Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  4  5  6  7  8  ..  12
Autor:
Pealkiri: 2003-... Uute autode mured. (Vastuseid: 280 | Vaatamisi: 44071)
rrongas
huviline

Registreerunud 07.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 2.0TDI Multitronic 2006a

postitati 31.03.10 15:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rrongas
õhuvooluregull nupp, millel 5 asendit - aknale, üles ja alla, alla ning AUTO ja veel üks mingi ristküliku moodi moodustis mis see tähendab? Veel mis asi on ECON kas see peaks kondi välja lülitama? Tegelikult on veel paar asja.

1. Seal samas õhuregullnupu ning ventilaatori nupu vahel on mingi punane lambike, mille jaoks?
2. Juhipoolse ukse sees, kus esiküljeakna tarvis tuulutusribid on ka üks väike punane lambike, kas see peaks olema signalisatsiooni oma? Asi segane, sest müüja väitis et signat pole ning lasin lisaks paigaldada. Ehk keegi teab kas sellisel autol Saksas peaks signa standardis juba olema?

tuleks oma nuppude/tulukeste teema juurde tagasi, ehk keegi seletaks selle värgi lahti, voi äkki on kellelgi Audi A6 2005-2008 ingliskeelset manuali

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
diselist
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 14.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.10 17:15 Tsiteeri

Räägin ka siis oma asjast,kiitsin siin enne et hea ja ei lagune.Auto siis Flamekos sees.Algas siis see asi tglt ammu,100000km s.t. kohe pärast garantii lõppu hakkas tulema mootorisse väike kahin,arvasin et eks 120tuh hoolduses näeb mis viga ,et nagunii mingid rullikud vms.lihtne asi.Jõudis aeg kätte käisin Forssis lasin rihmad asjad rullid veepumba ära vahetada,kahin ikka sees.Ei tea keegi midagi.sõitsin siis veel pool aastat läks hullemaks vaikselt kuni 150 000 juures läks hulluks asi ära,hakkas kõrisema juba, Just külmalt,soojast ikka vana kahin.Mõtlesin et aitab ,läheb midagi varsti laiali.Et viin seekord Flamekosse vaatab mis need arvavad.Rääkisin oma loo ära .Eest asjad kõik korras,üks rull vist juba oli veits imelik ,vahetasid ära.Ikka kahin sees .Siis nad juba pakkusid et võimalik et õli pumba ajami keti pingutus tald äkki õhtal,Ja nii oligi .Tald ,kett.mingi hammikas,õli pump ise, õhtal.Olen sõitnud ainult Castroli ja Audi orig.õliga mis sellele autole ette näeb.Õli vahetatud kogu aeg 10000-15000 vahel.Suht kusine värk.auto spidonäit on orig.ei ole korrigeeritud.Rootsist tulnud auto ja mina ostsin siis oi 50000km sõitnud.Aga loodan Audihooldus.ee tublidele meestele et saan äkki nüüd mõneks ajaks korda:).

rrongas
huviline

Registreerunud 07.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.10 17:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
õhuvooluregull nupp, millel 5 asendit - aknale, üles ja alla, alla ning AUTO ja veel üks mingi ristküliku moodi moodustis mis see tähendab? Veel mis asi on ECON kas see peaks kondi välja lülitama? Tegelikult on veel paar asja.

1. Seal samas õhuregullnupu ning ventilaatori nupu vahel on mingi punane lambike, mille jaoks?
2. Juhipoolse ukse sees, kus esiküljeakna tarvis tuulutusribid on ka üks väike punane lambike, kas see peaks olema signalisatsiooni oma? Asi segane, sest müüja väitis et signat pole ning lasin lisaks paigaldada. Ehk keegi teab kas sellisel autol Saksas peaks signa standardis juba olema?

tuleks oma nuppude/tulukeste teema juurde tagasi, ehk keegi seletaks selle värgi lahti, voi äkki on kellelgi Audi A6 2005-2008 ingliskeelset manuali

ja leidsingi oma rumalatele küsimustele ise vastused, selle sama CD pealt mis raamatuga kaasas ja mida ma pidasin ainult MMI manualiks.

rrongas
huviline

Registreerunud 07.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.10 17:51 Tsiteeri

diselist ära hirmuta, mul sama mootoriga ja 170000 hakkab täis saama. Nii laias laastus palju see värk Sul maksma läheb?

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.10 18:12 Tsiteeri

Nägin kah korra seda õlipumpa ja kui ei eksi siis oli seal midagi ära murdunud.

Ja kui nüüd jälle ei eksi siis läheb nüüd sisse uuem variant, ehk parandatud versioon. Kindlasti mingitele 2,0 diisel mootoritel vähemalt nii oli. Kui soovid täpsemalt teada siis anna mulle homme märku ja uurin järgi.

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 06.04.10 18:12 Tsiteeri

Kas mitte samast teemast (2.0TDI):
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=55432

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
diselist

Registreerunud 14.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.10 18:22 Tsiteeri

:) Lootsin ka et Audi oma uuemate mudelitega tõstis ka kvaliteeti aga no ei tea,vb.olla mulle juhtunud selline eksemplar.Eks ma annan teada mis maksma läheb ,tõenäoliselt 12-13dal peaks teada saama mis läheb,sest jupid vaja tellida saksast ,kohapeal ei ole.s.t kellelgi pole vaja läinud.Flamekost öeldi et esmakordne selline asi nende ajaloos.Mõtlesin et uurin Revalist ka.Ostes just soovitati seda mootorit,eks see V6 diisel on inimesed hellaks teinud.2,5 V6 kutsutakse mõnel pool Hitleri kättemaksuks.Uus 3,0 pidi juba päris hea olema.Tean inimest kes on 400 000km maha uhanud sellisega ja kiidab taevani.Rooli latt läks nüüd esimese suurema asjana.Tundub et kõik oleneb krt.teab millest.

diselist

Registreerunud 14.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.10 18:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rocket
Kas mitte samast teemast (2.0TDI):
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=55432

Jah uurisin selle kohta küll kunagi aga siis endal veel seda muret ei olnud aga nagu saatanast kisub jah sinna kanti :):):)

diselist

Registreerunud 14.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.10 18:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: juks11
Nägin kah korra seda õlipumpa ja kui ei eksi siis oli seal midagi ära murdunud.

Ja kui nüüd jälle ei eksi siis läheb nüüd sisse uuem variant, ehk parandatud versioon. Kindlasti mingitele 2,0 diisel mootoritel vähemalt nii oli. Kui soovid täpsemalt teada siis anna mulle homme märku ja uurin järgi.
Kas see üldnumber mis seal Sul kodukal on Su enda nr.ma mõtlen mob.

vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Auditu

postitati 06.04.10 18:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: diselist
:) Lootsin ka et Audi oma uuemate mudelitega tõstis ka kvaliteeti aga no ei tea,vb.olla mulle juhtunud selline eksemplar.Eks ma annan teada mis maksma läheb ,tõenäoliselt 12-13dal peaks teada saama mis läheb,sest jupid vaja tellida saksast ,kohapeal ei ole.s.t kellelgi pole vaja läinud.Flamekost öeldi et esmakordne selline asi nende ajaloos.Mõtlesin et uurin Revalist ka.Ostes just soovitati seda mootorit,eks see V6 diisel on inimesed hellaks teinud.2,5 V6 kutsutakse mõnel pool Hitleri kättemaksuks.Uus 3,0 pidi juba päris hea olema.Tean inimest kes on 400 000km maha uhanud sellisega ja kiidab taevani.Rooli latt läks nüüd esimese suurema asjana.Tundub et kõik oleneb krt.teab millest.

Mul ka mootoris miljon kõrvalist häält, ei taha mõelagi...............ma räägin, saast on see kolmene diisel.......kannatajaid tuleb ja ma arvan, et palju siin paari aastaga.....

Ei taha norida, aga tere tulemast "klubisse" :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
diselist

Registreerunud 14.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 06.04.10 18:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vedru
Tsitaat:

Mul ka mootoris miljon kõrvalist häält, ei taha mõelagi...............ma räägin, saast on see kolmene diisel.......kannatajaid tuleb ja ma arvan, et palju siin paari aastaga.....

Jah,klubi võib sellisel juhul suureks paisuda:):):) jama see ,kui kõvasti sisse investeerid siis nagu juba oma laps ,kahju loobuda.Riisikate omanikud sõidavad ja naeravad ,mis sest et ukse kinni tõmmates plekikõll käib,aga ei pea remontima.

Urmet24
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: a4 avant b8

postitati 06.04.10 18:55 Tsiteeri

See nüüd offtopic aga Toyota diislite omanikud teavad väga hästi mis remont on ;)
pihustid ja pumbad väga minev kaup

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Auditu

postitati 06.04.10 19:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: vedru
Tsitaat:

Jah,klubi võib sellisel juhul suureks paisuda:):):) jama see ,kui kõvasti sisse investeerid siis nagu juba oma laps ,kahju loobuda.Riisikate omanikud sõidavad ja naeravad ,mis sest et ukse kinni tõmmates plekikõll käib,aga ei pea remontima.

Jaa, neist summadest ei taha rääkidagi.....

Mikkc
huviline

Registreerunud 25.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 9-3 Aero, 80 2.3q

postitati 08.04.10 20:30 Tsiteeri

diselist

Registreerunud 14.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 18.04.10 16:59 Tsiteeri

Tsitaat:
diselist ära hirmuta, mul sama mootoriga ja 170000 hakkab täis saama. Nii laias laastus palju see värk Sul maksma läheb?
Sain reedel kätte siis lõpuks,vahetatud siis alt kõik mis seotud õlipumbaga k.a.õlipump ise (kett ,tald,h.ratas.........nimekiri oli pikk).Maksma siis läks 11600.- Loodan siis nüüd jälle pikemalt sõita ilma probleemidetta.

diselist

Registreerunud 14.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 06.06.10 18:29 Tsiteeri

Nii kaua siis saigi sõita,n..s jälle majas,hakkas värisema (samad sümptomid mis olid siis kui paagi sõel oli umbes),max.pöörded 1200 millega kannatas veel sõita ja küttekulu 10-11,filtrini seekord kütusel teekond vaba,erinevalt eelmisest ummistusest,viskas veateate ette.lasen homme-ülehomme arvuti taha panna vaatab mis näitab.........tra kui nrvi ajab:mad::mad::mad:

priidik
huviline

Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 06.06.10 21:18 Tsiteeri

see va vastik diisel ja tema hais, mis mootoreid lõhub :P

diselist

Registreerunud 14.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 08.06.10 18:14 Tsiteeri

Viga siis teada,teise silindri pihusti.Ja põhiline see et ma tean vähemalt 4 juhust kus pumppihusti jama ja ikka on see kõigil teise silindri pihusti.Küsin kes tegeleb nendega,kas ei liigu kuskil normaalse hinnaga.BLB pumppihusti koodiga 0414 720 404.

Zann0
huviline

Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: a6 avant TFSI 2006

postitati 25.06.10 17:08 Tsiteeri

Mind vaevab juba pikemat aega piduri mured. Pidurid vilisesid ja klotsid olid kulunud. Okei audihoolduses õeldi ,et esimesed vaja üle treida ja kõikidele ketastele uued klotsid. Peale seda on hakanud üks ketas undama vahetult peale pidurdamist, nagu pidur jääks õrnalt peale ja sama ketas vilistab peaaegu igal pidurdusel. Sai tagasi ka mindud aga õeldi ,et sõites peaks ära kaduma ,et kettad veel pisut ebatasased. Esimene parem on peale 20 minutilist sõitu peaaegu 5 kraadi kuumem. Rehvi rõhu ja rehvi temperatuuri näitab MMI, sealt ka andmed. Sai car stoppi mindud, võeti support lahti ja puhastati uuesti ära kuid ikka samamoodi. Praegu sõidetud üle tuhande kilomeetri.
Siin ka küsimus, mis edasi, ehk ketas peetis?

madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D4

postitati 25.06.10 22:19 Tsiteeri

No kui ketas kõver, siis on treimisest abi ning rellakaga ei ole seal midagi teha.

madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D4

postitati 25.06.10 23:04 Tsiteeri

No kui sa loed murega postitust, siis seal on öeldud et ketas treiti, seega oli kõver jah. Või mis sa silmas pidasid?:D

Zann0
huviline

Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 25.06.10 23:55 Tsiteeri

Mina ei taha mitte kuidagi maha teha audihooldust, vastupidi, seal kõik alati positiivne olnud. Pigem otsin murele lahendust. See undamine nagu väheneks järk järgult, vilistab ikka kõvasti ja selgelt. Ehk on klots praak?

--Marks--
huviline

Registreerunud 22.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.6

postitati 26.06.10 04:33 Tsiteeri

Minu teada peavadki piduriketad natu viskama, et klotsid kaugemale suruda. Kui kettad viskavad liialt palju, siis hakkab pidurdamisel raputama. Parandage kui eksin.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Zann0
huviline

Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 26.06.10 16:22 Tsiteeri

Täna pesin autot, mõtlesin ,et võtan "teisaldatava" kärukonksu küljest. Paraku mina seda küljest ei saanud. Kas keegi on sellega kokku puutunud? Kui seda ratast keerata hakkab konks küll loksuma aga lahti ei tule, närvi ajab!

priidik
huviline

Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.06.10 10:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zann0
Täna pesin autot, mõtlesin ,et võtan "teisaldatava" kärukonksu küljest. Paraku mina seda küljest ei saanud. Kas keegi on sellega kokku puutunud? Kui seda ratast keerata hakkab konks küll loksuma aga lahti ei tule, närvi ajab!

(Sedaanil) lükkad põhja alla, mitte ei tiri küljest. ;)

Lehekülgi:  1  ..  4  5  6  7  8  ..  12
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 26.7% - SQL: 73.3%]