Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 |
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 07.01.13 14:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: HardiT
... kuna pea iga nädalavahetus on auto sõidus... |
Et siis nagu nädala sees seisab või mis sa mõtled?
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 Disel.
|
postitati 08.01.13 05:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat: | Algselt postitas: HardiT
... kuna pea iga nädalavahetus on auto sõidus... |
Et siis nagu nädala sees seisab või mis sa mõtled? |
Kuna mul on ka tööauto, siis põhilislet Audi liigub nädalavahtusel rohkem, kui tööpäeviti
Puksid vahetataud ja õõtsad all tagasi.
Võtsin siis eile supporti maha ja liigutasin käsipiduri hoovast töösilndrit, paistis,et kõik liikus ilusti, kolb liikus ilusti välja ja ka
kummimansett oli terve ja roostet all ei olnud. Kuid ilmselt ilugurid tahtisd määrimist saada, täna panen kokku tagasi ja kontrollin uuesti.Kas on
võimalik, et supporti sees ise on midagi katki ?
A6 C4 2.5 TDI Q
|
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.01.13 06:44
|
|
|
Täiesti tavalised C4 S6 vead- õnneks on mootor vahetatud, muidu oleks veelgi rohkem tihendi/puksi probleeme.
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 08.01.13 08:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: aixx
Täiesti tavalised C4 S6 vead- õnneks on mootor vahetatud, muidu oleks veelgi rohkem tihendi/puksi probleeme. | Tegelikult see auto
pole S6, pealkiri on pudinate vahetamise tõttu eksitav - Tegu tavalise A6 TDIq-ga. C4 puhul on tegelikult ju naeruväärne mingitest puksi probleemidest
rääkida, see veermik on oma olemuselt ikka maru lihtne ja lollikindel võrreldes mõne teise isendiga.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 08.01.13 08:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
Tsitaat: | Algselt postitas: aixx
Täiesti tavalised C4 S6 vead- õnneks on mootor vahetatud, muidu oleks veelgi rohkem tihendi/puksi probleeme. | Tegelikult see auto
pole S6, pealkiri on pudinate vahetamise tõttu eksitav - Tegu tavalise A6 TDIq-ga. C4 puhul on tegelikult ju naeruväärne mingitest puksi probleemidest
rääkida, see veermik on oma olemuselt ikka maru lihtne ja lollikindel võrreldes mõne teise isendiga. |
.....Pidurid, püstakud, tagasild stabilisaator vardaga, välimus jne. S6.....
Esimeses postituses on nii.
|
|
|
audicabrio
huviline
Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800
|
postitati 08.01.13 09:48
|
|
|
Ma olen ka aru saanud, et see masin tuli tehasest juba sellisena välja, mitte ei ole tõstetud asju peale nagu paljudel teistel, k.a minul. Et ainus
erinevus mootoris?
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.01.13 10:00
|
|
|
Asi ongi selles, et see konkreetne masin peaks olema siiski Essi juppidega järgi aidatud, vähemalt Jürisoo vanast temast jäi see arusaam.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Avant Q
|
postitati 08.01.13 10:29
|
|
|
Millisest osast täpsemalt?
Värskelt pole üle lugenud, aga siis küll jäi mulje, et tehasetuuning.
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.01.13 10:45
|
|
|
Jäi meelde et tiivad said vahetatud, võimalik et ajan lihtsalt sassi laiendite paigaldamisega. Tõenäoliselt siis mälu veab alt ja ajan mingi teise
masinaga segamini.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
must1.9tdb4audi
huviline
Registreerunud 25.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi a6 2.5tdi Q
|
postitati 08.01.13 13:38
|
|
|
Kui tehase poolt Essi kere, siis peaks ju vin koodis erinevus olema, mitte ei ole WAUZZ vaid on WUAZZ vist oli niipidi see tähtede asetus? Võin
eksida, aga kuskilt lugesin midagi sellist välja.
Muidu igati kena liikur, aga tundub et vajab pidevalt näppimist.
|
|
|
twistY
huviline
Registreerunud 06.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.01.13 14:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: must1.9tdb4audi
Kui tehase poolt Essi kere, siis peaks ju vin koodis erinevus olema, mitte ei ole WAUZZ vaid on WUAZZ vist oli niipidi see tähtede asetus? Võin
eksida, aga kuskilt lugesin midagi sellist välja.
Muidu igati kena liikur, aga tundub et vajab pidevalt näppimist. |
Ainult quattro GmbH-s toodetud autodel on selline tähis ja C4 perekonnast on vaid S6 Plus seal valmistatud.
|
|
|
|
Crp
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4 2.5TDI Quattro + Audi 90 Type85 + Hunnik teisi kolusi
|
postitati 10.01.13 21:49
|
|
|
Minuarust ka antud auto peaks siiski S6 olema, pidurid ja kõik muu S6 oma va"mootor" mitte ainult välimus. Ja nagu jyrisoo oma teemas mainis :
Tundub, et tehasest juba sellisena. Neid mõned toodeti erimudelina. Ja eks ta üks viimaseid ole kuna väljalase nii hiline.
Parim kooslus, edu !
Müüa erinevaid audide varuosi, võite pakkuda enda avariilist ja rikkega autot. Järvamaal sõiduautode salongi tekstiilipesu ja rehvivahetus - 58367192
|
|
|
|
Janno2525
huviline
Registreerunud 13.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 V8
|
postitati 10.01.13 23:58
|
|
|
Välimuse ja veermiku järgi on raske hinnata, kas on S või A. Minu oma on ka tulnud tehasest kere ja veermiku poolest S6, kuid mootor on 2,5 TDI. Auto
passis ja vin päringuna ikkagi A6. Kui uuemate Audide liignimi sellisel puhul on S-line, siis C4 on S-Optic (nii on vähemalt kirjas Revalist saadud
vin koodi baasil tehtud päringus).
Minu jagu on tõenäoliselt tellitud värk, sest valmistamise ja esmase regamise vaheline aeg on umbes nädal.
Tsitaat: | Algselt postitas: Crp
Minuarust ka antud auto peaks siiski S6 olema, pidurid ja kõik muu S6 oma va"mootor" mitte ainult välimus. Ja nagu jyrisoo oma teemas mainis :
Tundub, et tehasest juba sellisena. Neid mõned toodeti erimudelina. Ja eks ta üks viimaseid ole kuna väljalase nii hiline.
Parim kooslus, edu ! |
|
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Avant Q
|
postitati 11.01.13 14:42
|
|
|
Eks Audist sai hea raha eest igasuguseid kombinatsioone tellida, kui kukkur piisavalt suur.
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.02.13 18:15
|
|
|
Kuna teil siin läks vaidluseks kas ikka on "ess", siis otsisin omal varustus astme koodid välja ja selgusid sellised asjad.
X0A = National sales program Germany
B0A = Component parts set without country-specific design requirement
G0L = 6-speed manual transmission for four-wheel drive vehicle
H6U = Tires 205/55 R16 91W
J1A = Battery 380 A (64 Ah)
M49 = 5-cyl. turbo diesel 2.5 L/103kW
Q1D = Sports front seats
1BE = Sports suspension/shock absorption
1AH = Electronic differential lock (EDL)
1G3 = Alloy spare wheel with original equipment tires
2PV = Leather trimmed sports steering wheel
1N1 = Power steering
3AF = Right exterior mirror: convex, electrically adjustable and heated
3BS = Left exterior mirror: aspherical, electrically adjustable and heated
T4E = 5-cylinder diesel engine 2.5 L unit 046.B
3S1 = Bright roof rails
4UE = Air bag for driver and front seat passenger
0G1 = Gearshift lever
8AE = Radio "RCD310 MP3"
8RQ = Speakers (active) with BOSE sound
1KD = Disc brakes, rear
1LB = Disc brakes, front
3FA = Without roof insert (standard roof)
3YB = Door pockets, front
1BE = Sports suspension/shock absorption
Eks igaüks teeb nüüd omad järeldused, kelle jaoks jääb see "essiks", kelle jaoks "ess lineks" , minu jaoks vahet ei ole.
Kuid vaatamat sellel olen vahpeal suutnud ära vahetada tagasillas kõik puksid, käsipiduri torssid, pidurivoolikud. Roolivõimenid pumba vahetasin ka
ära, nüüd kõik taas kuiv kapoti alt.
Nüüd siis vaja vahetada veel rooliotsad ja esisilla raami puksid, mis on väga pehmed ja kolisevad jubedalt.
Lisaks sellel lasin käigukangi nupu ka uue nahaga katta, väga ilus sai.
Kuna mulle meeldib rohkem märgitavõre ees, siis panin selle ka ette tagasi.
A6 C4 2.5 TDI Q
|
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
|
postitati 08.02.13 21:30
|
|
|
Mis võre see on ja kust seda saab osta?
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.02.13 08:40
|
|
|
Nüüdseks siis esisillas raamipuksid vahetatud ja uued rooliotsad ka küljes, kuid ikkagi koliseb miskit seal ees, ilmselt tuleb õõtshoova ˛arniirid üle
kontrollida. Ees on ootamas sillastendi külastus, kui esisilla kolksu vabaks saan.
Kui sellega ühelepoole saan on kaks häirivat pisiasja jäänud, nimelt kelladepolkis põlev märgutuli,et pirn on kuskil läbi, kuid ilmselgelt on kõik
pirnid terved. Ilmselt on eelmine omanik "nahka teinud" oma ledide lahendusega ja miski andur nüüd ei saa aru,et kõik tegelikult on õige ja paneb
villast. Kuid võta nüüd kinni kust see viga tuleb ,pean kellegi pädevama isiku juurde pöörduma.
Teine häiriv pisiasi on väiksed naginad salongis, millel hakkan vaikselt järgi jõudma, kust nad tulevad. Õnneks nendes lahti saamine on kõige kergem
porbleem võrreldes esisillas oleva kolksumisega vahest harva. Kasutasin foorumi otsingut ja leidisn ka põhjuseid, kuid kõik on kontrollitud ja olen
kindel ,et see kolks, ei tule roolilatist. (kõik muu sellega kaasnev on esisillas juba vahetatud)
Vaatamata sellel on minu Audi ikka mind truult teeninud ja kindluse mõttes on lähikuudel ka plaanis mootorihmade vahetus lasta teha, kuna ma leian,et
ma ei ole ise nii pädev isik,et seda teha.
Kui keegi leiab,et tahks seda Audit endale, siis olen avatud pakkumistele, kuna mul on vajadus maasturi vastu ( teed lähevad järest hullemaks ) Võib pakkuda vahetuskes samas väärtuses maasturit, vä Opel Frontera. Hinna
klassiks hindaks esialgu 4500 euri.
Mis puutub sellesse iluvõresse, siis tegemist on mingi tuuning firma poolt pakutava masstoodanguga , sain selle autoga kaasa ja ei oska täpsustada
andmeid. Igastahes eriti perfektselt ta sinna ette ei istu aga ise jään rahule.
A6 C4 2.5 TDI Q
|
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.03.13 07:40
|
|
|
Hei hei !
Mõtlesi ja mõtlesin, siis ikka ei taha veel Audit müüki panna, kuna ikkagi raske ei on leida, midagi sellist head mugavat ja ökonoomset auto, mis
oleks Audi tasemele oma varustuse poolest.
Vahepeal on sillastendis käidud, kus selgus,et vasakpoolne esimene ˛arniir on ikkagi väikse lokusga, vaatamata sellel,et kogu õõtshoob sai eelmise
aasta sügisel vahetatud.
Ehk on pesa ise kulunud, või lihtsalt sai kehv varuosa.
Nädal tagasi tekkis ka probleem,et kiirendades kuni kolmanda käiguga kolmetuhandne pöördeni tõmbas hinge kinni. Kasutasin audiklubi foorumi otsingut
ja selgus,et seda võib põhjutada päris mitu tegurit, kuid alsutasin kõige lihtsamast, kütusefiltri vahetusest, selgus,et see oli ikka päris must,
samas sodi sealt seest välja ei tulnud.
Probleemi otsingu käigus kontrollisin ka seda pisikest toru, mis ühendab turbol külma ja sooja osa. Minul oli see täitsa puhas, ise ka imestasin.
Hetkel on plaanis uuesti klapikambrikaane tihend ära vahetada, kuna on näha, et sealt vahelt on korralikult välja immitsenud, imelik, kuid loodan,et
tihendi vahetus lahendab selle probleemi.
Plaanis on ka väljalaset järgi aidata, plaanis on 85kw tuletoru ja katid vahelt ära kaotada, taha tuleb otsida mingi sportpütt. Täpsemalt ei veel
kõike läbimõelnud, seega see idee ja teostus on veel toores.
Üks nädalavahetus aitasin kaasklubilistel jäärajal käia :
A6 C4 2.5 TDI Q
|
|
|
|
timberman
klubiliige
Registreerunud 23.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: MC x 2, AEL
|
postitati 29.03.13 10:59
|
|
|
Aga said siis hinge kinnitõmbamise probleemist lahti?
|
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.03.13 13:32
|
|
|
Hetke seisuga pole peale kütusefiltri vahetamist enam hinge kinni tõmmanud. Seega järeldan,et kütusefiltri vahetus aitas, kuna mul puudus täpne
ajalugu, kuna seda viimati tehti. Vahtuse käigus selgus,et filter ise oli seest väga must võrreldes uue filtriga. Nüüd on tunne kuidas autol oleks
nagu uus hingamine, edasi astub nagu muiste
Filtri vahetus oli ka minu jaoks uus kogemus ; olen küll eelnevalt fordi diisel mootoril keeratavat filtrit vahetanud ja järeldasin,et ka seda tuleb
lahti keerata nagu õlifiltrit, kuid võta näpust, no ei tule lahti. Selgus,et tuleb hoopis korpuse peal olevast suurest poldist keerata ja nagu niuhti
oli filter lahti.
Filtri täitsin uuesti tagasijooksu avast ilusti ära, nii et üle ajas, muidugi eelnevalt tuleb lahti keerata õhutus polt, nr 10 võtmega, mis asub
filtri korpuse peal.
Peale filtri käsitisi täitmist läks mootor ilusti käima ja suri kohe välja, teisel käivitus korral jäi ilusti käima.
A6 C4 2.5 TDI Q
|
|
|
|
Vilumaa
huviline
Registreerunud 08.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Cabrio 99a 2.8 V6 - B4 1.9 Tdi 66
|
postitati 30.03.13 06:36
|
|
|
Lisan ka oma kogemusest siis niipalju.. Silla kolin võib tulla ka amordi külgepidi lõtkust. Mul eelmise masinaga oli just nii. Arvasin, et sillas vist
kõik jupid läbi. Kontrollis öeldi, et KÕIK on korras, mis oli nagu võimatu. Kuskilt pidi see kolksumine tulema, siis saigi amorte kontrollitud ja
sealt kolksud tekkisid. Vahetasin amordid ära, kõik dimm ja vaikne
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.04.13 19:15
|
|
|
Sound check
http://youtu.be/iJBmNZQ6HCU
85 kw tuletoru, katid vahelt ära, orginaal resod ja taga on otseläbi kaheraudne.
A6 C4 2.5 TDI Q
|
|
|
|
timberman
klubiliige
Registreerunud 23.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: MC x 2, AEL
|
postitati 11.04.13 19:47
|
|
|
Hääl on päris lahe, aga numbrituled küll kriitikat ei kannata!
|
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.04.13 19:51
|
|
|
Minu Nokia "3310" ei suuda parema kvaliteediga filmida pimedas, seega kõik mis videos nähtud on hägune ja pime.
A6 C4 2.5 TDI Q
|
|
|
|
audicabrio
huviline
Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800
|
postitati 11.04.13 20:14
|
|
|
Kas see annab palju juurde kui panna monomähkija tuletoru?
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 |