Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  4  5  6  7  8  9
Autor:
Pealkiri: Audi 80 Competition Quattro 2.0 16V - 1994 - rinks (Vastuseid: 220 | Vaatamisi: 55043)
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'

postitati 16.08.11 17:03 Tsiteeri

Nägin siis ka täna selle auto ära Heltermaa sadamas. Täitsa kena, aga mulle tundus, et punaste tuledega näeks see auto veelgi parem välja. Nimelt uurisin sinu ja enda autot(seisin su kõrval reas selle punase sigla taga) veits eemalt ja minu arvates on punased tuled nagu musta auto jaoks loodud ning mustad tuled sobiks just rohkem punasele, oran˛ile ja kollasele autole, aga see siiski vaid minu arvamus sellest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rinks
huviline

Registreerunud 01.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 16.08.11 19:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: j2mis
Sai ka siis täna Hiiumaal oma silmaga seda Competitionit nähtud. Ila hakkas suisa tilkuma. Hea kui selliseid autosid hoitakse ja korrastatakse mitte ära ei rullnokastatta, kuna compe suht väheks jäänud. ;)
Ringo edu sulle masina töös hoidmisel ;)

Tänud. Kindlasti kavatsen auto töös hoida.
Kuigi väga palju on veel teha, loodan et isu otsa ei saa ja ehk kunagi saab ta valmis kah:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rinks
huviline

Registreerunud 01.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 16.08.11 19:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: aivo82
Tsitaat:
Algselt postitas: mokits
Vinks vonks pill oli ;) Eile sai just arutatud veidike, et sul 2.2T 20v aiste vahele ja ongi s2 sedaan olemas :D

Nii lihtne see asi ikka ei ole. Selle auto puhul on kõige reaalsem 1.8T sinna vahele panna, et vähe värskemaid hobuseid saada.

2.2T niisama vahele pannes ilmselt kast ja differ eriti kaua ei kesta ning selle 2.2T vahele saamiseks tuleb ikka päris suur töö ära teha. Kokkuvõttes oleks odavam auto maha müüa ja S2 osta. Sedaani ilmselt ei leia nii lihtsalt aga kupeesid on juba täitsa mõistliku hinnaga pakkuda.

Mingit 2.2T ega 1.8T sinna vahele ei lähe. Igatahes mitte niikaua kui see auto minu käes on. Kuna tegemist on Competition'iga siis eelistaksin jätta selle auto oma koosluselt ikka originaalseks. (2.0 DOHC)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rinks
huviline

Registreerunud 01.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 16.08.11 19:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: weiks
Nägin siis ka täna selle auto ära Heltermaa sadamas. Täitsa kena, aga mulle tundus, et punaste tuledega näeks see auto veelgi parem välja. Nimelt uurisin sinu ja enda autot(seisin su kõrval reas selle punase sigla taga) veits eemalt ja minu arvates on punased tuled nagu musta auto jaoks loodud ning mustad tuled sobiks just rohkem punasele, oran˛ile ja kollasele autole, aga see siiski vaid minu arvamus sellest.

Punased tuled sobivad tõesti musta autoga hästi kokku, kuid ise olen ära tüdinenud sellisest tüüpilisest B4 tagumikust. Ning mustad tuled saidki sinna pandud just sellepärast, et erineda hallist massist. Punaste tulede puhul meeldiks kui oleks B4'le olemas sarnase lahendusega tagatulede paneel nagu audi 90'l või cabriol:

http://img6.imagebanana.com/img/gyeom5jv/thumb/3663821882_b80f888868.jpg

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 16.08.11 21:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rinks
Mingit 2.2T ega 1.8T sinna vahele ei lähe. Igatahes mitte niikaua kui see auto minu käes on. Kuna tegemist on Competition'iga siis eelistaksin jätta selle auto oma koosluselt ikka originaalseks. (2.0 DOHC)
Auto ninas idanev märk jättis mulle küll mulje tagasihoidlikust soovist sinna mõni vähe käredam mootor vahele panna:P

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'

postitati 18.08.11 06:36 Tsiteeri

Tsitaat:

Punased tuled sobivad tõesti musta autoga hästi kokku, kuid ise olen ära tüdinenud sellisest tüüpilisest B4 tagumikust. Ning mustad tuled saidki sinna pandud just sellepärast, et erineda hallist massist. Punaste tulede puhul meeldiks kui oleks B4'le olemas sarnase lahendusega tagatulede paneel nagu audi 90'l või cabriol:

http://img6.imagebanana.com/img/gyeom5jv/thumb/3663821882_b80f888868.jpg

See jah kahtlane, et omal ajal isegi S2 sedaani jaoks mingit paneeli tehase poolt välja ei treitud. Endal ka üks kuri plaan, kuidas hallist massist erineda ning googli otsingu tulemusena avastasin, et keegi polegi varem selle mõtte peale tulnud. Igatahes eile sain selle projekti jaoks ka juba tuled kätte ning nüüd oleks vaja veel veits pagassi luuki lõigata tulede tagant(väljast ei jää midagi näha, et moditud) ning siis saab juba need tavalised tuled uute vastu vahetada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rinks
huviline

Registreerunud 01.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.11 15:59 Tsiteeri

Tere,

Kuna endiselt elektroonika probleemid selle autoga jätkuvad siis, küsiks siin natuke elektroonika kohta. Läks kärssama(lühisesse) siis armatuur juhi jalge juures pruun juhe kollase triibuga. Ehk keegi oskab öelda, milleks see juhe on ja kuhu see peab minema. Juhtus see peale seda, kui ühendasin järgi el. akende juhtploki. Kas tõesti on seda võimalik valesti kuidagi sinna panna?
Peale natuke uurimist ja harutamist proovisin uuesti el.akende juhtploki sisse panna - kõik toimis, katsusin juhtmeid, et ega miski kuumaks ei lähe. Niisis, sai proovitud auto käima panna, käima läheb, tuled põlevad. Ainus mis ei tööta on maki kõlarid. Mitte üksi kõlar ei tööta. Kui makk käima panna siis kostub hetkeks kõlaritest krabinat või mingisugust kahtlast heli. Lisan siia siis pildi ka. Pildil punasega tähistatud probleemne juhe(võib-olla on neid veel, ei ole aega olnud rohkem uurida).
http://img6.imagebanana.com/img/5jb5gqza/thumb/elktroonika.jpg

Või teab keegi kust mõne korraliku elektriskeemi saaks?

egert57
huviline

Registreerunud 26.11.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 q, w passat, rover 420

postitati 20.09.11 17:50 Tsiteeri

Sul võib olla mõni kõlar ka lühises ja sellega on makil lõppukivi ära "söönud" kui mitte siis kontrolli kõlarite juhtmestik nii uste küljest, kui ka maki tagant - äkki ei ole veel makk lõpetanud oma töö.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sibidisah
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.11.11 15:53 Tsiteeri

Kas härra politseinik pole sind kiusanud xenonite pärast? Küsin kuna pplaan omal ka luupidesse xenon panna.

Tsitaat:
Ahjaa, jäi ju mainimatta otsus.
Ette läksid siis heledamd. Luupides siis ka xenon 4300K

http://img6.imagebanana.com/img/s33859bx/thumb/DSC_6855.JPG http://img6.imagebanana.com/img/fdhzg6hd/thumb/DSC_6864.JPG

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: S2, 90q 20vt

postitati 26.11.11 16:36 Tsiteeri

Kui sul on reaalselt luubid ees ning nad on korralikult reguleeritud ja vast kõige valgemad pirnid ehk 4300k?
Siis ei tohiks probleeme tekkida, muidugi kui pesurid ka oleks siis vast ei tohiks üldse mingit jama tulla ainult kui ülevaatusel, kuna xenoni märgistusega luupe küll on aga ei tea mis aastast seda autodele külge pookima hakkati, ilmselt rs2/uuema s2 omanikud foorumis oskaks sellele kindlasti vastata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sibidisah
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.11.11 17:10 Tsiteeri

Reaalselt nad on mul olemas aga ees veel ei ole kuna mõtlen kas osta replica stange või siis coupe originaal ning kui ma lasen enne xenoni paigaldamist paika regullida tuled siis on ok? :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 26.11.11 17:15 Tsiteeri

Paljud sõidavad oma kolmeste e36'ga ringi xenonid sees. Osad on vahele jäänud mõni paneb juba 2 aastat, ei mingit probleemi. See luup petab nii palju ära ja kui ta näkku ei näita ei ole hullu vast midagi aga eks see ole risk mida tuleb tugevalt üle mõelda, kui just kordus ülevaatuste eest ei taha maksta aga luup tuli pidi ilma xenonita ikka suht seasilm olema, lähituli siis ma mõtlen.

Vahur102
huviline

Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 competition & A4 1.9 tdi

postitati 27.11.11 08:55 Tsiteeri

Mina panen neljandat aastat xenon 4300 ilusti regullitud, ment pole siiamaani kobisend(ptui,ptui,ptui):D
Pole muidugi väga provotseerinud ka.

rinks
huviline

Registreerunud 01.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 13.12.11 21:48 Tsiteeri

Sai siin millalgi Audil kaalikas maha võetud. Ära sai tehtud kaane puhastus, klappide sooveldamine ja poleerimine, uued klappisääre tihendid, uued väljalaske kollektori tihendid ja poldid, uus klapikambri kaane tihend, uus plokikaane tihend.

Pildimaterjal (kahjuks vähe)
http://img7.imagebanana.com/img/ibwpgrh2/thumb/DSCF60422.jpg http://img7.imagebanana.com/img/egxns6lg/thumb/DSCF6050.JPG http://img6.imagebanana.com/img/f0evyjof/thumb/DSCF6052.JPG http://img6.imagebanana.com/img/1320pyom/thumb/DSCF60521.jpg http://img7.imagebanana.com/img/w27w47b2/thumb/DSCF6075.JPG

Endiselt otsin:
* Esimest stanget
* Esimesi stange iluvõresi
* Treseri juhipoolset tagatuld (või komplekti)
* Detaile ninas mis suunavad õhku (esimese kunde poolse tule juures)

Kui kellegil on soodsalt pakkuda 205/55/R16 talverehve - andke teada.

rinks
huviline

Registreerunud 01.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.11 20:21 Tsiteeri

Sai siis oma sünnipäeva puhul lubatud Audile mõned uued vidinad. Eks näis millal aega, et külge kruvida.

http://img6.imagebanana.com/img/fdwc7nzv/thumb/DSC_9808.JPG http://img6.imagebanana.com/img/s8mx6msx/thumb/DSC_9806.JPG

Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.11 20:31 Tsiteeri

Pesurid on siis tavalised b3/b4 omad nagu ma pildilt aru saan? Voolikud ja muu kama aretad ise vist jah?

rinks
huviline

Registreerunud 01.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.11 21:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kiku
Pesurid on siis tavalised b3/b4 omad nagu ma pildilt aru saan? Voolikud ja muu kama aretad ise vist jah?

Just täpselt. Pesurid B3 pealt. Muu jama aretan ise :)

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.12.11 00:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Pump ja suurem paak on ka ikka olemas?

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.12.11 06:55 Tsiteeri

Tsitaat:

Siis ma näen vähemalt ära kuidas sa mõtled välja lahenduse sobitamaks B3 pesurid uuemate stangede külge. Asi selles, et B3 ja B4 pesuritel on alumine serv totaalselt erineva kujuga ning ainuke lahendus mis mulle pähe tuli oli stanget lõigata pesurite järgi sobivaks. Aga vb on lõuaga stange külge neid lihtsam panna kui tavalise B4 stange külge nagu mul on.

Kui nüüd saladus pole, siis miks praeguse võre tavalise vastu välja vahetad?

rinks
huviline

Registreerunud 01.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 22.12.11 18:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: weiks
Tsitaat:

Siis ma näen vähemalt ära kuidas sa mõtled välja lahenduse sobitamaks B3 pesurid uuemate stangede külge. Asi selles, et B3 ja B4 pesuritel on alumine serv totaalselt erineva kujuga ning ainuke lahendus mis mulle pähe tuli oli stanget lõigata pesurite järgi sobivaks. Aga vb on lõuaga stange külge neid lihtsam panna kui tavalise B4 stange külge nagu mul on.

Kui nüüd saladus pole, siis miks praeguse võre tavalise vastu välja vahetad?

Lõikasin täna pesurite jaoks augud. Pesurid istuvad enamvähem ilusti peale kah. Alla poole jääb pisike vahe vahele, kuid see ei ole mulle probleemiks, selle saab lihtsa vaevaga lahendada. Nüüd peab mõtlema kuidas pesurid stange külge kinnitada.
Pildimaterjal:
http://img6.imagebanana.com/img/2i7og9y7/thumb/DSC_9811.JPG http://img6.imagebanana.com/img/xwhx084u/thumb/DSC_9817.JPG http://img6.imagebanana.com/img/mxgtin7s/thumb/DSC_9820.JPG

Ja miks praeguse võre tavalise vastu välja vahetan? Sest praegune võre on liimitud kapoti külge eelmise, või üleelmise, või kes teab millise omaniku poolt. Lisaks on ta üsna katki. Juba alguses oli plaanis see kas ära parandada või uus muretseda.
Pildimaterjal:
http://img6.imagebanana.com/img/evgxuwg0/thumb/DSC_9822.JPG http://img6.imagebanana.com/img/5w6t8myc/thumb/DSC_9823.JPG http://img6.imagebanana.com/img/hrbr0e86/thumb/DSC_9824.JPG http://img6.imagebanana.com/img/2ta33puv/thumb/DSC_9825.JPG

rinks
huviline

Registreerunud 01.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 22.12.11 18:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Tsitaat:
Pump ja suurem paak on ka ikka olemas?

Pole peale pesurite hetkel rohkem midagi. Suuremat paaki ei tule. Teist pumpa pole ja ei tea millal või kas üldse tuleb. Võib-olla panen tuledepesurid ja tuuleklaasipesurid ühe ja sama pumba alt, kui kannatab. Aga midagi kindlat veel ei ütle.

weiks
huviline

Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.12.11 19:13 Tsiteeri

Piltide järgi paistab, et väga kobedalt jäid nad selle lõuaga stange külge, aga see-eest pead kinnitustega vaeva nägema. Mul just vastupidi, et kinnituste kohad olemas tänu praegustele B4 pesuritele, aga vaja need B3 pesurid ise kuidagi normaalselt sinna sobitada.

Ma mõtlesin kogu aeg, et see võre mis küljes on RS2-e oma, aga viimastelt piltidelt nüüd siis näha, millega tegu. Paistab olevat mingi suuremat sorti leiutis :D

Vahur102
huviline

Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 competition & A4 1.9 tdi

postitati 22.12.11 20:14 Tsiteeri

Minuteada tahab tuledepesur ikka vähe rängemat survet saada et tast kasu oleks ja kindlasti tuleks panna eraldi lüliti sest valgel ajal sitase ilmaga rekka taga tiksudes tõmbab paagi ikka suht ruttu kuivaks.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 22.12.11 20:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Pole peale pesurite hetkel rohkem midagi. Suuremat paaki ei tule. Teist pumpa pole ja ei tea millal või kas üldse tuleb. Võib-olla panen tuledepesurid ja tuuleklaasipesurid ühe ja sama pumba alt, kui kannatab. Aga midagi kindlat veel ei ütle.

Aga tuledel ju kojamehi pole, siis peaks ikka survepesu olema, nagu originaalis, selleks ka eraldi pump, muidu löristad lihtsalt tuledele. Samas muidugi parem vist kui mitte midagi:P

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.11 01:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Aga tuledel ju kojamehi pole, siis peaks ikka survepesu olema, nagu originaalis, selleks ka eraldi pump, muidu löristad lihtsalt tuledele. Samas muidugi parem vist kui mitte midagi:P
Just seda ma mõtlesingi, kuna tuledel on survepesu siis lihtne tuledele kusemine ei pruugi midagi teha. Võrreldes lihtsalt veekasutust, siis tulepesurid kulutavad tänu survele tublisti 3-5x rohkem vett sama töö jooksul, tavaline klaasipesu pump ei suuda sul elusees seda välja pritsida.

Et oleks raskem!
 Lehekülgi:  1  ..  4  5  6  7  8  9
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 23.1% - SQL: 76.9%]