Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  5  6  7  8  9  10
Autor:
Pealkiri: Võrukate tegemised - 12. juuli kell 13:00 saaks kokku ehk? (Vastuseid: 231 | Vaatamisi: 31225)
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 02.05.12 19:08 Tsiteeri

Panete kuupäeva paika ja kui kasvõi üks julge, kes postitab, et talle ei sobi, siis muudate kohe kuupäeva ära? Sellepärast Teil oligi eelmine kord mingi 5 või 6 autot. :) Igasugused üritused on toredad, kui neid korraldatakse, aga ühe inimese pärast ei saa plaane muuta. Sest palju on kindlasti selliseid foorumi lugejaid, kes ei anna teemas märku, et nad tulemas on vaid ujuvad vaikselt kohale. Aga kui kuupäevadega selline jooksutamine on, siis kui suurt osavõttu sa sealt loota saad? Ehk on abiks.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C

postitati 02.05.12 19:44 Tsiteeri

Ei pea ju miskit ära jääma. Mina ei tule, pole suur kaotus. Just, nagu Kivitare ütles, ehk tuleb uusi. Ning ilmselt seda loodetaksegi. Loodan ka mina.

Päikest,
Priit86

Sõidame ikka mõistusega !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123

postitati 02.05.12 21:01 Tsiteeri

Ei noh, kuupäev on ju paigas ja kavatsust seda muuta polnud. Sai Priidule suht pool naljaga öeldud et " muuda plaane", tegelikult ei lootnudki väga, et minu "tahetele" allutakse nagu kutsikad litale :D. Kuupäeva enam pole plaanis ka muuta, sest peale 12. maid on mul endal teised plaanid juba. Eks näis, kes kohale ilmuvad, muidugi oleks hea, kui öeldakse ikka foorumis ette oma tulekutest või mittetulekutest. Vaatab mis saab, kui asi ikka väga nadiks jääb siis vast ei ole mõtet paari autoga trippima minna, teeb siis äkki linna sees midagi. Aga eks see paistab. Aega on veel nädalake sinna :).

Oot, mis asja Priit, sa tahad üht oma Audidest juppideks teha?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.05.12 07:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: RTamm
Vaatab mis saab, kui asi ikka väga nadiks jääb siis vast ei ole mõtet paari autoga trippima minna, teeb siis äkki linna sees midagi. Aga eks see paistab. Aega on veel nädalake sinna :).

Ma olen seda üritust pool aastat planeerinud ja ettevalmistanud, aga ikka jäävad asjad viimasele minutile. Sa läheksid laupäeva õhtul laululavale, istuksid maha ja ütleksid omaette, vaatame, äkki keegi tuleb esinema ka. :D Mis? Tehke miskit konkreetsemat. ;) Muidugi tasuta ei saa midagi.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
sank
huviline

Registreerunud 02.11.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 C5 Avant (hitler)

postitati 05.05.12 21:31 Tsiteeri

Oleksin tulija. :) Saaks ka esimesel kokkutulekul ära käia:D
Kus suur ring plaanis sõita on? :) (vabandan kui kuskil kirjas juba oli)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123

postitati 07.05.12 19:31 Tsiteeri

Kirjas ei ole veel miskit ja plaanidki pole tegelikult tehtud kuhu minna võiks. Tuleb tunnistada, et minu tegemata töö. Ise mõtlesin, et võiks käia Suurel Munamäel, Ööbikuorus vms.. ehk keegi oskab veel mingeid vaatamisväärsusi pakkuda, siis teab, mis ring teha, ega mul momendil muud ette ei viskagi :).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sank
huviline

Registreerunud 02.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 08.05.12 07:54 Tsiteeri

No on ka selline koht nagu Hinni kanjon. Jääb rõuge lähedale. Ja rõuges Eesti ema. ;)

RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 08.05.12 09:05 Tsiteeri

Eesti ema all mõtled Rõuge Suurjärve? . Hinni kanjoni võib ka vabalt võtta kavva.

Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C

postitati 08.05.12 14:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sank
No on ka selline koht nagu Hinni kanjon. Jääb rõuge lähedale. Ja rõuges Eesti ema. ;)

Siiski monumenti, Rait. ;)

Sõidame ikka mõistusega !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sank
huviline

Registreerunud 02.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 08.05.12 16:45 Tsiteeri

Mõtlesin jah monumenti:)
On veel mingeid kohti pakkuda? :P

sank
huviline

Registreerunud 02.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.12 18:33 Tsiteeri

Toimub siis ikka? Laupäev pole enam kaugel. :P

RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.05.12 12:29 Tsiteeri

Andke märku, kui palju on tulijaid või mittetulijaid siis homme??

sank
huviline

Registreerunud 02.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 11.05.12 16:41 Tsiteeri

Mina tulen :)

RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 12.05.12 01:10 Tsiteeri

Mina samuti ja Tune_make lubas ka tulla... ei teagi kes rohkem tulla võiks..
Kui asi liiga kõhnaks jääb ja ilm ka kehv on, siis pole mõtet maakonna tiirule minna. Saab kokku ja muljetab niisama kusagil.

sank
huviline

Registreerunud 02.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 12.05.12 05:50 Tsiteeri

Siis nagu tõesti pole mõtet tiirule minna kui nii vähe.. Ilm on ka üpriski kehva.

RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 20.07.12 11:37 Tsiteeri

Terv!
Pole ammu keegi siia enam miskit kirjutanud ja nagu kuulda, pole ka miskit tehtud. Praegu ma ei hakka ka midagi erilist välja pakkuma (samas kui huvi on rahval, võime kamba peale miski päeva välja mõelda ja kokku saada ning vähe muljetada). Kirjutan, sest huvitab, kas meie kandist keegi plaanib ka minna 18-19. august Raplamaale, kus toimuvad AC suvepäevad. Kui tulijaid oleks rohkem, ehk saaks enne minekut kokku ja läheks ehk ühes pundis? Mis arvatakse?

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.07.12 14:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: RTamm
Terv!
Pole ammu keegi siia enam miskit kirjutanud ja nagu kuulda, pole ka miskit tehtud. Praegu ma ei hakka ka midagi erilist välja pakkuma (samas kui huvi on rahval, võime kamba peale miski päeva välja mõelda ja kokku saada ning vähe muljetada). Kirjutan, sest huvitab, kas meie kandist keegi plaanib ka minna 18-19. august Raplamaale, kus toimuvad AC suvepäevad. Kui tulijaid oleks rohkem, ehk saaks enne minekut kokku ja läheks ehk ühes pundis? Mis arvatakse?

See on äraütlemata teretulnud algatus! ;) Tulge muidugi. Aga võtke siis võru folkloori ka kaasa, eks! :D

Uhm
huviline

Registreerunud 05.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia Combi 1.2TSI - 15

postitati 20.07.12 15:00 Tsiteeri

Mõte on tõesti tore, polegi veel see suvi kuhugi ümber Eesti sõitma jõudnud. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
reamon
huviline

Registreerunud 30.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2.8 Q Avant

postitati 22.07.12 14:24 Tsiteeri

Tõesti mõtte pole paha oli endalgi mõtte minna aga peab veel täpsustama.

RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 25.07.12 09:45 Tsiteeri

Kahetsusega pean tunnistama, et seekord ei saa ma asja vedada ja ei liitu AC suvepäevadega, kuna üks asi tuli vahele, mis on organiseeritud täpselt samale ajale.

tune_make
huviline

Registreerunud 24.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b4 1.8T, Audi A4 b5 2.8 Wv Passat 1.9 85kw

postitati 27.07.12 14:48 Tsiteeri

Tekkis väike mõte läbi, kui ajaks mingi rahva kokku varsti ja grilliks ja vahetaks muljeid... Kuna varsti ei liigu enam võrukandis nii tihetalt. Aga kui plaan meeldiks siis mis kuupäev sobiks ja kuhu täpsemalt minna? Avatud mõtteid sooviks kuulda?
:D

Vahel peavad kuldsed käed olema ka mustad.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kermz
klubiliige

Registreerunud 25.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A6 AVANT C6 3.0 TDI quattro AUDI A6 AVANT C7 3.0 TDI quattro

postitati 27.07.12 18:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tune_make
Tekkis väike mõte läbi, kui ajaks mingi rahva kokku varsti ja grilliks ja vahetaks muljeid... Kuna varsti ei liigu enam võrukandis nii tihetalt. Aga kui plaan meeldiks siis mis kuupäev sobiks ja kuhu täpsemalt minna? Avatud mõtteid sooviks kuulda?
:D

Iseenesest hea mõte. Mulle isiklikult kuupäev pole oluline, peaasi et on nädalavahetus. Kuna ise Võru kanti nii hästi ei tunne, siis jätaks toimumiskoha teiste otsustada. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tune_make
huviline

Registreerunud 24.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 28.07.12 04:28 Tsiteeri

Järgmine nv läheks kiireks ma arvan ja mul tuleb matused ette võtta vist. Ülejärgmine nv on hauka laat ja siis vist ei hakka ka punnitama. Niisiis pakuks välja kuupäeva 18. august. Et kui kuupäev sobiks saaks hakkata mõtlema plaane kuhu minna mida teha, ja see peaks olema piisav aeg otsute tegemiseks.
Kuna mul ka väike pooltelgede ringi vahetus plaanis saaks ma sellegi vast ära tehtud, siis ma ei kardaks enam hambadristis sõita. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 28.07.12 16:43 Tsiteeri

Nagu eelnevalt mainisin siis 18. august ei sobiks mulle üldse. Siis läheks pigem AC Suvepäevadele (ärge luguge välja, et ma oma kandi rahvaga grillida ei taha või ei kõlba). Enne seda on ka väga palju liikumist ja nädalavahetused on sisustatud kõik. Kui asi toimuks näiteks 25. august, oleksin vägagi nõus osalema ja nõustuks ka korraldamisel kaasa lööma :).

tune_make
huviline

Registreerunud 24.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 29.07.12 01:59 Tsiteeri

Oih see läks mul järjekordselt meelest :(. See minu viga, aga 25. august sobib mulle ka. Võtaks korraliku kaamera ka, et pilte teha ;)

Lehekülgi:  1  ..  5  6  7  8  9  10
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 30.1% - SQL: 69.9%]