Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 7 |
SilverL
huviline
Registreerunud 18.07.13
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant C7 FL BiTDI
|
postitati 04.05.14 07:20
|
|
|
Olgu, ostsin üle kolmesaja sõitnud auto, sest oli sümpaatne mulle ja ka tehniliselt heas korras - saan aru Teie muredest kui ausate müüjatena.
Teie ju ometi ei lase juhtuda sellist väikest eksitust nagu auto värvuse erinevust reaalsuses ja passis? Või auto vanuse kohta? Ei tahaks uskuda, et
Teie, autoriteeti omavad väärikad audiklubi foorumi/klubi liikmed kerite läbisõite? Arvan, et Te olete need mehed, kes suudavad ja müüvad hea auto
väärilise hinnaga win-win olukorras maha.
Minu meelest valavad turgu sitaga üle ja ausal müüjal teevad elu raskeks need raibetemüüjad Kadaka tee ääres, loomulikult ka seal Lõuna-Eesti hoodis
ja mujal üle Eesti. Kogu see pettasaanud "lambakari" kiunub siis tarbijakaitses. Sellisest olukorrast tingitult on see andmete päring mingil määral
ka kindlasti teoks saanud.
See kõik on ka võitlus tuuleveskitega nagu eelnevalt õeldi ja nõustun. Ostja huvid kaaluvad kindlasti üle müüja omad. Inimestel on valikuvõimalus ja
on tervitatav selline andmete päring. Siili reklaami ennast näinud ei ole, kuna olen teisel pool suurt lompi ja siin seda telekas ei näidata.
S
|
|
|
audi-äss
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 4WD ARBUUS
|
postitati 04.05.14 09:14
|
|
|
Mõtlesin, et teen müügiteema kus andmed on kõik avalikud ja tõesed, ls 421000km, avariid 5 tk(mõned plekid värvitud igakord), jne. Mitu kõnet on
tulnud autole mille ls on 420000+km? kuu ajaga?
http://www.auto24.ee/used/1707919
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
postitati 04.05.14 09:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi-äss
Mõtlesin, et teen müügiteema kus andmed on kõik avalikud ja tõesed, ls 421000km, avariid 5 tk(mõned plekid värvitud igakord), jne. Mitu kõnet on
http://www.auto24.ee/used/1707919 |
Kena auto. Anna siis teada ka, palju helistatakse.
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 04.05.14 09:23
|
|
|
|
Kui see hind oleks sõbralikum, siis oleks ka helistamisi.
Naiivne on loota, et kõvasti üle keskmise hinnaga masinale tehakse kolm/neli kõnet päevas, hea kui kuu jooksul neid niipalju tuleb.
Kui kauba kvaliteedi ja hinna suhe paigas, siis minu "rekord" kuulutuse sisestamisest kuni rahalugemiseni on ~1,5 tundi .
|
|
|
|
SilverL
huviline
Registreerunud 18.07.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.14 09:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: yanekk
|
Naiivne on loota, et kõvasti üle keskmise hinnaga masinale tehakse kolm/neli kõnet päevas, hea kui kuu jooksul neid niipalju tuleb.
Kui kauba kvaliteedi ja hinna suhe paigas, siis minu "rekord" kuulutuse sisestamisest kuni rahalugemiseni on ~1,5 tundi . |
Täpselt Janek! Hinna ja kvaliteedi suhe.
Audi äss - aga miks sa ei peakski tõest kuulutust tegema?
|
|
|
audi-äss
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.14 09:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: SilverL
|
Kui kauba kvaliteedi ja hinna suhe paigas, siis minu "rekord" kuulutuse sisestamisest kuni rahalugemiseni on ~1,5 tundi . |
Täpselt Janek! Hinna ja kvaliteedi suhe.
Audi äss - aga miks sa ei peakski tõest kuulutust tegema? |
Tõene ikka, aga avaliku infot vähem, vin, reg. nr, ls, usun kõnesid oleks rohkem kes isegi neid andmeid küsiks, ja otse suhtlusega saaks mõne inimese
kohale ka meelitada.
Ma arvan, see 2000 eurine auto tehniline olukord on ka vastav hinnale.
Keegi ju ei keela tingida.
|
|
|
SilverL
huviline
Registreerunud 18.07.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.14 10:10
|
|
|
Mõnes mõttes jällegi nõustun. Kui Su auto on ikka aus, siis on raske võidelda nendega, kes silma pilgutamata korrigeerivad auto "olemust".
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 04.05.14 17:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: SilverL
Teie ju ometi ei lase juhtuda sellist väikest eksitust nagu auto värvuse erinevust reaalsuses ja passis? |
Mul on laual ühe 2a tagasi Itaaliast tulnud tsikli pass, millel on värvi kohal "hall", sama ütleb ka numbri järgi veebipäring, reaalsuses on aga
"puna-valge ja passis märkuste all "mitmevärviline". Võta siis nüüd kinni. Paneks koos numbriga kuulutuse üles, siis näritaks kuskil
internetifoorumites ja fakebookis salaja kõri läbi ja ise imestaks, miks keegi ostma ei tule.
|
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.14 17:40
|
|
|
Sellisel juhul on Auto24 portaalis selline lahter nagu "Muu Info". Tsiklid on tihti mitmevärvilised ja põhivärv ei pruugi väga esindatud ollagi,
seega vaevalt keegi värvi pärast kisama hakkab.
Nagu ka eelpool mainitud on see värvi asi väike ja võib olla vabalt andmebaasi viga.
Mina isiklikult jätan ilma normaalsete andmeteta kuulutuse kõrvale, kui just pole tegu haruldase auto või haruldaselt odava hinnaga, mis paneks kasvõi
huvipärast uurima.
See trikk, et läbisõitu mitte kirjutada, korraliku, aga suure läbisõiduga autol on normaalne ja paneb mõne Sulle helistama kasvõi sellepärast.
Selle üle, kuidas ja mis andmeid kuulutusse keegi paneb, võimegi vaidlema jääda ja ei vii kuskile. See kahtlaste autode teema oleks, nagu mainitud,
kindlate kriteeriumitega ja ainult põhjendatud juhtudel. Mitte, et näe sellel pole Vin-i või, et tal on kirjutatud kuulutusse isetumenev peegel, aga
tegelt pole. Volvoklubis on antud teema olemas ja toimib väga adekvaatselt ilma liigse spämmita.
|
|
|
|
audicabrio
huviline
Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800
|
postitati 05.05.14 04:15
|
|
|
Muuseas tsiklitele pannaksegi enamjaolt raami järgi värvus. Varasemalt pandi suht silma järgi aga nüüd kolm aastat tagasi kahte inglismaalt toodut
arvele võttes öeldi et nüüd ühene standard eestis kus ainult raami järgi pannakse. Tsiklid olid must ja teine valge sinisekirju, passi said mõlemad
hallid ja märkusena mitmevärviline.
|
|
|
audi-äss
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.06.14 18:50
|
|
|
Nii, helistas kokku 3 in,
Vaatamas käis 2 in,
50 päeva läks müügiga oleks 40 päeva läinud, aga mul oli autot vaja.
Ja müüdud ta ongi.
|
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.12.14 05:17
|
|
|
Nu neid lõngasid leiab ju juurde, kui eelmised kipsis on.
Päris kindlasti ei ole need tegelased õiged omanikud, vaid tankistid kes neid müüvad.
Kui sul on platsi peal ~40 masinat, siis sa ei riietu/käitu nagu lasna narkar selgel hetkel. |
Kellegi karvane käsi on küll aeglane aga siiski õiglane
Jooksis hommikul miski uudis läbi Alm Invest (autorahaks) toimetamisest.
Sadas siis neile kontroll sisse ja mitte ükski masin ei meeldinud kontrollile.
|
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
postitati 11.12.14 08:20
|
|
|
Kellegi karvane käsi on küll aeglane aga siiski õiglane
Jooksis hommikul miski uudis läbi Alm Invest (autorahaks) toimetamisest.
Sadas siis neile kontroll sisse ja mitte ükski masin ei meeldinud kontrollile. |
Natuke lugemist ka siis siin.
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.08.15 16:27
|
|
|
Hakkab täitsa huvitama kaua see jama veel kestab.
Juba mitmes kord tehakse kontrolle ja muid asju mida "tähtsad kontori tädid" julgevad teha aga mitte midagi ei muutu.
Vahetan parimal juhul nime ja lased samamoodi edasi, seadused on lollidele ja tundub et neid lolle kes sealt ostavad on veel piisavalt.
http://www.ohtuleht.ee/689363/tarbijakaitseamet-hoiatab-riukaliku-automuuja-eest
|
|
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Avant Q
|
|
end3l
klubiliige
Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: 90 3B, CQ NM, CQ AEB-064, 80 1Z, CQ AAN jpm
|
postitati 26.08.16 11:39
|
|
|
Vana hea dress, toss ja ~Kopli sisehoov. Just sealt tulevadki D4 A8'd.
|
|
|
raimo21
huviline
Registreerunud 21.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6
|
|
Ramm
huviline
Registreerunud 15.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: Range Rover Sport 5.0L 372kW
|
postitati 07.02.17 10:38
|
|
|
Kasutaja: scottimees
Peaks olema seotud.
|
|
|
scottimees
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.02.17 08:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Ramm
Kasutaja: scottimees
Peaks olema seotud. |
Olengi seotud. Ostsin selle saksast, platsi pealt, keritud läbisõiduga, millest ise ei olnud teadlik. Teada sain tükk aega hiljem kui auto oli juba
eestis arvel. Vaatamata läbisõidule on sõiduk perfektses korras. Mis ma nüüd tegema pean? Juuurde kerima? Müügis on auto turuhinnast madalama hinnaga.
Kes otsib head autot, see ka ostab. Kes ostab läbisõitu, see ostab läbisõitu, lihtne Teades seda kui palju ma autodes jagan, tark inimene peaks aru saama, et auto peaks tõesti väga korralik olema, et ma ENDALE seda
ostaksin, ajalugu kontrollimata. Ma oleks ta õige läbisõiduga täpselt samamoodi ostnud. Ilmas on kahte sorti inimesi, üks ostab autot, teine mingit
"ajalugu". Seda viimast ma eriti nutikaks ei pea.
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.02.17 08:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: scottimees
Olengi seotud. Ostsin selle saksast, platsi pealt, keritud läbisõiduga, millest ise ei olnud teadlik. Teada sain tükk aega hiljem kui auto oli juba
eestis arvel. Vaatamata läbisõidule on sõiduk perfektses korras. Mis ma nüüd tegema pean? Juuurde kerima? Müügis on auto turuhinnast madalama hinnaga.
Kes otsib head autot, see ka ostab. Kes ostab läbisõitu, see ostab läbisõitu, lihtne | Ole nüüd mõistlik ja kirjuta see jutt kuulutusse, et läbisõit selline, mis on keritud umbes-täpselt nii palju ja
hooldusraamat puudu. Hoiad huviliste aega kokku.
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
scottimees
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.02.17 08:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maku
Kes otsib head autot, see ka ostab. Kes ostab läbisõitu, see ostab läbisõitu, lihtne | Ole nüüd mõistlik ja kirjuta see jutt kuulutusse, et läbisõit selline, mis on keritud umbes-täpselt nii palju ja
hooldusraamat puudu. Hoiad huviliste aega kokku. |
Igaüks teeb nii nagu tahab, eksole. Nagu näed ma ei varja midagi. Midagi üleliigset ma kirjutama ei hakka. Ma käisin omal ajal eestis olevaid autosid
vaatamas, ja tean millised sarad need on. Kuulutusse ju samuti ei kirjutata, "eestist ostetud õige läbisõiduga peldik, kust pole midagi järgi
jäänud". Hoiaks ka minu aega ja raha ja närve kokku. Ma isegi ei pabista ei läbisõidu, ega selle pärast kas müüdud saab, igal asjal on ostja olemas.
Ma saan rahulikult magada teades, et see kes peaks selle ära ostma, saab nautida muretuid kilomeetreid, nagu olen viimased pool aastat minagi seda
teinud. Mul on oma autoteenindus, ma remondin eesti teedel sõitvaid autosid päevast päeva ja ma näen erinevust. Samas ma ei saa isegi seda mainida, et
mul nii suur kogemus on, kuna inimene hakkab kohe mõtlema, et jagab matsu, järelikult on mingi"varjatud" viga, millega ostetud sai ja määribki pähe.
Petis eks, mida ma tegelikult grammigi ei ole. Mul on oma maine sellest tähtsam. Ma annaksin garantiid kui saaksin, et kui seda heaperemehelikult ja
korralikult kasutada, kestab see veel vähemalt järgmised 300 tuhat. Ainuke "puudus" on suur läbisõit, mida on muudetud, mida isegi mina arvutiga ja
visuaalselt ei näinud ja see juba ütleb midagi. Eestis on ostjat niipalju pettetud, et kui ma ausa ja ilusa juttu kuulutusse panen, huvi on nulli
lähedane, mis siis et see auto ongibpalju korralikum kui kõik teised sellele sarnased. Ma olen rohkem kui kindel, et esimene tõsine huviline kes seda
vaatama tuleb, viib selle minema ka. Ma isegi just soovitan enne ostu esinduses käia ja kontrollida. Mis seal enam, läbisõitu on teada, laske aga
korrasolekut kontrollida. Loodan, et loll ei hakka oma aega raiskama aga mõistlik inimene mõistab. Edu! NB! Kõik need 340000 on auto ainult Audi
esinusest remonti ja hooldust saanud. Avariiline ta ei ole olnud ka! Paljud siin muretsevad kettide ja pihustite pärast, mina kasutaja Scottimehena,
kes annab diislimuregeda paljudele foorumikaaslastele konsultatsiooni, kinnitan, et nendega ei ole probleeme, DPF all, kõik pöördsiibrid, kõik toimid.
Võin diagnostika väljatrükki lisada. Kõige parem diagnostikaseade on oma silm ja tagumik. Kui silmadele meeldib, tagumik tunneb ennast mugavalt, siis
esindusse kontrollima ja diil.
|
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.02.17 09:34
|
|
|
Kui nii siis, miks seda läbisõitu ise kohe õigeks ei korrigeerinud?
Ise oled spetsialist aga läbisõidunäiduga tegelegu auto ostjad?
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.02.17 09:47
|
|
|
Igaüks teeb nii nagu tahab, eksole. Nagu näed ma ei varja midagi. Midagi üleliigset ma kirjutama ei hakka. Ma käisin omal ajal eestis
olevaid autosid vaatamas, ja tean millised sarad need on. Kuulutusse ju samuti ei kirjutata, "eestist ostetud õige läbisõiduga peldik, kust pole
midagi järgi jäänud". Hoiaks ka minu aega ja raha ja närve kokku. Ma isegi ei pabista ei läbisõidu, ega selle pärast kas müüdud saab, igal asjal on
ostja olemas. Ma saan rahulikult magada teades, et see kes peaks selle ära ostma, saab nautida muretuid kilomeetreid, nagu olen viimased pool aastat
minagi seda teinud. Mul on oma autoteenindus, ma remondin eesti teedel sõitvaid autosid päevast päeva ja ma näen erinevust. Samas ma ei saa isegi seda
mainida, et mul nii suur kogemus on, kuna inimene hakkab kohe mõtlema, et jagab matsu, järelikult on mingi"varjatud" viga, millega ostetud sai ja
määribki pähe. Petis eks, mida ma tegelikult grammigi ei ole. Mul on oma maine sellest tähtsam. Ma annaksin garantiid kui saaksin, et kui seda
heaperemehelikult ja korralikult kasutada, kestab see veel vähemalt järgmised 300 tuhat. Ainuke "puudus" on suur läbisõit, mida on muudetud, mida
isegi mina arvutiga ja visuaalselt ei näinud ja see juba ütleb midagi. Eestis on ostjat niipalju pettetud, et kui ma ausa ja ilusa juttu kuulutusse
panen, huvi on nulli lähedane, mis siis et see auto ongibpalju korralikum kui kõik teised sellele sarnased. Ma olen rohkem kui kindel, et esimene
tõsine huviline kes seda vaatama tuleb, viib selle minema ka. Ma isegi just soovitan enne ostu esinduses käia ja kontrollida. Mis seal enam, läbisõitu
on teada, laske aga korrasolekut kontrollida. Loodan, et loll ei hakka oma aega raiskama aga mõistlik inimene mõistab. Edu! NB! Kõik need 340000 on
auto ainult Audi esinusest remonti ja hooldust saanud. Avariiline ta ei ole olnud ka! Paljud siin muretsevad kettide ja pihustite pärast, mina
kasutaja Scottimehena, kes annab diislimuregeda paljudele foorumikaaslastele konsultatsiooni, kinnitan, et nendega ei ole probleeme, DPF all, kõik
pöördsiibrid, kõik toimid. Võin diagnostika väljatrükki lisada. Kõige parem diagnostikaseade on oma silm ja tagumik. Kui silmadele meeldib, tagumik
tunneb ennast mugavalt, siis esindusse kontrollima ja diil. | Kuidagi vastuoluline sinu jutt, et läbisõitu ei karda ja auto on heas
korras, kuid kuulutusse kirjutad ainult kiidusõnu. Kirjuta siis seesama tekst, mida sa siin kirjutad, ka müügikuulutusse, et nutikas ostab selle auto
ära hoolimata suurest läbisõidust.
Kui sa midagi ei varja, siis miks sa varasemalt kirjutasid 190 tuhande km hooldusest (nagu siin teemas mainitud)?
See on kuulutuses üleliigne informatsioon, et auto läbisõidust on ca 150 000 km maha keritud?
Mis ajast D3 kerele S-tronic kaste pandi, nagu sa kuulutuses kirjutad?
Audi A8 Facelift 3.0 V6 TDI 171kW
Liik: sõiduauto
Keretüüp: sedaan
Esmane reg: 01/2008
Mootor: 3.0 V6 TDI (171 kW)
Kütus: diisel
Läbisõidumõõdiku näit:
Vedav sild: nelikvedu
Käigukast: automaat (S-tronic)
Värvus: hall met.
VIN-kood:
Hind: 12 000 EUR
Facelift ehk uuenduskuuri läbinud mudel! Väga heas korras A8. Nii tehniliselt kui visuaalselt pole ühtegi viga. Mootor ja käigukast töötavad
laitmatult. Auto on korraliku talvevarustusega, on olemas Webasto eelsoojendus ja kõikide istmete soojendus. Autol on täis LED pakett (päevasõidu
tuled, udutuled, numbrituled, parktuled, tagatuled) Ustesse on paigaldatud LED projektorid Audi logodega. Soovi korral võib lasta esinduses
kontrollida. Lisainfo telefoni teel. Mõistlikuse piires on võimalik tingida.
NB! Esmane registreerimine on 12.2007
Info facebooki kanalilt "kontrolli auto tausta":
Kontrolli auto tausta
7. veebruar kell 12:22 ·
Läbisõidumõõdiku näit: 197 000 km
Läbisõit (2016): 342 568 km
Lisaks on auto aasta nooremaks saanud Tegelik aasta on 2007!
WAUZZZ4E58N004385 vin kood
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2444433
http://bez-wypadkowe.net/sh…/26492-Audi-A8-WAUZZZ4E58N004385
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal