Lehekülgi: 1 .. 32 33 34 35 36 .. 44 |
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
|
raizxc
huviline
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.01.10 11:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rat_013
Tsitaat: | Algselt postitas: raizxc
Küsimus siis selline, et kuidas su Volkswagen Quattro alla kvalifitseerub? Ehk ei tohiks ka sina, koos esiveoliste omanikega siin sõna võtta?
|
Sedamoodi et ta koosneb täpselt samadest juppidest mis A4 B5?
| Aga nimeks ju 4 Motion, kui ma ei eksi? Ja teema
pealkiri on mis?
|
|
|
Tort
huviline
Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6
|
postitati 14.01.10 11:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: coatboy
1-2 sek. kiiremini saab Qga foorialt võibolla minema. Ütleme, et päeva jooksul sõites oled 60 foori taga, seega 1-2 min. võitu. Kõva |
Ole nüüd Sellise lumega, nagu meil siin oli, on numbrid ikka hoooooooopis
teised. Liikuda saab ka fwd-ga jah, aga q on ikka midagi muud. Katsutud-nähtud.
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 14.01.10 11:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jaakk
Aga mootor on valepidi peal ja torseni asemel on "midagi muud". |
Ma ütlesin TÄPSELT SAMADEST - 30V V6 ja torsen. Või kas ma näen tõesti NII loll välja?
PS Nii quattro, syncro kui ka 4motion on kaubamärgid nknii, ja ma olen 110% veendunud et teema algataja pidas quattrorõõmude all silmas VAG inseneride
töö viljadest tulenevaid talverõõme
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 14.01.10 11:09
|
|
|
Minu siirad vabandused- selleks foorum ongi, et vaidluses selguks tõde-tänud harimast.
Pole kuigi tugev vw-ninduses ja teadnud, et vw pruukis/pruugib ka torsenit (teadsin, et ainult haldex)
Aga mootor on valepidi peal ja torseni asemel on "midagi muud". |
Ma ütlesin TÄPSELT SAMADEST - 30V V6 ja torsen. Või kas ma näen tõesti NII loll välja?
PS Nii quattro, syncro kui ka 4motion on kaubamärgid nknii, ja ma olen 110% veendunud et teema algataja pidas quattrorõõmude all silmas talverõõme
|
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.01.10 11:13
|
|
|
Minu siirad vabandused- selleks foorum ongi, et vaidluses selguks tõde-tänud harimast.
Pole kuigi tugev vw-ninduses ja teadnud, et vw pruukis/pruugib ka torsenit (teadsin, et ainult haldex) |
Nii on. Ma enne ostu uurisin päris kaua mööda netti seda asja, ei tahtnud mingit imelikku asja ka soetada.
Passat B5 ja A4 B5 koosnevad suuresti samadest juppidest, on nad ju samal platvormil, vaid "vihmavari" on teine.
|
|
|
|
str
huviline
Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: koda Octavia Elegance 1.8TSI 2013
|
postitati 14.01.10 11:17
|
|
|
Lugesin läbi ja ütleks, et ega see Quattro ka mingi ime asi pole. On ka parem neliveo süsteem.
Loll jääb isegi Quattroga kinni, mõni mono mähib läbi, aga Quattro mees kellel ajud puuduvad, jääb kinni. Parkimise koha pealt ka nii palju, et
tõesti, on ka endal tulnud ette juhuseid kus monoga ei oleks võimalik olnud kohtadesse parkida kuhu olen parkinud ja sõita läbi kohtadest kus lund
polnud lükatud. Selle koha pealt nõustun. Samas lisaks veel, et Eesti talv on siiski selline kus tõsist neliveo vajadust väga palju pole, see aasta
jah, teed libedamad, lund rohkem, aga mõni talv on suht. lumeta ja siis pole ju väga vahet millega sõidad. Suvel veel vähem seda quattrot vaja
tavakasutajale. Mõtlemisainet ka, et kujutage nüüd ette kui kõik autod Eestis oleks neliveolised VAG gruppi kuuluvad autod, minu arust suht mõttetu ja
üksluine (nagu neid autosid juba vähe oleks).
koda Octavia Elegance 1.8TSI 2013
AllParts - sõidukite varuosad, kereosad ,tuningosad jne. Subaru24 - Subaru originaal varuosad & muu.
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.01.10 11:20
|
|
|
Suvel tulevad quattro plussid välja kasvõi näiteks teega külgnevast parklast vms liiklusvoolu vahele keerates, neile vaiksema liiklusega
sissesõitudele koguneb kruusa, liiva, tolmu jms jama, ja paratamatult q-ga "lähed kohe", 1veoga kerid korraks ikka kohapeal (või siis ootad kuni
kunagi mõni tühjem koht liiklusvoolu tekib, kui aega on siis pole jah vahet).
Aga püüame siin teemas ikkagi talve juures püsida See on ikkagi
rõõmude, mitte vajalikkuse teema.
|
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.01.10 11:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: erki.t
Ühtlasi püsiks ka QUATTRO juures - tore muidugi, et innukad VW omanikud ka ülistavad AUDI kaubamärki
(jutt ei ole konkreetse mudeli insenertehnilisest lahendusest ja põhjast millel auto kokku laoti ega halvusta mingil moel VW brandi või Rat isikut).
|
No offence taken Tegelikult oligi plaan A4 soetada, aga
väljavalitu müüdi mulle teadmata müstilistel põhjustel poole asjaajamise pealt maha ja kuna ma olin otsinud juba päris tükk aega selleks hetkeks ning
ei viitsinud enam otsida ja oodata siis sai valitud see rahvavagun. Esmane ostu kriteerium oli ikkagi torsen
|
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.01.10 14:04
|
|
|
Käisin ROKA kalmaare keskuses ujumismütsi ostmas - katuseparkla betoon on libe ja lõbus!
Rat - Sinust on mulje jäänud kui normaalsest inimesest - küta aga
Kui Viimsi kandis lutite eepilise metalliga, siis võite mind ka kõllata ju...
5016728
NB! Ma pole küll suurem asi sõidumees ja auto on ka raske ja jüuetu aga pühast üritusest võiks ikka vahel osa saada, kaua ma ikka üksiku hundina
kõvatan?
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.01.10 14:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: erki.t
Rat - Sinust on mulje jäänud kui normaalsest inimesest - küta aga
Kui Viimsi kandis lutite eepilise metalliga, siis võite mind ka kõllata ju...
5016728
NB! Ma pole küll suurem asi sõidumees ja auto on ka raske ja jüuetu aga pühast üritusest võiks ikka vahel osa saada, kaua ma ikka üksiku hundina
kõvatan? |
Nii teeme, ei ole probleem. Hetkel on mul küll sportswagen kuna üks sukk on puruks ja hirmus rallihääl väljub parempoolse pedaali
puudutamisel, aga nö "uus pesu" ehk sukad vahetatud saab siis jälle edasi
|
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.01.10 14:09
|
|
|
No mul tulid paunade eest kivid välja (katid) - hääl pole ka suurem asi aga hetkel ei kiirusta ka uute kivide paigaldusega mitte!
Spordivaguni kaubamärk kuulus varem Alfa Romeole... mis 33 ja 156 seerias oli ka 4wd saadaval
Aga ma arvan, et siinkohal ei käi jutt tegelikkuses spagetiraketist !
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 14.01.10 14:23
|
|
|
Wagen ja wagon on eritähenduslikud sõnad.
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.01.10 16:15
|
|
|
Täna hommikul oli mingi vend alla uksele teipinud mingi oranzi lipaka, peale prinditud:
"Teeme kõik nagu mina - ostsin labida ja rookisin lume oma auto parkimiskohalt ära "
Jube kiusatus oli sinna juurde kirjutada "Neliveomehed aiandustarvikutesse ei investeeri!", aga viisakus sai seekord võitu ja jätsin tegemata. |
Õhtuks on juba ühistu lisanud sildi välimisele uksele et teisipäeval tuleb traktor. Edu kaevamisel siiski naabritele, kel huvi on siis miks mitte...
|
|
|
|
auditdi
huviline
Registreerunud 29.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5TDI Avant7 > A6 C5 2.5TDI Q
|
postitati 14.01.10 18:07
|
|
|
Erinevaid teemasid ja postitusi lugedes, mõtlesin pikalt selle üle, et mis rõõmu tunnevad quattrost sakslased ja nende lähinaabrid? Hetkel konkreetset
põhjust küll pähe ei turgatanud. Sealsetes maades on "halba" suusailma tunduvalt vähem, samas enamus meie kasutatud neliveolistest on ju
Kesk-Euroopa päritolu!
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 14.01.10 20:31
|
|
|
Alpid , does it ring a bell ?
|
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.01.10 20:48
|
|
|
Ma vaatasin oma auto viimase sakslasest omaniku aadressi ja see oli vägagi kõrgete mägede vahel orus.
|
|
|
h6bekuul
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 16.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: auto
|
postitati 15.01.10 08:05
|
|
|
irw....tähendab...kui ise käinud ei ole, siis on võimalus ka netist järgi vaadata, milline kaduväike osa moodustab saksast alpid ning kõrgeid mägesid
see ei sisalda!
http://maps.google.com/maps?ie=UTF8&ll=49.28214,12.304688&spn=11.932824,30.60791&t=p&z=6
p.s. kõrgmägedes nõutakse kette ja neid Q-l ei lubata taha peale panna! ainult ette!!!
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.01.10 08:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: h6bekuul
Heakene küll...see on mu viimane post siin...luban!!! |
Niipalju siis sellest.
|
|
|
|
h6bekuul
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 16.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: auto
|
postitati 15.01.10 08:10
|
|
|
Jah...ei aita muud, kui kustutata mu konto
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
|
Helen
klubiliige
Registreerunud 05.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: Rõngad südames
|
postitati 15.01.10 12:47
|
|
|
See reklaam küll näitab täpselt vahet quattrol ja muudel elukatel. Väga tabav!
Jack russell terjerid & saksa lambakoerad Aretus & koolitamine
www.alfablitz.ee
|
|
|
|
RD
huviline
Registreerunud 09.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.01.10 13:03
|
|
|
F**k the rest, Audi is the best... ei ole midagi öelda. Audidega driftitud ikka üksjagu ja alati on selleks lõbuks piisanud 2-3000 pöördest ja
läheb... sujuvalt. Mõneks ajaks olen nüüd sunnitud kangutama üht teist nelivedust 380Nm asjandust ja eilse põhjal ütlen, et no ei lähe mitte... kas
enne saab ruum otsa või julgus
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
postitati 15.01.10 16:51
|
|
|
Maitse üle ei vaielda. Iga li*s kiidab ikka oma vi**u. Vabandust roppuste pärast.
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 32 33 34 35 36 .. 44 |