Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 7 |
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.08.10 23:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kivipallur
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81Nimelt väga veidralt õnnestus pojal peaga esiklaas ämblikuks teha. Istus
autosse, lülitas maki paneeli sisse ja nii kaua, kui mina ümber auto jõudsin, et rihm talle peale tõmmata oli klaas selline. |
Mis kehaosaga tal see õnnestus? |
Peaga- ma ei leia muud seletust, kui lükkas paneeli sisse ja hakkas muusika järgi hüppama. Peaga kõik korras Ju tabas "õiget" kohta.
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 27.08.10 23:28
|
|
|
Sealt katuselt saaks päris huvitavaid pilte teha...
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Kristoff
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Tq & TSI
|
postitati 27.08.10 23:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
Tsitaat: | Algselt postitas: Kivipallur
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81Nimelt väga veidralt õnnestus pojal peaga esiklaas ämblikuks teha. Istus
autosse, lülitas maki paneeli sisse ja nii kaua, kui mina ümber auto jõudsin, et rihm talle peale tõmmata oli klaas selline. |
Mis kehaosaga tal see õnnestus? |
Peaga- ma ei leia muud seletust, kui lükkas paneeli sisse ja hakkas muusika järgi hüppama. Peaga kõik korras Ju tabas "õiget" kohta. |
Kuram, see täielikult kahe silma vahele.
|
|
|
otto
huviline
Registreerunud 23.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 200 2.2 10V TQ Avant 1990, V8 D11 3.6 1988, 100 Sport 2.2TQ 1990
|
postitati 29.08.10 01:52
|
|
|
Kui vana klaasi osata eest ära võtta, saab väga edukalt ka vana liistu kasutada, enda autol sai paar nädalat tagasi just klaas ära vahetatud ja läks
vana liist tagasi. Aga loomulikult mul sai see tehtud sõbra abiga ja maksma läks, klaas 1464.- + liim 213
Audi OOOO - Lord Of The Rings
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 29.08.10 07:56
|
|
|
Minu 200-l sai samuti kasutada vana liistu.
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.08.10 08:08
|
|
|
Loodan, et mul nad saavad ka vana liistu kasutada. Ise seda vahetama muidugi ei hakka, lasen ikka proffidel teha aga hetke parim pakkumine on 1300kr
klaas koos tööga.
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 12.09.10 20:02
|
|
|
Käisin täna uut rooli vaatamas, täitsa mugav asjandus, meenutab seda Treseri rooli.
Korraga käisin üle ka need istmesoojendused. Kaardilugeja oma ei toiminud sellepärast, et sellele oli vale pistik taha pandud. .Õige oli kuhugi maki
taha sügavustesse ära kadunud, sai see välja otsitud, külge poogitud ja hakkas toimima. Juhipoolne oli teise veaga, lülitil oli küll õige pistik, aga
seljatoe soojenduselement oli läbi. Praegu ühendasin külge ainult istmepõhja, et natukenegi soojendaks, kuid kunagi tuleb see seljatugi ka korralikult
lahti võtta ja korda teha. Korraga said mõlemale ka töötavad pirnid sisse joodetud, vähe tuhmimad jäid kui ülejäänud, kuid mul polnud varudes miskit
paremat võtta.
Praegu on keskkonsoolis üle kaks pistikut, valge mis kuulub udukatele, ning roheline, mis oli ennem istmesoojenduse küljes. Huvitav mille pistik see
roheline on, tulekõrgusregulaatori?
Et oleks raskem!
|
|
|
|
otto
huviline
Registreerunud 23.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 200 2.2 10V TQ Avant 1990, V8 D11 3.6 1988, 100 Sport 2.2TQ 1990
|
postitati 13.09.10 11:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
Praegu on keskkonsoolis üle kaks pistikut, valge mis kuulub udukatele, ning roheline, mis oli ennem istmesoojenduse küljes. Huvitav mille pistik see
roheline on, tulekõrgusregulaatori? | Roheline peaks ABS-i oma olema.
Audi OOOO - Lord Of The Rings
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.09.10 13:53
|
|
|
Kuna eile hommikul (28 sept.) auto ei käivitunud (4-5 korda proovisin ning siis kustus aku ära) ja bensiini pumba sirinat ei kuulnud arvasin, et pump
on üles öelnud. Sõber oli käruga ka võtta ja hakkasime teda kärule vintsima. Mõtlesin, et proovin veel korra ja nagu naksti läks käima. Hiljem selgus,
et 10x süüte sisse keeramise kohta hakkas pump sirisema 1 korral. Kui lõpuks auto Teemo juurde sain ütles ta, et asi süüteluku põhjas. No jah, sest
kümnel korral ühest süüte tuled ju põlema ei hakanud armatuuris. Selles on
ka arvatavasti asi, miks ma üks ööse ilma tuleteta koju sõitsin. Õigemini nad vilkusid. Järgmine päev oli korras.
Niisiis täna sai paigaltatud uus süüteluku põhi,
uus aku, kuna vana oli ikka väga vana ja väsinud.
Vahetatud sai ka õli ühtlasi ja õli filter. Eelnevate autodega olen sõitnud vaevalt 8000km aastas siis nüüd läks 6 kuud ja 10 tuhat. Ette on kerinud 340 000km
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 29.09.10 14:02
|
|
|
Meenutab tõesti Treseri rooli ja peale selle sobib ta sinna ka päris hästi! Ainuke, et see Audi embleem on seal võib-olla natuke võõrkeha.
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.11.10 19:54
|
|
|
Ega suurt midagi uut pole aga tänasest all 215/50 R17 talve naelad. Nokia lamellid 17" mis all olid on pakkuda, kui kellelgi huvi. Harry teemas sai
välja hõigatud, et muretsesin talvekate jaoks teised veljed, siis nii tegelikult ei läinud. Hea, et raha ette ei maksnud. Pole kunagi probleeme olnud
huviliste/klubilistega kauba kätte saamisel aga ju siis oli minu kord. See
selleks.
Üle on visanud sigari väga halvad tuled. Olen neid seest puhastanud ja reguleerinud aga ikkagi sõidan kott pimedas. Kaalusin ka lisatulede ostmist
aga, kui keegi vastu tuleb, peab need ära kustutama ju. Täna ostsin prooviks H4 Bosch plus 90 pirnid (suht uus sari). Pehmelt öeldes vahe on sees.
Enam ei olnud minu auto ees vari taga sõitva auto tuledest. Nagu alati, peab
heal asjal ka miinus olema. Nimelt pirni tipus on sinine triip ja nüüd nagu oleks gabariidi pirn sinine.
Sõidame rõõmsalt edasi!
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.11.10 20:18
|
|
|
Miks sa üldse talveks valuvelgi otsid? Sitane ja lägane aeg nagunii, keegi seda ilu tähele ei pane + endal rahulikum sõita, kartmata et kalli ja
korraliku velje kuhugi libisedes ära rikud + jäävad veljed soolast rikkumata. Talveks sobib hästi plekkvelg ja ilukilp, sest kevadel valukad alla
saades silm ikka puhkab ja tunne ka selline nagu uus auto oleks istumise all.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.11.10 21:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Harry_R
Miks sa üldse talveks valuvelgi otsid? |
Mul olid olemas korralikud 215/55 R16 naelad aga ei leidnud kuidagi 16" 4x108 plekkvelge. Valuveljed olid aga mõtetult kallid ja räbalad selle raha
eest mis pakuti. Seega müüsin 16" naelad maha mõttega, et ostan 15" veljed mida on lihtsam leida 4x108 auguvalemiga. 15" plekid maksavad umbes
250kr tk ja originaal veljed hakkavad ka umbes sealt. Nii see plekkvelje mõte nurka lendas. Lõpuks viskas üle see velje otsimine.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.11.10 15:16
|
|
|
Neljapäeva hommikul tööle sõites ja niigi hilinedes juba, läks gaasitross puruks. Vähemalt oli nüüd mõjuv põhjus miks hiljaks jään. Gaasi klapi vahele murdsin papist asjanduse, et hoidis veidi rohkem, kui tühi
pöördeid ning keerasin otsa koju.
Täna lõpuks asendasin selle A6 2,0 kasutatud aga heas korras trossiga. Uus Forsis 1,5 nädalat tellimisel.
Big´ile jäin ka kohe jalgu muidugi, kui polnud veel tross reguleeritud ja katsusin, et jalust ära saab.
|
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, Ford, Vaz
|
postitati 15.11.10 12:39
|
|
|
Vaatasin jah, et sul vanadus peale tulnud või muud probleemid, keerad ette ja uimad.
Audi 100 c3 2.2 } Audi 100Q c3 2.1T } Audi 100 c4 2.8 aut. } Audi 80 b4 1.9TD } Audi 100 c4 2.8Q } Audi 100 c3 2.3 } Audi A4 b5 1.8 } Audi 100 c3 2.0
aut. } Audi A6 C5 1.8T aut. } Audi 100 c3 Avant 2.1 } typ81 Q } Audi 80 b2 TD } Audi 80 Competition Q } Audi 80 typ85 Coupe } Audi 90 typ85 2.0r5 }
Audi Coupe b4 } Audi 90 quattro } Audi V8 } Audi A4 b6 1.9TDI } Audi 80 b3 2.0r4 101kw } Audi 100 C4 2.5tdi ...
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.11.10 08:07
|
|
|
Pilte pole ammu lisanud. Eile sai telefoniga paar koledat pilti
tehtud.
Vahepeal oli jälle tuledega probleeme. Nõrgemaks lüliks osutus lüliti tagune pistik.
|
|
|
elmut
huviline
Registreerunud 15.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: 100c3 avant
|
postitati 04.12.10 07:52
|
|
|
Ilus auto, ei oska muud öeldagi. Pärnus kunagi liikus, siis alati oli mida vaadata
|
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, Ford, Vaz
|
postitati 15.02.11 14:41
|
|
|
Uus auto tõukab vana perest välja?
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=809373
Audi 100 c3 2.2 } Audi 100Q c3 2.1T } Audi 100 c4 2.8 aut. } Audi 80 b4 1.9TD } Audi 100 c4 2.8Q } Audi 100 c3 2.3 } Audi A4 b5 1.8 } Audi 100 c3 2.0
aut. } Audi A6 C5 1.8T aut. } Audi 100 c3 Avant 2.1 } typ81 Q } Audi 80 b2 TD } Audi 80 Competition Q } Audi 80 typ85 Coupe } Audi 90 typ85 2.0r5 }
Audi Coupe b4 } Audi 90 quattro } Audi V8 } Audi A4 b6 1.9TDI } Audi 80 b3 2.0r4 101kw } Audi 100 C4 2.5tdi ...
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.02.11 14:52
|
|
|
Ei tõuka. Ma olen 2 kuud olnud auto ostu ja müügi lainetel, otsides
diisel A4 või A6´te. Sigari panin auto24 üles nädal tagasi puhtast huvist.
Homme õhtul või neljapäeval kirjutan siia veidi, mis talvel toimunud on ja mis toimuma hakkab.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.02.11 20:06
|
|
|
No nii, tükk aega pole midagi tehtud auto kallal. Ainult sõidetud ja sedagi enamjaolt elukaaslase käe all. Juhtus vaid üks asi-karteri tuulutus jäätus
ära aga see sai ka kiirelt korda.
Ammu olen tahtnud piduritele teha uuendus kuuri. Tänaseks aeg kokku lepitud ja tehtud siis järgmised asjad: Uued esimesed pidurikettad ja klotsid,
tagumised trummel pidurid puhastatud ja pandud tugevam vedru (trummel ja klotsid vahetust ei vajanud), pingutati käsipidurit, uued süüteküünlad Bosch,
10 tuhat veel täis ei olnud aga ühtlasi ka õli (10W-40 MOBIL)vahetus pluss filter, kuna auto poolne klotsi pistik puruks siis tinutati kokku, et ehk
nüüd kaob see neetud klotsi tuli kompust, õlirõhu ja temp kell näitama pandud, paar uut spidopirni ning üks suport sai uue tolmukatte.
Siinkohal suured tänud Teemole ja Kristjanile.
Vahepeal on ilmnenud ka kaks huvitavat lisa, millest mul aimugi ei olnud.
Nimelt küljepeeglite soojendus ja plokisoojendus. Viimasel puudu vaid juhe mis 220 pistikusse läheb.
Talv on teinud kerega muidugi paha paha. Eelnevalt ka siin foorumis juttu olnud kuidas lumi koguneb liistude vahele (näiteks eest ratta alt juhi või
siis kõrvalistuja ukse alumise liistu vahele). See jäätub ära ja siis avad hommikul ukse koos liistuga. Juhi uksel irvitab päris kõvasti. Tagasi ka ei
vääna kuidagi. Porikummid ehk aitaks selle vastu. Lisaks värv on eraldunud paarist kohast kerel jne.
Hetkel vist kõik.
Järgmine kuu plaaniks uued tõukurid ja klapisääretihendid. Järgmine kuu sest B6 e hooldus ja remont oli ka eelmine nädal.
Edit: Ah jaa, esi ja tagasild vaadati ka kriitilise pilguga üle ning oli laitmatu.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.02.11 19:43
|
|
|
Eilsele lisaks tuli veel üks piduri kolb välja vahetada uue vastu.
Klotsi juhtmete kokku tinutamisest ka kasu ei olnud. Ikka viskab klotsi tuld.
Lisaks sai tehtud veel SELLINE teema. Keegi
oskab öelda, et kas C4 kellad sobivad C3 ka?
|
|
|
InTz
huviline
Registreerunud 05.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant Quattro, 200 20V
|
postitati 17.02.11 20:05
|
|
|
Räägi siis pidurite remondi tulemusest ka. Kuidas siis nüüd pidurdab?
Kui klotsi juhtmete kokku ühendamisest kasu ei olenud, siis viga mujal ning vanemal masinal keeruline seda juhtme vigastuse kohta leida. Süsteemi
lõplikuks välja lülitamiseks lihtsam kelladeploki vastava pin'i taha "-" viia
C3 vs C4 kellad vist ikka päris 1:1 ei ole. Sisusid vast võimalik mingil määral omavahel kombineerida.
Mis sul hetkel kelladeplokis streigib? Mul on 1 sigari kompu ja autochekiga kelladeplokk molekulideks, lisakellad ja spidomeeter läinud, kuid muu
olemas.
Plaanid kompuutri ka autole panna?
Audi - Home Of Quattro
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.02.11 20:31
|
|
|
Pidurid enam pole pehmed, ei vaju pedaal ära, ei ole kohinat pidurdades. Nüüd ei teki enam seda tunnet, et pidama ei saa. Kõik tundub ok.
Klotsi tule juhe võib jah ka mujalt katki olla ja seda taga ajama ei hakka.
Tegelikult tahaks proovida lihtsalt teist kelladeploki, et mis siis näitajad on. Kelladeplokis peaaegu kõik näitajad valetavad ja nüüd ütles spido ka
üles. Kuigi näiteks laadimine on ok aga näitab 12-13 (külma mootoriga rohkem) nagu sul. Kompuuter võiks olla. Idee on hea aga jälle, kui lihtne või
raske seda sinna aretada.
Ma olengi enne valesti asju nimetanud. Kompuutrit mul pole on vaid autochek. Autochekis puudub aga õli kannu tuli ja bensiini kanister. Võibolla
midagi veel.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.03.11 18:20
|
|
|
Tänase seisuga vahetatud tõukurid ja klapisääretihendid. Loodan homme hommikul mootorit soojendades kuulda mootori häält mitte tiksumist. Klapisääretihendid sai nii öelda igaks juhuks vahetatud. Õlikulu polnud
märkimisväärne ja ei suitsenud ka.
Suurim mure hetkel on kelladeplokk. Laupäeval tõin küll Tartust 200 ploki ja väidetavalt pidi töötama. Eile jamasin õhtul ja ei saanud kõike asju
korralikult tööle. Täna Teemo jamas ka ja ei saanud ka. Kui Intzu´l aega (homme ehk) siis proovime tema 200 peal korra aga arvan, et siin tuleb uuesti
müüjaga ühendust võtta kahjuks.
medical : Kasutaja Teemo oskab rääkida mis võtteid ta kasutas.
Tsitaat: | Algselt postitas: medical
Mis võtteid muidu klapisäärte vahetamisel kasutasid. |
|
|
|
medical
klubiliige
Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.03.11 18:27
|
|
|
Kobe masin.
Mis võtteid muidu klapisäärte vahetamisel kasutasid.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 7 |