Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 .. 19 |
bob
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B2CQ 20vT, BMW G31
|
postitati 30.12.10 05:36
|
|
|
Sobivuse kohta kohe ei oska öelda aga kasutajal "kaasik" oli veel mõned nädalad tagasi pakkuda 84a B2 kupee esimesed korralikud tiivad.
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.10 17:50
|
|
|
Siin on paar pakkumist veel tulnud.
Tõsiasi on aga see, et teine küljekarp on veel hapum, auk nii ees kui taga.
Ahjaa, uued ja töötavad luugiamordid ka küljes.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 31.12.10 06:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Harry_R
Siin on paar pakkumist veel tulnud.
Tõsiasi on aga see, et teine küljekarp on veel hapum, auk nii ees kui taga.
Ahjaa, uued ja töötavad luugiamordid ka küljes. |
Ma ei tea, kas teen valet reklaami, aga kasutaja madtuning liigutas vahepeal b osasid ka sellele kerele. Samuti tasub uurida sellisest kohast nagu
autospetsialist ja kui tükki küljest ei võta, siis võid ka suhelda Tartust sellise kohaga nagu Milbaum OÜ, sai uuritud karpe ja tiivakaari jne. ning
täitsa olemas asjad olid typ85 kerele vähemalt 2009 aasta lõpus. B2 typ81 ja typ85 tiivad on pisut erinevad stange kinnitusaukude näol, "kaasik"
pakkus vist typ81 jupeks (sorry kui valesti mäletan). Kindlasti on igasugu kraami üleval ka ladu24's, isegi kohati üllatunud, et mida kõike veel
võimalik soetada on .
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.01.11 17:30
|
|
|
Tänud kps info eest. Eks kui vaja, siis Tartu ei ole kättesaamatus kauguses. Huvitav on aga see, et saatsin üleeile 9 meili laiali eri firmadesse,
uurimaks, kes mis raha eest karbid ära vahetaks, kuid tundub, et keretöö tegijatel läheb hästi - vastanud on neist 2, need ainukesed, kes ei asu
Tallinnas. Olen hakanud nüüd üldse mõtlema, et teha ära siis juba kõik keretööd koos ülevärviga, kuid see oleneb juba sellest, kui suureks summa
aetakse.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.01.11 20:33
|
|
|
Tänane õhtu möödus garaazis ja lõppes sellisena.
Põhi on täiesti korras, mille selgitamiseks see töö üldse ette sai võetud. Järgmiseks tuleb korralikult ära puhastada, tõmmata mastiks peale ja uus
vilt peale kleepida. Homme helistan ühele ka keretööde asjus, ehk saab selles osas ka asjad liikuma.
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
K1KaZ
klubiliige
Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Kolm kuubikut
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.01.11 17:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: K1KaZ
Aru ma ei taipa mis sa tast mõne kriimu pärast nii laili kakud
Su masin on mu raupe kõrvalt nagu uus
Respektin igaljuhul |
Põhjamati kakkusin välja, et saaks selgust, mis seisus põhi on. Nagu selgus, siis väga hea. Nüüd tuleb lihtsalt nii teha, et ta edasi ka säiliks. Näiteks juhi jalgade alune vilt oli suht palju vett saanud,
niiske ja ära vajunud. Uue vildiga peaks põrand kenasti sile jälle olema. Tagumine põll vajab ülevaatamist ning siis peaks olema kõik probleemsed
kohad teada, mida õnneks väga palju ei olegi. Märtsi lõpuga lõppeb ka ülevaatus, selle teen alles siis, kui autoga liikuma hakkan, mis tähendab seda,
et summutile on vaja tagumine pütt panna ja veermik üle kontrollida.
Mootor võiks selle suve hooaja vastupidada sellisena nagu ta on, tema kord on järgmine talv.
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 20.01.11 19:16
|
|
|
Kus seda vilti müüakse? Ka minul oleks seda varsti vaja Või mis sa sinna
plaanid panna?
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.01.11 20:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kivitare
Kus seda vilti müüakse? Ka minul oleks seda varsti vaja Või mis sa sinna
plaanid panna? |
Vilt Noortehnikust
Ma usun, et eks ma millestki sellisest pean voolima hakkama. See esimene koht, mis pähe torkas, kuskohast saab, kuid eks neid ole veel.
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.11 20:04
|
|
|
Ma kuskilt lugesin, et B4 vedrud ja amordid istuvad B2 alla? On see tõsi või nägin ma seda juttu unes.
Igatahes tänase seisuga on tehtud esimene suurem samm keretööde poole. Sain ühe inimesega kontakti, kes tuleb järgmise nädala alguses hinnapakkumist
tegema. Igaltpoolt mujalt täielik vaikus. Ma tõesti ei saa aru, mis toimub?
Kas keretööde firmad on kõik kindlustuste rammusal leival ja enam alla 50K (eeku) pakkumisi ei vaadatagi?
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
arturASE
huviline
Registreerunud 31.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2009a. A6 allroad + VW Tiguan 4motion
|
postitati 21.01.11 20:47
|
|
|
( Ma tõesti ei saa aru, mis toimub? Kas keretööde firmad on kõik kindlustuste rammusal leival ja enam alla 50K (eeku) pakkumisi ei vaadatagi?
|
SInuga täiesti nõus, kuigi mul oli selline situatsioon paar aastat tagasi. Et kui sai mainitud, et eelarve peaks sinna 20 kilo eeki õmber jääma, tehti
ainult asjalik nägu pähe ja öeldi, et anname mõne päevaga teada- sellele järgnes igavene vaikus.
Edu suksu värskendamisel.
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.11 21:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: arturASE
( Ma tõesti ei saa aru, mis toimub? Kas keretööde firmad on kõik kindlustuste rammusal leival ja enam alla 50K (eeku) pakkumisi ei vaadatagi?
|
SInuga täiesti nõus, kuigi mul oli selline situatsioon paar aastat tagasi. Et kui sai mainitud, et eelarve peaks sinna 20 kilo eeki õmber jääma, tehti
ainult asjalik nägu pähe ja öeldi, et anname mõne päevaga teada- sellele järgnes igavene vaikus.
Edu suksu värskendamisel. |
No minu eelarve ei tõuse nii kõrgelegi, sest vaja vahetada ja värvida ainult mõned detailid. Alla 10K peaks ikka jääma + detailid. Keeruliseks tehakse
see asi. Hetkel seisab kõik keretööde taga, et auto uuesti kokku laduda ja tegeleda teiste pisiasjadega. Kevad - suvise hooaja tahan ikka Fronti
roolis veeta, et saaks Chevy uuele talvele korralikult ettevalmistada. Praegu võib mõelda küll, et kevadeni aega on, aga see aeg kaob väga
kiiresti.
Edit: ja mulle kõige rohkem teeb nalja see, et ma hakkasin ainult esitule klaasi tegelikult vahetama. Aga vaadake, kuhu ma nüüd jõudnud olen. Kunagi, kui auto on minu jaoks valmis, räägin teile pikema loo sellest, kuidas ma endale teise auto ostsin. Esialgne plaan oli hoopis vastupidine
kõigele sellele.
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.11 18:48
|
|
|
Täna taas garaazis. Eelarve kohapealt ma enam nii kindel ei ole.
Alustasin sellest, et kaapisin vana villa jäägid põranda küljest ära, hiljem tolmuimejaga kõik puhtaks. Põrand ilus ja korralik. Istme siinide juures
on kerget roostealget, kuid see köömes, mille eemaldan.
Järgmiseks võtsin ette tagatuled ja luugipaneeli, et veenduda nurkade ja tulede taga peidus oleva pleki korrasolus. Üllatus oli vägagi positiivne,
roostet pole, värv korras. Tuled tõin koju, vaja ära puhastada seest ja väheke hermeetilisemaks teha.
Teine nurk sama kena:
Pagasiruumi põhi on pindmise kerge roostega. Sellega võitlen samuti ise.
Lõppes päev tagastange eemaldamisega, mis enam nii roosiline polnud. Musta mögina all plekki enam pole, sealt näeb tuppa. Liistu poldid samuti hõredal
pinnal, vasak poolse oleks näppudega ära rebinud, nurga kinnitused mõlemad katkised:
Tagapool on aga okei, kinnituse juurest tuleb kergelt ravida:
Teine pool ivake parem:
Need servad mõlemal pool ühtemoodi - mitte head:
Lisaks tuleb tagumine sillatala ära puhastada pindmisest roostest ja ülevõõbata, kütusefiltri kinnitus samuti olematu, filter ripub põhja küljes
nipukatega. Nüüdseks peaks olema kõik nähtav inimesele, kes keretöid tegema hakkab.
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
K1KaZ
klubiliige
Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Kolm kuubikut
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.01.11 18:55
|
|
|
Nõndaks, plekimure nüüdseks lõppenud, kõik vajalik olemas, ainult et kätte saan 3.veebruar. Tänud Fixusele.
Tellitud saab siis: 2 x küljekarbid, parem tagumine tiivakaar ja 2 x tagumised nurgad. Viimasega lasin naisel saata juba meili Taani, et
Klokkerholmist otse tellida, sest tundus, et meie maal ei taha keegi seda detaili pakkuda. Tuli vastus, aga hoopis Balti Autoosad AS'lt. Nemad saanud tehasest infot, et meil sellist detaili vaja.
Soovitati Fixusest uurida, ühelt nende edasimüüjalt, kus olidki kõik asjad olemas, kuid kerge tarneajaga. Esitiiva võtan siiski kasutaja madtuningu
kaudu.
Veel üks väike tähelepanek. Varuosakeskus.ee kaudu saadeti mu päring 42 erinevasse kohta, vastuseid on 2.
Homme helistan uuesti Tallinna keretööde tegijale, kes pidi tulema autot ülevaatama, kuid võimalik on, et läheb üldse Tartusse. Valikuid väga ei
ole.
Tänud pprz
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
tanelr4
huviline
Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.02.11 17:41
|
|
|
Nagu näha, kui enda jaoks tehakse, siis ikka korralikult (Y)
|
|
|
|
bob
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B2CQ 20vT, BMW G31
|
postitati 02.02.11 07:20
|
|
|
Kuna tegu ilmselt pole OEM osadega siis nende sobitamine võib ka aega nõuda. Tavaliselt ei klapi kõik 1:1, vaja siit sealt timmida. Mis hinda muidu
nende asjade eest küsiti kui saladus pole? Edu!
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.02.11 10:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: bob
Kuna tegu ilmselt pole OEM osadega siis nende sobitamine võib ka aega nõuda. Tavaliselt ei klapi kõik 1:1, vaja siit sealt timmida. Mis hinda muidu
nende asjade eest küsiti kui saladus pole? Edu! |
Mis siin salatseda:
Küljekarp (ma ei tea, kumb pool) - 37.51
Küljekarp - 54.53
Parem tagumine poritiiva äär - 30.59
Taga alumine nurk parem - 36.59
Taga alumine nurk vasak - 36.59
Lähipäevil on minek ka töösse. Esialgse kalkulatsiooni järgi läheb see üritus koos detailidega maksma auto ostuhinna.
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.02.11 22:39
|
|
|
Kergelt hoiatati, et oleks mõistlik ka teine esimene poritiib välja vahetada, kui asi juba nii põhjalikult ette võetud, sest ka seal pidavat roostet
olema. Ootan pilte sellest, eks siis ole näha. Ma olen juba käega löönud, seda sellesmõttes, et läheb maksma palju läheb, poolikult pole mõtet enam
teha.
Pagana esituli.
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.02.11 22:49
|
|
|
Võibolla asi minus aga ei loe välja kuskilt, kes sul seda keretööd teeb. Endalgi plaanis keretööd teha aga pole veel süvenenud kes, mis ja kus.
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.02.11 23:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
Võibolla asi minus aga ei loe välja kuskilt, kes sul seda keretööd teeb. Endalgi plaanis keretööd teha aga pole veel süvenenud kes, mis ja kus.
|
Ei ole asi sinus.
Võtsin endale riski ja viisin "mitte firmasse". Väike ettevõtja, Urmas Maamets, kes oma sõnul 20 aastat asjaga tegelenud ja vastava hariduse koolist
saanud. Suurfirmad mind jutule ei võtnud, arvatavasti liiga väike eelarve, kuid eks neil ka liinitöö käib seal praegu - sipsti kokku kuidagi ja uus
auto ette.
Garantiid pakub ta 2 aastat ("suured kohad" pakkusid 6 kuud kuni 1 aasta), vaatama võin alati minna töödekäiku, töö etappidest saadab pildid jne.
Garaaz oli uhke ja paistis, et värvimiseks kohandatud. Abikäsi oli ka auto transpordis. Siiani on mul väga positiivne arvamus temast, loodetavasti ka
lõpuni, kuid eks ole näha.
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
sigar101
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.2 quattro 101kw 90a, Audi A6 2,5 TDI quattro 103kw 97a, Audi S6 C4 2,2 20vt quattro 169kw 96a, Seat Leon Top sport
|
postitati 05.02.11 06:53
|
|
|
Mina olen ka teinud töid sellise kodu tegijaga koos mitu aastat ja olen suht kindel, et ei roni kuskile suurde kohta oma autot tegema.
Mitu aastat praktikat näitab et üksiktegijana on vaja panna meeletu rõhk kvaliteedile,
vähemalt meil liikus nö reklaam ainult inimeste kaudu. Samas kui suurtel midagi peeti läheb
on neil savi, sest tööd on nagu muda niikuinii.
Kodutegijate ainus miinus on, et nad on ise enda aja ja ruumi peremehed
Auto hakkab A tähega
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
|