Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 .. 10 |
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 05.07.10 21:46
|
|
|
Fakjeee, my life is so great.
Niipalju oli head, et forssist sain endale uue poldi ning sain masina kokku visatud.Rihmad ja möllud said peale ning masin töötas, isegi sain sõita ca
10km. Paistab, et liigub paremini kui enne, aga stroboskoobiga täpselt paika seadma veel. Õnnetus aga see, et jagaja kinni roostetanud. Peab mingi
immutusianega vist leotama hakkama., Keegi oskab midagi soovitada?
Igatahes, sai see 10k sõit tehtud ja valmistatud sõbra poole minekuks. Sain mingi 20m sõita ja jooksis autol pooltelg ära. Igatahes olgu ükskõik mis
käik sees, auto ei võta vedu taga ning häiriv hääl ka.Pooltelg ise all, aga loksub. Kahtlustan, et sisemine ots andis saba. Homne lammutamine annab
selguse.
Hetkel auto üldine olukord selline. Homme värvin tiivaalused krundiga ära, kivid värvi vähekene maha peksnud. Samuti teatud kohtadesse panen mastiksi
peale. Koopad ka plaanis üle lasta mastiksiga. Siis läheb ka stange tagasi külge.
Kõik rihmad vahetasin ära peale kondi rihma. See ikka puhta idiootsus, et ümber mootori käpa ajada see ringi. Kuna mul kont ei tööta, siis vahepeal
isegi mõtlesin läbi lõigata, aga lõpuks jõudsin otsusele, et kõik peab võimalikult originaalne olema. Kunagi peab kondi ka ikkagi korda tegema. Ja noh
see kondi rihma pingutus on ka omamoodi tsirkus. Õnneks sain sellegi paika krutitud.
|
|
|
|
rannooo
huviline
Registreerunud 25.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.07.10 07:45
|
|
|
Kena auto, jõudu ja jaksu sulle sellega. Tulen vaatan ta ükspäev ka üle, Valgast Antslasse nkn vaja tihti sõita.
Selle kondi rihmaga seoses: Vahetasin enda C4 A6 kliima rihma, selleks oli vaja ainult 2 kuuskanti lahti lasta, et mootori käpp vabastada. Ma ei tea
muidugi, kui palju see B4 kerega sarnane on.
Poolteljeotsa jama pole just kõige parem, seal ikka tundideks tööd.
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.07.10 20:55
|
|
|
Käpp on samuti, kahe kuuskandiga. Ma lihtsalt ei viitsinud jamada, sest rihm oli veel täitsa hea ning kont nagunii vajab remonti. Astu aga läbi,
kindlasti enne hella. Ma võibolla varsti põdramaale.
Igatahes tänane päeva algas samuti õnnetult ja ega ta eriti paremaks kiskunudki. 12 tundi sai järiekordselt garaazis veedetud. Täna juba mainiti,et ma
pidavat elama juba garaazis enamus aega
Sai siis autol rattas alt kisutud, pooltelg lahti kisutud, sarniir lahti, ning vaatepildiks osutus äärmiselt halvas olukorras sisemine pooltelje ots.
Kaitsekumm oli katki ning seest tuli ka mingeid katkisi juppe. Mõeldud tehtud, hakkasin kohe üritama pooltege kastist kätte saama. Minu õnnetuseks
olid seal sedalaadi tähikud, mille keeramiseks mul võtit polnud.
Muidugi nende tähikute ligipääsemiseks tuli ilge tsirkus pidada maha. Pooltelje juures on mingi metallist kaitse. Tahtsin seda ära kruvida, aga ei
saanud kuna jäid summuti püksid ette. Muidugi ei saanud seda külge jättes ka pooltelje poltidele ligi. Kuna mul nagunii oli summutil mõra, siis võtsin
otuse vastu, et võtan teise küljest. Sai siis teist kollektroi küljest proovitud ära võtta. See muidugi osutus väga aeganõudvaks ja keberniitseks
tööks. Neli polti oli kokku, kolm neist olis suht halva koha peal, kui õigesti mäletan. Vahepeal mõtlesin, et isegi peab starteri ära võtma,
kahjuks/õnneks seda ei saanud teha, kuna summuti kooserdas mul ikkagi jalus. Sai siis mõllatud pikenduste, erinevate lehtvõtmetega ning kardaanidega.
Mingi 2, 3 tundi sai kulutatud sellele. Samuti ei tulnud kati juurest poldid lahti, kaks polti sai käiaga pooleks lõigata. Üks oli, aga üleval ning
sina naljalt ligi ei pääsenud, sai siis näppe painutatud ja dremiliga ja sinna otsa käiva trossist pikendusega lõikama asutud ning mõne aja pärast sai
sellegi kätte. Muidugi üks kati poolne polt, mille katki lõikasin oli nii kinni roostetanud kinnni, et pidin kati ka maha kiskuma. Sai polte
kuumutatud lahti ja möllatud ning saigi kat alt. Kuramuse lambda oli ka sellise loomajõuga kunagi kellegi poolt kinni pandud, ime et lahti sain.
Peale seda sai kollektorit mindud keevitama. Sõber keevitas teise ära ning asi korras. Tänud talle siis.
Kuna sisemine pooltelje ots tuleb alles poodi sisse ning võtit mul polnud, siis homme asjade järgi võrru. Rahakott tühjeneb selle jama pärast kokku
umbes 1300-1500kr.
Päev sai lõpetatud õhtuhämaruses. Süda ei annud rahu ning sai roostet maha käiatud/lihvitud ning krunt peale pandud. Homme ostan mastiksit juurde
ning kannan sellegi peale.
Mõned pildid ka siis
Keevitatud kollketor
Maha kisutud kat
Põhja alt ka näha ka parandusi, mis sai tehtud hiljaaegu.
Pooltelg missugune
Krunditud koobas.
Samuti tiivalt oli värvi maha pekstud
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
-ErNo-
huviline
Registreerunud 14.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: audi80b3.91, galant 93 ja Roller.
|
postitati 07.07.10 04:32
|
|
|
Enda pooltelje poldid sain 8mm torxiga lahti. Kuid siiski suht õnnemäng, et kas keerab üle või ei. Aga õnneks oli niipalju ruumi, et mahtusid ka
kullinokad poldikülge ja sai nondega väheke abistatud. Aga muidu käib jah
8mm xzn sinna.
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.07.10 19:11
|
|
|
Minule ei meeldi ausõna peale asju teha, pärast nii jama neid ülekeeratud polte lahti saada, eriti veel kõrvalistuja poolsel poolteljel. Teisel pool
on tohutult ruumi, seal isegi võid õnnega mängida.
Aitäh, Kuits, olen ka nüüd targem. Igatahes täna würthist ostsin selle XzN otsiku ära ning poldid sain väga hästi lahti. Auto nüüd korras ja paistab,
et tehniliselt nüüd kõik ok, loodan et ei pea oma sõnu sööma. Täna ei jõudnud värvida ja mastiksiga möllata, arvatavasti kisun homme logarid ka maha
ning lasen mõlemad esimesed koopad üle.
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 07.07.10 19:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KeveN
Minule ei meeldi ausõna peale asju teha, pärast nii jama neid ülekeeratud polte lahti saada, eriti veel kõrvalistuja poolsel pooltejel. Teisel pool on
tohutult ruumi, sea isegi võid õnnega mängida.
Aitäh, Kuits, olen ka nüüd targem. Igatahes täna würthist ostsin selle XzN otsiku ära ning poldid sain väga hästi lahti. Auto nüüd korras ja paistab,
et tehniliselt nüüd kõik ok, loodan et ei pea oma sõnu sööma. Täna ei jõudnud värvida ja mastiksiga möllata, arvatavasti kisun homme logarid ka maha
ning lasen mõlemad esimesed koopad üle. |
Pole tänu väärt.
Simmereid vahetades sattusin samuti vale tähiku otsa, ühel lasin nukad maha ja rohkemast loobusin.
Löpuks vurasin ikkagi 150 kiltsa kodunt eemale Viru-Nigulasse ja tuttava kaudu sain järgmine päev ka töökojas omaette möllata - krti palju oleneb töö
sujuvus korralike tööriistade olumasolust jne.
Önneks too XZN tähik läks veel ilusti oma pesasse (torx´iga rikkutud polt) ja tuli ka ilusti lahti.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.07.10 21:09
|
|
|
Endal ka lasin paaril tükil torxiga veitsa kanti maha. Algul ei saanud aru, et üldse selline kant on. Ilusti ära puhastades poldid seest ning väikeste
kõksudeda xzn sisse lüües polnud mingit probleemi.
Sul on tuliselt õigus, õigete tööriistadega on auto remont lasua lust. Kuna mina olen veel selles faasis kus kogun spetsiifilisemiad tööriistu, siis
minul on suht raskendatud kohati remont. Eks see remont osutus aeganõudavamaks ja suurejoonelisemaks selle tõttu, et polnud neid tööriistu täpselt,
mis vaja. Aga aegade algusest on tehtud tööd ära olemasolevate vahenditega, nupp peab vaid natuke lõikama ja kannatust peab ka looma moodi olema.
|
|
|
|
elmut
huviline
Registreerunud 15.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: 100c3 avant
|
postitati 08.07.10 04:40
|
|
|
Tegu ikka pükstega, mitte kolektoriga. Mina lõin haambriga padruni sisse, siis sai polt vähe põrutada, ning kõik nii lahti saanud Kas sa sõidad ka selle masinaga? Tuttav ütles, et tema pole sealkandis seda
veel näinud liiklemas
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.07.10 08:39
|
|
|
Pükstega on tegemist jah, võibolla ajasin segamini. Koguaeg sõidan ringi. Kobela-antsla autobahn on põhiline marsuut.
|
|
|
|
rannooo
huviline
Registreerunud 25.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.07.10 18:18
|
|
|
Käisin Antslas praegu, tegin tiiru kortermajade eest ka mööda ja nägin su masina ära
Küll tagantpoolt ja paremalt küljelt põhiliselt, aga ilus on ta juba nendest kahest küljest. Tundsin Audi kohe ära, värv on juba eriline..
Jaksu !
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.07.10 18:23
|
|
|
Oleks võinud kõne peale võtta. Oleks veitsa juttu puhunud ka.
|
|
|
|
rannooo
huviline
Registreerunud 25.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.07.10 19:14
|
|
|
Seekord oli suht kiire, järgmisel korral räägime juttu ja äkki teeme käpa ka õliseks
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.10.10 16:32
|
|
|
Pole pikalt rääkinud enam. Pole midagi erilist rääkida olnudki. Pm on olnud kallmine ja tallamine ja sellised minimaalsed täiustamised. Õli sai
vahetatud äsja ja üsk rattalaager uue vast vahetatud.
Nädalvahetus mõtlesin, et viskaks korra pilgu tagastange alla, oli väike aimdus et seal on väikne rooste kallal. Plaan oli, et puhastan ära ja viskan
värvi selga. Kahjuks mu elu nnii kerge pole ja jõudsin oma tegemistega niikaugele. ON ROOSTES VÕI JAA??
Ei kujuta ette mis sellist asja on tekitanud, matsu poleks justkui saanud, plekid tundusid sirged. Kardan et vette vajunud vms. Igatahes minu audi on
ainuke OPELI tehase toodang. Nüüd oleks vaja väheke keevitamise töid teha.
Igatahes otsin head keevitajat kes selle töö ära teeks. Tartust oleks ideaalne. Korraliku töö eest olen nõus maksma.
|
|
|
|
McParts
huviline
Registreerunud 24.09.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.8 V6
|
postitati 26.10.10 18:31
|
|
|
Täitsa ilus masin ju
|
|
|
Heix
huviline
Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Phaeton 2011
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.10.10 14:42
|
|
|
Ah, et sina ikka olidki see, ma kahtlesin koguaeg. Mul vahepeal lööb veri valesse kohta ja jalg läheb raskemaks kui vaja. Pidurite üle ei saa kurta
jah
Ega sinu audil viga polegi, üldse pole. Tõsiselt ilus värv.
Vahepeal on mu audi ka saanud audi sportrooli. Pilte ka tuleb lähiajal
|
|
|
|
SilverLine
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Facelift, Volvo S60 D5
|
postitati 19.11.10 21:23
|
|
|
Mulle ka see B4 meeldib, värv teatud nurga all päikse käes tundub nagu siuke mõnus oran˛. Palju need woofrid sul seal pagassis matsu toodavad ka,
paistsid korralikud pirakad olema (Y). Endalgi vedeleb üks GAS'i 400w woofer ja 2x100 võim praegu esikunurgas mis vana E34 pealt maha sai võetud, see
mul miskit muljetavaldavat matsu küll ei andnud aga nohh niipalju küll et tagaistujad neeruvalu üle kurtsid .
Aga hoia siis masin puhas ja edu!
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.11.10 22:13
|
|
|
Taga on kaks gas kõlarit siis. Üks 250 rms ja teine 160rms. Muidu peaks mõlemad 250-ed olema, aga üks läks vahetult peale ostu läbi. Võim
teoreetiliselt peaks nad ära toitma. Bass on päris hea ikka, ei anna superkvaliteeti, aga piisav, et selga maseerida saaks esiistmel. Varsti läheb
tagaots keevitamisse ka ja uus esistange saab uuel nädalal ostetud.
Täna sai ka roolivõimu õli vahetatud, teine oli ikka üüratult must. Nüüd kõik mahlad välja vahetatud.
|
|
|
|
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2×80 ABK
|
postitati 20.11.10 11:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KeveN
Nüüd kõik mahlad välja vahetatud. |
Kas käigukasti õli on ka ikka vahetusse läinud?
.:Rasta I Land:.
|
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.10 12:21
|
|
|
Ütleme, et mingi 30 tuhat või 40 tuhat tagasi sai eelmise omaniku poolt täissünt õli sisse.
Muideks mingi kuu akks tagasi sai ka audis sport rool paigaldatud ja pliidinupud on saanud väikse uuenduse. Varsti saab ka pilte. Täna tegelesin
väheke keretöödega. Julgelt talvele vastu
|
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.03.11 17:45
|
|
|
Pole ammu midagi rääkinud. Ega auto üle kurata ei saa, teenib mind ustavalt. Kalla ja talla ainult Nüüd on ainult väikene häda kallale tulnud. Tõmbab
vahepeal hinge kinni ja ei lähe pöördesse. Õhulugeja viga viskab, ega seal muud olla ei saa ka. Pean selle järgi katsetama ja loodan veale lahenduse
leida.
nipalju olen vahepeal auto kallal teinud, et veepumba ja termostaadi vahetasin ära.
Kuna kevad on tulekul, siis autoga plaanid on suured. Plaanis on coupe esistange ette panna(olemas), küljekarbid värvida kerevärvi, 4x el aknad
paigaldada koos el peeglitega(olemas), tagaots ära keevitada(doonorautol plekk olemas), lisakellad paigaldada(olemas) ja uuema tüübi polstrid
paigaldada(olemas), samuti tagastangele tahan uue värvi peale tuisata.
Kuna viimasel ajal pole suurt enda autot teinud, siis sai audiparki toodud kaks audit juurde. Üks audi 80 b2 1.6td(prillikivi) ja siiis B4 2.0
66kw(varuosadeks). Kellel soovi küsige juppe.
Panen siis ka mõningad pildid juppidest mille peale on natukene raha kulutanud. Minupuhul pole enam fanatiga tegemist, vaid ma olen vaimselt haige
juba
Stangede kogu: Coupe stange, mis läheb minu audile ette.
Teine stange varuosadeks olevalt audilt(väheke katkine kuid remondin ära)
Kolmas stange( Ideaalselt korras originaal stange, läheb müüki)
Lisakellade kogu.
4x el akente polstrid: Vanema tüübi polstrid
Uuema tüübi omad, mis lähevad minu pillile külge
4x el aknad:
Veel tuleb mu auto külge Audi a6 c5 kere tagumised alumiinium supportid ja remuse sportpütt ja kohtvalgustid.
Kõik jupid on olemas, vaja on vaid ise terveks saada ning soojemaid ilmu ootama jääda
Kohtvalgustite juhtmestik
Paljusi häirib see, et mul hetkel need valged plekkveljed on hirmsasti roosest, aga selle vastugi on mul rohtu. Järgmiseks aastaks tulevad 15 tolli
valukad talveks.
Lõpetuseks siis paar pilti ka.
|
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 16.03.11 18:37
|
|
|
Miks sul lisakellasid nii palju on?
Ja ühed on veel carbon kattega, kust sellised välja kookisid?
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
postitati 16.03.11 18:39
|
|