Lehekülgi: 1 .. 4 5 6 7 8 .. 12 |
rrongas
huviline
Registreerunud 07.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 2.0TDI Multitronic 2006a
|
postitati 31.03.10 15:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rrongas
õhuvooluregull nupp, millel 5 asendit - aknale, üles ja alla, alla ning AUTO ja veel üks mingi ristküliku moodi moodustis mis see tähendab? Veel mis
asi on ECON kas see peaks kondi välja lülitama? Tegelikult on veel paar asja.
1. Seal samas õhuregullnupu ning ventilaatori nupu vahel on mingi punane lambike, mille jaoks?
2. Juhipoolse ukse sees, kus esiküljeakna tarvis tuulutusribid on ka üks väike punane lambike, kas see peaks olema signalisatsiooni oma? Asi segane,
sest müüja väitis et signat pole ning lasin lisaks paigaldada. Ehk keegi teab kas sellisel autol Saksas peaks signa standardis juba olema?
|
tuleks oma nuppude/tulukeste teema juurde tagasi, ehk keegi seletaks selle värgi lahti, voi äkki on kellelgi Audi A6 2005-2008 ingliskeelset manuali
|
|
|
diselist
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 14.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.10 17:15
|
|
|
Räägin ka siis oma asjast,kiitsin siin enne et hea ja ei lagune.Auto siis Flamekos sees.Algas siis see asi tglt ammu,100000km s.t. kohe pärast
garantii lõppu hakkas tulema mootorisse väike kahin,arvasin et eks 120tuh hoolduses näeb mis viga ,et nagunii mingid rullikud vms.lihtne asi.Jõudis
aeg kätte käisin Forssis lasin rihmad asjad rullid veepumba ära vahetada,kahin ikka sees.Ei tea keegi midagi.sõitsin siis veel pool aastat läks
hullemaks vaikselt kuni 150 000 juures läks hulluks asi ära,hakkas kõrisema juba, Just külmalt,soojast ikka vana kahin.Mõtlesin et aitab ,läheb midagi
varsti laiali.Et viin seekord Flamekosse vaatab mis need arvavad.Rääkisin oma loo ära .Eest asjad kõik korras,üks rull vist juba oli veits imelik
,vahetasid ära.Ikka kahin sees .Siis nad juba pakkusid et võimalik et õli pumba ajami keti pingutus tald äkki õhtal,Ja nii oligi .Tald ,kett.mingi
hammikas,õli pump ise, õhtal.Olen sõitnud ainult Castroli ja Audi orig.õliga mis sellele autole ette näeb.Õli vahetatud kogu aeg 10000-15000
vahel.Suht kusine värk.auto spidonäit on orig.ei ole korrigeeritud.Rootsist tulnud auto ja mina ostsin siis oi 50000km sõitnud.Aga loodan
Audihooldus.ee tublidele meestele et saan äkki nüüd mõneks ajaks korda.
|
|
|
rrongas
huviline
Registreerunud 07.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.10 17:42
|
|
|
õhuvooluregull nupp, millel 5 asendit - aknale, üles ja alla, alla ning AUTO ja veel üks mingi ristküliku moodi moodustis mis see tähendab? Veel mis
asi on ECON kas see peaks kondi välja lülitama? Tegelikult on veel paar asja.
1. Seal samas õhuregullnupu ning ventilaatori nupu vahel on mingi punane lambike, mille jaoks?
2. Juhipoolse ukse sees, kus esiküljeakna tarvis tuulutusribid on ka üks väike punane lambike, kas see peaks olema signalisatsiooni oma? Asi segane,
sest müüja väitis et signat pole ning lasin lisaks paigaldada. Ehk keegi teab kas sellisel autol Saksas peaks signa standardis juba olema?
|
tuleks oma nuppude/tulukeste teema juurde tagasi, ehk keegi seletaks selle värgi lahti, voi äkki on kellelgi Audi A6 2005-2008 ingliskeelset manuali
|
ja leidsingi oma rumalatele küsimustele ise vastused, selle sama CD pealt mis raamatuga kaasas ja mida ma pidasin ainult MMI manualiks.
|
|
|
rrongas
huviline
Registreerunud 07.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.10 17:51
|
|
|
diselist ära hirmuta, mul sama mootoriga ja 170000 hakkab täis saama. Nii laias laastus palju see värk Sul maksma läheb?
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.10 18:12
|
|
|
Nägin kah korra seda õlipumpa ja kui ei eksi siis oli seal midagi ära murdunud.
Ja kui nüüd jälle ei eksi siis läheb nüüd sisse uuem variant, ehk parandatud versioon. Kindlasti mingitele 2,0 diisel mootoritel vähemalt nii oli. Kui
soovid täpsemalt teada siis anna mulle homme märku ja uurin järgi.
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
|
diselist
Registreerunud 14.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.10 18:22
|
|
|
Lootsin ka et Audi oma uuemate mudelitega tõstis ka kvaliteeti aga no ei
tea,vb.olla mulle juhtunud selline eksemplar.Eks ma annan teada mis maksma läheb ,tõenäoliselt 12-13dal peaks teada saama mis läheb,sest jupid vaja
tellida saksast ,kohapeal ei ole.s.t kellelgi pole vaja läinud.Flamekost öeldi et esmakordne selline asi nende ajaloos.Mõtlesin et uurin Revalist
ka.Ostes just soovitati seda mootorit,eks see V6 diisel on inimesed hellaks teinud.2,5 V6 kutsutakse mõnel pool Hitleri kättemaksuks.Uus 3,0 pidi juba
päris hea olema.Tean inimest kes on 400 000km maha uhanud sellisega ja kiidab taevani.Rooli latt läks nüüd esimese suurema asjana.Tundub et kõik
oleneb krt.teab millest.
|
|
|
diselist
Registreerunud 14.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.10 18:29
|
|
|
Jah uurisin selle kohta küll kunagi aga siis endal veel seda muret ei olnud aga nagu saatanast kisub jah sinna kanti
|
|
|
diselist
Registreerunud 14.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.10 18:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: juks11
Nägin kah korra seda õlipumpa ja kui ei eksi siis oli seal midagi ära murdunud.
Ja kui nüüd jälle ei eksi siis läheb nüüd sisse uuem variant, ehk parandatud versioon. Kindlasti mingitele 2,0 diisel mootoritel vähemalt nii oli. Kui
soovid täpsemalt teada siis anna mulle homme märku ja uurin järgi. | Kas see üldnumber mis seal Sul kodukal on Su enda nr.ma mõtlen
mob.
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Auditu
|
postitati 06.04.10 18:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: diselist
tea,vb.olla mulle juhtunud selline eksemplar.Eks ma annan teada mis maksma läheb ,tõenäoliselt 12-13dal peaks teada saama mis läheb,sest jupid vaja
tellida saksast ,kohapeal ei ole.s.t kellelgi pole vaja läinud.Flamekost öeldi et esmakordne selline asi nende ajaloos.Mõtlesin et uurin Revalist
ka.Ostes just soovitati seda mootorit,eks see V6 diisel on inimesed hellaks teinud.2,5 V6 kutsutakse mõnel pool Hitleri kättemaksuks.Uus 3,0 pidi juba
päris hea olema.Tean inimest kes on 400 000km maha uhanud sellisega ja kiidab taevani.Rooli latt läks nüüd esimese suurema asjana.Tundub et kõik
oleneb krt.teab millest. |
Mul ka mootoris miljon kõrvalist häält, ei taha mõelagi...............ma räägin, saast on see kolmene diisel.......kannatajaid tuleb ja ma arvan, et
palju siin paari aastaga.....
Ei taha norida, aga tere tulemast "klubisse"
|
|
|
|
diselist
Registreerunud 14.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.10 18:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: vedru
Mul ka mootoris miljon kõrvalist häält, ei taha mõelagi...............ma räägin, saast on see kolmene diisel.......kannatajaid tuleb ja ma arvan, et
| Jah,klubi võib sellisel juhul suureks paisuda jama
see ,kui kõvasti sisse investeerid siis nagu juba oma laps ,kahju loobuda.Riisikate omanikud sõidavad ja naeravad ,mis sest et ukse kinni tõmmates
plekikõll käib,aga ei pea remontima.
|
|
|
Urmet24
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: a4 avant b8
|
postitati 06.04.10 18:55
|
|
|
See nüüd offtopic aga Toyota diislite omanikud teavad väga hästi mis remont on
pihustid ja pumbad väga minev kaup
|
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Auditu
|
postitati 06.04.10 19:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: vedru
| Jah,klubi võib sellisel juhul suureks paisuda jama
see ,kui kõvasti sisse investeerid siis nagu juba oma laps ,kahju loobuda.Riisikate omanikud sõidavad ja naeravad ,mis sest et ukse kinni tõmmates
plekikõll käib,aga ei pea remontima. |
Jaa, neist summadest ei taha rääkidagi.....
|
|
|
|
Mikkc
huviline
Registreerunud 25.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 9-3 Aero, 80 2.3q
|
postitati 08.04.10 20:30
|
|
|
|
|
|
diselist
Registreerunud 14.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.04.10 16:59
|
|
|
diselist ära hirmuta, mul sama mootoriga ja 170000 hakkab täis saama. Nii laias laastus palju see värk Sul maksma läheb? | Sain
reedel kätte siis lõpuks,vahetatud siis alt kõik mis seotud õlipumbaga k.a.õlipump ise (kett ,tald,h.ratas.........nimekiri oli pikk).Maksma siis läks
11600.- Loodan siis nüüd jälle pikemalt sõita ilma probleemidetta.
|
|
|
diselist
Registreerunud 14.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.06.10 18:29
|
|
|
Nii kaua siis saigi sõita,n..s jälle majas,hakkas värisema (samad sümptomid mis olid siis kui paagi sõel oli umbes),max.pöörded 1200 millega kannatas
veel sõita ja küttekulu 10-11,filtrini seekord kütusel teekond vaba,erinevalt eelmisest ummistusest,viskas veateate ette.lasen homme-ülehomme arvuti
taha panna vaatab mis näitab.........tra kui nrvi ajab
|
|
|
priidik
huviline
Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.06.10 21:18
|
|
|
see va vastik diisel ja tema hais, mis mootoreid lõhub
|
|
|
diselist
Registreerunud 14.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.06.10 18:14
|
|
|
Viga siis teada,teise silindri pihusti.Ja põhiline see et ma tean vähemalt 4 juhust kus pumppihusti jama ja ikka on see kõigil teise silindri
pihusti.Küsin kes tegeleb nendega,kas ei liigu kuskil normaalse hinnaga.BLB pumppihusti koodiga 0414 720 404.
|
|
|
Zann0
huviline
Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: a6 avant TFSI 2006
|
postitati 25.06.10 17:08
|
|
|
Mind vaevab juba pikemat aega piduri mured. Pidurid vilisesid ja klotsid olid kulunud. Okei audihoolduses õeldi ,et esimesed vaja üle treida ja
kõikidele ketastele uued klotsid. Peale seda on hakanud üks ketas undama vahetult peale pidurdamist, nagu pidur jääks õrnalt peale ja sama ketas
vilistab peaaegu igal pidurdusel. Sai tagasi ka mindud aga õeldi ,et sõites peaks ära kaduma ,et kettad veel pisut ebatasased. Esimene parem on peale
20 minutilist sõitu peaaegu 5 kraadi kuumem. Rehvi rõhu ja rehvi temperatuuri näitab MMI, sealt ka andmed. Sai car stoppi mindud, võeti support lahti
ja puhastati uuesti ära kuid ikka samamoodi. Praegu sõidetud üle tuhande kilomeetri.
Siin ka küsimus, mis edasi, ehk ketas peetis?
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D4
|
postitati 25.06.10 22:19
|
|
|
No kui ketas kõver, siis on treimisest abi ning rellakaga ei ole seal midagi teha.
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D4
|
postitati 25.06.10 23:04
|
|
|
No kui sa loed murega postitust, siis seal on öeldud et ketas treiti, seega oli kõver jah. Või mis sa silmas pidasid?
|
|
|
Zann0
huviline
Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.06.10 23:55
|
|
|
Mina ei taha mitte kuidagi maha teha audihooldust, vastupidi, seal kõik alati positiivne olnud. Pigem otsin murele lahendust. See undamine nagu
väheneks järk järgult, vilistab ikka kõvasti ja selgelt. Ehk on klots praak?
|
|
|
--Marks--
huviline
Registreerunud 22.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.6
|
postitati 26.06.10 04:33
|
|
|
Minu teada peavadki piduriketad natu viskama, et klotsid kaugemale suruda. Kui kettad viskavad liialt palju, siis hakkab pidurdamisel raputama.
Parandage kui eksin.
|
|
|
Zann0
huviline
Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.06.10 16:22
|
|
|
Täna pesin autot, mõtlesin ,et võtan "teisaldatava" kärukonksu küljest. Paraku mina seda küljest ei saanud. Kas keegi on sellega kokku puutunud? Kui
seda ratast keerata hakkab konks küll loksuma aga lahti ei tule, närvi ajab!
|
|
|
priidik
huviline
Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.06.10 10:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zann0
Täna pesin autot, mõtlesin ,et võtan "teisaldatava" kärukonksu küljest. Paraku mina seda küljest ei saanud. Kas keegi on sellega kokku puutunud? Kui
seda ratast keerata hakkab konks küll loksuma aga lahti ei tule, närvi ajab! |
(Sedaanil) lükkad põhja alla, mitte ei tiri küljest.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 4 5 6 7 8 .. 12 |