... hetk selgitustööd ja mehike sai ka ise aru (loodan seda vähemalt) et päris nii need asjad ei ole ja läksime koos ja sidusime selle lindi sinna tagasi.
Teine asi mis meeltmööda ei olnud oli Pärnust tulnud pundi väike kala... nimelt parklas kokku saades sai niisama statistika mõttes loetud kõik masinad üle ning juhtidega tehtud väike koosolek enne sõtima hakkamist, et sõidame normaalse kiirusega, laseme kiiremad endast mööda ja ka enda vahele (rivi ikkagi pikk ju), ise omavahel trügima ei hakka jne jne jne. Möödasõidu luba anti vaid paarile kaameramehe masinale. Siiski miski aja pärast oli seal päris mitu liiklusohtlikku olukorda tekitatud ning hakati niisama lampi möödama mõningast oma rivis olevast masinast:(
Õnneks siiski sujus üritus ise normaalselt, et selle-eest suurimad tõnud korraldajatele kes sellise asjaga hakkama said:D

Vader
huviline

Registreerunud 12.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A3 1,8Tfsi , VW Passat varjant 2.0TDi 2008a.

postitati 02.08.05 08:25

olen nõus sellega et jah kahjuks läks pärnakate rivis mõni päris uljaks
õnneks ei juhtunud küll midagi aga ikkagi kolonnis sõites tuleks ikka arvestada sellega et autosid on palju ja kõik tahavad oma autoga ka pärast liigelda

Ja veel sellest et ürituse meeneks pakkusin siin mõningad postitused tagasi kleepsu auto tagaklaasile mis rahvas sellest arvaks.
mina kannaks seda kleepsu küll uhkusega
tekstiks pakkusin siis " See audi aitas kaasa quinessi rekordi üritusele"

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 02.08.05 08:47

Tsitaat:
Ja veel sellest et ürituse meeneks pakkusin siin mõningad postitused tagasi kleepsu auto tagaklaasile mis rahvas sellest arvaks.
mina kannaks seda kleepsu küll uhkusega
tekstiks pakkusin siis " See audi aitas kaasa quinessi rekordi üritusele"

Kahe käega poolt.

catman
huviline

Registreerunud 23.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant 1.9 TDI '01

postitati 02.08.05 08:49

Tsitaat:
Algselt postitas: rass
Tsitaat:

kanal2 näitas laupäeva õhtustes uudistes ja tv3 eile 7mestes uudistes ja rohkem vist tulemas pole seda kahjuks

Minu piltide kasutamiseks on luba küsinud keegi Kristiina aka. Must Kiisu, et neid kasutada ajakirjas Just.
Järelikult ilmub seal ka midagi.

Kõige paremad Volkswagenid on AUDID!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kala
klubiliige

Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0

postitati 02.08.05 10:04

PILDID

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
john
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7

postitati 02.08.05 10:24

Ega neid lennukilt tehtud pilte veel kuskil ei ole :P

arli
huviline

Registreerunud 11.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.05 10:29

Oleks ka huvi lennukilt tehtud materjali vastu???

www.ohutuspartner.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
john
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7

postitati 02.08.05 10:59

Tsitaat:
Algselt postitas: rass
Tsitaat:

http://www.tv.ee sealt on võimalik neid kordusi välja noppida, kes teleri ette ei jõudnud.

tom
huviline

Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7 S-line 3.0 BiTurbo 235kw

postitati 02.08.05 11:06

Tsitaat:
Algselt postitas: john
[http://www.tv.ee sealt on võimalik neid kordusi välja noppida, kes teleri ette ei jõudnud.

Seitsmesed Uudised

urquattro
huviline

Registreerunud 25.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: A4b5 1,8TQ & A6c4 avant 2,5TDI Q & S4c4 TDI

postitati 02.08.05 11:21

Veelkord tänud neidudele, kes viitsid ca 3 tundi täiesti võõraste lastega olla ja neile tegevust pakkuda. Mu naisel olid küll närvid läbi, et kuidas läheb aga kõik laabus hästi. Äitah teile!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Speiss
huviline

Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Ford :(

postitati 02.08.05 11:22

http://www.zone.ee/spacefly/rekord/audirekord.tv3.uudised.avi

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
AudiTeam
klubiliige
ac aasta auto 2012 & 2013 võitja

Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"

postitati 02.08.05 13:50

Päris paljud käisid lennukiga lendamas aga lennukist pilte pole nagu leidnud - ei tea kas oli nii hirmus et ei julgetud pildistada või :P

Panen siis mõned enda seebikarbiga tehtud PILDID LENNUKIST! (polnud varem aega neid üles panna - tööd peab ka tegema)

LENNUKIST TEHTUD PILDID

Smoke Quattro Tires - Not Drugs
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sibul
huviline

Registreerunud 20.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 1987

postitati 02.08.05 13:50

viimasepeal üritus
niisuguseid asju võiks rohkem olla

lugupidamisega sibul

paar pilti juurde kah!

http://pilt.ee/view/516669

EnDi
huviline

Registreerunud 05.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 2.0E '92

postitati 02.08.05 13:53

Klõpsisin lennuväljalt rekordit jahtima minevat kolonni. Püüdsin tabada kõiki. Nii et kui otsida, siis peaks igaüks enda audi üles leidma. Kui aga ei leia, siis SORRY vahepeal lipsas tõesti mõni ka mööda.
Pildid rekordürituselt http://www.pilt.ee/view/514238
(logi sisse, siis näed originaalmõõdus pilte) - kui keegi ei peaks teadma:P

Ise ergutasin teeääres selle pärast, et eelmine laup. ehk nädal enne rekordiüritust sõitis üks rendiaudi 100 stop märgi all raudtee ülesõidul täiega tagant sisse. Muide 100 on eest täitsa tugev auto:o(vt. pilte) IF kindlustus maksab auto kinni ja läheb mahakandmisele:( Kui sekeldused IF'is ühelepoole saavad, siis hakkan B4 otsima. Nii et...;)

Mõned pildid siis nii õnnetuspaigalt kui ka järgmisel päeval http://www.pilt.ee/view/516564

PS. Ämma fiatist on tõsine koblakas:)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Apraim
huviline

Registreerunud 24.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat (B5) 1.8 92kW 1996 a.

postitati 02.08.05 17:30

Minugi poolt austus ja tänud korraldajatele. Väga hea tunne oli näha kõiki neid neljarõngalisi juba platsil, sõidust rääkimata. Kui veel peaks proovima siis kas või "lükkan oma auto kohale".

Jään ootama igasugust infot rekordi kinnitamise kohta.

Auto nr. 317

Mis juhtuma peab juhtub nii kui nii. Peaasi, et minuga ei juhtuks.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  5  6  7  8  9  10
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 32.7% - SQL: 67.3%]