Lehekülgi: 1 .. 4 5 6 7 8 9 |
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 16.08.11 17:03
|
|
|
Nägin siis ka täna selle auto ära Heltermaa sadamas. Täitsa kena, aga mulle tundus, et punaste tuledega näeks see auto veelgi parem välja. Nimelt
uurisin sinu ja enda autot(seisin su kõrval reas selle punase sigla taga) veits eemalt ja minu arvates on punased tuled nagu musta auto jaoks loodud
ning mustad tuled sobiks just rohkem punasele, oran˛ile ja kollasele autole, aga see siiski vaid minu arvamus sellest.
|
|
|
rinks
huviline
Registreerunud 01.03.09
Kasutaja on eemal
|
|
rinks
huviline
Registreerunud 01.03.09
Kasutaja on eemal
|
|
rinks
huviline
Registreerunud 01.03.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.08.11 19:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: weiks
Nägin siis ka täna selle auto ära Heltermaa sadamas. Täitsa kena, aga mulle tundus, et punaste tuledega näeks see auto veelgi parem välja. Nimelt
uurisin sinu ja enda autot(seisin su kõrval reas selle punase sigla taga) veits eemalt ja minu arvates on punased tuled nagu musta auto jaoks loodud
ning mustad tuled sobiks just rohkem punasele, oran˛ile ja kollasele autole, aga see siiski vaid minu arvamus sellest. |
Punased tuled sobivad tõesti musta autoga hästi kokku, kuid ise olen ära tüdinenud sellisest tüüpilisest B4 tagumikust. Ning mustad tuled saidki sinna
pandud just sellepärast, et erineda hallist massist. Punaste tulede puhul meeldiks kui oleks B4'le olemas sarnase lahendusega tagatulede paneel nagu
audi 90'l või cabriol:
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 16.08.11 21:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rinks
Mingit 2.2T ega 1.8T sinna vahele ei lähe. Igatahes mitte niikaua kui see auto minu käes on. Kuna tegemist on Competition'iga siis eelistaksin jätta
selle auto oma koosluselt ikka originaalseks. (2.0 DOHC) | Auto ninas idanev märk jättis mulle küll mulje tagasihoidlikust soovist
sinna mõni vähe käredam mootor vahele panna
Et oleks raskem!
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 18.08.11 06:36
|
|
|
Punased tuled sobivad tõesti musta autoga hästi kokku, kuid ise olen ära tüdinenud sellisest tüüpilisest B4 tagumikust. Ning mustad tuled saidki sinna
pandud just sellepärast, et erineda hallist massist. Punaste tulede puhul meeldiks kui oleks B4'le olemas sarnase lahendusega tagatulede paneel nagu
audi 90'l või cabriol:
|
See jah kahtlane, et omal ajal isegi S2 sedaani jaoks mingit paneeli tehase poolt välja ei treitud. Endal ka üks kuri plaan, kuidas hallist massist
erineda ning googli otsingu tulemusena avastasin, et keegi polegi varem selle mõtte peale tulnud. Igatahes eile sain selle projekti jaoks ka juba
tuled kätte ning nüüd oleks vaja veel veits pagassi luuki lõigata tulede tagant(väljast ei jää midagi näha, et moditud) ning siis saab juba need
tavalised tuled uute vastu vahetada.
|
|
|
rinks
huviline
Registreerunud 01.03.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.09.11 15:59
|
|
|
Tere,
Kuna endiselt elektroonika probleemid selle autoga jätkuvad siis, küsiks siin natuke elektroonika kohta. Läks kärssama(lühisesse) siis armatuur juhi
jalge juures pruun juhe kollase triibuga. Ehk keegi oskab öelda, milleks see juhe on ja kuhu see peab minema. Juhtus see peale seda, kui ühendasin
järgi el. akende juhtploki. Kas tõesti on seda võimalik valesti kuidagi sinna panna?
Peale natuke uurimist ja harutamist proovisin uuesti el.akende juhtploki sisse panna - kõik toimis, katsusin juhtmeid, et ega miski kuumaks ei lähe.
Niisis, sai proovitud auto käima panna, käima läheb, tuled põlevad. Ainus mis ei tööta on maki kõlarid. Mitte üksi kõlar ei tööta. Kui makk käima
panna siis kostub hetkeks kõlaritest krabinat või mingisugust kahtlast heli. Lisan siia siis pildi ka. Pildil punasega tähistatud probleemne
juhe(võib-olla on neid veel, ei ole aega olnud rohkem uurida).
Või teab keegi kust mõne korraliku elektriskeemi saaks?
|
|
|
|
egert57
huviline
Registreerunud 26.11.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 q, w passat, rover 420
|
postitati 20.09.11 17:50
|
|
|
Sul võib olla mõni kõlar ka lühises ja sellega on makil lõppukivi ära "söönud" kui mitte siis kontrolli kõlarite juhtmestik nii uste küljest, kui ka
maki tagant - äkki ei ole veel makk lõpetanud oma töö.
|
|
|
sibidisah
huviline
Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.11.11 15:53
|
|
|
Kas härra politseinik pole sind kiusanud xenonite pärast? Küsin kuna pplaan omal ka luupidesse xenon panna.
Ahjaa, jäi ju mainimatta otsus.
Ette läksid siis heledamd. Luupides siis ka xenon 4300K
|
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 26.11.11 16:36
|
|
|
Kui sul on reaalselt luubid ees ning nad on korralikult reguleeritud ja vast kõige valgemad pirnid ehk 4300k?
Siis ei tohiks probleeme tekkida, muidugi kui pesurid ka oleks siis vast ei tohiks üldse mingit jama tulla ainult kui ülevaatusel, kuna xenoni
märgistusega luupe küll on aga ei tea mis aastast seda autodele külge pookima hakkati, ilmselt rs2/uuema s2 omanikud foorumis oskaks sellele kindlasti
vastata.
|
|
|
sibidisah
huviline
Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.11.11 17:10
|
|
|
Reaalselt nad on mul olemas aga ees veel ei ole kuna mõtlen kas osta replica stange või siis coupe originaal ning kui ma lasen enne xenoni
paigaldamist paika regullida tuled siis on ok?
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.11.11 17:15
|
|
|
Paljud sõidavad oma kolmeste e36'ga ringi xenonid sees. Osad on vahele jäänud mõni paneb juba 2 aastat, ei mingit probleemi. See luup petab nii palju
ära ja kui ta näkku ei näita ei ole hullu vast midagi aga eks see ole risk mida tuleb tugevalt üle mõelda, kui just kordus ülevaatuste eest ei taha
maksta aga luup tuli pidi ilma xenonita ikka suht seasilm olema, lähituli siis ma mõtlen.
|
|
|
Vahur102
huviline
Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 competition & A4 1.9 tdi
|
postitati 27.11.11 08:55
|
|
|
Mina panen neljandat aastat xenon 4300 ilusti regullitud, ment pole siiamaani kobisend(ptui,ptui,ptui)
Pole muidugi väga provotseerinud ka.
|
|
|
rinks
huviline
Registreerunud 01.03.09
Kasutaja on eemal
|
|
rinks
huviline
Registreerunud 01.03.09
Kasutaja on eemal
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.12.11 20:31
|
|
|
Pesurid on siis tavalised b3/b4 omad nagu ma pildilt aru saan? Voolikud ja muu kama aretad ise vist jah?
|
|
|
rinks
huviline
Registreerunud 01.03.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.12.11 21:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kiku
Pesurid on siis tavalised b3/b4 omad nagu ma pildilt aru saan? Voolikud ja muu kama aretad ise vist jah? |
Just täpselt. Pesurid B3 pealt. Muu jama aretan ise
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.12.11 00:11
|
|
|
Just täpselt. Pesurid B3 pealt. Muu jama aretan ise | Pump
ja suurem paak on ka ikka olemas?
Et oleks raskem!
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.12.11 06:55
|
|
|
Just täpselt. Pesurid B3 pealt. Muu jama aretan ise |
Siis ma näen vähemalt ära kuidas sa mõtled välja lahenduse sobitamaks B3 pesurid uuemate stangede külge. Asi selles, et B3 ja B4 pesuritel on alumine
serv totaalselt erineva kujuga ning ainuke lahendus mis mulle pähe tuli oli stanget lõigata pesurite järgi sobivaks. Aga vb on lõuaga stange külge
neid lihtsam panna kui tavalise B4 stange külge nagu mul on.
Kui nüüd saladus pole, siis miks praeguse võre tavalise vastu välja vahetad?
|
|
|
rinks
huviline
Registreerunud 01.03.09
Kasutaja on eemal
|
|
rinks
huviline
Registreerunud 01.03.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.12.11 18:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
Just täpselt. Pesurid B3 pealt. Muu jama aretan ise | Pump
ja suurem paak on ka ikka olemas? |
Pole peale pesurite hetkel rohkem midagi. Suuremat paaki ei tule. Teist pumpa pole ja ei tea millal või kas üldse tuleb. Võib-olla panen tuledepesurid
ja tuuleklaasipesurid ühe ja sama pumba alt, kui kannatab. Aga midagi kindlat veel ei ütle.
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.12.11 19:13
|
|
|
Piltide järgi paistab, et väga kobedalt jäid nad selle lõuaga stange külge, aga see-eest pead kinnitustega vaeva nägema. Mul just vastupidi, et
kinnituste kohad olemas tänu praegustele B4 pesuritele, aga vaja need B3 pesurid ise kuidagi normaalselt sinna sobitada.
Ma mõtlesin kogu aeg, et see võre mis küljes on RS2-e oma, aga viimastelt piltidelt nüüd siis näha, millega tegu. Paistab olevat mingi suuremat sorti
leiutis
|
|
|
Vahur102
huviline
Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 competition & A4 1.9 tdi
|
postitati 22.12.11 20:14
|
|
|
Minuteada tahab tuledepesur ikka vähe rängemat survet saada et tast kasu oleks ja kindlasti tuleks panna eraldi lüliti sest valgel ajal sitase ilmaga
rekka taga tiksudes tõmbab paagi ikka suht ruttu kuivaks.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 22.12.11 20:15
|
|
|
Pole peale pesurite hetkel rohkem midagi. Suuremat paaki ei tule. Teist pumpa pole ja ei tea millal või kas üldse tuleb. Võib-olla panen tuledepesurid
ja tuuleklaasipesurid ühe ja sama pumba alt, kui kannatab. Aga midagi kindlat veel ei ütle. |
Aga tuledel ju kojamehi pole, siis peaks ikka survepesu olema, nagu originaalis, selleks ka eraldi pump, muidu löristad lihtsalt tuledele. Samas
muidugi parem vist kui mitte midagi
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.12.11 01:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Aga tuledel ju kojamehi pole, siis peaks ikka survepesu olema, nagu originaalis, selleks ka eraldi pump, muidu löristad lihtsalt tuledele. Samas
muidugi parem vist kui mitte midagi | Just seda ma
mõtlesingi, kuna tuledel on survepesu siis lihtne tuledele kusemine ei pruugi midagi teha. Võrreldes lihtsalt veekasutust, siis tulepesurid kulutavad
tänu survele tublisti 3-5x rohkem vett sama töö jooksul, tavaline klaasipesu pump ei suuda sul elusees seda välja pritsida.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 4 5 6 7 8 9 |