Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  3  4  5
Autor:
Pealkiri: Mis sind hetkel kõige rohkem vihale ajab? (Vastuseid: 110 | Vaatamisi: 18064)
reisser
huviline

Registreerunud 09.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 c4 ülelaetud masuudipress

postitati 13.08.15 08:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Tsitaat:
Algselt postitas: MirkoK
Kui mul diisel,siis ei tohigi auto edev välja näha?:o
Diisel peab olema kole kui öö või vähemalt suutma öölaadset toodet tagant katteks tekitada. Kindlasti peavad olema mitmed lahinguarmid või lausa haavad mis näitavad, et tegu pole niisama pühapäevasuvitajaga vaid ikkagi on tegu tõsise ja ausa tööloomaga.

Tundub, et on kriteeriumid täidetud-
https://www.youtube.com/watch?v=IkVpYHbM9ko
https://www.youtube.com/watch?v=K4WKr-n-B3o

Lisaks on hetkeks küljes veelgi rohkem ESSI detaile ja suitsu tuleb jätkuvalt hästi....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rkrimm
huviline

Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: V8 4.2TT man projekt; S6 2,2t man.

postitati 13.08.15 08:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kuno666
Eks rkrimmile ei meeldi see, et diisli vennad ostavad kõik essi jupid eest ära ja sellepärast peab ta sõitma katkise paneeliga ringi :D Ise olen enda mõlemad diislid essi juppidega varustanud ja teeks ka edaspidi seda :D

No täpselt. Ning siis kui üks paneel müüki tuleb siis ostab mingi diislimees selle täpselt ninaeest ära ka veel. Tahab essi kuid ei jõua essi ülal pidada.

Tsitaat:
Algselt postitas: kodanik88
Tsitaat:
Eks rkrimmile ei meeldi see, et diisli vennad ostavad kõik essi jupid eest ära ja sellepärast peab ta sõitma katkise paneeliga ringi :D Ise olen enda mõlemad diislid essi juppidega varustanud ja teeks ka edaspidi seda :D

Teil eelis ka. Hoiate küttepealt juba niipalju kokku, et saate lubada endale essi juppe. Essi mees peab aga palgapäeva ootama :D

Kui essimees ei jõua juppe osta, siis ei ole tal auto vastavalt võimetele. Mul ei oleks probleem isegi originaaltuli osta, kui keegi vaid pakuks. Ning see ajabki vihale kõige enam. 4 kuud juba katkise tulega ringi sõitnud :mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 13.08.15 08:54 Tsiteeri

Tahad öelda, et revalust pole ka võimalik uut paneeli osta? Alles eelmine aasta sai uuritud ja siis oli täitsa olemas ja ebays liigub ka neid suht tihti ja teinekord jumala odavalt. Ma pole siiani üle 70e paneeli eest maksnud :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mkb
meeskond

Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Avant Q

postitati 13.08.15 08:56 Tsiteeri

Samuti võiks kettas olla teiste essimeeste peale, kes paneele ostavad ja teised soovijad nii ilma jätavad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rkrimm
huviline

Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.15 09:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Tahad öelda, et revalust pole ka võimalik uut paneeli osta? Alles eelmine aasta sai uuritud ja siis oli täitsa olemas ja ebays liigub ka neid suht tihti ja teinekord jumala odavalt. Ma pole siiani üle 70e paneeli eest maksnud :D

Saadavusest niipalju, et Forss ütles, et ei ole saada enam, Hella ei tooda enam ning tehase ladu on tühi. Revalist ootan praegu vastust. Leedust ühe leidsin kuid selle ajaga kui ma ütlesin oma jah vastuse (mingi 20 minutit äkki) oli see tuli ka juba läinud :D Tsirkus.
Ning millegipärast linnapildis on lõviosa "essidest" diislid :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Siim
huviline

Registreerunud 26.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.15 09:56 Tsiteeri

https://www.allcar.ee/kaup.php?m1=20&tid=1073432 palun, saab tellida, ise uurisin mingi aeg tagasi.

rkrimm
huviline

Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.15 12:12 Tsiteeri

Revalist siis selline info, et sealt saab vaid vasakpoolse liiklusega varianti (keegi on siin foorumis kunagi väitnud, et vahe on vaid udutuledes), see mis sobima peaks meie teedele, see on tootmisest maas.
Allcar pakub hella toodangut ning seal on kirjas selline rida: Laoseis: EU: 0 / EE: 0
Kuna juba hella maaletoojalt uurisin siis ei usu väga, et sealt ka miskit positiivset tulemas on vasutseks, kui neil just ei ole mingit vaheladu kuskil, milles ma kahtlen.

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 13.08.15 13:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: reisser
Tundub, et on kriteeriumid täidetud-
https://www.youtube.com/watch?v=IkVpYHbM9ko
Te pole ka päris normaalsed vennad :D

Rkrimm, mis see rehvali hind RHD paneelile oleks?

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 13.08.15 13:35 Tsiteeri

372.-

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Siim
huviline

Registreerunud 26.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.15 17:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rkrimm
Revalist siis selline info, et sealt saab vaid vasakpoolse liiklusega varianti (keegi on siin foorumis kunagi väitnud, et vahe on vaid udutuledes), see mis sobima peaks meie teedele, see on tootmisest maas.
Allcar pakub hella toodangut ning seal on kirjas selline rida: Laoseis: EU: 0 / EE: 0
Kuna juba hella maaletoojalt uurisin siis ei usu väga, et sealt ka miskit positiivset tulemas on vasutseks, kui neil just ei ole mingit vaheladu kuskil, milles ma kahtlen.

Mulle vastatigi et ainult ettetellimise peale tehakse, samas tundub imelik kui tava a6 tehakse lademetes tulesi ja essile mitte. Kas S ei satu kunagi õnnetuste ?

rkrimm
huviline

Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 18.08.15 06:23 Tsiteeri

Nii tuli nüüd lõpuks ka AllCarist vastus. Kopeerin siis siia selle:
Tere!

Teie eelinfo on õige ja leidis kinnitust. Antud toode ei ole enam Hella AG poolt saadav. Samuti edastasime laoseisu päringud kõikide edasimüüjatale EU-s . Kahjuks ei ole antud toodet jäänud kellegile ka vanemast ajast laoseisu.

Toode ei ole enam saadav, samuti puuduvad analoogtootjate pakkumised.

Toode eemaldatakse müügist 17,08,2015 lõplikult.

Soovitame pöörduda kõikide eesti ja soome Hella tooteid müünud firmade/kaupluste poole, kes on tegutsenud kauem kui 15 aastat, ehk on neil jäänud antud toodet laoseisu, kuna toode ei ole kunagi olnud väga liikuv. (Örum AB, Forss, Almelo, Autoekspert (endine AAVE kauplustekett.) jne. jne.

Mulle öeldi revalist hinnaks kusjuures 4xx€, täpset summat meelde ei jätnud.

Lehekülgi:  1  ..  3  4  5
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.6% - SQL: 76.4%]