Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  4  5  ..  8
Autor:
Pealkiri: Audi A6 2.8 Q/A Avant - 1995 - Ardo (Vastuseid: 199 | Vaatamisi: 29336)
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 18.04.11 19:39 Tsiteeri

Oleneb autost ja tulest ikkagi, mul on suht uued philipsi cool blue vms pirnid sees, tuled puhastatud, reflektorid korras jne. Aga ikkagi ei näita midagi see luup. Võrdluseks kasvõi B4 tavaline tuli mis on ka 3 korda parem kui C4 luup. Oleneb inimesest ka. Tean inimesi kes sõidavad räigete seasilmadega ja on õnnelikud, et head tuled jne.

E: Maanteel kasutan ka udukaid, kuna päästab veidikenegi olukorda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 18.04.11 19:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: airbag

Mina pimedas kasutan samuti udutulesi (esimesi) koos lähituledega...teepeenar ka valgutatud.
Täistuledele lülitades udukad kustuvad.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 19.04.11 05:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Tsitaat:

Mina pimedas kasutan samuti udutulesi (esimesi) koos lähituledega...teepeenar ka valgutatud.

Ikka veel panen täiesti OT, aga mida kuradit sind see teepeenar huvitab, enne, kui sa sellele reageerida jõuad, mis seal on, oled sellest 30-40m eemal, maanteel täiesti mõtetu (küll aga asulas vms, kus kiirused oluliselt väikemad ja vaja näiteks keerates näha), kui aga väidad, et udukad näitavad sul kaugemale, siis seega valesti regullitud ja pimestad kaassõitjaid. Muideks ka uue liiklusseadusega ei ole sinu kombinatsioon lubatud (kehtivaga ammugi mitte)! Lisaks kõigele loe sellest udukate heleda laigu efektist paar postitust eestpoolt, ma ei mõtle asju ise välja, see on füüsika/bioloogia.
Üleüldse mulle tundub, et topitakse neid ksenoneid igale autole külge, krutitakse tuled kõrgemale (siis tõdetakse, kui kaugele ikka näitab), aut regulli ka pole, pesurid kui ka on, siis võetakse pannakse eraldi nupp, et jumala eest vedelikku ei kulutaks, see kõik on teiste liiklejate arvelt ja mina seda õigeks ei pea, lisaks on see ka esteetiliselt kole, nagu paneks dressidele pintsaku peale. Iga hommik sõidab neid isehakanud ksenoneid mulle vastu, nüüd on vähemalt hommikul valge, ei sega väga, pimedas aga võta üks ja viska teist, pidevalt põlevad need wufflid läbi nagunii.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 19.04.11 05:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Ikka veel panen täiesti OT, aga mida kuradit sind see teepeenar huvitab, enne, kui sa sellele reageerida jõuad, mis seal on, oled sellest 30-40m eemal, maanteel täiesti mõtetu (küll aga asulas vms, kus kiirused oluliselt väikemad ja vaja näiteks keerates näha), kui aga väidad, et udukad näitavad sul kaugemale, siis seega valesti regullitud ja pimestad kaassõitjaid. Muideks ka uue liiklusseadusega ei ole sinu kombinatsioon lubatud (kehtivaga ammugi mitte)! Lisaks kõigele loe sellest udukate heleda laigu efektist paar postitust eestpoolt, ma ei mõtle asju ise välja, see on füüsika/bioloogia.

Aga mida krt sind huvitab, mida mina teepeenralt otsin...3x on kusjuures metsloomade tulekut sellega jöudnud fikseerida.
Kui tahad füüsikat/bioloogiat eksponeerida/praktiseerida, siis vali vastav asutus.
Ma pole kordagi väitnud, et mul udukad kaugemale näitavad, kui lähikad...B5 h1/h7/h7 kombi puhul on see ka vöimatu ning tuled on reguleeritud (kuigi lähiajal tuleb uuesti minna, sest katkun täna nad vajadusel eest).
Tule ja töesta, et söidan h7+h1 kombinatsiooniga.
Lisaks, et mis on asja söiduajal vastutulevate autode tuledesse luurata?
Sellepärast kiunutaksegi, et nähtavust pole ja tuled regullimata.

Tsitaat:

Üleüldse mulle tundub, et topitakse neid ksenoneid igale autole külge, krutitakse tuled kõrgemale (siis tõdetakse, kui kaugele ikka näitab), aut regulli ka pole, pesurid kui ka on, siis võetakse pannakse eraldi nupp, et jumala eest vedelikku ei kulutaks, see kõik on teiste liiklejate arvelt ja mina seda õigeks ei pea, lisaks on see ka esteetiliselt kole, nagu paneks dressidele pintsaku peale. Iga hommik sõidab neid isehakanud ksenoneid mulle vastu, nüüd on vähemalt hommikul valge, ei sega väga, pimedas aga võta üks ja viska teist, pidevalt põlevad need wufflid läbi nagunii.

Mul nt. pole ksenoonide vastu midagi, seda muidugi kui korralikult paigaldatud.
Tundub, et sa mingi hull patrioot liikluse kohalt ja väidad, et teed köike korrektselt, nii nagu seadus ja auto kasutajaraamat nöuab?
Vaevalt ... ja minule sa ei pea midagi töestama.
Aga sellel teemal arutlema ei hakka.

Minu poolt siiras vabandus Airbag´i ees, et sedasi lärmasin.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Pooder
huviline

Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8tq

postitati 19.04.11 08:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Tsitaat:

...Muideks ka uue liiklusseadusega ei ole sinu kombinatsioon lubatud (kehtivaga ammugi mitte)! ...

Udutulesid võib kasutada halva nähtavuse korral ,mida ka pime aeg on.

Madis

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 19.04.11 08:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Kui kasutad maanteel udutulesid (ilmselt põhjuseta) tekib auto ette ere laik, silm võtab oma tundlikkuse selle järgi ja on kööga, kaugemale ei näegi.

Ah, ei tekita seal C4 A6 esituledes miski auto ette eredat laiku, eriti vihmamärja asfaldi korral. Enda nightvision peab väga hea olema.

Tore, et oled sellele autole jälle hinge sisse puhunud, airbag. Siin ta nägi ikka üsna ropp välja (kuulutus küll paraku juba teise autoga asendatud). Vaatasin juba su esimeste piltide järgi, et oleks eelmine omanik nendega müünud, poleks tal pikalt huvipuuduse üle kurta tulnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 19.04.11 10:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Pooder

Udutulesid võib kasutada halva nähtavuse korral ,mida ka pime aeg on.

Madis

Ära aja jama, pikemalt ma siin ei peatu, mine loe LEd.

Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 19.04.11 11:24 Tsiteeri

See pimedas maanteel udukate kasutamine on rohkem enese petmine:D See maa mis udukas juurde annab, on ju nii väike. Kui arvestada, et mitu meetrit läbib auto maanteekiirusega ühe sekundi jooksul ja vaadata, kui mitu meetrit valgustab udutuli pimedas auto esist.

Got ARB and nitrous?
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 19.04.11 11:29 Tsiteeri

Selle toonklasi teemal soovitaks toonklasi panna kuna neid kardinaid pole väga saada ühed on siin kunagi müünud kasutaja vuchmann ja teised mis endale sain siia müüki ei jõudnudgi. Ja kui toonid siis ära kindlasti prügikotti pane.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 19.04.11 11:37 Tsiteeri

Tagumistel küljeklaasidel pole juba tehasest kardinaid, kui sinna tahta siis peaks hakkama ise midagi aretama, aga ma ei usu et see väga väärt on.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 19.04.11 17:57 Tsiteeri

Kuna täna otsustas Audi, et lülitab koos tagumise käigu tuledega ka tagumise uduka ja klaasisoojenudse sisse. Siis sai võetud üsna tüütu töö ette, nimelt luugi ka kere vaheliste juhtmete vahetus. Kulus selleks umbe 50cmx11 juhet, isoleeri, termokahanevat ja kiirühenduspulki.

Aga peale seda hakkas ka tagumine kojamees tööle:P. Seega jälle üks viga vähem autol.

Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 20.04.11 17:57 Tsiteeri

Täna kaotasin salongist kõik naginad ära, ideaalselt sobib selleks ehituslik svammilaadne teip. Ca 5mm paks ja ühel pool julmalt hea liim. Seda toppisin siis tüüblite ja muude polstrite alla, kere ja plasti vahele. Nüüd vaikus majas, kuigi tagaluuk jaurab ikka veits ajusid, suuremas konaruses tuleb kusagilt kerge nigin. See vist tüüpviga neil.

Oskab keegi soovitada, et mis firma esiklaasi paigaldada. VArsti tuleb see töö ka ette võtta, vastu päikest saab käsikaudu sõita ainult:(.

twistY
huviline

Registreerunud 06.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 20.04.11 18:15 Tsiteeri

Kui tahad kvaliteeti, siis Saint-Gobain.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.04.11 18:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: twistY
Kui tahad kvaliteeti, siis Saint-Gobain.

Pilkington peaks ju ka hea olema.

KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 20.04.11 19:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Täna kaotasin salongist kõik naginad ära, ideaalselt sobib selleks ehituslik svammilaadne teip. Ca 5mm paks ja ühel pool julmalt hea liim. Seda toppisin siis tüüblite ja muude polstrite alla, kere ja plasti vahele. Nüüd vaikus majas, kuigi tagaluuk jaurab ikka veits ajusid, suuremas konaruses tuleb kusagilt kerge nigin. See vist tüüpviga neil.

Oskab keegi soovitada, et mis firma esiklaasi paigaldada. VArsti tuleb see töö ka ette võtta, vastu päikest saab käsikaudu sõita ainult:(.

Kuut teeb normaalselt naginaid :D pean endal kah ette võtma. Palju see staff maksis?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 20.04.11 19:51 Tsiteeri

Ma ei tea tegelt. Töökaaslane andis suure rulli:P.

Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.11 18:13 Tsiteeri

Niisiis, väike update teemasse.

Eelmine nädalavahetus sai siis tehtud suur salongi puhastus ja pesu. Istmed pesin ära kuumaveesurvepesuriga ja puhastusaineks oli Delta 2000, mis on ülihea vahend.

http://www.upload.ee/image/1299958/2011-04-22_14.49.38.jpg

Eile ja täna sai materdatud madaldusega, vahepeal oli küll räige tahtmine pooleli jätta ja originaaliga edasi sõita, aga siiski sai lõpuni viidud asi ja tulemusega suht rahul. Kuigi jah sõidumugavus kannatas päris megalt, aga nagu öeldakse, et ilu nõuab ohvreid. Vedrud sai siis Otto juurest toodud.

http://www.upload.ee/image/1299969/2011-04-26_20.24.43.jpg

Ning sai kaotatud need smoke küljesuunad, ning asemele valged suunad.

http://www.upload.ee/image/1299983/2011-04-26_20.25.20.jpg

Välimuse kohapealt tuleb muudatusi veel velgede osas teha, ideaalis Avused, ning tegelt ka kerge ülevärv. Siis peaks hea olema. Vb ka kroom peeglikatted.

KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 26.04.11 18:31 Tsiteeri

Mitu mm madaldasid?
Anna teada, kui üle viskab, proovin ka madaldusvedrud ära :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.11 18:44 Tsiteeri

Madaldus peaks olema -40.

Usu need vedrud jäävad, lihtsalt ei viitsi enam seda roppu tööd ette võtta.:P

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.11 19:00 Tsiteeri

Selle istme riidele jäävad päris head randid, kui ainet korralikult välja ei saa. Kaua kuivas?

Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.11 19:10 Tsiteeri

See pesur üle 200bari survega ja 160kraadise veega. Aine tuli ilusti välja.
Kuivasid nad 3 ööpäeva 24h köetud töökojas, ca 25 kraadi sooja.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.11 19:12 Tsiteeri

Tsitaat:
See pesur üle 200bari survega ja 160kraadise veega. Aine tuli ilusti välja.
Kuivasid nad 3 ööpäeva 24h köetud töökojas, ca 25 kraadi sooja.

Juhiistmega on vist surve liiga suur olnud:D Igatahes viimati oli veel Elvas romulas selline korralik sisu veel alles, paraku ma sain aru, et hind soolane!

Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.11 19:14 Tsiteeri

Juhiiste oli juba enne räbal. Plaan on aga teha tagumisest käetoe riidest uus külg istmele ja käetoele suva sarnane riie otsida.

otto
huviline

Registreerunud 23.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 200 2.2 10V TQ Avant 1990, V8 D11 3.6 1988, 100 Sport 2.2TQ 1990

postitati 26.04.11 21:10 Tsiteeri

Need valged suunad said ka tänu sellele, et ma tahtsin enda omale tumedaid :D:D:D. Ja tulgu veel keegi ütlema, et esiveduse vedrud ei sobi nelikveolisele :cool:

Audi OOOO - Lord Of The Rings
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.11 21:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: otto
Need valged suunad said ka tänu sellele, et ma tahtsin enda omale tumedaid :D:D:D. Ja tulgu veel keegi ütlema, et esiveduse vedrud ei sobi nelikveolisele :cool:

Täpselt nii:P:D.

Lehekülgi:  1  2  3  4  5  ..  8
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 25.9% - SQL: 74.1%]