Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 |
jrgen99
huviline
Registreerunud 02.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2.5TDi Avant quattro 1997
|
postitati 11.04.13 21:22
|
|
|
Ikka annab jah quattrol kaks kati ja jaotub see turbost tulev toru U , et
gaasid ei välju ühte torusse vaid kahte. Monomähkijal üks ju. Enda autol samuti nii tehtud ja samad mõnusad hääled .
|
|
|
iguaan
huviline
Registreerunud 10.02.13
Kasutaja on eemal
Auto: B7 A4 Avant 2.0T quattro 147kw '05
|
postitati 12.04.13 00:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: HardiT
Sound check
http://youtu.be/iJBmNZQ6HCU
85 kw tuletoru, katid vahelt ära, orginaal resod ja taga on otseläbi kaheraudne. |
Nagu masuudipress ennemuiste
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 Disel.
|
postitati 12.04.13 13:23
|
|
|
Hetkel on õigest häälest väga raske aru saada, kiirendades on ikka teine hääl, kui kohapeal tuuritades.
85 kw 2.5 tdi R5 turbost väljuva tuletoru istub ilusti alla ja on lihtsam ümber teha, kui orginaal kahe katiga tuletoru. Muidugi peab natuke seda toru
ümber keevitama/painutama, kuna hetkel istub täpselt vastu käigukasti. Taha oleks siiski mul vaja mingit sobivat sprotpütti, kuna see mis mul hetkel
all on, ei meeldi ÜV onudele.
Hetkel mõtlen ka orginaal resode eemaldamise peale, kuid seda pean katsetama,seega ei ole mul sumpa jooks veel päris õige, vaid hetkel enne
keevitamist lihtsalt torukalmbritega kokku pantud. Toru välisläbimõõt on muidu 60mm.
A6 C4 2.5 TDI Q
|
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.04.13 20:29
|
|
|
No nii täna sai väike katsetus tehtud hääle suhtes,
Otse turbost sirge toru taha välja ei ühteti pütti ei taga ega kuskil mujal, kõlab nagu traktor. Kuid nii ikka ei jätnud vaid panin taha sport
otseläbi püti, mis hääled maha võttis aga ikkagi pean ma sinna taha miskit muud leidma, kuna ikka veel ei ole saavutanud ,seda häält mida tahan.
http://youtu.be/DfIw7joGHkk
A6 C4 2.5 TDI Q
|
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic
|
|
altsu00
huviline
Registreerunud 31.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Allroad 2013 3.0 TDI
|
postitati 17.04.13 23:00
|
|
|
Kas monomähkija tuletoru ja otseläbi torustik ilma kattideta andis minekule ka midagi juurde?
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 18.04.13 05:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: HardiT
No nii täna sai väike katsetus tehtud hääle suhtes,
Otse turbost sirge toru taha välja ei ühteti pütti ei taga ega kuskil mujal, kõlab nagu traktor. Kuid nii ikka ei jätnud vaid panin taha sport
otseläbi püti, mis hääled maha võttis aga ikkagi pean ma sinna taha miskit muud leidma, kuna ikka veel ei ole saavutanud ,seda häält mida tahan.
http://youtu.be/DfIw7joGHkk |
Kõrgetel pööretel ju täitsa hea hääl, aga madalatel vast liiga traktor tõesti, salvestusaparaat on ka mingi eritundlikusega, iga väiksem naks ja krõps
oli kuulda?
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.04.13 14:11
|
|
|
Salvestus aparaat ei kannata kriitikat, tegemist on vana Nokiaga. Kuid see selleks, minu persedüno järgi ütleks,et astub nagu edasi paremini küll,
sest takistavaid tegureid ( loe kati ja reoskaid) ei ole, gaasid väljuvad otse tagant välja, ilma igasugse jõnkusta.
Samas hetkel veel asi nii,ei jää, kuna ma ei ole veel õiget lõpupütti leidnud. Aga igastahes katsetan veel erilahendusi seoses lõpupütiga, enne
lõpliku keevitamist ,sest kogu kupatus on lihtsalt hetkel "plug and paly" peale üles ehitatud, ei midagi kindalt.
Muidugi ma ei ole veel ennast harinud selle teema pealt, kas see mis ma teen ka ülevaatuse onudele meeldib. Sellest olen ma aru saaud,et taga peab
pütt olema ja katid ei ole ka olulised. Aga kui keegi teab täpselt, mis diislipuhul väljalaskes oluline on, siis võib seda minuga siin jagada. PS.
foorumi otsingut oskan kasutada
A6 C4 2.5 TDI Q
|
|
|
|
kuks456
huviline
Registreerunud 31.08.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Tdi
|
postitati 18.04.13 15:02
|
|
|
Häälest juba kuulda, et autol on jõud taga
No smoke , no fun! TDI
Pole olemas purustamatut kivi,on olemas nõrgad mehed.
|
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.13 18:22
|
|
|
Hei hei !
Väljalase on keevitatud ja hääled on head, üritan mingi aeg ka video valmis saada. Kuid vahepeal tõin omale odava raha eest 18 tollised Fat five
veljed.
A6 C4 2.5 TDI Q
|
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
|
|
Mikkk
huviline
Registreerunud 22.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 + A6 C7
|
postitati 17.05.13 23:15
|
|
|
Mustvalge ei ole ikka õige asi
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123
|
postitati 18.05.13 14:50
|
|
|
Mu meelest on see Audi muidu igati kena iga nurga alt, kuid Audi "uhkus" ehk rõngad võiks võrel alles olla.
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.05.13 18:30
|
|
|
Sul on õigus, kuid proovisin rõngastega võre, siis kuidagi üldse ei olnud enam see õige, mulle isiklikult meeldib ikka nö märgita võre.
A6 C4 2.5 TDI Q
|
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.11.13 18:35
|
|
|
Tervist !
Viimasest postitusest on nii palju juba möödas,et ise ka ei usu, kuid vaatamata sellele on Audi üllatavalt hästi vastupidanud. Muidugi olen vahepeal
palju sõitnud ja igast asju vedanud, alates traktorist lõpetades kaatriga, ehk ikka tõsine tööloom.
Selle aja jooksul on ta mind õnneks ainult ühe korra teele jätnud, see oli ka seotud aku tühjaks saamisega, tänu siduri peasilindri hoova purunemise
tõttu. Hoova purunemine tundub olevat üks enamlevinud vigu, kuna loogiliselt vaadates tundub see lahendus nõrga võitu.
Suve alguses sai selgeks,et kliima vajab uuesti täitmist. Õnneks leidsin Audi klubi foorumist õige inimese selle jaoks, kes aitas mind hädast välja,
kuid asi ei piirdunud ainult täitmisega, kuna meie kliima oli kliimaradika ära tapnud, tuli uus muretsada. Peale vahetust ja täitmist puhub jälle
korralikult külma. Mõnus.
Käigukanginupule lasin uue naha peale panna ja olukord sai kõvasti viisakama, lisaks selle sügise poole vahetasin halli põrandamati musta vastu,
plastikud ja pagasiruum on ka must. Nüüd näeb seest ikka kõvasti soliidsem välja, igastahes mulle täitsa meeldib, vaatamata sellele,et uksepolstrid on
veel hallid. Ei häiri.
Kuna ülevaatus pressis peale tuli ka taaskord ära vahetada esimesed õõtshoovad koos arniiridega. Lasin vana komplekti arniire ära taastada, eks näis
kaua kestavad, taastaja lubas garantiid.
Kuna veermiku tööd käisid, siis vahetasin ka esimesed piduriklotsid. Lisaks võtsid essi suportid lahti ja määrisin kõik liikuvad osad ära. Need olid
korralikult roostes ja tolmukaitse kummide vahelt tuli ainult roostepuru, üldse imestan,et kuidas need liikusid. Peale seda nikerdamist on pidurdamine
kohe paremaks läinud. Siinkohal ai ai ai eelmistele omanikele.
Tagasillas vahetasin juhipoolse pidurisuportikolvi ära, kuna see oli korralikult roostes ja hooldamata, ühesõnaga käsipidur ikka korralikult ei
töötanud. Nüüd päris õige ikka ei saanud aga asi kõvasti parem.
Kuid üks suur pettumus on foorumist leitud ja kiidetud tagakülgkaldevardad, mis olid tehtud kõvemast plastikust, pidid kauem kestma ja jäigemad,
olema. Ilmselgelt on need omadega korralikult kulunud, plastik puks on lihtsalt ära kulunud. No aga mis siin ikka viriseda, 15 000 km pidas Eesti
teedel ilusti vastu. Lootsin,et peab veidi kauem.Naiivne suhtumine. Õnneks nüüd uued korralikud orginaal vardada asemele ja eks eks näis kaua need
vastu pevad.
Põhjus miks ma tegelikult kirjutan on aga mingi lühis elektri skeemist. Ehk keegi soovitab midagi head. Probleem selles, et mingi hetk kadus
vasakpoolne kaugtuli ära, imekombel tuli see ise tagasi. Nüüdseks on muidgui Xenonid asendatud Narva H1 pirnidega aga see ei lahndanud probleemi.
Vasakpoolse kaugtuli küll töötab seletamul kombel aga kaitse on ikka läbi, huvitav. Autole on paigaldatud automaat tulederelee, mis eelmise omaniku
kindlal väitel pidi asuma kuskil juhi poolse põrandamati all, aga võta näpust hoopis asub kapoti all paremapoolse tule taga. Põnev.
Lisaks sellele on vasakpoolsed parktuled kadunud, nii ees kui taga. Pirind korras, tagatuledes on LED lahendus. Kas tuledelüliti kang võib seda teha,
kaitse ise on korras. ????
Ühesõnaga ilmselt pean sukelduma taas foorumi otsingusse.
Lõpetuseks üks quattrole omane pilt.
A6 C4 2.5 TDI Q
|
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C
|
postitati 11.11.13 09:45
|
|
|
Tsitaat: |
Lisaks sellele on vasakpoolsed parktuled kadunud, nii ees kui taga. Pirind korras, tagatuledes on LED lahendus. Kas tuledelüliti kang võib seda teha,
kaitse ise on korras. ????
Ühesõnaga ilmselt pean sukelduma taas foorumi otsingusse.
|
Jah, tuledelüliti võib sellist nalja teha küll. Kas sa seda lahti kakkunud pole? Ise jamasin ka algul nende lülititega, kui vahetasin. Eks see eraldi
kangide vahetamine paras nikerdamine ole. Kuid enne uue soetamist võid vana lahti kakkuda ja vaadata, mis elu seal toimub. Vb aitab, kui seda
vaskplaati veidi painutada.
Sõidame ikka mõistusega !
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 11.11.13 09:59
|
|
|
Tasuks täielikult puhastada vaskplaadi alused neli klemmi ja vaskplaadi enda.
Painutamisega peab väga ettevaatlik/mõõdukas olema- paha on liiga vähe kui ka liiga palju painutamine.
Selles mõttes on uuemad lülitid pisut paremad, kuna plaadi asemel on isereguleeruv klemmliist. Samas uuemad lülitid ei sobi sinna 1:1 .
|
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.11.13 20:10
|
|
|
Tänud asjalike vastuste eest, foorumi otsingut kasutades jõudsin ka samale järeldusele,et alustan tulede lüliti kontrollimise ja puhastamisega.
A6 C4 2.5 TDI Q
|
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.11.13 18:18
|
|
|
Hei !
Ehk teab keegi , mis pistikuga tegu, see lillat värvi.
Tean,et on seotud tuledega, pistikust edasi läheb üks juhe selle relesse. Sama pistik asub ka teise tule juures, mind huvitaks, et mis pistikuga
orginaalis tegemist.
A6 C4 2.5 TDI Q
|
|
|
|
jyrisoo
huviline
Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio 1,9TDI
|
postitati 17.11.13 18:39
|
|
|
Niipalju kui ma seda süsteemi lahkasin, olid need releed tulede juures mäletamistmööda selleks, et vool tuleks otse akult mitte läbi tuledekangi. Juhi
jalge juures, laeka taga oli ka plokk, mis juhtis automaatsete tulede lülitamist. Kogu süsteem oli paigaldatud juba Rootsis ja autol oli ees veel 3
lisakaugtuld. Kaugtulesid lülitades süttis 5 kaugtuld Lisaks oli autol
veel nupust käivitus, mitte võtmest aga selle ma tegin originaaliks tagasi. Originaalis peaks sel autol olema ees xenonid, aga kahjuks minuni jõudes
olid need kaotsi läinud. Klepsud olid vaid alles.
|
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.11.13 19:19
|
|
|
Tänud asjaliku info eest. Siiamaani kõik toimib, kuid mind pani seda "aretust" uurima asjaolu,et vasakpoolse kaugtule kaitse läks läbi, uut kaitset
ma ei pannud, kuna mingi imekombel hakkas kaugtuli uuesti tööle.
Mõtlesin,et hakkan siis ise väikestviisi probleemi lahendama aga sattusin hoopis suurema segaduse otsa.
Seda ma kippusin ise ka arvama,et ilmselt võib tegu olla tõesti orginaal xenonite pistkutega, kuna mõlema tule juurde jooksevad samad pistikud.
Tahaks seda aretust kuidagi turvalisemaks teha,et mul auto mingi totaka lühise pärast põlema ei läheks. Otse akult ilma kaitseta tulederelesse ikka
juhte ei tooks.
A6 C4 2.5 TDI Q
|
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.14 20:21
|
|
|
Peas kõiguvad müügi mõtted, ehk siis kui kellelgi huvi võib pakkumisi teha.
Vahetust võib pakkuda korraliku maasturi vastu, eelistatud Jeep Cherokee.
Kiiret ei ole, ootan lund.
A6 C4 2.5 TDI Q
|
|
|
|
Petu
|
postitati 16.02.14 10:24
|
|
|
Täna tuli see kena masin mulle Põlva kandis vastu, kaugelt oli juba näha, et midagi kurjema välimusega kui A6 tuleb.
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.02.14 18:55
|
|
|
Suundusin maale, sinine A6 jääb ikka hästi silma. Kade meel,et endal musta värvi on.
A6 C4 2.5 TDI Q
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 |