Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  4  5  6  7  8  ..  26
Autor:
Pealkiri: Audi C4 avant quattro'd ja kuubikud (+muu jama) - 1982-1995 - kps (Vastuseid: 629 | Vaatamisi: 46997)
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 17.05.09 18:43 Tsiteeri

Vat siis tekib juba kahtlus, et kas origimaalis üldse selliseid on, kuid guugeldades jäid silma veel sellised , mis arvatavasti pole ka see, mida taga otsid.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 02.06.09 11:48 Tsiteeri

Leidsin oma garagest ammu unustatud K&N paneelfiltri. Mõtlesin et suvi käes, mis ta ikka vedeleb. Väike puhastus ja uus määre ja 2,3 AAR kirsisaanile sisse, kuna sel olematul mootoril peaks kiirenduspedaali asemel niikuinii ainult on/off nupp olema :D. Esimene mulje oli ennastki üllatav :o - asi ei koolegi rohkem 5000rpm juurde ära ja vägistamise tulemusena sai läbitud 65L kütusega 793km ~8,2L keskmine (~70% maanteel) :o. Pani lausa kukalt kratsima, kuna pole kunagi nõrgale mootorile mingeid "tuuningelemente" proovinud. Ehk siis kui kapoti all kilowatte pole ja ainult on/off stiilis ringi liikuda, siis tegi minu jaoks paneel vs. tavafilter lausa üllatava küttekulukukkumise ~10-11L keskmiselt allapoole. VÕIMAS - nüüd võin selle rahalise võidu jälle õllesse konverteerida :D.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaspa
huviline

Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 26.06.09 10:51 Tsiteeri

Saatsin paar pilti porilapakatest meilile.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.06.09 12:12 Tsiteeri

Originaalid ongi ainus variant jäänud.

PS! Nüüd tuleb teha üks test veel ära, et 100 matsi autosse ja augulisele teele, vaatame mis raskuse peale kummilutad vedrude vahel vedru ära murravad, siis teab palju järgmisel korral vähem joodikuid liikuri peale võtta :D.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 26.06.09 17:43 Tsiteeri

Leidsin täna nivoosüsteemi tagumised vedrud kuurist. Seal on see püstak hoopis teistsugune, aga kui viitsid katsetada, võin need vedrud anda. Nivoosüsteemiga hoidis tagaotsa kõrgel ikka vedru, mitte amort.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 02.07.09 09:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Leidsin oma garagest ammu unustatud K&N paneelfiltri. Mõtlesin et suvi käes, mis ta ikka vedeleb. Väike puhastus ja uus määre ja 2,3 AAR kirsisaanile sisse, kuna sel olematul mootoril peaks kiirenduspedaali asemel niikuinii ainult on/off nupp olema :D. Esimene mulje oli ennastki üllatav :o - asi ei koolegi rohkem 5000rpm juurde ära ja vägistamise tulemusena sai läbitud 65L kütusega 793km ~8,2L keskmine (~70% maanteel) :o. Pani lausa kukalt kratsima, kuna pole kunagi nõrgale mootorile mingeid "tuuningelemente" proovinud. Ehk siis kui kapoti all kilowatte pole ja ainult on/off stiilis ringi liikuda, siis tegi minu jaoks paneel vs. tavafilter lausa üllatava küttekulukukkumise ~10-11L keskmiselt allapoole. VÕIMAS - nüüd võin selle rahalise võidu jälle õllesse konverteerida :D.

OPAAA - ma ei ole ka kunagi arvanud vähese jõudlusega vabalthingava mootori "filtrituuningust" midagi aga lugedes suht usaldusväärse inimese arvamust võib isegi mõelda oma 2.4 saanile paneeli paigaldamise üle, kui midagi sobivat näppu jääb.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 02.07.09 23:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: erki.t
OPAAA - ma ei ole ka kunagi arvanud vähese jõudlusega vabalthingava mootori "filtrituuningust" midagi aga lugedes suht usaldusväärse inimese arvamust võib isegi mõelda oma 2.4 saanile paneeli paigaldamise üle, kui midagi sobivat näppu jääb.

Kusjuures, see paneel oli pärit mu mingilt vanalt v6 motoga isendilt ~aastast 2001/2002 ja sel ajal polnud ma eriti märganud muud kui lihtsalt vabamat hingamist kõrgematel pööretel. Mälestus vanast ajast jäi, et vabam hingamine eestpoolt ja ka katalüsaatorite puudumine tagantpoolt andis positiivset effekti ainult sel juhul kui kasutasin liikurit ainult on/off stiilis. See kui ma kruiisisin rahulikult ringi ei olnud mingit vahet.
Muide minu kirsipunane saan sõidab siiani selle paneeliga ringi ja ma ei kavatse sellesse käkki mitte mingil juhul enam tavafiltrit tagasi panna (vähemalt suvel mitte), sest tavafiltri ja paneeli vahe on tõesti tuntav auto käitumisest ja märgatav küttekulust :o. Hetkel mingi 5000km kanti kruiisitud ja tehtud ka mõni pikem ots Tallinna/Tartu vahel ja mina olen rahul :). See filtri puhastusvahendi ja filtriõli komplekt on ennast täiega tagasi teeninud, mis sai soetatud peale seda kui riiulilt filtri enda leidsin :D.
PS! Üks asi, mis pean lisama - olen vahetanud kõikide liikurite katalüsaatorid metallkärjega universaalide vastu. Kui tavaliselt vahetasin katalüsaatoreid iga aasta enne ülevaatusi (V mootoritel neid kuradeid ju veel kaks), siis nüüd pole rohkem pidanud muret tundma, sest metallkärgedega kat'id on kestnud ideaalselt võrreldes keraamiliste kärgedega, mis lagunesid minu käest vähem kui aastaga :P!

To Erki.T: Proovitud ka koonus V6'le ja see oli omaette mõnus kogemus :). See hääl, mis mootoriruumist tuli, oli väga "mahlane" ning mõnus. Otseselt tõmbele ei teinud see miskit muud positiivset kui ainult parem "hinagmine" kõrgematel pööretel st. kuni piirajani. Kui tahad oma liikurile midagi aretada, siis talveks ei soovita seda sisse jätta, sest effekt kaob peale filtriõli külmema ilma käes "tahenemist".

westa
huviline

Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8

postitati 03.07.09 00:06 Tsiteeri

Ka enda omal metallkatid all ja ei kippu küll enam keramiliste poole, väljahingamine hoopis vabam, samas vajalik vastusurve olemas

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 20.07.09 22:27 Tsiteeri

Üks väheseid pilte, mis õnnestus teha nii, et auto ei peitnud ennast puu taha ära :D.
Suve kannatan veel ära selle lowrideriga, painutada on päris hea, aga pikka pidu sel pole :P

http://ufo.salakala.net/foorum/crw_3194r.jpg

erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 20.07.09 23:57 Tsiteeri

Tsitaat:
To Erki.T: Proovitud ka koonus V6'le ja see oli omaette mõnus kogemus :). See hääl, mis mootoriruumist tuli, oli väga "mahlane" ning mõnus. Otseselt tõmbele ei teinud see miskit muud positiivset kui ainult parem "hinagmine" kõrgematel pööretel st. kuni piirajani. Kui tahad oma liikurile midagi aretada, siis talveks ei soovita seda sisse jätta, sest effekt kaob peale filtriõli külmema ilma käes "tahenemist".

Mahlaseid helisid väga taga ei igatse - ma viin selle saaniga last lasteaeda

;)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 03.08.09 06:23 Tsiteeri

Kuna mind eriti kütusekulu ei huvita siis polnud siiani väga isegi üritanud teada saada palju see 2.8 q ja manual maanteel kütust luristab. Hetkel olles pikemal reisil mõtlesin, et uurin järgi. Tulemus oli minu jaoks üllatavalt kosmiline, kes ma olen harjunud keskmiste kuludega 15+. Kiirusel 100-110, kliima kogu aeg sees ja reisipagas koos kolme inimesega läbis see isend keskmiseks kuluks paagitäiest paagitäieni müstilised 7,6l/100km kohta. Vabandust kui ma pole kellegi juttu uskunud, et sellise isendiga võib teatud tingimustel alla 8l keskmiseks saada :).

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 03.08.09 10:37 Tsiteeri

Ja tulebki välja, et mul on ikka ja jälle õigus olnud, kui olen öeldnud, et suurem mootor on mõistlikum valik. Kui ikka miskit vaja vedada, siis eriti mnt-l on kasu rohkem. Miskine 1.6-2.0 näeb ju rohkem vaeva, et kiirust üles saada, saati veel selle ökonoomsest hoidmisest;) Oi kui hea on ikka seda kuulda. Edu siis jällegi veel juurde:P

Kivitare

Edit1: Venna 3.0 A6 aastast 02, millega sai veetud suur palk laud, mis täitis terve salongi:P, u 100km ja keskmiseks jäi tookord 9.2l/100. Laud võis kaaluda üle 500 kg. Kuna ei kaalunud, siis täpselt ei tea. U 1 tihu palki.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Oma autole ostan rehvid Baltyre'st
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.08.09 22:16 Tsiteeri

Üks väike tegelane jäi täna kaadrisse, kes on suhtkoht neljarõhgaliste usku pööratud :D. Linna peal sõites muud ei kuule, kui et "audi auto sõitis vastu" :D.

http://ufo.salakala.net/foorum/saanid2.jpg

Kogu selle avandi ja quattropargi kõrval peab kurbusega tunnistama, et tõsise "laksu" saab ikkagi vana kuubikuga ringi kruiisides, vahet pole siis et ainus esivedu liikurite hulgas :cool:. Sedaan Q b2 pole veel ametlikult kaugeltki mitte liikumisvõimeline :( Kohutav ajanappus on rõvedalt pidurit pannud. Hea seegi, et kogu vajalik kompott plastidest ja plekkidest on nüüdseks olemas ja ootavad külge keeramist ja uut värvi või siis vastupidi :P.
PS! Ehk mingil hetkel jõuan uuesti kokku panna kogu kuubikute ajaloo koos kadalippudega "lahelugemiseks" (olude sunnil pidin need siit foorumist kunagi kustutama).

prr
klubiliige

Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: A3 & A4 Cabrio

postitati 12.08.09 13:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Kogu selle avandi ja quattropargi kõrval peab kurbusega tunnistama, et tõsise "laksu" saab ikkagi vana kuubikuga ringi kruiisides

Eriti veel siis, kui sõidad öösel ja tuled ei põle ;)

lapsest peale on hobused meeldinud
Rst
huviline

Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: hall metallik diisel Q

postitati 12.08.09 13:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prr
Tsitaat:
Kogu selle avandi ja quattropargi kõrval peab kurbusega tunnistama, et tõsise "laksu" saab ikkagi vana kuubikuga ringi kruiisides

See oli nüüd küll löök allapoole vööd. :P

ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.09 05:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rst
Tsitaat:
Algselt postitas: prr
Tsitaat:

See oli nüüd küll löök allapoole vööd. :P

http://ufo.salakala.net/foorum/hail.gif:D

püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5

postitati 13.08.09 05:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Kuna mind eriti kütusekulu ei huvita siis polnud siiani väga isegi üritanud teada saada palju see 2.8 q ja manual maanteel kütust luristab. Hetkel olles pikemal reisil mõtlesin, et uurin järgi. Tulemus oli minu jaoks üllatavalt kosmiline, kes ma olen harjunud keskmiste kuludega 15+. Kiirusel 100-110, kliima kogu aeg sees ja reisipagas koos kolme inimesega läbis see isend keskmiseks kuluks paagitäiest paagitäieni müstilised 7,6l/100km kohta. Vabandust kui ma pole kellegi juttu uskunud, et sellise isendiga võib teatud tingimustel alla 8l keskmiseks saada :).

Ma kah olen jutte kuulnud, et see v6 mootor on ikka bensuröövel jne. Ise polnud enne proovind ja ei teadnud väga rääkida. Praegu on minu igapäeva autoks 93 aasta esiveoline 2.6 audi 100. Maalt linna ja linnast maale lühikesed ja kiired otsad. Ja kütusekulu oli miskine 9.7L keskmine :):):)
Siiamaani ei usu ja ikka arvutan koguaeg, et mismõttes nooo.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.09 08:25 Tsiteeri

Eile mõtlesin, et kasutaks juhust ja roniks kanalisse ning pistaks kirsipunasele saanile ette vähe asisema pidurivärgi (ventileeritava pärit ilmselt mingilt v6'lt), mis hr. Rst käest sai ära tassitud. Lisaks sai peoga kõik voolikud, klotsid ja muu pisem mudru kõrvale võetud, et sama toimingu käigus pistan ka need kohe ringi. Kui planeerisin 2-3h mõlema poole ringi pistmiseks, siis lõpuks jändasin oma 4h ja sain ainult ühe poole valmis :P. Järjekordselt on "tuunijad" ühest kohast juhtmed klotsi anduritel läbi lõiganud. Esimesel korral ei pööranud sellele üldse tähelepanu, sai lihtsalt teised klotsid kiiruga alla visatud ja pistik ära puhastatud/ühendatud, aga seda ei vaadanud, et kere juurest on lõiketangid jälle üle käinud nagu siniselgi :D. Täna saab siis teine pool kah äkki valmis - jama lugu selle ajakuluga, kui ei taha asju sitasti ja kiiruga teha :D.

Edit: teise esimese rattaga läks 40min, kõik sai tehtud sama hästi, lihtsalt lahti võtmisega oli 10x vähem muret :D.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.08.09 02:29 Tsiteeri

Ma tahaks tõsiselt maha lüüa meest, kes on harrastanud nikkelpindade ülevärvimist musta matt värviga mu kandilisematel isenditel. 5h puhastasin pindu kuni paint remover ja carbspray otsa said.
Kes on rohkem värvimisega kodus võiks soovitada mingit väga head möginat, millega värvi eemaldada. Pinnad pole just suured, aga mingit kratsimist seal paraku harrastada ei saa :(.

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 23.08.09 08:04 Tsiteeri

Mina samuti sinuga nõus nende liistude ülevärvimise kohapealt. 90-nell oli keegi samamoodi teinud. Aga kuna mul oli värv mõnel lahti, siis tuli minul ziletti kasutades must värv pealt maha. Aega läks muidu hirmsasti:D Pärast puhastasin mingi asjaga ka veel üle, aga mis vahendit tookord sai kasutatud, et mäleta.

Kivitare

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Oma autole ostan rehvid Baltyre'st
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
arturASE
huviline

Registreerunud 31.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2009a. A6 allroad + VW Tiguan 4motion

postitati 23.08.09 12:09 Tsiteeri

Hr. KPS, kas sa ei tea kus ma töötan?:cool: Meil kõik eemaldid ja asjad olemas, aga iseasi on see, et kas ta sellele niklile äkki liiga ei tee. Eemaldi küll võtab kihi kaupa, kõik oleneb ka kihi paksusest, aga jah tule võta üks 375ml purk prooviks ära;)

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 25.08.09 22:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: arturASE
Hr. KPS, kas sa ei tea kus ma töötan?:cool: Meil kõik eemaldid ja asjad olemas, aga iseasi on see, et kas ta sellele niklile äkki liiga ei tee. Eemaldi küll võtab kihi kaupa, kõik oleneb ka kihi paksusest, aga jah tule võta üks 375ml purk prooviks ära;)

Ega see ongi nüüd viimane variant ja kui tuleb siis tulgu või kõige nikliga, midagi enam teha pole. Seni kasutatud vahendid ei suuda sajand vana värvi maha võtta, kõik värskemad kihid tulid pealt kenasti maha, aga mingi krdi sajand vana auto tooni värv on nagu takjas kinni, isegi vaibanoa teraga vaikselt kraapides oli tunne nagu teritaksin tera ennast, mitte ei kratsiks värvilaike maha :D.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 08.09.09 23:07 Tsiteeri

Tänud Kaakule! Üks liikur hakkas jälle tiba paremini liikuma peale värskema jupi sisse keeramist :). Kaaku, kui karbile võisid juba koid sisse löönud olla, siis pumbani polnud need ilmselt veel jõudnud :D. Väike deja vu oli kah pumba vahetamisel. Sel isendil vist juba teist korda, aga eelmine võis olla sisse keeratud 2002 näiteks :).

http://ufo.salakala.net/foorum/dsc00550r.jpg
http://ufo.salakala.net/foorum/dsc00548r.jpg

Lisaks sai kirsivandile teine starter alla keeratud. Vana tegi vahepeal lollakaid ja jättis viimasel korral isegi peaaegu kesklinna statoili. Õnneks oli peaaegu südaööl seal abivalmis kodanikke rohkem kui kahe käe näppudel võis kokku lugeda :D. Külge sai keeratud vanakooli r5 starter, mis oli juba füüsiliselt 2x suurem :o. Pole nagu uuemate r5'tega (nii palju kui neid üldse oli) väga sinapeal olnud. Kui enne ketras noh ütleme normaalselt, siis vanakooli starter lajatab selle mootori ikka VÄGA palju paremini käima, kergelt selline tunne jääb, et juba starter lööb mootorile ~600rpmi sisse :D.

Kas tõesti 1991+ mootoritele hakati starterite asemel kojamehemootoreid kasutama? :D See siis vana:

http://ufo.salakala.net/foorum/dsc00546r.jpg

Sai korda tehtud ka kirsivandi tulede kõrguse regulaatorid, mis olid ilmselt eelmiste omanike poolt "remonditud". Ning peale seda kammi sai ka ülevaatuspunktis käidud ja lastud tuled paika keerata. Muide mind veidi häiris, et null asendis suutsid mul tuled autost ettepoole maksimaalselt ~7-10m näidata. Ma rääkisin neile oma kahtlustest ja selle peale tõsteti siis pisut mõlemat. Ei tea, mis krdi kamm oli, aga hetkel näitavad tuled ikka mõistlikule kaugusele, mitte nina alla maha.

laur4
huviline

Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: A90Q, P944, UAZ469

postitati 09.09.09 06:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Külge sai keeratud vanakooli r5 starter, mis oli juba füüsiliselt 2x suurem :o. Pole nagu uuemate r5'tega (nii palju kui neid üldse oli) väga sinapeal olnud. Kui enne ketras noh ütleme normaalselt, siis vanakooli starter lajatab selle mootori ikka VÄGA palju paremini käima, kergelt selline tunne jääb, et juba starter lööb mootorile ~600rpmi sisse :D.

Kas tõesti 1991+ mootoritele hakati starterite asemel kojamehemootoreid kasutama? :D

Mul on vastupidi olnud nende vanade suurte ja uute väikeste võrdluses. Kui see nn kojamehemootor :) on korras, siis paneb auto väga hästi käima. Lisaks vajab minuarust vähem voolu, ehk siis pooltühja akuga saad tõenäoliselt just selle väiksemaga auto käima.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.09.09 09:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: laur4
Mul on vastupidi olnud nende vanade suurte ja uute väikeste võrdluses. Kui see nn kojamehemootor :) on korras, siis paneb auto väga hästi käima. Lisaks vajab minuarust vähem voolu, ehk siis pooltühja akuga saad tõenäoliselt just selle väiksemaga auto käima.

Tõenäoliselt Sul õigus tühjema aku koha pealt. Ma talvel jäin hätta just sellega, et starterilt oleks rohkem laksu oodanud ja aku oli tutikas varta, aga noh eks sellel talvel nüüd näha ole, sest sel saanil ka muud andurimured mängisid kõvasti kaasa talve külmkäivitusele ja nüüdseks need mured lahendatud :).

Lehekülgi:  1  ..  4  5  6  7  8  ..  26
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 8.6% - SQL: 91.4%]