Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  4  5  6  7  8  ..  18
Autor:
Pealkiri: Audi 100 Avant Quattro - 1994 - KsenoonE (Vastuseid: 446 | Vaatamisi: 72330)
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 19.03.11 23:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KsenoonE
Aga miks automaatkast peaks jõhkralt kütusekulu lisama, mul vahetab kast käigu kuskil 2000 pealt, see pidavatki köige ökonoomsem rpm olema käiguvahetuseks. Aga üldiselt kui küttekulu oleks mu peamine prioriteet oleks ma endale mingi Peugeot 206e ostnud :D
Jõhralt == mitu liitrit?

Et arutellu sobida toon sisse oma mõõtühiku lauses: Automaat kulutab samadel tingimustel siiski suti rohkem kütust kui manuaal.
suti, üldjuhul tähendab midagi vahemikus 0.1-5l.

Lihtsalt, praegu tuleb mul meelde päris mitu põhjust miks automaat peaks veidi rohkem kulutama kui manuaal:

• Raskem
  • Vähem Käike
  • ülekanne on ebaefektiivsem
  • Käiguga pidurdamist praktiliselt pole

Muidugi võiks leida põhjuseid mis kulutaks veel rohkem kütust, kui eespool loetletud (eriti kui tegu on >15a vanuste autodega), kuid identsete masinate ja sõidustiili korral ma ikka ei näe mingit loogilist põhjust, miks manuaal peaks rohkem kulutama.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 23.03.11 11:22 Tsiteeri

Sai siis vahepeal kasutajaga Lauril89 diili tehtud, diili näha allpool..veel avastasime, et tagumine stabika kont on pooleks :P Aga uued veljed sobivad hästi. Kuressaare - Keila - Tallinn sai ära käidud 20l(95) bensiiniga. Bolerosi nüüd enam pole.

http://www.upload.ee/thumb/1214499/P3220072.JPG

http://www.upload.ee/thumb/1214504/P3220074.JPG

http://www.upload.ee/thumb/1214507/P3220075.JPG

http://www.upload.ee/thumb/1214511/P3220095.JPG

http://www.upload.ee/thumb/1214517/P3220122.JPG

https://lh4.googleusercontent.com/_Gfq3bqpovU8/TYXFjpcE5DI/AAAAAAAAALA/ALq0in-5gyk/s640/IMGP1089.JPG
Veljed siis A4 originaalid - AUDI 8E0601025AS ALUFELGE

Universaali võlud tulid ka välja, pagasiruum oli paksult staffi täis (rolleri gondliring, 1 jalgratas jne)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 23.03.11 12:09 Tsiteeri

Vaatasin jah täna, et nii tuttav auto, aga midagi oleks nagu teistsugune. Väga hästi sobivad igal juhul! :cool:

Got ARB and nitrous?
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 23.03.11 12:41 Tsiteeri

Minu arvamus: Bolerod olid 10x kenamad, need veljed on suhteliselt avatud ja sobivad oma disainiga uuematele audidele, nende velgedega tekib kontrast, rõhudes ülejäänud auto vanusele. Aga see on täielikult maitse asi, peaasi, et ise rahul oled (ja paistab et oled: thumbs up!):P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 23.03.11 14:53 Tsiteeri

Ise olen rahul, kuigi ei vaidle vastu..Bolerod on täpselt sellisele Audile(C4) täpselt sobivad aga eriti sobivad nad S´idele (mille originaalid nad ka olid ja see kellel vahetasin oligi S4). Aga minu arust just uued veljed teevad auto ka kuidagi värskemaks ja uuemaks. Selline refleks siis :D

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.03.11 20:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Ise olen rahul, kuigi ei vaidle vastu..Bolerod on täpselt sellisele Audile(C4) täpselt sobivad aga eriti sobivad nad S´idele (mille originaalid nad ka olid ja see kellel vahetasin oligi S4). Aga minu arust just uued veljed teevad auto ka kuidagi värskemaks ja uuemaks. Selline refleks siis :D
Eks see pigem taandubki sellele, et iga uue vidina autokülge keeramine paneb südame vähe kiiremini põksuma :D

Minu eelistus oleks ka kindlasti Bolerod, sest need on oma stiililt ajastukorrektsemad, kuid pole minu auto ja minu otsus. Kuni sa läti tiibu ja "blingi" külge riputama ei hakka, siis pole vast hullu, peaasi et omanik rahul:)

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 23.03.11 22:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Tsitaat:
Eks see pigem taandubki sellele, et iga uue vidina autokülge keeramine paneb südame vähe kiiremini põksuma :D

Minu eelistus oleks ka kindlasti Bolerod, sest need on oma stiililt ajastukorrektsemad, kuid pole minu auto ja minu otsus. Kuni sa läti tiibu ja "blingi" külge riputama ei hakka, siis pole vast hullu, peaasi et omanik rahul:)

Hehe, täitsa tõsi see uue vidina värk :D Läti tiivad jne jäävad kindlasti ära, rohkem plaanis välimuses polegi midagi teha. Tagasilda tahaks korda teha siis vaatan edasi, see kääksumine käib juba väga pinda ja kuna muusika ka ei tööta (jätkuvalt) siis preagu saabki kiiksu-kääksu nautida. :cool:

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 23.03.11 22:43 Tsiteeri

Väga hea on lugeda seda:D Bolerod, puhas ja vahatatud masin ja muud pole vajagi. Sul on lisaks juba luubid ees, valged suunad ja punased tuled taga. Ainuke asi, mis vb veel oleks kena, kroomkatted peeglitele (muidugi siis kisab juba kroomreelingute järele).
Edu ja jaksu;)

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 23.03.11 22:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: simoQ
Väga hea on lugeda seda:D Bolerod, puhas ja vahatatud masin ja muud pole vajagi. Sul on lisaks juba luubid ees, valged suunad ja punased tuled taga. Ainuke asi, mis vb veel oleks kena, kroomkatted peeglitele (muidugi siis kisab juba kroomreelingute järele).
Edu ja jaksu;)

S4 paneel kah :D
Aga kroomkatted oleks huvitavad küll, isegi on mõttes, peaks sobima ka selle värviga. Need vist kallid?

Bolerod vahetasn ka sellepärast ära, et sain nende velgedega korralikud rehvid mis vastu ei käi, kohe parem keerata ja värki..Bolerote peal olevad rehvid käisid vastu ja 17" rehvid pole kah odavad eriti..Hea diil.

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 23.03.11 23:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: simoQ
Edu ja jaksu;)

S4 paneel kah :D
Aga kroomkatted oleks huvitavad küll, isegi on mõttes, peaks sobima ka selle värviga. Need vist kallid?

Bolerod vahetasn ka sellepärast ära, et sain nende velgedega korralikud rehvid mis vastu ei käi, kohe parem keerata ja värki..Bolerote peal olevad rehvid käisid vastu ja 17" rehvid pole kah odavad eriti..Hea diil.

Sorri, õige jah:D Ee Siimu (ICE) käest on neid võimalik saada ja mingisugune koht oli veel. Bolerod sobiksid paremini aga vahel ona sju, mis sunnivad teisiti tegutsema. Ja pole nendelgi viga midagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C

postitati 24.03.11 19:36 Tsiteeri

Ma olen täna laisk ning ei viitsi otsida, mis rehvid sul bolero'te peal olid, mis vastu käisid ? Ja need veljed samuti 17" ning mis mõõdus rehvidega ? Siis tean ise ka arvestada sellega .
Aga krdi ilusad on need veljed . Mõlgub mõttes enda tõllarattad ka välja vahetada muu vastu. Kuna Võru teedel võimatu sõita 40-se kõrgusega rehvidega .
Tsitaat:
Universaali võlud tulid ka välja, pagasiruum oli paksult staffi täis (rolleri gondliring, 1 jalgratas jne)
Isegi su auto komplektne mootor mahub sinna ilusasti ära . :)

Priit86

Sõidame ikka mõistusega !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 25.03.11 01:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Priit86
Ma olen täna laisk ning ei viitsi otsida, mis rehvid sul bolero'te peal olid, mis vastu käisid ? Ja need veljed samuti 17" ning mis mõõdus rehvidega ? Siis tean ise ka arvestada sellega .
Aga krdi ilusad on need veljed . Mõlgub mõttes enda tõllarattad ka välja vahetada muu vastu. Kuna Võru teedel võimatu sõita 40-se kõrgusega rehvidega .
Tsitaat:
Isegi su auto komplektne mootor mahub sinna ilusasti ära . :)

Priit86

Bolerod olid 255/40/R17, ikka mega laiad, ilma flantsita võimatu alla pressida ja keerata on ka väga kahtlane :D
Uued on 225/45/R17 ja näpp mahub ilusti püstaku ja rehvi vahele, ainult uutel võiks kaitserant ka olla, oleks väga bonks, aga ettevaatlikult saab hakkama. 235 hakkaks juba vist vastu käima, samas pole kindel kah. Avanti mahub tõesti palju pahna :)

Ahjaa selle keeramise asja peale tuli meelde, et kui kuskil parklas jukerdada siis millegipärast pole roolivõimu taga, vääna nagu belarussi rooli, no ikka maru raske, natuke pöördeid anda siis kohe rool kerge..Milles kala? Rv pump on vahetatud.

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.03.11 10:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Bolerod olid 255/40/R17, ikka mega laiad, ilma flantsita võimatu alla pressida ja keerata on ka väga kahtlane :D
Viga oli sul just selles, et tegu oli S6 velgedega mitte A4 omadega. S6 esipüstak on vähe laiem, ning selle kompenseerimiseks pidigi flantsidega mängima hakkama.

Et oleks raskem!
Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 25.03.11 10:25 Tsiteeri

Kui rooli keerad, kas siis võimendi undab ka? Mul oli kunagi sama asi, et hirmus raskeks läks rool keeramisel ning võimendi undas ka. Õli oli kõik kuhugi ära kadunud:o siiamaani on müstika, et kuhu see kadus. Lekkeid ei avastanud, panin õli normi ja peale seda pole enam sellist jama juhtunud.

Got ARB and nitrous?
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 25.03.11 21:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Viga oli sul just selles, et tegu oli S6 velgedega mitte A4 omadega. S6 esipüstak on vähe laiem, ning selle kompenseerimiseks pidigi flantsidega mängima hakkama.

Täpselt nii, tegu oligi S6 originaalidega.
A4 Bolero ET 35, S6 Bolero ET 40..vist oli nii :D

Remps - kusjuures undamist kuulda pole aga õlitaset pole tõesti veel kontrollinud, heidan asjale pilgu peale homme valges, ehk ongi asi selles ,et tase vaikselt miinimumis.

Ehk keegi teab mis on relee nr 203 ja kuhu käib? Tahaks vaadata mõnda releed üle, sest juhi istmesoojendus kah ei tööta ja signa peaks laskma ka kunde akna kinni.

Kas c4 koeravõrku ka pandi?

Sniper
huviline

Registreerunud 26.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 26.03.11 02:47 Tsiteeri

C4-l koeravõrk täiesti olemas. Kuskil kuulutuses jäi isegi silma ja sai ka kaalutud enda autole selle lisavarustuse ostmist, kuid sinnapaika ta hetkel jäi. Hinnaks oli ~20 ansipit.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.03.11 18:22 Tsiteeri

Sai siis tugivardad (stabika kondid) ära vahetatud mõlemad, polnud rasket midagi. Aga kiiksumine on alles, küll natukene vähem!! Ei olnudki asi tugivarrastes. Hoopis kiuksub mingi suur padi(diffri padi???) vähemalt tuleb sealt see..palju maksab selline vidin ja kas on reaalne ,et see kääksub-kiiksub? Üks kont oli siis pooleks, teine normaalne isegi. Järgmine nädal võtan siis klapikambrikaane tihendi ette..

http://www.upload.ee/thumb/1235125/DSC01663.jpg

http://www.upload.ee/thumb/1235131/DSC01665.jpg

http://www.upload.ee/thumb/1235141/kontpooleks.jpg

Ja padjakest paar pilti, suht kehvad pildid aga ehk keegi oskab öelda millega tegu;

http://www.upload.ee/thumb/1235145/padikene.jpg

http://www.upload.ee/thumb/1235146/padikene2.jpg

Sniper
huviline

Registreerunud 26.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 31.03.11 15:52 Tsiteeri

Minul käuksus ka taga. Tingitud oli see kulunud kalde reguleervarrastest (või paralleelvarras ... ei teagi selle täpset nime). Sai need ära vahetatud ja vaikus autos.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 31.03.11 16:02 Tsiteeri

See asi on tagadifri puks. See küll ei kägise.

12.301@181km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 31.03.11 18:56 Tsiteeri

Aga vardad olid korras, käis alles veermiku kontrollis..
Aga see kääksumine tuli täpselt sealt puksi juurest, täpselt sealt keskelt..aga veermiku kontrollis tuvastati, et parem tagumine õõtshoob on ka läbi..on vist selle nimetus. Et kas siis see võib kägiseda? Aga minu meelest ei tulnud hääled rataste juurest vaid just nimelt keskelt

Täna sai salongi ja põhjamatti koristatud sellise vahendiga nagu Super 10, mega puhtaks teeb ikka, jaemüügist seda muidugi ei leia.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 31.03.11 19:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Täna sai salongi ja põhjamatti koristatud sellise vahendiga nagu Super 10, mega puhtaks teeb ikka, jaemüügist seda muidugi ei leia.

Proovi ükskord sellist toodet või üldpuhastuse kontsentraati kõikvõimalike ja võimatute asjade kergemaks puhastamiseks kasvõi kõige lahjema lahusega ja sa ei taha seda gn** super 10't idiootlikult erilise lõhna ja puhastusomaduste poolest enam iial proovida :). Ma parem ei räägi, kui kuradi vastik omadus on plastil peale selle 10'ga puhastamist hakata tolmu külge kakkuma. Samuti saatsin pikale lainele kõiksugu selle G tähega algava carpet g... seeria jne. Mis muidugi alati abiks sellise riidest pindadega töö juures on korralik vett mitte kartev tolmuimeja :).

PS, mis tagasillas kriiksumist puudutab, siis mina pole c4 puhul kuulnud mitte ühestki muust puksist kriiksu kui ainult kaldehoobadest. Silla puksid pole iial mingit piuksu teinud ja ma olen neid ikka omajagu vahetanud difri puksidest rääkimata :). Tunne on küll alati olnud, et no kust see nüüd siis jälle tuleb, aga kui põhja all on kahekesi ära käidud, üks õõtsutab masinat ja teine hoiab kätt detailide vastas, siis need kääksupunnid on alati värina kätte tekitanud kui neid kinni hoida.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 31.03.11 19:23 Tsiteeri

Ma 10nega plasti ja armatuuri jne ei puhastanudki, selle jaoks mul eraldi vahend, aga need kohad kuhu lasin siis võttis ikka puhtaks küll ja kõik plekid mida tahtsin välja saada ka sain, vanaema kasutab seda asja igalpool ja mõtlesin, et proovin korra mida pagasniku matiga teeb ning lasin ka põhjamati üle ja tõesti väga puhtaks tegi, õnneks sai pilt kah tehtud, hiljem viskan üles. Kahjuks ei saanud pilti milline enne oli, aga vast saab hakkama. Lõhnata ta võiks tiba paremini küll, aga ma ise juba harjunud :D Kasutatud sai ka lahjat lahust nii ,et mitte kõige karmim kompott, aga nagu mainisin siis välja sai kõik.

Infot siit;
http://distribuutor-timo.pri.ee/super10.php

/Kas need kaldehoovad on need vardad mille ühte otsa kinnitub see samune stabika liigendi mis vahetasin? Me @ alles õppimas quattro tagasilla ehitust.

/Ahjaa juhi istmesoojendus ka töötab nüüd, ainult kuradi kaua läheb soojaks - korras ja läheb ilusti soojaks :D

KsenoonE

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.11 17:07 Tsiteeri

Sai siis paar pilti tehtud

http://www.upload.ee/thumb/1244325/P4030036.JPG

http://www.upload.ee/thumb/1244335/P4030052.JPG

http://www.upload.ee/thumb/1244349/P4030053.JPG

http://www.upload.ee/thumb/1244352/P4030054.JPG

Hetkel tahavad siis need stabika vardad vahetust, mis kääksuvad. Ja siis on plaanis veel natuke hoolet teha.

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.11 17:21 Tsiteeri

Esimene pilt tuletab meelde, et peaks ka enda masinale porilapakad külge panema. Sobivad päris kenasti.

Et oleks raskem!
simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.11 17:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Esimene pilt tuletab meelde, et peaks ka enda masinale porilapakad külge panema. Sobivad päris kenasti.

Ja kevad ju ka:)

Lehekülgi:  1  ..  4  5  6  7  8  ..  18
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 30.0% - SQL: 70.0%]