Lehekülgi: 1 2 3 4 5 6 |
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.05.12 18:39
|
|
|
Ash, ilmselgelt ei lugenud sa ikka piisavalt mõttega:
Tsitaat: | Algselt postitas: indro
Kõik kes siin ühte, teist ja kolmandat kirja/märki soovivad, tutvuge alustuseks kaubamärgi seadusega. Audi AG-l registreeritud kaubamärke üle 300 ja
kuna meil ei ole tegemist mingi põrandaaluse klubiga, siis prooviks asju ikka seaduseid järgides ajada. |
|
|
|
|
melnits
huviline
Registreerunud 19.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Quattro 3.0 (162 kw) sedaan 2002.a
|
postitati 21.05.12 19:31
|
|
|
Milline "Audi" logoga matt välja näeks? Võiks ju vähemalt 1 näidiski olla, tumehallist oleks kena! Mis värvi "Audi" logo tuleb, punane oleks kena!
Ja jama jah, et quattro kirjadega ei saa!
Tänud!
|
|
|
ash
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: typ85 CQ '87
|
postitati 21.05.12 21:13
|
|
|
Tarmo,
Enda arust lugesin piisavalt mõttega ja kirjutasin ka repliigi kus mainisin litsensist ja selle ostmisest...
Terv,
ash
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
Ash, ilmselgelt ei lugenud sa ikka piisavalt mõttega:
Tsitaat: | Algselt postitas: indro
Kõik kes siin ühte, teist ja kolmandat kirja/märki soovivad, tutvuge alustuseks kaubamärgi seadusega. Audi AG-l registreeritud kaubamärke üle 300 ja
kuna meil ei ole tegemist mingi põrandaaluse klubiga, siis prooviks asju ikka seaduseid järgides ajada. | |
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.05.12 21:29
|
|
|
Kuidas see asi Sinu arvates siis välja näeb, kas nii, et ee-martynas või klubi pöördub Audi AG poole sooviga osta "quattro logo" kasutamise õigus?
Kuna sa ilmselgelt oled endale selle "litsentsi" hinnapoliitika ja kasutamise tingimused selgeks teinud, siis äkki jagad seda infot ka teistega.
Minu kogemus piirdub kunagise sooviga "audi rõngaid" klubikaardil kasutada, tookord lõppes asi sellega, et mitte kuidagi ei oleks saanud neid
rõngaid sellele kaardile.
Tsitaat: | Algselt postitas: ash
Tarmo,
Enda arust lugesin piisavalt mõttega ja kirjutasin ka repliigi kus mainisin litsensist ja selle ostmisest...
Terv,
ash
|
|
|
|
|
ash
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: typ85 CQ '87
|
postitati 21.05.12 21:57
|
|
|
indro, ma saan Sinu mõttest täitsa aru, aga mulle tekitab pisut hämmingut kogu see suhtumine ülitäpselt ametlikuks asja ajamisest.
Kui tahate kõik nüüd täpsed seadusekullid olla ja veidike nokkida, siis mul on küsimus kas müüja istub siis tsekiraamat käes ja müüb need KÕIK matid
AMETLIKULT ka maha, dekalreerides kogu tulu Riigile ausa kodanikuna? Kui see nii on, siis mul ei ole rohkem mitte ühtegi väidet... kuid loodan, et
mati hind nüüd 20% kallimaks ei muutu peale praegust kommentaari...
Ja kui nüüd veel täpsemaks minna, siis sellise tootmis-müümise puhul peab minu teada olemas olema ka vastav toote tsertifikaat (lipik), mis täpsustab
ka toote materjali, tootja maa ja nime jne.. kas need on ka siis olemas ?
Muutub vist tobedaks see üle võlli keeramine juba, või mis?
Ärge siis banni pange, avaldasin lihtsalt oma arvamust.
terv,
ash
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.05.12 22:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ash
indro, ma saan Sinu mõttest täitsa aru, aga mulle tekitab pisut hämmingut kogu see suhtumine ülitäpselt ametlikuks asja
ajamisest. |
Minule jälle tekitab hämmingut see suur probleem mis näib olevat tekkinud kuna "quattro" kirjaga matte ei saa tellida. Kui see nii eluline probleem
on, siis internet on suur ja lai, küllap leiad need matid ka mujalt.
Tsitaat: |
Kui tahate kõik nüüd täpsed seadusekullid olla ja veidike nokkida, siis mul on küsimus kas müüja istub siis tsekiraamat käes ja müüb need KÕIK matid
AMETLIKULT ka maha, dekalreerides kogu tulu Riigile ausa kodanikuna? Kui see nii on, siis mul ei ole rohkem mitte ühtegi väidet... kuid loodan, et
mati hind nüüd 20% kallimaks ei muutu peale praegust kommentaari... |
Mina ei tea küll ühtegi põhjust miks peaks üks endast lugupidav firma neid matte kuskilt hõlma alt hakkama müüma. Kuna klubi hakkab raha koguma ja
neid matte müüma, siis muu variant ei tuleks ka kõne alla.
Ja kui nüüd veel täpsemaks minna, siis sellise tootmis-müümise puhul peab minu teada olemas olema ka vastav toote tsertifikaat (lipik), mis täpsustab
ka toote materjali, tootja maa ja nime jne.. kas need on ka siis olemas ? |
Kui sa oleks viitsinud tootja kodulehekülge vaadata, siis oleksid oma küsimustele vastuse sealt leidnud. Pole küll uurinud aga vaevalt firma kes
suurtele autotootjatele allhanget teeb, ei oma selleks sertifikaate ja muud vajaliku.
Muutub vist tobedaks see üle võlli keeramine juba, või mis?
Ärge siis banni pange, avaldasin lihtsalt oma arvamust.
terv,
ash |
Üsna tobe tõesti, et inimesed ei viitsi lugeda mida varasemalt on kirjutatud ja õhutavad klubi ja teisi inimesi seadust rikkuma.
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
|
postitati 22.05.12 05:19
|
|
|
Küsiks vahelduseks, et palju juba tellijaid on ja kas saame selle niiöelda kriitilise piiri tellijaid kokku või mitte. Ise ootan juba väga, et saaks
uued klubikirjadega matid autosse panna
|
|
|
ee-martynas
klubiliige
Registreerunud 19.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2013 3.0 TDI
|
postitati 22.05.12 06:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: melnits
Milline "Audi" logoga matt välja näeks? Võiks ju vähemalt 1 näidiski olla, tumehallist oleks kena! Mis värvi "Audi" logo tuleb, punane oleks kena!
Tänud! |
"Audi" tuleb jah tumedal taustal ning punase kirjaga. Näidis siis siin
|
|
|
|
ee-martynas
klubiliige
Registreerunud 19.08.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.05.12 06:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mtaudi
Küsiks vahelduseks, et palju juba tellijaid on ja kas saame selle niiöelda kriitilise piiri tellijaid kokku või mitte. Ise ootan juba väga, et saaks
uued klubikirjadega matid autosse panna |
Tellijaid on päris tublisti kogunenud ning kummardus kõikide ees kes on oma soovi avaldanud.
Kriitilist piiri kui sellist otseselt ei ole. Loomulikult ma ei oleks seda hakanud ajama kui soovijaid oleks ainult 2..3 inimest.
Tellijate nimekirja +/- väikese viivitusega on võimalik esimesest postitusest leida lingi kujul. Sealt saab ühtlasi kontrollida kas kogu info on
korrektselt kirjas.
Vaheinfo siis ka teistele, et tellija juba meisterdab logo programmi.
|
|
|
|
melnits
huviline
Registreerunud 19.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.05.12 12:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ee-martynas
Tsitaat: | Algselt postitas: melnits
Tänud! |
"Audi" tuleb jah tumedal taustal ning punase kirjaga. Näidis siis siin
|
Ok kuid oleks huvitatud rohkem sellisest näidisest nagu need klubi logoga. Sellest "Audi" logoga näidisest mina eriti küll aru ei saa, et millisena
see "Audi" logo seal matil on, et mis kirja suurusega ja paigutusega.
Tänud!
|
|
|
melnits
huviline
Registreerunud 19.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.05.12 15:13
|
|
|
On siis oodata korralikumat "Audi" näidist, et milline reaalselt matt tuleks?
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.05.12 11:17
|
|
|
Kuidas selle "Audiclub.ee"-ga on kas saaks ikka tellida ja kasvõi hoiule anda "mentorite" kätte... Ma ei jõua neid klubi asju korda teha...kuu
aega juba haiglas (õed teevad praaki ) Tavalist matti saab ebuyst ka
tellida aga just eristuvat oleks huvitav...
PS.Oma viga ju ka et aastaid pole viitsinud avaldust teha.
(Mul ka 3 FL originaal matti...juhipoolne puudub kahjuks.Kui kellegil aega siis saaks PFL matiga proovida minu autos kuidas istub.Tartus.)
|
|
|
Margus_H
huviline
Registreerunud 10.07.11
Kasutaja on eemal
Auto: X5
|
postitati 27.05.12 15:31
|
|
|
Heippa! Kas B5-e omanikud on kõik endast oleneva teinud, et uued salongimatid võimalikult originaali väärsete mõõtudega tuleksid?
Mina trehvasin teemaalgatajaga täna õhtakul ja andsin üle oma kuudist kummimattide komplekti, jäi mulje, et ma siiani ainuke. Olgem nüüd ikka tiba
aktiivsemad ja ehk on kellelgi ka tekstiilist komplekt võrdluseks pakkuda.
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 27.05.12 15:46
|
|
|
Mul on anda facelift A4 kundepoolsed originaalmatid, kui vaja. Juhipoolsed matid on segastel asjaoludel kaduma läinud.
|
|
|
|
Kaaku
huviline
Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7
|
|
ee-martynas
klubiliige
Registreerunud 19.08.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.12 11:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kaaku
Kui kaugele teema arenenud on? Eelregistreerimise lõpust 4 päeva möödas. Kas asi seisab mattide laenamise taga?
Kas kogused on lukus? Mis lõplik hind tuleb?
Lisaks pole saanud ka vastust, mis grammkaaluga materjal on? |
Pean omaltpoolt vabandama, kuna on tekkinud omapoolne väike viivitus. Peamiseks põhjuseks on see, et ei ole jõudnud kõiki abloone veel saada. Enamus
autodele on õnneks juba olemas.
Neile kellele saab ja on vajadust, kirjutan privaat teate ning ootan vastust (Teemaks: Kas olemasolev abloon paistab visuaalselt korrektne).
Homme lähen tootja juurde ning annan olemasolevad abloonid üle.
Oleksin tänulik kui näiteks täna (võib ka mõni teine päev kuid siis tekib täiendav ajakulu) oleks inimesi kes aitaks puuduolevaid matte laenata.
Nimekiri olemasolevatest ning puudu olevatest mattidest http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=111257 .
Kes veel ei ole kontrollinud minu täiendatud tabelit siis paluks seda kontrollida. Kas sisestatd info sai ikka õige.
Lõplik kogus ei ole veel lukus. Seega kellel soovi siis U2U. Hinna saan siis teada kui abloonid edastatud ning tootjal on üle mõõdetud.
Kaaku
Mis puudutab sinu viimast küsimust siis sellele ma ei oskagi vastata. Kui ma ei eksi siis näidiste siltidel sellist asja kirjas ei olnud. Alati on
võimalik näidisega tutvuda ning loodetavasti see vastaks su küsimusele.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 31.05.12 11:44
|
|
|
Mis puudutab sinu viimast küsimust siis sellele ma ei oskagi vastata. Kui ma ei eksi siis näidiste siltidel sellist asja kirjas ei olnud. Alati on
võimalik näidisega tutvuda ning loodetavasti see vastaks su küsimusele. |
Kui näidis olemas, siis kaalu ära (g) ja jaga pindalaga (m2) läbi, ongi olemas vist
|
|
|
ee-martynas
klubiliige
Registreerunud 19.08.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.12 12:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
võimalik näidisega tutvuda ning loodetavasti see vastaks su küsimusele. |
Kui näidis olemas, siis kaalu ära (g) ja jaga pindalaga (m2) läbi, ongi olemas vist |
Kui sa soovid, et ma selle A4 suuruse lapi 0.1 kg täpsusega ära kaalun siis võin ju seda õhtul teha, iseasi mis kasu sa sellest tulemusest saad.
|
|
|
|
Menthor
klubiliige
Registreerunud 11.08.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audid
|
postitati 31.05.12 12:41
|
|
|
Millal lukku läheb? Ilmselt oleks ka huvitatud C4 100-le.
waiting4snow
|
|
|
|
ee-martynas
klubiliige
Registreerunud 19.08.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.12 12:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Menthor
Millal lukku läheb? Ilmselt oleks ka huvitatud C4 100-le. |
Hetkel üritaks seda 08.06.2012 kuupäeva hoida. Kui tõesti mingil põhjusel ei vea välja siis pean pikendama seda (hetkel sellega ei arvestaks).
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.12 16:38
|
|
|
Äkki saad kuskilt sõbralikust autoaiast abi? Kui tõesti klubis pole matte...
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 31.05.12 19:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: hamlet
Äkki saad kuskilt sõbralikust autoaiast abi? Kui tõesti klubis pole matte... |
Kusjuures mõtlesin just sama....
|
|
|
|
ee-martynas
klubiliige
Registreerunud 19.08.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.06.12 11:21
|
|
|
Nonii.
Täna üritan siis kõigile privasse midagi kirjutada.
Teemadeks:
1. Mattide hind ning nn õpetus kuidas maksta.
2. Mattide sobivus (need kellele ma ei ole seda veel saatnud).
Kõik kes ei ole vastanud mu kirjale mis puudutab mattide sobivust siis oleks tore kui see kiiremas korras tehtud saaks (saaksin ehk nädalavahetusel
normaalsel ajal magada ).
Ühtlasi pikendan makse tähtaega kuna 2 päeva on liiga lühike aeg maksmiseks.
Uus tähtaeg on 10.06.2012 23:59:59.
|
|
|
|
Margus_H
huviline
Registreerunud 10.07.11
Kasutaja on eemal
Auto: X5
|
postitati 06.06.12 14:38
|
|
|
Väga head uudised, kiitus Sulle, et ikka lõpuni võitlesid! Rahulikuma uneajaga nädalavahetused on Sul nüüd auga välja teenitud.
Jään sõnumit ootama.
|
|
|
karlson
huviline
Registreerunud 01.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2,8 Quattro.
|
postitati 06.06.12 22:22
|