Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  4  5
Autor:
Pealkiri: Audi A4 2,4 - 06/1999 - SilverLine (Vastuseid: 107 | Vaatamisi: 28449)
SilverLine
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Facelift, Volvo S60 D5

postitati 24.01.12 18:12 Tsiteeri

Rahakotile ei miskit rõõmustavat. Eelnevad arved ja tulev 900 eurone arve keretöökojast kokku annab sinna 1400 euro ääre alla. Aga ma pigem mõtlen nii, et raha tuleb pidevalt peale ja väärt õppetunni sain nii, et seda head autot täiesti taastamiskõlbmatuks ei äestanud :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
SilverLine
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 10.02.12 16:15 Tsiteeri

Nonii, viimaks ometi meeldivad uudised siia teemasse! Täna sain kõne värvitöökojast, et auto on valmis ;)! Oleks mõned tunnid ette helistanud, oleksin sularaha piisavalt kaasa võtnud oleks saanud tüdruksõbra autoga ikka koju viia! Kahjuks tuli meil mõlemil sedapuhku bussidega koju minna! Esmaspäeval lähen toon auto ära ja kostitan ka piltidega. Sain välja öeldud, hakkas kergem! :cool:

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Margus_H
huviline

Registreerunud 10.07.11
Kasutaja on eemal

Auto: X5

postitati 10.02.12 17:31 Tsiteeri

No tubli! Jääme pildimaterjali ootama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
SilverLine
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 14.02.12 15:02 Tsiteeri

Nii, tõin siis auto värvikojast ära täna! Tehti üks vana mölk vasakus tagatiivas ka üle mis sisse oli kogemata tekkinud (mitte mina). Aga hetkel veel pole vanad detailid ära poleeritud, mingi vaha pidi ennem alla minema, lõpetavad ilmselt millalgi ;)

Korralikku aparaati ei olnud käepärast, siis tulevad moblapildid:

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/374/147/093573783467ec.jpg

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/374/147/093573789b71e8.jpg

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/374/147/09357379781d46.jpg

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/374/147/0935738070f783.jpg

Niisiis, mina olen rahul! Auto on jälle sile ja sirge, mölgid väljas ja kõik on kena! Reedeks lubati mu BeMyWalentine ka korda teha, niiet mõlemad pillid rivis tagasi! :cool:

RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123

postitati 14.02.12 17:57 Tsiteeri

Tore näha, et sul A4 jälle ilus, sile ja korras. Mõnusaid edasisi kilomeetrid selle masinaga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Margus_H
huviline

Registreerunud 10.07.11
Kasutaja on eemal

Auto: X5

postitati 14.02.12 18:04 Tsiteeri

Kena mis kena! :cool:

Loodame nüüd, et ka püsib sellisena.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
late
huviline

Registreerunud 11.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 Avant;BMW E46

postitati 14.02.12 20:40 Tsiteeri

Väga viis näeb välja!Kuidas värvitööga rahule jäid?

-OOOO-
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
SilverLine
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 14.02.12 20:43 Tsiteeri

Tänud heade sõnade eest. Ise loodan ka, et rohkem heale autole liiga ei teeks enam ;) Niigi häbi, et eelmine kordki korralikku näopeksu minul sai!
Eks suurem töö on tehtud, bensupaagiluugile veel uus vedru sappa, uus parempoolne peegliklaas ka (praegune UK oma, ei näita mitte kottigi) ja siis peaks vist kõik juba täitsa jonksus olema kah.

Kokkuvõtvalt siis kuskil 1300 ja kopikad. Ja tai pohh kui ma nüüd selle raha väärtuses mõistust juurde ei saanud tollest õnnetusest! :D Õnneks paarimees kes ise kümmekond autot ära utiliseerinud, et nüüd noormees õppis alles sõitma kui rahaliselt oma tegude eest vastutust kannab! Oleks tore loota küll :P

SilverLine
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 14.02.12 20:48 Tsiteeri

Lauri jah töö on ilus, värvitud on väga korralikult ja lakk läigib peal ka väga ilusasti! Mehed pidid terve vasaku tagatiiva ka üle värvima, mille eest raha juurde välja käia ei tulnud. Öeldi, et olgu firmale reklaam ;) Güntheri töömees leidis vasakult poolt esitiiva ja stange vahel toonierinevuse, mina seda ei jälginud, vaatasin üldpilti. Loomulikult olen rahul, auto on ikkagi nüüd korras ja paar nipetnäpet veel üle käija, mis ka ei põleta väga!

NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 14.02.12 21:13 Tsiteeri

Hea vaadata et ilus auto on taas oma välimuse saavutanud :)

SilverLine
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 14.02.12 21:24 Tsiteeri

Kriteerium oligi, et auto oleks samaväärne kui ennem avariid ehk siis väga heas korras. Hetkel tundub, et see on õnnestunud. Väliseid defekte pole, isegi tehti see mölk korda mis ennem avariid sai sisse aetud ja mille parandamist nädal enne avariid arutasin. Niiet nüüd võib jälle öelda, et mölgi-ja kriimuvaba auto ;)! Ainus mis välimuses reedab laksu on võtmeluku auk paremal esiuksel, see uks pärit siis parempoolse rooliga autolt.

Panen pildikese ka juurde milline auto enda detailid ohverdas:

http://www.upload.ee/image/2077624/1069_2f35cbe618b7aadde6d03abfbc6936211.jpg

Muidugi plekkidele järele minnes polnud auto enam sellises komplektsuses. Oleks tahtnud selle küljest veel esistanget saada ka. Kahjuks oli juba lännu. FL omad lähevad kui soojad saiad ja neid tuleb taga ajada tikutulega. Sellegi poolest, too auto jäi ikka kole alasti peale seda kui mulle omi plekke ohverdas, sisuliselt terve parem külg, tagatuled sain ka selle pealt!

woush
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: STI

postitati 14.02.12 21:29 Tsiteeri

Ega esitulesi alles ei jäänud sellel autol ;)

SilverLine
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 14.02.12 21:31 Tsiteeri

Ei tea, ei mäleta enam! Kapott oli kindlalt läinud ja vist vasak esituli ka, aga võin eksida. Muidu seal lammaris FL B5 veel, lihtsalt sellel oli kõige ligilähedasem värv mis sai valitud lootuses, et ehk ma pääsen värvimisest. Ei pääsenud, aga vähemalt nüüd võin käsi südamel öelda, et recovery'l sohki pole teinud :cool:

woush
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: STI

postitati 14.02.12 21:34 Tsiteeri

Offtopicut veel, mis lammutus see on ?

late
huviline

Registreerunud 11.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 Avant;BMW E46

postitati 14.02.12 23:07 Tsiteeri

Veoexpert selle koha nimi ja asub Väänas.Samas transpordivad ka laiali.Ma ostsin eelmisele masinale sealt esiuksed ja toodi koju kätte ilma transpordi tasuta.Meeldiv suhtumine ja suhtlemine.Soovitan!

-OOOO-
NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 15.02.12 07:20 Tsiteeri

Esituled on esimesed mis kohe minema lähevad. Ise olen seal päris mitu isendit "paljaks" kiskunud.

SilverLine
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 15.02.12 09:34 Tsiteeri

Minugi poolt kiidusõnad veoexperti meestele. Meeldiv suhtlus, objektiivne info ja mõistlikud hinnad. Kui kunagi veel mingit kasutatud vidinat või keredetaili vaja läheb, emb kumb kas siis Audile või BMW'le siis ilmselt tean kuhu ma küsima lähen ;)

SilverLine
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 24.03.12 09:14 Tsiteeri

Niisiis, vahelduseks uuendan siinset teemat ühe rumala küsimusega. Sai siin hiljuti BMW tarvis ostetud uued komponentkõlarid Clarion SRE1321S 5,25" ja kaasas olid ka tweeterid. Aga peas keerleb tõsine mõte teha üks vinge aprillinali ja Bayerlane turgu lükata, siis ei näe asjal sügavat mõtet neid kõlareid autosse installida. Nagunii see hinda ei mõjuta. Siit ka mõte, kas ma saaks neid Audis rakendada. Peale laksu sai vahetatud esiuks, kuid parempoolne uksekõlar teeb väga santi häält. Tõenäoliselt mees, kes plekke vahetas ei hakanud aega raiskama originaaluksest kõlari välja kangutamisega ja läks lammarikõlar mille uue uksega kaasa sain. Tundub, et teine on niiskust saanud ja helis on karjuv vahe sees vasaku ukse kõlariga. Kuskilt hakkas silma, et A4 esiukse kõlari diameeter on 4" või ma eksin?

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/377/352/09442643845dab.jpg

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/377/352/094426434613a2.jpg
Aga muus mõttes, auto peab end kenasti üleval ja sõidab sama sirgelt edasi kui ennem õnnetust, niiet midagi ette heita ei saa, minu õnneks! ;)! Varsti aeg suvekad alla tagasi kerida, kevad käes!

SilverLine
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 28.04.12 11:57 Tsiteeri

Täna sai siis autole pisikene kingitus tehtud. Tõin teise jooksu velgi, et eelmised originaalid talvekate jaoks ja uute peale siis läheks suvekad. Pilt ka juurde:

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/380/384/0951924159f5ca.jpg

Pole suuremat asja eputamise veljed, tavalised originaalid 15", kuid värskelt värvitud ja ülikorralikud! Ise olen igatahes nendega väga rahul! Alla lähevad esmaspäeval, pole ennem aega kahjuks! ;)

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 28.04.12 14:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: SilverLine
Pole suuremat asja eputamise veljed, tavalised originaalid 15", kuid värskelt värvitud ja ülikorralikud! Ise olen igatahes nendega väga rahul! Alla lähevad esmaspäeval, pole ennem aega kahjuks! ;)

Veereta siia, lähevad esimese tunni jooksul minu autole alla ;)
Peale uuendust näevad ikka kabedad välja töesti.
Esimesed kölarid väidetavalt 4" (10 cm) ja tagumised 6.5" (16.5 cm), ette on mahutatav ka 5.25" (13 cm), kügavusega kuni 60 mm.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
SilverLine
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.04.12 18:13 Tsiteeri

Noonii! Tänase päeva võtmesõna oleks suverehvid. Lõuna paiku võtsin suuna Tallinna et BeMyWife'ile tuua suveveljed ja rehvid. Seiklust kui palju et leida kadaka tee 46 oü minurehvid, aga leidsin ülesse! ;) Ja siis kui päälinnast tagasi sain padavai mõlema autoga sõber-seltsimees-vend Güntheri juurde ja autodele suvepapud alla! Nüüd pildimaterjali kah:

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/381/34/0952672532f4af.jpg

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/381/34/095267257e8599.jpg

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/381/34/0952672610cd51.jpg

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/381/34/095267265b81cc.jpg

Kahjuks pildid mobiiliga tehtud ja autod ka shiitased :( kohe mitte ei viitsinud-suutnud enam autosid pesema hakata, sain võib-olla tunnike tagasi koju. Müts maha remondimehe ees, kes viitsis minuga nii hilja õhtu tegeleda. Mõlema autoga olen tulemusega väga rahul. Audi läks mugavamaks, sest nüüd õiges mõõdus rehv ja väike veeremüra, sõita on super, väga hea vaikus. Ühegist otsast ei anna sõidus tunda üle elatud avarii, lucky me ;) BMW läks paraku natuke närvilisemaks, 235 lai rehv otsib teed ja tagumistel vale mõõt, 255 käib 9" laiale veljele, kerge strech, aga pole hullu, harjun ära :D

Rain-
huviline

Registreerunud 11.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.9TDi

postitati 18.06.12 14:04 Tsiteeri

Endal läksid need samad kõlarid sisse, vaja ainult osta juurde kõlarirõngad. Väga head häält teevad ;)

SilverLine
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 19.06.12 03:05 Tsiteeri

Läksivad siiski need kõlarid teise autosse. Heliga olen rahul, bass on puhtam kui originaalil ja kannatab kuulata küll! Eks millalgi võtan sama töö ka Audil ette, poleks uskunudki, et neid kõlareid nii lihtne on vahetada :D

RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123

postitati 19.06.12 11:10 Tsiteeri

Kõlarid rändasid siis BMW'sse? Sinna oleks neid jah rohkem vaja (kui süsteem originaal), sest BMW audio osa on ikka ülimalt mage. Sai just värskelt sõidetud sugulase E46'ga ja no "tümm" meenutas sama võimetut mürtsu, mida mängib hommikuti vanaisa öökapil olev kellraadio :D.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
SilverLine
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 20.06.12 09:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: RTamm
Kõlarid rändasid siis BMW'sse? Sinna oleks neid jah rohkem vaja (kui süsteem originaal), sest BMW audio osa on ikka ülimalt mage. Sai just värskelt sõidetud sugulase E46'ga ja no "tümm" meenutas sama võimetut mürtsu, mida mängib hommikuti vanaisa öökapil olev kellraadio :D.

Tehasesüsteem on praktiliselt välja lõhutud! Originaalmaki asemel on LG Mp3 makk, tegelt lendab see varsti välja ja ikkagi MID asemele, esiukse kõlarid sain vahetatud, tagumised aknalauapealsed ka mingi Hertz või Alpine ja siis on väga hea, Pioneeri free Air SW ja rohkem pole vajagi ;)

Lehekülgi:  1  2  3  4  5
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.7% - SQL: 65.3%]