Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 7 .. 27 |
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 04.06.08 19:15
|
|
|
Kas sisse logimisel on vajalik selle teksti näitamine,(kindlasti on seda keegi maininud, aga ei suutnud leida paugust):
"Sa pole sisse loginud. Kui ei ole registreeritud või sisse logitud, ei saa kasutada kõiki foorumi omadusi. Registreerimiseks kliki siia. Kui tekib
küsimusi, vaata Abi linki."
Sellest liigsest tähelepanu juhtimisest saab foorum kindlasti "ühepäevalisi", kes peale registreerimist avastab, et lugemiseks poleks olnud
registreerida vajagi
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 04.06.08 19:49
|
|
|
Ma usun, et see on seal üsna üheselt mõistetav ja et ainult lugeda tahtja saab üsna kiirelt selgeks, et ainult lugeda saab ka registreerumata.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 27.10.08 18:19
|
|
|
siuke asi on viimasel ajal hakanud ette jääma: kui pole ammu foorumit külastanud, on mitu lehte "postitusi viimasest külastusest". Selle ajaga kui
esimese lehe lõppu jõuan, on juba teemad kadunud kuna olen n.ö piisavalt kaua foorumis olnud. Ehk saab kuidagi nii teha, et need viimasest külastusest
lugemata topicud vahepeal ära ei kaoks.
terv, Cari
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.10.08 18:30
|
|
|
Shift+rightclick
Soovitan avada teema uues aknas, siis ei kao ära, mitte back-i taguda.
|
|
|
|
diversion
meeskond
Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q C4 & A80 B4 & ur90q B2 & UR
|
postitati 27.10.08 18:41
|
|
|
Kui 10minuti jooksul midagi ei tee (ehk eelmisest päringust/lingile vajutamisest on üle 10min möödas) siis kaovad vanad asjad ära. Nii et ühe teema
lugemisele ei saa üle 10 minuti kulutada.
|
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 28.10.08 07:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
Shift+rightclick
Soovitan avada teema uues aknas, siis ei kao ära, mitte back-i taguda. |
kasutangi lugemiseks tab'e. Lihtsalt aeg-ajalt on ühel lehel rohkem kui 10 minuti jagu teemasid, seega peaks lihtsalt kõik kolm lehte tab'ides avama
ning alles siis teemadesse sukelduma.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
postitati 04.11.08 09:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: diversion
Kui 10minuti jooksul midagi ei tee (ehk eelmisest päringust/lingile vajutamisest on üle 10min möödas) siis kaovad vanad asjad ära. Nii et ühe teema
lugemisele ei saa üle 10 minuti kulutada. |
Eks võtab ennastki vahest sülitama see, et kaua pole arvuti ligi pääsenud ja siis "viimasest külastusest" teemad kaovad. Läbu saab lugeda kiiresti,
aga need teemad, mille pärast ma audiklubi foorumit üldse külastan, nõuavad sageli rohkem aega. Kas seda 10 minutit ei saaks muuta näiteks 30ks
minutiks? Hetkel ei tule nagu pähe ühtegi asja, mille poolest pikem aeg halvem saaks olla kellegi teise jaoks...
Teine küsimus, et kui ma olen keelanud ära ostu-müügi teemad, siis need on keelatud ära "postitused viimasest külastusest" puhul, aga on kõik
nähtaval "tänased postitused" juures. Varem ei olnud, nüüd on. Mida ma valesti teen?
|
|
|
Tort
huviline
Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6
|
postitati 07.12.08 13:56
|
|
|
Mina panen südamele, et ei ole vaja inimesi maha teha remondiküsimuste osas ja vastata igale teemale lausetega MINE DIAGNOSTIKASSE või MINE TÖÖKOTTA.
Ma ise äärekivil amorte ei vaheta ja doonorauto küljest poolpiduseid "uusi" juppe enda autole külge ei keera, aga see on siiski tehnikafoorum ja
siin ongi normaalne küsida, et kuidas hammasrihma paika panna jne. Ühest küljest ma muidugi mõistan, et töökojas tehakse asi ära raha eest ja ise ei
pea mõtlema - kasutan isegi seda varianti, mitte ei vaheta Prisma parklas jahutusvedelikku. Teisest küljest küsija suupihta ei lööda ja kui inimesel
on korrektne küsimus ja sul on soov vastata stiilis MINE TÖÖKOTTA, siis minumeelest oleks vähemalt viisakas põhjendada ka, et miks sa nii arvad.
Mind see jutt selles osas ei puuduta otseselt, kuna käin isegi töökojas ja lasen autot remontida nendel, kes seda oskavad ja ei põe mingi 500 eeki
pärast. Üritan lihtsalt "nõrgemaid" kaitsta.
|
|
|
Random
huviline
Registreerunud 17.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.12.08 19:00
|
|
|
Võiks selle teema kleepsuks teha.. ?
ei leidnud seda teemat alguses üleski..
|
|
|
KRANTS
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 25.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.09 10:14
|
|
|
Kas keegi rehvide/velgede ostu müügi teemades kontrollib ka neid nõudeid, mis sealses reeglite teemas on loetletud??
Tsitaat: |
3. Hind
4. Muu info (võimalusel ka pilt!)
5. Kontaktandmed (vähemalt telefoninumber)
|
Hulgim kogus on "vigaseid" teemasi. Ja seal ei saanud ma kuidagi neid ka kommenteerida, sest millegipärast on "VASTA" nupp seal teemades puudu.
Ja minu arust, kellel pildid olemas, võiks need ju kohe postitusse lisada (reegites ka õpetus kirjas), mitte kirjutada sinna, et kui pilte tahad,
saadan meilile.
Ise otsisin ka sealt korralikke rehve, aga no ei viitsi ma kõigile u2u saata, et meiliaadressi lisada, kuhu pilte saata. Mailbox niigi ülekoormatud...
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.01.09 10:34
|
|
|
Vigaste, reeglitele mitte vastavate teemade kohta võib vabalt lingid siia visata. Moderaatorid kustutavad neid niigi päevas päris mitmeid, mõni võib lihtsalt kahe silma vahele jääda.
See "küsi ja saadan pildid emailile" ei tekita minus ka erilist huvi küsida. Äsja on tekkinud päris hea sait, kuhu piltide ülespanekuga peaks
hakkama saama ka suvaline oinas tänavaäärsest aedikust: http://www.upload.ee - pole isegi vaja
registreeruda, pärast pildi üleslaadimist antakse kohe ka posu linke, millega pilti foorumisse lisada.
PS. Ikkagi jääb kehtima pildi otse linkimisel maksimaalse 800-pikslise laiuse reegel! Ärge toppige foorumisse oma 10MP üüberkaameratest otse saadud
pilte! IrfanView on jätkuvalt täiesti tasuta saadaval. Pilt sellega lahti > Image >
Resize > paremast tulbast 800x600 > Ok > Save as > valmis!
|
|
|
|
exess
klubiliige
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a
|
postitati 12.01.09 13:41
|
|
|
Lugupeetud varuosade ostjad jne.Lugege enne müügi pakkumisi,kui enda teemat tegema hakkate.Nii mõnigi kord tekib ostu teema täpselt müügi teema
kohale.Nt täna soovib üks kodanik osta A4-le armatuuri,ning täpselt paar rida allpool on teema kus müüakse A4-le juppe ning seal ka armatuur täiesti
olemas.
See muidugi puhtalt minu arvamus
Pisike punane putukas
|
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5
|
postitati 13.01.09 18:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: exess
Nt täna soovib üks kodanik osta A4-le armatuuri,ning täpselt paar rida allpool on teema kus müüakse A4-le juppe ning seal ka armatuur täiesti
olemas.
See muidugi puhtalt minu arvamus |
Siinkohal aga võib olla asi sellega, et kodanik ootab ka teisi pakkumisi ja ka ise veel vaatab ringi.
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: b6, 96kw bens.
|
postitati 27.03.09 18:14
|
|
|
Üks asi veel, võibolla on keegi teistes foorumites mugavat pluginat tähele pannud. Nimelt, et aega kokku hoida postituste avamise või mitteavamise
mõtekuses, on mugav, kui hiirega suunates noolekese antud postitusele, tuleb esile aken, mis näitab esimese postituse sisu. Lihtsalt näitlikustamaks-
see on nagu excel tabelis manus insert comment, mille kommentaar tuleb alles siis esile, kui hiirega nihutatakse noolekest viitele, mille vastu isik
huvi tunneb. Võibolla sai tekst segane ja arvata seda on siin raske realiseerida?
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 07.04.09 18:32
|
|
|
Kas minu jaoks on mingid vahvad uuendused kahe silma vahele jäänud või on mingi viga foorumi tarkvaras- igatahes ei ole enam võimalik müügiteemat
uuendada? Peabki nii olema?
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.04.09 18:35
|
|
|
Kõigepealt lähme siia, edasi liigume siia ja siis liigume siia.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.04.09 18:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
Kõigepealt lähme siia, edasi liigume siia ja siis liigume siia. |
Kui see oli mulle mõteldud siis kas vastust nendes linkides ei sisaldu või olen ma nii põmmpea, et ei saa lihtsalt aru. Üritan küll alati igasugu reegleid pedantselt jälgida ja täita aga...
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.04.09 06:37
|
|
|
Ja nagu võluväel tekkis võimalus uuendamise lahtrisse linnuke teha. Ja ikkagi ei saa ma aru milles viga oli?!
Edit: algul ma arvasin, et kellaga on midagi sassis ja foorumi ajaarvestuse järgi ei ole veel uuendamise aeg kätte jõudnud, aga ometi näitas ka minu
viimast külastust peale seda aega mis uuendamise lahtri juures oli.
Aga vist peabki natuke rohkema haridusega olema, et selle foorumi reeglitele pihta saada.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.04.09 07:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ferdinand
Aga vist peabki natuke rohkema haridusega olema, et selle foorumi reeglitele pihta saada. |
Jah.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.04.09 09:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Aga vist peabki natuke rohkema haridusega olema, et selle foorumi reeglitele pihta saada. |
Jah. |
Põhimõtteliselt keegi ei taha ära seletada, et milles viga oli?
|
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.04.09 09:30
|
|
|
Sa vaata alustuseks oma profiil üle, viga peitub ajavööndis, selle 0.00 asemel peaks seal 2.00 olema.
Põhimõtteliselt keegi ei taha ära seletada, et milles viga oli? |
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.04.09 09:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: indro
Sa vaata alustuseks oma profiil üle, viga peitub ajavööndis, selle 0.00 asemel peaks seal 2.00 olema.
Põhimõtteliselt keegi ei taha ära seletada, et milles viga oli? | |
Selge. Tänud!
Lihtne ja loogiline, arvasin ka ise midagi sarnast, segadust tekitas see, et foorumi andmetel ma olin peale lubatud aega juba olnud sisse logitud.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 7 .. 27 |