Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  3  4  5  6  7  8
Autor:
Pealkiri: Audi Coupe typ85 2.2 ehitamine 20VT quattroks - 1981 - inx (Vastuseid: 181 | Vaatamisi: 41542)
inx
huviline

Registreerunud 13.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7, MB Cls 63 AMG 2014 5.5 V8 Biturbo

postitati 25.11.11 19:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ertu
Tsitaat:
Algselt postitas: inx
Kummaline on see, kere kus ma muudan kandev osasid lubavad probleemideta teostada ja registreerida, kuid mootor mis pm istub bolt-on vahele pole lubatud.
Seadused on kummalised.

Sõjaväes ütles meil üks kapral selle kohta nii, et "Sõjaväes pole mõtet loogikat otsida" Paistab, et sama kehtib ka Eesti riigi (seaduste) kohta.

Kas juba selle meili ka saatsid neile? Mind paneb hoopis imestama, et kui 80'le lubatakse üle 30%, siis miks coupele ei lubata? Et mille alusel need otsused siis vastu võetakse? Oma suva järgi?

-edit-
Jah sattusin ise ka just vw klubi foorumisse vastavat teemat lugema, ehk siis on ikkagi asi puhtalt ametniku otsustada.

Saatsin küll meili neile, vastust pole veel saanud.
Ega sealt midagi loota pole kui arvestada teiste kogemustega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
white
huviline

Registreerunud 30.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: 80 Cabrio

postitati 28.11.11 08:09 Tsiteeri

Kuidas läbirääkimised edenevad?

Kas on mingi konkreetne meil kuhu võiks päringuid saata?
See mnt.ee kontaktide nimistu sisaldas küll nuppu e-mail, kuid ühtegi aadressi seal sees ei olnud.

Soovin ka päringut saata.
Kuhu seda kõige mõistlikum teha on?

Tallinna piirkond ennekõike.

Vabandan teema risustamise eest.

Tänud,
Priit

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: ertu
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=55819 ?
Tasub ehk proovida mõne kõrgemal kohal oleva paberimäärijaga kontakti otsida? Või äkki mõne http://www.mnt.ee/index.php?id=10624 mehega suhelda?

-edit-
Et siis eksperdilt just nõu küsida, nemad ju selliste asjadega kõige rohkem kokku puutunud.

Ark-s rääkisin ehitusosakonna mingisuguse spetsialistiga, aga ma uurin seda asja veel.
Nad palusid saata seoses mootori vahetusega maili ja vaatavad andmetest järele, et mis teha annab.

oo7
huviline

Registreerunud 05.10.11
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 327i E30

postitati 02.12.11 15:59 Tsiteeri

Päris uhke ehitus käib :o

Need nn kuubikud on väga ägedad. Olen kunagi plaaninud endalegi osta, kuid tagaveo puudumine ja seest võrdlemisi kole armatuur, ning hirm pritsepea ees keeras asja peagi E30ne kasuks.

Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 02.12.11 16:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: oo7

Need nn kuubikud on väga ägedad. Olen kunagi plaaninud endalegi osta, kuid tagaveo puudumine ja seest võrdlemisi kole armatuur, ning hirm pritsepea ees keeras asja peagi E30ne kasuks.

Õigel kuubikul veab tagumine sild ka!:cool:

Got ARB and nitrous?
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
inx
huviline

Registreerunud 13.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.12.11 18:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: oo7

Malmist pritsepea on vägagi koostöösõbralik, alumiinium pea kipub ära kuluma ja ei taha näppimist.

inx
huviline

Registreerunud 13.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.12.11 18:31 Tsiteeri

Täna saabus ARK-st vastus.
Küsisin neilt mootorivahetuse kohta 2.2 101kw VS 2.2T 169kw ja vastus selline nagu oodata oligi.

Ark vastus:
Tere

Majandus- ja kommunikatsiooniministri 13.06.2011. a määruse nr 42 „Mootorsõiduki ja selle haagise tehnonõuded ning nõuded varustusele” kohaselt on lubatud mootorsõidukile ümberehituse korras paigaldada mootor, mille võimsuse erinevus ei ületa 30 %, töömahu erinevus 20 % ja massi erinevus 10 % valmistaja poolt ettenähtust.

1981 aasta Audi Coupe võimsaim mootor Autodata andmetel on 85kW. Mootor võimsusega 169kW nimetatud 30% sisse ei mahu ja seega pole selle paigaldamine lubatud.

Lugupidamisega
Alar Hansov
Maanteeamet/tehnoosakond

KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 02.12.11 18:51 Tsiteeri

Mis siis ikka, vaatame välismaa foorumeid ja unistame, et meilegi kunagi tuleks aeg, kus 20v mootori installimine mistahes audile on siuke igapäevane asi ja keegi seda ei keela.
Tuleb läti arvele võtta või omada häid tuvusi tüv-s-

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sibidisah
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.12.11 18:58 Tsiteeri

Või siis võtad lätis arvele 20vt kujul ja siis tagasi eesti registrisse ja ongi 20vt passis :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
inx
huviline

Registreerunud 13.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.12.11 19:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sibidisah
Või siis võtad lätis arvele 20vt kujul ja siis tagasi eesti registrisse ja ongi 20vt passis :D

Ma arvan, et niisama see ikka ei lähe.

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 02.12.11 19:20 Tsiteeri

Eesti Land Rover' Foorum - EU liikmesriigi registris oleva auto registreerimine Eestis

Soovitan seda läbi lugeda kui tahad läbi Läti 20vt kuubikut arvele saada, sisuliselt kui tegu pole tehasekorras masinaga vaid on veidi järgi aidatud põrkad sa sarnaste probleemide otsa nagu seal kirjutatud.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
sven66
huviline

Registreerunud 12.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Q7 4.2, 100 quattro avant sport, Coupe GT, Subaru Forester XT, Coupe Q, 2x gsxr

postitati 02.12.11 19:40 Tsiteeri

Hull asi ka kui 20vt'na arvele ei saa. Isiklikult ülevaatus ei jää kunagi tegemata, tutvus on alati kuskil olemas. Lisaks kui selline asi juba ehitatud, siis edasi ma seda nagunii ei müü. Seega jääb ära võimalus, et ARK'i onud peaks kunagi selle auto kapoti alla vaatama. Aga see on ainult minu arvamus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 02.12.11 21:37 Tsiteeri

Järgmise aasta juulist (kui ma ei eksi) on ülevaatus punktides kohustuslik kaamerate olemasolu ja ülevaatuste salvestamine. Ma miskipärast arvan, et ülevaatajale pead ikka väga korralikult maksma, et ta sellise riski peale välja läheks...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
inx
huviline

Registreerunud 13.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.11 06:57 Tsiteeri

Kui tõesti ei õnnestu enam tüv sahkerdades teha, siis on varjant aastas korra mootor ringi visata.
Laupäeval käisin Lätis ühte masinat toomas ja kohalik rääkis, et Lätis peab autoga 2 korda aastas tegema tüv:o
Temal oli Mazda MPV ja tüv maksab 160.-eurot ehk siis aastas 320.-eurot.
Hind pildi sõltuma auto kaalust ja võimsusest.
Seega on odavam aastas korra mootorit vahetada kui Läti registreerida ja 2 korda aastas lätakaid toita:D

bob
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B2CQ 20vT, BMW G31

postitati 03.12.11 07:54 Tsiteeri

Arvad, et ülevaatusel niiväga sellele mootorile tähelepanu pööratakse? Ülevaataja on ju ka inimene, ta ei pea tundma iga auto mootorit välimuse järgi. Suures plaanis on ju kuju sarnane. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
inx
huviline

Registreerunud 13.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.11 07:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: bob
Arvad, et ülevaatusel niiväga sellele mootorile tähelepanu pööratakse? Ülevaataja on ju ka inimene, ta ei pea tundma iga auto mootorit välimuse järgi. Suures plaanis on ju kuju sarnane. :)

Eks järgmisel ülevaatusel ole näha mis saab;)

inx
huviline

Registreerunud 13.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.12.11 20:19 Tsiteeri

Nädalavahetus taas möödas, ning natuke jälle tehtud.
Projekti teeb eriti raskeks asjaolu, et pole uut põhja kuhugi keevitada, kõikjal on vaid mädanik:(
Homme peaks kohale jõudma uued küljekarbid ja tiivakaared. Tellida tuleb veel plekke, pm kõik plekid mis uuena veel saadaval lähevad külge.
Pildimaterjaali ka.
Koopa tagumine serv.
http://static3.album.ee/files/1044/94/large_26123675_qCxw.jpg
http://static3.album.ee/files/1044/94/large_26123629_WDs6.jpg
http://static3.album.ee/files/1044/94/large_26123625_evu0.jpg
http://static3.album.ee/files/1044/94/large_26123633_QpEs.jpg
Ränirahnude varjant hetkel:D
http://static3.album.ee/files/1044/94/large_26123639_7ivI.jpg
http://static3.album.ee/files/1044/94/large_26123645_NXYw.jpg
Rooste pärast buvanoliga töötlemist.
http://static3.album.ee/files/1044/94/large_26123679_FtZ5.jpg
http://static3.album.ee/files/1044/94/large_26123685_RHW7.jpg
Natuke aimu kuidas ruumiga lood on.
http://static3.album.ee/files/1044/94/large_26123697_uNuq.jpg
http://static3.album.ee/files/1044/94/large_26123711_34BR.jpg
Kardaanitunnelit ei hakanud veel lõikama, kuna auto seisab niigi hetkel tahtejõul koos, seega tuleb vist põhi mitmes osas keevitada.
Väike soovitus kõigile kellel teemat lugedes tekib tahtmine järgiteha, kui rellakas ja keevitus pole teie sõbrad siis unustage parem ära:)
PS. pildid on udused kuna garaaz oli lõikamisest suitsu täis.

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 04.12.11 21:52 Tsiteeri

Piltidelt ei paista ühtegi siduvat lahendust. Kas see kere sul nende pukkide peal paigast ära ei vaju?
Kuidas kindlustad hiljem selle et kere propelleris ei ole?
Lihtsalt uudishimu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
inx
huviline

Registreerunud 13.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.12.11 22:12 Tsiteeri

Auto toetub algusest peale 6 punktile ja liigutatud neid pole seega ma hetkel ei muretse sellepärast, diagonaalid ja sidepunktid panen siis kui lähen ikkagi seda teed, et lõikan kardaanitunneli ka korraga välja.

rix30
huviline

Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S3 1,8T 8L

postitati 05.12.11 02:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Auto toetub algusest peale 6 punktile ja liigutatud neid pole seega ma hetkel ei muretse sellepärast, diagonaalid ja sidepunktid panen siis kui lähen ikkagi seda teed, et lõikan kardaanitunneli ka korraga välja.
Kuna kogu se kere paistab piltidest järeldatuna suht ussipuru siis eeldatavasti oleks õige olnud toed sisse ja pukkidepeale enne igasugu lõiget. Usun et peaksid muret tundma.;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 05.12.11 04:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Väike soovitus kõigile kellel teemat lugedes tekib tahtmine järgiteha, kui rellakas ja keevitus pole teie sõbrad siis unustage parem ära:)

Ma peaks mainima, et sain sellest teemast olulist inspiratsiooni. Ehk siis mul üks saatust ootav projekt on selle isendiga võrreldes ikka "peaaegu uus" :(. Kahju muidugi, et nii palju vaeva ja aega läheb kere korrastamise peale.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
inx
huviline

Registreerunud 13.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.12.11 05:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Tsitaat:

Ma peaks mainima, et sain sellest teemast olulist inspiratsiooni. Ehk siis mul üks saatust ootav projekt on selle isendiga võrreldes ikka "peaaegu uus" :(. Kahju muidugi, et nii palju vaeva ja aega läheb kere korrastamise peale.

Ma olin küll teadlik, et kere on suht mäda, kuid sellist asja ma küll ei osanud oodata.
On väga palju kohti kus tehase mastiks täiesti terve ja puhastama hakkates tõukad noa läbi:(
Aga noh, esimene ongi ju õppimiseks:D

Jürarrak
klubiliige
ac aasta auto 2008 võitja

Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Some quattro GmbH Cars

postitati 05.12.11 07:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: bob

Kusjuures pööratakse. Sattusin sel suvel urriga TÜV-i tehes ühe spetsialisti otsa, kes otsis sumpa püttide pealt E märke, tagumiste tulede pealt lakki maha tahtis kraapida ja kui lõpuks kapotini jõudis ja avastas sealt turbo, mida tema arvates kuubikul üldse olema ei peaks, hakkas ümberehituse pabereid nõudma.

Parem must minevik kui lilla tulevik
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 05.12.11 08:08 Tsiteeri

Kui nii edasi läheb, siis tuleb vist tehasest hakata tõendit küsima.
Aga teema algataja probleemi osas ARK-ga - sul kuubik passis 1981 aastast, aga sama kere oli tootmises ju 6 aastat hiljem ka. Ja olen ise korduvalt näinud/sõitnud FWD kuubikuga, millel on 2,2 R5 mootor ja 101 Kw (mootori koodi ei oska küll öelda). Ok, tegu küll hilisema tootmisaasta masinaga, aga siiski siiski - selline mootor võis fwd kuubikul juba tehasest välja veeredes aiste vahel olla. Point selles, et kandevkere kui selline ju ei muutunud kogu toomisaastate jooksul. Või ma eksin?
Tahan jõuda selleni, et kas ei ole võimalik saada kas või tehasest miskit kinnitust, et fwd kuubikud said mootoriks ka 100kw mootoreid, see annaks võimaluse legaalselt asemele kruvida MC ja siis kui juba turboga mootor on olemas, siis MC->AAN/ABY on nati kergem ära sehkendada - kui ühes ülevaatuse punktis tehakse vahet mootoritel, siis kindlasti kõikides TÜV punktides seda ei suudeta teha, peaasi, et turbo on paberitega lubatud :D
Kurb oleks kui selline auto jääks vaid treileril liikuma garaa˛ist rajale ja tagasi.

inx
huviline

Registreerunud 13.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.12.11 11:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: undu
Kui nii edasi läheb, siis tuleb vist tehasest hakata tõendit küsima.
Aga teema algataja probleemi osas ARK-ga - sul kuubik passis 1981 aastast, aga sama kere oli tootmises ju 6 aastat hiljem ka. Ja olen ise korduvalt näinud/sõitnud FWD kuubikuga, millel on 2,2 R5 mootor ja 101 Kw (mootori koodi ei oska küll öelda). Ok, tegu küll hilisema tootmisaasta masinaga, aga siiski siiski - selline mootor võis fwd kuubikul juba tehasest välja veeredes aiste vahel olla. Point selles, et kandevkere kui selline ju ei muutunud kogu toomisaastate jooksul. Või ma eksin?
Tahan jõuda selleni, et kas ei ole võimalik saada kas või tehasest miskit kinnitust, et fwd kuubikud said mootoriks ka 100kw mootoreid, see annaks võimaluse legaalselt asemele kruvida MC ja siis kui juba turboga mootor on olemas, siis MC->AAN/ABY on nati kergem ära sehkendada - kui ühes ülevaatuse punktis tehakse vahet mootoritel, siis kindlasti kõikides TÜV punktides seda ei suudeta teha, peaasi, et turbo on paberitega lubatud :D
Kurb oleks kui selline auto jääks vaid treileril liikuma garaa˛ist rajale ja tagasi.

Ma sellele mootori legaliseerimisele hetkel auru ei hakka raiskama.
Olgu seal passis lõpuks mis võimsus tahes, treileril liiklemiseks seda masinat ei ehita.

inx
huviline

Registreerunud 13.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.11 18:55 Tsiteeri

Nv jälle möödas ning seekord väga edukalt.
Autol nüüd Quattro põhi all, kardaanitunnel on veel vahetamata, aga see juba lapsemäng selle kõige eelneva kõrval.
Üksi on ikka kuradima jebla teha seda, aga paika ta sai:D
http://static3.album.ee/files/1045/85/large_26146297_Vxza.jpg
http://static3.album.ee/files/1045/85/large_26146313_AbVV.jpg
http://static3.album.ee/files/1045/85/large_26146325_VDfa.jpg
Laupäeval sai käidud Suure-Jaanis ühte kuubikut lõikumas, nüüd mõni mure jälle vähem.
Akna alumine serv.
http://static3.album.ee/files/1045/85/large_26146261_rlAd.jpg
Tagumine tuleraam.
http://static3.album.ee/files/1045/85/large_26146279_HvB0.jpg

Lehekülgi:  1  ..  3  4  5  6  7  8
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.7% - SQL: 65.3%]