Lehekülgi: 1 .. 4 5 6 7 |
huraa
huviline
Registreerunud 15.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.12 07:15
|
|
|
Postimehes kirjutab, et politsei ikka tegeleb asjaga ja otsid seda vennikest. Ei tea, kui kätte saadakse, mis siis tehakse??? Kuulatakse üle ja jääbki
asi sinna paikka!?
|
|
|
bobo777
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: VW Golf IV
|
postitati 19.03.12 12:06
|
|
|
Endal küll õnneks igasugused kokkupuuted antud tegelasega puuduvad,aga seda teemat siin lugedes meenub üks enda paari aasta tagune kogemus...
Ostsin tsikli järelmaksuga...Kõik oli hästi,tegin ülekande igal kuul täpselt ühel ja samal kuupäeval,kuniks kõik makstud oli,helistasin...
Vastas üks meeshääl,millist varem kuulnud ei olnud...Ütlesin,et kõik makstud,millal ARK-i läheme?Helistas tunni pärast tagasi ja teatas mulle,et see
tsikkel on varastatud!
Lühidalt-poeg varastas isa tagant tsikleid ja müüs neid järelmaksuga...
Minul õnneks asi laabus,tänu sellele,et ülekannetes märkisin selgitusse tsikli täpsed andmed...
Tänu võlgnen peremehele mõistva suhtumise eest,kuna seadused on meil sellised vallatud tõesti,et juriidiliselt oleks ta võinud mult selle tsikli
rahulikult käest võtta
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 19.03.12 12:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: bobo777
Endal küll õnneks igasugused kokkupuuted antud tegelasega puuduvad,aga seda teemat siin lugedes meenub üks enda paari aasta tagune kogemus...
Ostsin tsikli järelmaksuga...Kõik oli hästi,tegin ülekande igal kuul täpselt ühel ja samal kuupäeval,kuniks kõik makstud oli,helistasin...
Vastas üks meeshääl,millist varem kuulnud ei olnud...Ütlesin,et kõik makstud,millal ARK-i läheme?Helistas tunni pärast tagasi ja teatas mulle,et see
tsikkel on varastatud!
Minul õnneks asi laabus,tänu sellele,et ülekannetes märkisin selgitusse tsikli täpsed andmed...
Tänu võlgnen peremehele mõistva suhtumise eest,kuna seadused on meil sellised vallatud tõesti,et juriidiliselt oleks ta võinud mult selle tsikli
rahulikult käest võtta |
Äkki lisaks siia mingi omapoolse nägemuse sellest seadusest, mis oleks parem?
|
|
|
bobo777
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.12 12:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat: | Algselt postitas: bobo777
tsikkel on varastatud!
rahulikult käest võtta |
Äkki lisaks siia mingi omapoolse nägemuse sellest seadusest, mis oleks parem? |
Räägin konkreetselt enda juhtumist,kus mina olin järelmaksuga ostja ja kuna kandsin raha müüja(kellelt siis mina ostsin,kes isa tagant tsikli tuuri
pani) isiklikule arvele,siis seaduse järgi oli tegelikul omanikul täiesti õigus see tsikkel minult ära võtta.Mind päästis vaid see,et makseselgitusse
märkisin tsikli reg.numbri,margi ja vin-koodi.
|
|
|
dellu
huviline
Registreerunud 10.11.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.12 15:11
|
|
|
bobo777, kelle nimel see motikas siis oli? Kas endale ei tundunud kahtlane, et teh.passis on üks nimi, aga lepingus teine ja kontol ka teine? Või
üldse ei teinud lepingut? Midagi nagu ei klapi.
|
|
|
bobo777
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.12 18:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: dellu
bobo777, kelle nimel see motikas siis oli? Kas endale ei tundunud kahtlane, et teh.passis on üks nimi, aga lepingus teine ja kontol ka teine? Või
üldse ei teinud lepingut? Midagi nagu ei klapi. |
Tehniline pass saadeti postiga koju,kus olin mina kenasti vastutav kasutaja.Tsikli sain pühapäeva õhtul kätte ja kuna ARK oli kinni,siis passi ei
saanud.
Tegemist oli isa nimel oleva perefirmaga,milles poeg oli "asjaajaja" ja isa usaldas poega pimesi ja too kasutas seda ikka täiega ära.
Lepingut ei olnud,kuna eelnevalt netist uurides leidsin ainult positiivset tagasisidet.Ja kui sind kenasti vastutavaks kasutajaks pannakse teh.passi
ja saadetakse see koju,siis ma ei osanud mitte midagi kahtlustada...Nüüd muidugi oleksin vajadusel oluliselt targem.
|
|
|
Quattro100
huviline
Registreerunud 03.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Chrysler Voyager
|
postitati 01.04.12 22:34
|
|
|
Terv!
Mul siin väikesed kahtlused,ühe venna suhtes,kes minu paari müügikuulutuse peale ühes kuus mitut erinevat sõidukit nö.vahetuseks pakub...asudes ise
kord Harjumaal,kord aga Tartus,jne...link,kus on tema pakkumine,avaneb pakutava sõiduki piltidega ja infoga,kuid ilma telefoninumbrita ja ka
meiliaadressid on igal pakkumisel erinevad,kuid saatja nö.nimi on koguaeg jällegi sama,olenemata sellest,et meiliaadressid on erinevad...kõik tema
pakkumised on mul kenasti postkastis alles ja pmst tema viimasest pakkumisest saaks ka nö."kinni haarata"...
Algul arvasin,et mine tea,vbl vana ongi selline "püsimatu",osanmüünvahetan vend,aga kui alles paar päeva tagasi pakkus ta mulle,tema hinnangul,1500
eurost sõidukit,mille väljalaskeaasta 1994,ühe minupoolt pakutava odavama vastu,siis kuupäevaliselt juba eile,pakkus ta mulle aga 4600 eurost
masinat,ühe pisut kallima minupoolt pakutava vastu,mille väljalaskeaasta 2003...seega langes variant,et tüüp lihtsalt vahetab sõidukeid
üks-ühele...millegipärast on sellel sellil vaja oma sõidukist kiirelt vabaneda ja millegipärast on igas kuulutuses oleval fotol,sõidukinumber kinni
kaetud...(seda küll teeb millegipärast mõni aus müüja ka)...aga miski sisetunne ütleb,et see asi pole õige,siiski...
diisel
|
|
|
|
sibidisah
huviline
Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.04.12 09:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Quattro100
Terv!
Mul siin väikesed kahtlused,ühe venna suhtes,kes minu paari müügikuulutuse peale ühes kuus mitut erinevat sõidukit nö.vahetuseks pakub...asudes ise
kord Harjumaal,kord aga Tartus,jne...link,kus on tema pakkumine,avaneb pakutava sõiduki piltidega ja infoga,kuid ilma telefoninumbrita ja ka
meiliaadressid on igal pakkumisel erinevad,kuid saatja nö.nimi on koguaeg jällegi sama,olenemata sellest,et meiliaadressid on erinevad...kõik tema
pakkumised on mul kenasti postkastis alles ja pmst tema viimasest pakkumisest saaks ka nö."kinni haarata"...kel huvi asja pisut lähemalt
uurida,andke teada,minu meiliaadressile tom@solo.delfi.ee või telefonil 53566300
Algul arvasin,et mine tea,vbl vana ongi selline "püsimatu",osanmüünvahetan vend,aga kui alles paar päeva tagasi pakkus ta mulle,tema hinnangul,1500
eurost sõidukit,mille väljalaskeaasta 1994,ühe minupoolt pakutava odavama vastu,siis kuupäevaliselt juba eile,pakkus ta mulle aga 4600 eurost
masinat,ühe pisut kallima minupoolt pakutava vastu,mille väljalaskeaasta 2003...seega langes variant,et tüüp lihtsalt vahetab sõidukeid
üks-ühele...millegipärast on sellel sellil vaja oma sõidukist kiirelt vabaneda ja millegipärast on igas kuulutuses oleval fotol,sõidukinumber kinni
kaetud...(seda küll teeb millegipärast mõni aus müüja ka)...aga miski sisetunne ütleb,et see asi pole õige,siiski... |
Sa võid googeldada seda nime ja siis näed kas on tüübil midagi hingepeal aga alati ei pruugi google tulemusi anda, kuid kui on petis siis nimi kuskil
ikka kajastub.
VRB Motorsport
...turbo has gone titts up smoking and whistling like a [roppus]!
|
|
|
|
Quattro100
huviline
Registreerunud 03.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Chrysler Voyager
|
postitati 02.04.12 21:25
|
|
|
See nimi koosneb kahest tähest,paraku...
Ja ega mind see ei häirigi,et ta mulle pmst juba regulaarselt "kirjutab"...ja pmst ei saakski mingisugust tehingut sellise vennaga toimuma,kui
küsimise peale ühtegi vastust ei tule,küsides siis kasvõi kontakte,kuidas mõnd pakutavat sõidukit näha saaks...lihtsalt tekkis selline kahtlus,mis ei
pruugi muidugi 100% tõsi olla...
diisel
|
|
|
|
rulamees
huviline
Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: 2x Audi B4 2.0 automaat ABK, CBT
|
postitati 23.04.12 17:02
|
|
|
Uudiseid?
|
|
|
rulamees
huviline
Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: 2x Audi B4 2.0 automaat ABK, CBT
|
postitati 22.05.12 12:42
|
|
|
KAPO on andnud kõikidele vaikimise käsu? Mis asjast nüüdseks on saanud???
|
|
|
exess
klubiliige
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a
|
postitati 22.05.12 12:53
|
|
|
Rahune maha, eks kui midagi kuulda on, küll siis ka infot pannakse! Oled sa enne kuulnud, et siin riigis midagi kiiresti saab?
Pisike punane putukas
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 22.05.12 19:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rulamees
KAPO on andnud kõikidele vaikimise käsu? Mis asjast nüüdseks on saanud??? |
Mis see KaPo asjasse puutub üldse? Kui sa üldse midagi ei tea, siis võiks ehk vait olla, et mitte oma lollust välja näidata?
|
|
|
|
toomas777
huviline
Registreerunud 05.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi a4 q 1.9tdi 85kw 01a
|
postitati 29.06.12 00:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: exess
Rahune maha, eks kui midagi kuulda on, küll siis ka infot pannakse! Oled sa enne kuulnud, et siin riigis midagi kiiresti saab? |
Kuna see teema on niivõrd avalik, siis hetkel tõesti mingit infot jagada ei saa.
Kahjuks on tõesti nii, et kui ise midagi ei tee ja näpuga ette ei näita siis tulevad otsused
justkui kinnisilmi ja nii kuidas prokulörile endale mugavam on- auto "heausklikule" ostjale tagasi anda ja meie jäägu Reenolt võla tasumist ootama.
Kuna aga auto on endiselt õigel nimel (ilma omaniku juuresolekul ARKis pabereid teha ei saa) On ju ilmselge see, et Auto kuulub meile ja see kogu jama
puudutab vaid seda "heausklikku" ja teise kelmi vahelist jama, sest kõik ostumüügi lepingud on ju võltsitud, autot pole seaduse järgi lubatud müüa,
seda ka võlakirja järgi.
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 12.09.12 16:36
|
|
|
Kas tänane Pealtnägija avab mõne uue kaardi sellest loost?
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 12.09.12 16:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: yanekk
Kas tänane Pealtnägija avab mõne uue kaardi sellest loost? |
Ma arvan, et lihtsalt hoiatatakse inimesi. Huvitav muidu teada kas keegi auto tagasi ka on saanud. Eesti seadused on kahjuks sellised, et ega eriti
lootust pole. Meie näiteks pole autot kätte saanud ja tundub, et ei saagi. Kuna on olemas keegi kolmas ostja kes pole milleski süüdi. Auto peaks
politsei parklas iseenesest olema.
Ei tohi kedagi usaldada ja tehinguid tuleb teha vaid läbi panga.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.09.12 17:20
|
|
|
Noh tõstame teema natuke nalja teema alla? Nüüd teavad uudishimulikud ka
kuidas asi on.
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 12.09.12 17:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: automees6
Noh tõstame teema natuke nalja teema alla? Nüüd teavad uudishimulikud ka
kuidas asi on. |
Teades natuke siinseid seadusi (loe: kes rohkem teab ja maksab, sellel õigus), siis midagi muud kuulda oleks olnud üllatav.
|
|
|
|
audittahan
huviline
Registreerunud 11.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.09.12 18:01
|
|
|
Njah, aga minu auto on siiani jäljetult kadunud, ei kippu ega kõppu Jaanuarist siiani. Igaksjuhuks kirjutan uuesti, ehk vedeleb kuskil? Audi 80 b3
tumepunane reg. nr. 978 asg. Kui kellelgil silma jäänud andke ikka teada. 53989996
|
|
|
audittahan
huviline
Registreerunud 11.03.12
Kasutaja on eemal
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 12.09.12 18:29
|
|
|
Kas see Audi 80 on ka Reeno Mätlikuga seotud või mismoodi ta siia teemasse sobitub?
EDIT: Selge siis. Lihtsalt tekitas küsimusi, kuna ei olnud tal kirjas, et seos on tema ja Reeno vahel. Aga nüüd jälle targem.
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.09.12 18:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Kas see Audi 80 on ka Reeno Mätlikuga seotud või mismoodi ta siia teemasse sobitub? |
Ikka on ta üks esimesi vist.
|
|
|
audittahan
huviline
Registreerunud 11.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.09.12 19:00
|
|