Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 .. 8 |
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
postitati 30.12.10 09:38
|
|
|
Kuna mul madaldus, siis jään mina 2.8 ja esiveo kooslusega päris lihtsalt kinni.
Kuid muidu pole häda midagi, käsipidur ja v6 on väga mugav muidu. Võtab ka madalatel pööretel veo taha jälle.
Defu - Matu
|
|
|
|
Audi100C2
klubiliige
Registreerunud 05.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 2.2 1993a; Audi 100 2.8Q, 1991; Audi 200 2.1 5E 1981a; VW T3 Syncro Caravelle GL 1990a
|
postitati 30.12.10 15:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Defenderyke
Kuna mul madaldus, siis jään mina 2.8 ja esiveo kooslusega päris lihtsalt kinni.
Kuid muidu pole häda midagi, käsipidur ja v6 on väga mugav muidu. Võtab ka madalatel pööretel veo taha jälle. |
Madaldusega võib lõbus olla küll, labidas ilmselt standardvarustusena kogu aeg ligidal.
Enda masin meenutab pigem maasturit. Aga kui sellised talved jätkuvad,
siis ei kipu madalamaks ka tegema.
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 30.12.10 19:24
|
|
|
Eelmisel nädalavahetusel sõitsin ühel väikesel ja kitsal teel. Alguses polnud väga vigagi, aga kui selle teelõigu viimasest maja juurde viivast
teeotsast möödas olin, siis läks asi karmiks. Tee piire absoluutselt näha
ei olnud, kohast kus kraav tee alt läbi jookseb, sõitsin põhimõtteliselt hinge kinni hoides mööda. Mõtlesin, et siia tee peale ma täna "suren". 1.
käiguga ei julgenud sõita, sest oli tunne et jään kohe kinni, 2-ga u. 2500 pöördega tundus asi parem. Lumi sahises mööda põhja, oleks sellise ühtlase
hooga läinud lõpuni läbi, aga ühel hetkel sattusin liiga tee äärde ja tõmbas esinurga valli sisse ära. Veidi kaevamist ja sain tagurpidi välja. Kuna
tee piire ei näinud autost ja tee lõpp (suundus veidi suuremale teele) ei olnud kaugel, siis kõndisin selle mõnesaja meetri ulatuses jäljed sisse
mõlemale poole tee äärde, vähemalt nägin siis autost kui äärde võib sattuda. Pidin veel tükk maad mööda vanu jälgi tagasi ajama ja hoogu võtma, et
hakata uuesti ees seisva lumega "võitlema". Jõudsin õnnelikult suuremale teele välja.
|
|
|
diffas
huviline
Registreerunud 14.07.10
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B5q 2.5TriTDI + A4 B7q 3.0TDI
|
postitati 31.12.10 08:12
|
|
|
Tsitaat: | Originally posted by -ivar-
Tsitaat: | Algselt postitas: diffas
heh |
Eriti mahedad hääled sellel dislal... |
Autos peab ju ikka mingi sound olema, juhul ku näiteks plaadimängija üles ütleb.
|
|
|
Auclimees
huviline
Registreerunud 17.09.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 B4 2.0 85 kW
|
postitati 05.01.11 14:34
|
|
|
Ma suutsin siiani vaid ühes selveri autoparklas 20 cm sügavuse soola-lumepudru sisse totaalselt kinni jääda, kui kitsas läbikäigus kõrvale tõmbasin ja
vastutulija läbi lasin. Kuna sousti all oli kiilakas, siis ei aidanud ei lükkamine, vandumine ega quattrost unistamine. Piisas vaid paarist peotäiest
peenkruusast ratta alla ja veidi nõksutamist ning olingi taas liiklejate hulgas.
Kas keegi on veel oma pooleveolisega poe parklas kinni istunud? Igatahes järgmiseks autoks tuleb 100% Q.
Audi 80 B4 2.0 85 kW
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 05.01.11 14:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Auclimees
Ma suutsin siiani vaid ühes selveri autoparklas 20 cm sügavuse soola-lumepudru sisse totaalselt kinni jääda, kui kitsas läbikäigus kõrvale tõmbasin ja
vastutulija läbi lasin. Kuna sousti all oli kiilakas, siis ei aidanud ei lükkamine, vandumine ega quattrost unistamine. Piisas vaid paarist peotäiest
peenkruusast ratta alla ja veidi nõksutamist ning olingi taas liiklejate hulgas.
Kas keegi on veel oma pooleveolisega poe parklas kinni istunud? Igatahes järgmiseks autoks tuleb 100% Q. |
Osta korralik naastrehv, ei jää sa midagi kinni!
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 05.01.11 16:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat: | Algselt postitas: Auclimees
Kas keegi on veel oma pooleveolisega poe parklas kinni istunud? Igatahes järgmiseks autoks tuleb 100% Q. |
Osta korralik naastrehv, ei jää sa midagi kinni! |
Mis ikka, kui naelu pole siis peotäis kruusa, liiva, tuhka just in case alati käepärast olema.
|
|
|
zack
|
postitati 06.01.11 11:40
|
|
|
Täna sai natuke lumes mütatud, käisin naabrimehel abis.
Hanged olid nii kõrged, et lumi lendas klaasi ja midagi ei näinud enam, seepärast polnud ma enam ka tee peal, vaid pooleldi põllul.
Sai natuke kaevatud ning omal jõul välja tuldud.
Paar kehva pilti ka:
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
|
huljes
huviline
Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio 2.0, Audi A4 2,8Q
|
postitati 06.01.11 16:57
|
|
|
Sai ka täna siis mõnuga kaevatud. Praegusel hetkel oleme maal ja nö suurele teele maja juurest ca 150 m sõita. Saatsin naise poodi, kuid sain kohe
kõne, et jäi kinni, ei no tuli vaatama minna.
Tulemus oli see, et oli sisse sõidetud jälgedest kõrvale kandunud ning pehme lume sisse vajunud, ilusti põhja peal kinni nii et rataste all paar senti
tühja maad, ei jäänudki muud üle kui labidas võtta ja naine tuppa kohvi keetma ajada, ca 40 min kaevata ja käes ta oligi. Nina võttis tatiseks aga
muidu ei ole hullu
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
postitati 06.01.11 17:18
|
|
|
Mis teile esiveoliste talves rohkem rõõmu teeb, kas kinnijäämine või väljakaevamine?
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 06.01.11 17:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: erki.t
Mis teile esiveoliste talves rohkem rõõmu teeb, kas kinnijäämine või väljakaevamine? |
Minule isiklikult teeb rõõmu see, et kui peakski kinni jääma (mida see talv mul pole veel juhtunud), siis sellistesse kohtadesse, kuhu teised ka appi
saavad tulla ja välja kaevamine on lihtsam, nelikveolisega ronid aga nii kaugele, et keegi appi ka ei tule, kinni jääd nagunii, lõhkudes veel stange
ja põhjakaitsme jne
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.11 18:12
|
|
|
Mis teile esiveoliste talves rohkem rõõmu teeb, kas kinnijäämine või väljakaevamine? |
Kui sa siin juba nii küsisid, siis ma küsiks, mis sulle, kui sõiduauto omanikule rohkem rõõmu teeb, kas kinni jäämine või välja kaevamine?
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C
|
postitati 06.01.11 21:05
|
|
|
Nonii, mina suutsin ka kurvist- kaldus teest Küljega EUROkraavi sattuda . Ja sain esimest korda auto välja kaevamiseks labidat kasutada . Omal jõul ma
sealt siiski välja ei tulnud (ei hakanud üritamagi), kuid tegin traktorile asja veidi lihtsamaks, kaevates kraavipoolse külje ning põhjaaluse ilusti
välja . Ja naerma ajas kohe see, et jälgides ka quattro'de talvist teemat, siis seal oli pilt, kus klubiline leidis ainsa veetoru, mis tee alt läbi
läheb .. Mina leidsin selle samuti . Miskipärast oli adrenaliin aga laes, kuna olin seda nii kaua oodanud . Teine kord, kui valli otsa sõitsin, oli
süüdi mingi krdi caliiber, kes äkitselt ette keeras.. Loll olin, et valli panin, oleks uue nina autole saanud
Ilusat talve ja veelgi enam lund teile ! (Tunne, nagu sõidaksin
quattroga)
Priit86
Sõidame ikka mõistusega !
|
|
|
|
Crp
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4 2.5TDI Quattro + Audi 90 Type85 + Hunnik teisi kolusi
|
postitati 06.01.11 21:57
|
|
|
See talv veel pole esiveolisega kinni olnudgi , auto piisavalt kõrgeks tõstetud ja hea naast teeb ka oma töö . Küll aga Q sai lasusa 3 korda kinni
istutud , ühekorra läks isegi teise auto abi vaja.
Hetkel Järvamaal tohutu tuisk , et homme saab kindlasti kinni istuda .
Head kaevamist kõigile ja paremat aastat kui eelmine oli .
|
|
|
blizzard1
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 13.06.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.11 22:03
|
|
|
Saaremaal tund aega tagasi oli mul maja ees olukord järgmine:
Proovisin, sai kenasti liikuma. Seda ei tea, kas hommikul tööle ka minna saab, kui samamoodi edasi tuiskab ja traktor ei ole teid lahti lükanud. Ootan
hommikut eks siis näeb, mis saab. Võibolla tuleb labidale valu anda
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.11 22:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Harry_R
Kui sa siin juba nii küsisid, siis ma küsiks, mis sulle, kui sõiduauto omanikule rohkem rõõmu teeb, kas kinni jäämine või välja kaevamine? |
Räme offtopp köeb nagu turbabrikett ahjus... aga kallis noor sõber ameerika paramaasturi rooli tagant ehk leiab võimaluse oma margifoorumisse kolida
või liituda 4x4.ee tegelastega, mis ehk peaks olema kohasem keskkond kliirensist tulenevale kõvatamisele
|
Minu margifoorum on ka siin, seoses esiveolise Audiga. Audil on samuti maasturid, milles küsimus? Kahjuks ei ole siin aga kedagi sellist, kes
sedasorti autot omaks ja saaks seda sama küsimust esitada .Või saadad Q7 omanikud ka 4x4? Tundusid vähe liiga uhke olema, kuigi erilist põhjust nagu
pole.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
Audi100C2
klubiliige
Registreerunud 05.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 2.2 1993a; Audi 100 2.8Q, 1991; Audi 200 2.1 5E 1981a; VW T3 Syncro Caravelle GL 1990a
|
postitati 09.01.11 07:25
|
|
|
Tallinnas kisub täna vägisi kevadeks. Huviga ootan juba mida õhtu pakub kui terveks päevaks jagub sedasi vihma ja plusskraade nagu praegu.
Keegi rääkis siin foorumis midagi lumesokkidest autole, aga täna paneks naelte asemel pigem midagi kummipaadi sarnast masinale alla ja aerutaks ringi
|
|
|
HawkHill
huviline
Registreerunud 29.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.01.11 11:57
|
|
|
Mõnel 2,5 TDI V6 mehel ka midagi kinnijäämistest pajatada on? Ma isiklikult olen ikka täiesti üllatunud kui hea läbitavuse see raske mootor isegi
pooleveolisena annab... Ainult korra olen kinni jäänud ja siis oli ka mitte lume pärast vaid sellepärast, et masin vajus lihtsalt teekumeruselt vastu
kuusehekki.
|
|
|
Kristoff
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Tq & TSI
|
postitati 09.01.11 12:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: HawkHill
Mõnel 2,5 TDI V6 mehel ka midagi kinnijäämistest pajatada on? Ma isiklikult olen ikka täiesti üllatunud kui hea läbitavuse see raske mootor isegi
pooleveolisena annab... Ainult korra olen kinni jäänud ja siis oli ka mitte lume pärast vaid sellepärast, et masin vajus lihtsalt teekumeruselt vastu
kuusehekki. |
Sõitsin kunagi 2.5 TDI V6 A6-ga. Talvel olin alalõpmata kinni. Oi kuidas
ajas närvi. Esiveoline C4 100 ei teinud teist nägugi seal, kus C5 kinni oli. C5 oli küll nõks madalam, aga krt.
|
|
|
tfu
huviline
Registreerunud 27.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 2.5TDI 2003, VW Vento 1.8 1994
|
postitati 09.01.11 15:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: HawkHill
kuusehekki. |
Siiani pole kinni jäänud, suht hästi roomab selle raske mootoriga, aga täna oli küll päris kepp sulaga kui läbi hakkab vajuma. Sai ikka omal hoovi
pealgi võimeldud.
|
|
|
Tegelane5
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.03.11 14:04
|
|
|
Nädalavahetusel sai oma esiveolise 80ne ja ühe 08ga nii jää kui põllurajal käidud. Jääl sai pmtslt sama kaua külg ees sõita kui taguveolised seda
tegid.
Kuna tagurehvid pidasid "suht" kehvasti ja esiots normaalselt siis sealt see ülejuhitavus tuli.
|
|
|
|
pillekas
huviline
Registreerunud 12.03.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.03.11 15:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Harry_R
Kui sa siin juba nii küsisid, siis ma küsiks, mis sulle, kui sõiduauto omanikule rohkem rõõmu teeb, kas kinni jäämine või välja kaevamine? |
Ei ole paha pärast öeldud ja ei maksa südamesse võtta,aga ega see Blazer,mingi eriline maastur küll ei ole.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 .. 8 |