Lehekülgi: 1 .. 4 5 6 7 |
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 03.05.12 18:26
|
|
|
Eks põlk pinniti välja ja hiljem siluti pahtliga, nagu ikka.
|
|
|
zack
|
postitati 05.05.12 16:49
|
|
|
Vahetasin täna amordipadjad ka ära, vaja parempoolset stabika varrast uut, kuna ei saand vana korralikult kätte.
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.05.12 21:40
|
|
|
Sel juhul vaheta mõlemad ära, pole neid soovitatav eraldi vahetada.
|
|
|
zack
|
postitati 06.05.12 07:53
|
|
|
Yep, nii saigi tehtud.
|
|
|
zack
|
postitati 31.05.12 12:52
|
|
|
Niih, vahetasin täna poolteljeotsa ka ära, sai siis alla pandud kasutatud ots. Ostsin uue kummi peale ja asi käib ilusti.
|
|
|
paukpadrun
huviline
Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b6, Cabrio
|
postitati 03.06.12 11:10
|
|
|
Siis on hea, et see ots sulle sobis
|
|
|
zack
|
postitati 06.06.12 19:24
|
|
|
Sai vahetatud tagumised rattalaagrid.
|
|
|
zack
|
postitati 20.06.12 19:35
|
|
|
Sai siit foorumist soetatud endale madalamad vedrud, vahetasin ära ja jäin tulemusega rahule.
Nüüd täidavad rattad ilusti koopa ära ning auto vähe jäigem ka. Vahetuse käigus pidin ka ühe rooliotsa uue panema, kuna vana ei saanud korralikult
kätte.
Ära on ostetud ka plokikaane- ja sisselaskekollektoritihend ning õhufilter...ootavad vahetamist.
Samas esisillas paremalt poolt on kuulda mingit kolksu, kuid ma ei mõika mis seda põhjustab, sest amordipadi, õõtsa puksid, stabikas, sarniir
vahetatud. Sõber arvas, et amort ise võib kolksu põhjustada, aga vedrusid vahetades vaatasin amorti tundus igati okei ja tihe.
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 20.06.12 19:44
|
|
|
Sai sind täna nähtud tankimas. Vaatasingi, et kena madal. Suuremat velge vaja nüüd.
|
|
|
|
zack
|
postitati 20.06.12 19:46
|
|
|
Suuremat velge vaja indeed.
|
|
|
karly
huviline
Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.06.12 20:18
|
|
|
Ka mina usun et sul amort võib kolksuda, endal 90-nel oli sama nali. Sild oli korras ja kolks sees, vahetasin amordi ära ja vaikus majas. Üldjuhul
hakkavad siis kolksuma kui amordist on natukene õli lekkind ja tekib tühikäik.
|
|
|
lauri86
huviline
Registreerunud 08.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.07.12 18:58
|
|
|
Sai ka su masinat nähtud täna. Kaugelt mööda sõites tundus suht sile ja viisakas. Edu masina korras hoidmisel.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 16.07.12 19:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: zack
Samas esisillas paremalt poolt on kuulda mingit kolksu, kuid ma ei mõika mis seda põhjustab, sest amordipadi, õõtsa puksid, stabikas, sarniir
vahetatud. Sõber arvas, et amort ise võib kolksu põhjustada, aga vedrusid vahetades vaatasin amorti tundus igati okei ja tihe.
|
Welcome to the club! Mul amort ka lisaks kõigele muule vahetatud ja ikka klobistab see kuramuse parem pool.
|
|
|
lauri86
huviline
Registreerunud 08.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.07.12 19:08
|
|
|
Minu omal ka sama kolksuga mure. Kas seda kolksu poolraami puksid ei või
tekitada?
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.07.12 19:10
|
|
|
Ilmselt on see mingi üleüldine probleem, kuna mul on samuti paremal pool mingi iseäralik klobin ebatasasel teel. Kuna mul puksindused ja muud asjad on
samuti vahetatud siis ilmselt jääb ainukesena üle osta Meyle HD tugilaagrid, vaadata amort üle kas siis kolksub ning madaldusvedru alla. Amort muidugi
võib väga vabalt olla praak.
Ja kui siis ka ei aita miski ning kõik muud asjad on üle vaadatud siis poisid, pigimatitage koopad ära ja vaikus majas.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.07.12 19:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lauri86
Minu omal ka sama kolksuga mure. Kas seda kolksu poolraami puksid ei või
tekitada? |
Minul ka need vahetatud, midagi ei muutunud, samuti ei muutunud amordi vahetamisega midagi, asemele sai hea firma: Boge amort. Kui amort oleks praak,
siis suure tõenäosusega midagi muutuks kas halvemaks või paremaks, aga et saada sama kolksuga uus amort nagu vana oli.... vaevalt küll. Huvitav on ka
see, et see odav tugilaager vasakul ei tee ju koksu, paremal aga olen juba 2 korda vahetanud, midagi ei muutu, ikka kolksub, seega pole viga seal!
Heliisolatsioon asja ei lahenda, klobiseb ju ikka edasi, tuleb keresse, sellest lahti ei saa.
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.07.12 19:46
|
|
|
Kuna nii paljudel on see sama probleem ning tagatipuks sama nurgaga, peab tegu olema mingi tehasest kaasa tulnud jamaga. Muud ma küll välja ei
mõtle...
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.07.12 19:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kiku
Kuna nii paljudel on see sama probleem ning tagatipuks sama nurgaga, peab tegu olema mingi tehasest kaasa tulnud jamaga. Muud ma küll välja ei
mõtle... |
Mingi roolilati kala vist ikkagi? Aga kuidas nii avaldub, ma ei oska selgitada
|
|
|
lauri86
huviline
Registreerunud 08.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.07.12 19:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kiku
mõtle... |
Aga mul ühel tuttava coupel on vaikus majas. Tema sai poolraami pukside vahetusega vaikseks.
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.07.12 19:56
|
|
|
Mul on poolraami puksid alust nii, et selle ma välistan enda jaoks täielikult. Ma millegi pärast kaldun ka arvama, et roolilatt tekitab seda paremalt
poolt. No kui mul kere tööd tehtud siis mulle läheb praktiliselt uue väärne roolilatt külge, kui saab lahti siis on teada, et vana oli väsinud nii õli
kinni hoidmisega, kui ka füüsiliselt ennast paigal hoidmisega.
|
|
|
zack
|
postitati 16.07.12 19:56
|
|
|
Krt, ma usun, et need puksid ei maksa essugi, aga nende vahetamine on suur töö, selleks vist kõik lahti laskma jah?
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.07.12 19:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: zack
Krt, ma usun, et need puksid ei maksa essugi, aga nende vahetamine on suur töö, selleks vist kõik lahti laskma jah? |
Lihtsam ja tuleviku perspektiivis on mõtekam kohe alumiinium puksid panna. Enamus kes selle läbi teinud on öelnud, et ei tulnud mingit müra ega
mingeid muid imelike iseärasusi. Näiteks võin tuua, et kõik kõvad jaapani sportpüssid (skyline,suprad,rx7) on poolraami poolt kuhu õõtsad kinnituvad,
jäigalt kere küljes kinni.
Aga muidu nende vahetus on üsna suur töö ja väga korralik silla regull peale seda oleks kindlasti vajalik! Mitte, et keerame natuke regull varrast ja
siis peaks käima kah, nagu enamus kohad teevad...
|
|
|
zack
|
postitati 11.08.12 16:16
|
|
|
Käisin täna ülevaatusel, mille ka läbitud...gaasid olid nibin-nabin ja käsipiduri erinevus suur, muidu üldiselt ok.
Eelnevalt tegin ära siis õlivahetuse, õhufilter vahetatud ja tühikäigumootorit puhastatud ning pidureid näpitud.
Ahjaa, juhipoolse suunatule pidin ka uue ostma, kuna mampsil õnnestus sinna konksuga vastu minna, mõtlen, et peab ka teise poole ära vahetama, kuna
see uus tuli tundub võõras vana originaali kõrval.
Hetke seisuga ongi vist kõik, varsti selle masinaga kuuks ajaks Rootsi, loodan, et tee peale mind ei jäta.
|
|
|
zack
|
postitati 08.10.12 09:38
|
|
|
Tervist foorumlased, üldiselt on nii, et auto nüüd müügis.
auto24
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.10.12 11:26
|
|
|
Nii eeskujulikust masinast peaks ruttu lahti saama. Mis siis plaanid, et müüki läks?
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 4 5 6 7 |