Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 7 .. 18 |
M2ikret
huviline
Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 2,5tdi,Bmw 530D ,Golf 6,7 tsi ,Yamaha r1 2005,Audi a4 1,9tdi
|
postitati 15.03.11 14:42
|
|
|
Tervist.Kas on võimatu ,et nägin sind eile pärnus ?
Kuidagi tuttav auto oli need veljed püüdsid minu silmis pilku
Ja universaal oli ta ka Ja kaks inimest oli ka autos kui ma ei eksi.
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 16.03.11 15:05
|
|
|
Ei saanud näha kahjuks, kuna pole mandril käinud
Aga kas keegi teab kui raske töö on klapikambrikaane tihendi vahetus? Iseenesest tööriistad olemas ja samuti koht aga kas keegi saaks natuke rääkida
kas vahetus raske..Samuti tagumise kondi vahetus..roolivardad juba raskem teema vist (ka tagumised).
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 16.03.11 15:22
|
|
|
Kondi vahetus ei tohiks midagi hullu ega keerulist olla. Roolivardad paned latist kuni püstakuni uue? Kui nii, siis latile annanb ligi saada, R5 sai
akukasti kaudu kõik aetud. V6 klapikambrikaane tihendit vahetada...ma ei tea kohe aga arvan, et NG R5 mootoril on see tüütum, sest enne seda tuleb
sisselase eemaldada, V6 minu teada pihusti kontaktid lahti (kui segavad), sisselaset minuteada ei pea puutuma aga pole ka kindel. See on visuaalne
lähenemine hetkel
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
Kristoff
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Tq & TSI
|
postitati 16.03.11 15:55
|
|
|
Klapikambrikaante tihendite vahetus on väga lihtne. Ajakulu on minimaalne. Pihustite pistikuid ei pea puutuma. Vasakult poolt ei pea mitte midagi muud
puutuma, kuid paremalt poolt on lihtsam, kui õhukopsik eest tõsta, mis on väga lihtne.
Kindlasti kasuta originaaltihendit ja tihendi otsadesse - nende nukkvõlli kõrgenduste nurkadesse pane ka tilk silikooni.
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.03.11 18:59
|
|
|
Tänud!
Aga põhimõtteliselt kui roolivardad läbi on taga ja kont siis peaks asi ju julmalt kolisema. Samas kõik vaikne, ei mingit kolinat.
|
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.03.11 19:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: airbag
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE
Tänud!
Aga põhimõtteliselt kui roolivardad läbi on taga ja kont siis peaks asi ju julmalt kolisema. Samas kõik vaikne, ei mingit kolinat.
|
Sa mõtled neid otsasid mis kinnituvad lati külge? Kui need läbi on, siis koliseb samamoodi nagu välimise katkise otsa korral. Aga "hea" uudis on
see, et C4 kerele müüakse roolivarrast ühes tükis ja tagumine puks ei ole eraldi vahetatav. Aaga mina lasin treida sama mõõduga puksid varda sisse ja
panin kokku, tegime need siis vene päristoluga suurematest puksidest. Kokkupannes oli kõik nagu uus. |
Ma ei teagi, lihtsalt lasin kontrollida ja öeldi, et tagumised tugivardad ja parem tagumine kont vms läbi, aga kolinat ei ole mingit kuulda.
Mingi selline asi vist? http://www.ladu24.ee/et/ladu2/1390/7026,113409,0,1/533838
ja http://www.ladu24.ee/et/ladu2/1390/7026,113409,0,1/264129
Kumb see "kont" on ja kumb tugivarras? Vana näitas pilte kah aga ma ei
mäleta enam. "Kont" oli mingi väike jupp..Stabika kont v?
|
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.03.11 19:18
|
|
|
Esimene peaks olema tagaratta külgkalde varras. Lühike kont ehk viimane link, ühendab minul vähemalt tagumist õõtshooba ja stabika varrast. Mul ka üks
kont kergelt läbi, aga samuti ei kolise.
|
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 19.03.11 05:19
|
|
|
peale termostaadi vahetust ilusti 90 kraadi ja ei lange ta kuskile, seega kellel sama probleem siis termostaat vahetusse...Tehtud sai;
Sa pole veel -25C maateel proovida saanud seda mitte langemist või oled? |
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.11 11:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
peale termostaadi vahetust ilusti 90 kraadi ja ei lange ta kuskile, seega kellel sama probleem siis termostaat vahetusse...Tehtud sai;
Sa pole veel -25C maateel proovida saanud seda mitte langemist või oled? |
Ei ole, aga ta langes isegi siis 70ne kraadi peale kui oli -1. |
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.11 17:14
|
|
|
Siis kindlasti jah, aga ma tajusin "kolmanda meelega", et see lause käis
ühes teises teemas arutatu kohta, kus kurdeti, et -25 kraadiga ei suuda hoida 90C. Siit aga küsimus, et kas kõik sellele termostaadi vahetusele
eelnenud kütusekulu numbrid olidki 70C mootoriga? Palju siis nüüd võtab, et mitte kompu näit, vaid palju reaalselt võtab?
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.11 18:00
|
|
|
Siis kindlasti jah, aga ma tajusin "kolmanda meelega", et see lause käis
ühes teises teemas arutatu kohta, kus kurdeti, et -25 kraadiga ei suuda hoida 90C. Siit aga küsimus, et kas kõik sellele termostaadi vahetusele
eelnenud kütusekulu numbrid olidki 70C mootoriga? Palju siis nüüd võtab, et mitte kompu näit, vaid palju reaalselt võtab? |
Kuule ei oskagi täpselt öelda, aga ühes raamatus oli kirjas mis autoga kaasa sain, et linnas tarbib 13,6/100le ja maantel 8,3l/100..eks ta umbes nii
olegi, aga minu arust linnas küll niipalju ei lähe seda kütet.
Nüüd peale termostaadi vahetust võtab vast kütet kindlasti vähem, loogiline oleks vähemalt ..kui pilti mõtled siis see 8.2 on tehtud peale termostaadi vahetust juba.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.11 18:09
|
|
|
Sama mootori veoskeemi ja kastiga a6 võtab tehaseandmetel maanteel 9,4 ja linnas 17, tavaliselt võib tehaseandmetele ca 0,5-1l otsa liita. Kas oled
kunagi ka paak täis, sõidad tühjaks ja uuesti tangid täis meetodil kulu mõõtnud, lihtsalt raske uskuda, et 8l maanteel võtab. Õemehel oli 2,6q man ja
see ikka jõi isuga, see vana aut lisab ka veel kamaluga seda va janukust, samas kui sa ütled, et nii on, siis ma vist väga vastu vaielda ei saa Samas algul väitsid sa ka, et kiirendus on parem, kui 100 2,8 manuaalil ja ka
jaanuari kuus väitsid olevat keskm kulu maanteel 8l, kuidas sellest nüüd siis aru saada, et hetkel veel madalam ehk 7?
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.11 18:19
|
|
|
Sama mootori veoskeemi ja kastiga a6 võtab tehaseandmetel maanteel 9,4 ja linnas 17, tavaliselt võib tehaseandmetele ca 0,5-1l otsa liita. Kas oled
kunagi ka paak täis, sõidad tühjaks ja uuesti tangid täis meetodil kulu mõõtnud, lihtsalt raske uskuda, et 8l maanteel võtab. Õemehel oli 2,6q man ja
see ikka jõi isuga, see vana aut lisab ka veel kamaluga seda va janukust, samas kui sa ütled, et nii on, siis ma vist väga vastu vaielda ei saa Samas algul väitsid sa ka, et kiirendus on parem, kui 100 2,8 manuaalil ja ka
jaanuari kuus väitsid olevat keskm kulu maanteel 8l, kuidas sellest nüüd siis aru saada, et hetkel veel madalam ehk 7? |
See a6 peaks olema vast 142kw ?
Kiirendus ütlesin parem sellepärast vast, et quttrol ei keri rattad tühja..no eks ma kunagi arvutan kui viitsin, preagu tangin siis kui hakkab otsa
saama..aga no huvitav oleks teada küll palju täpselt võtab, hetkel on lihtsalt "minu arvates" jutt
Autoweekis on mingi asi 11,3 l/100km - verbruik gemiddeld (?)
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.11 18:24
|
|
|
See a6 peaks olema vast 142kw ?
Kiirendus ütlesin parem sellepärast vast, et quttrol ei keri rattad tühja..no eks ma kunagi arvutan kui viitsin, preagu tangin siis kui hakkab otsa
saama..aga no huvitav oleks teada küll palju täpselt võtab, hetkel on lihtsalt "minu arvates" jutt |
Ei rääkisin 128kW mootorist, 142kW on ökom vist! Muidu 100 ongi samade mootorite jms korral a6-st natuke ökom, aga see selleks, edu kruiisimisel!
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.11 18:25
|
|
|
Minul näitab samamoodi maanteel 8.2 ja keskmine 9 millegagi. Nüüd nädal aega külma motoga ringi sõitnud, ca 1.5 2km tööle ja keskmine 16. Puhtalt minu
arvamus, aga loll väide, et automaat paneb kamaluga juurde, ise olen omanud mitut automaati ja mitut manuaali samade keredega ja motodega. Palju
suuremat rolli mängib sõiduviis ja süütesüsteemi korrasolek.
|
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C
|
|
woush
huviline
Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: STI
|
postitati 19.03.11 19:09
|
|
|
Ah unustage ära see 7l maanteel jutt Endal A6 c4 2.8Q automaat 128kw,
linnas 15-17l, maanteel 8.5-10l. 3a tagasi kui see auto ostetud sai, siis ma ka lootsin ja tahtsin arvata, et saab 7l maanteel ja 11l linnas hakkama.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.11 19:17
|
|
|
Minul näitab samamoodi maanteel 8.2 ja keskmine 9 millegagi. Nüüd nädal aega külma motoga ringi sõitnud, ca 1.5 2km tööle ja keskmine 16. Puhtalt minu
arvamus, aga loll väide, et automaat paneb kamaluga juurde, ise olen omanud mitut automaati ja mitut manuaali samade keredega ja motodega. Palju
suuremat rolli mängib sõiduviis ja süütesüsteemi korrasolek. |
Ei muidugi loll jutt jah, ju siis mina ja Audi tehas eksivad! Ka mul on kogemusi sama mootori ja sama kere puhul aut vs man-ga ning ma tean, mis
räägin, aga minu jutu point oli sedlles, et seda kompu näitu ei tasuks sulatõena võtta!
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.11 19:21
|
|
|
Ma ei mõtlegi kompu näitu vaid üldist küttekulu. Automaatkast lisab küll kulu, aga mitte kamaluga. Ma võin kindel olla, et enamustel autodel mõjutab
küttekulu hoopis muud tegurid kui automaatkast. Aga selge on muidugi see, et komput ei saa täiega uskuda.
Aga end of OT, siiski Ksenooni maasika teema.
|
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C
|
postitati 19.03.11 19:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: woush
Ah unustage ära see 7l maanteel jutt Endal A6 c4 2.8Q automaat 128kw,
linnas 15-17l, maanteel 8.5-10l. 3a tagasi kui see auto ostetud sai, siis ma ka lootsin ja tahtsin arvata, et saab 7l maanteel ja 11l linnas hakkama.
|
4WD + tomaatkast, see on muidugi veidi ulme . + Pilt oli tehtud ka ju hetkelisest kulust . Ja ega ma isegi seda kompuutri näitu usu .
Sõidame ikka mõistusega !
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 19.03.11 20:53
|
|
|
Automaatkast lisab küll kulu, aga mitte kamaluga. Ma võin kindel olla, et enamustel autodel mõjutab küttekulu hoopis muud tegurid kui
automaatkast. | Kamaluga == mitu liitrit?
Et oleks raskem!
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.11 20:57
|
|
|
1 Kamalutäis= 2 Peotäit= ca 0,5 L Ei ole vist päris SI ühik tõesti.
|
|
|
KsenoonE
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.11 21:19
|
|
|
Nagu Priit mainis, siis pilt töesti hetkelisest kulust, preagu kaesin kompu pealt keskmist ja oli 12.5..aga ükspäev ma teen selle paak täis sõidu ära
ja siis rehkendan.
Aga miks automaatkast peaks jõhkralt kütusekulu lisama, mul vahetab kast käigu kuskil 2000 pealt, see pidavatki köige ökonoomsem rpm olema
käiguvahetuseks. Aga üldiselt kui küttekulu oleks mu peamine prioriteet oleks ma endale mingi Peugeot 206e ostnud
Hetkel Kuressaares küll lumest haisugi pole, kuigi eile tuli tibakene. Teed aga on täiesti puhtad ja üksi ratas tühja küll ei käi. Tartu kandis pidi
aga lund tulema vist?
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 7 .. 18 |